5583
-
#3543 Akkor nem volt hiábavaló leírni azt az 1 sort :D -
#3542 (mst irigykedem egy kicsit :)) biztos nagyon szupi lesz... már anyiszor el akartam menni) -
#3541 hmm (ha más nem is én olvastam :))) )
elsikkadt egyébként a napokban, hogy hogy lehet az extratorral kiszedni a zenét a játékból... ha esetleg valaki tudja megoszthatá velem :) -
#3540 Hé, moderálták az üzimet :(
Egyébként jól telt, pihengettem ezerrel, most kezdhetem előrő a tanúlást :)
A vígasz csak az számomra, hogy 1 hét múlva szombaton megyek a velencei karneválra -
#3539 ugyan, ennyi off után elfér még egy :))
hogy telt egyébként a síszüneted? -
#3536 Gratula!!!!
Boldog ezrediket!
nagyon haladsz :)) -
#3535 -
#3534 Kösz
-
#3533 Boldog 1000.-ket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boldog 1000.-ket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3532 Gyerekek!!!
Senki nincs itt???
Úgy láccik, nélkületek kell megünnepelnem az 1000. hozzászólásom!!!!
hepi ezredikhozzászólást nekem :D -
#3531 "képregény zseniális szerintem, eredeti ötlet és illik is a játék hangulatához."
Ezzel vitába szállnék, de nem ebben a topicban :) -
#3530 "C:\Program Files\UBISOFT\Beyond Good & Evil\CheckApplication.exe"
Tegnap este 9kor telepítettem. -
cleric #3529 Nekem nagyon bejött a Max Payne mindkét része. Főleg a nem időrendben játszódó cselekmény egyedi. Technikailag nagyon topon van, és nem is csak a bullet time megvalósítása miatt. A képregény zseniális szerintem, eredeti ötlet és illik is a játék hangulatához. -
cleric #3528 Na megvan. A játék könyvtárában 3 futtatható állomány van, a bge.exe, a checkapplication.exe és a settingsapplication.exe. A Start Menü-ben az indító ikon a checkapplication.exe-re mutat, de az elszáll az EAX-os hibával, csakúgy, mint a settingsapplication.exe. Viszont ha a bge.exe-t futtatom, akkor elinul gond nélkül. Ez furi, mert nem most telepítettem... Viszont ha fent van valakinek, nézze már meg lécci, hogy neki a Start Menü ikonja hova mutat. -
zsotesz #3527 Nekem is ABIT NF 7-re integrált hangkártyát használok, de nálam semmi ilyet nem írt ki. Nekem a föltelepítéssel volt gondom a végén kiírt mindig valami error-t. Bár ezt a problémát egy winXP reinstall megoldotta. -
#3526 :-) -
#3525 ja, az más :) -
#3524 Végignéztem a történetet, de nem fogott meg annyira (mindig megnézem) Mondjuk az is volt benne kis probléma, hogy sztem egyáltalán nem illik egy életszerű játékhoz képregényes történet... Engem nem fogott meg annyira, ez a lényeg. Sokkal jobbakat is ki lehet tallálni (igaz lehet jobb lenne a véleményem, ha jáccottam volna a 2-vel...) -
#3523 a története biztos jó lehet, csak nem értettem, mert angol..... de amúgy tényleg egészen jó játék.:) -
#3522 max payne 2? hmmm, az egy hatalmas film tulajdonképpen, szal azt ne mond rá, hogy nincs története, mert ha végignézted volna a bejátszásokat magyarul, akkor nyitva maradna a szád -
#3521 Sajna nem tudok segíteni :( -
#3520 Most vettem meg a Gamestart és az olvasók szavazata alapján a legjobb történet a Max Payne 2-é!!!! Végigjáccottam, de már nem emléxem miről szólt! Csak öldökölni kellett, meg hasonló... Inkább PoP vagy BGE vagy XIII, de még a GTA: VC-nek is több storyja van! -
cleric #3519 Nem indul a játék. Az írja, hogy "EAX not properly installed. Please install Creative EAX." Egyrészt nincs is Creative eszközöm, másrészt eddig sem volt telepítve EAX támogatás szerintem. A Settings se indul el, hogy állítgathatnám legalább, ugyanezt mondja. Van valakinek ötlete? Abit NF7-re integrált hangkártyám van egyébként. -
#3518 jó éjt! :) -
#3517 na én mentem aludni
jóéjt és mégegyszer kösz:-) ezt nem lehet elégszer megköszönni:-) -
#3516 hát... pontosan úgy csináltam, ahogy ti mondtátok, csak én nem mentem ki a bejárathoz, és amikor kimentem, akkor lejöttek a robotok, meglett a kulcs, és kész:-))) az én hibám volt, nem olvastam el figyelmesen a tippet:-)))
még egyszer kösz:-) -
#3515 igen valószínű :)) -
#3514 Elment jáccani :) -
#3513 Grat!
mi volt a siker kulcsa? :))
okuljunk mi is... hátha szükség lesz még máskor :) -
#3512 sikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!! köszönöm mindannyiótoknak!!! (zsea: mostmár két hálám is üldöz, vagy egy nagy:-)) -
#3511 kösz:-))
akkor, most ezt a tanács-csokrot összefogom, és megpróbálom az összeset:-) -
#3510 drukkolunk :)
-
#3509 még ne, még van remény:-) -
#3508 küldjek egy mentést onnan? :) feltéve ha van.. -
#3507 Hidd el. Vissza kell menni!!!! oda ahol bejöttél. Csak nem szabad kimenni. -
#3506 Próbáld még1szer fixelni -
#3505 de nem dobja le, csak hallom a hangjukat, és villognak a fények, stb, de nem esnek le hozzánk.... -
#3504 nekem nem volt semmi prblémám a fixxel :) szerencsére -
#3503 Hahaha :) -
#3502 Áhh. Körbelőttem:(