5583
-
Már nem lehetne miről beszélni a játékkal kapcsolatban (max. azt hogy bejelentették a 2-őt :))))) és ha off-olunk akkor leszólnak minket :))))) -
#3582 most nem tudok mit letörölni :) el kéne mentenem a dolgokat
úgy tűnik én is honapra halasztom... -
Sajnos :((( -
#3580 Már napok óta ücsörög :) -
Kéne valami téma, nehogy leüljön megint a topic -
Akkor jó! Még én is :) -
#3577 Én itt vagyok :) -
Mi az? eltűntetek? -
Hajrá :)))))) -
#3574 neki állok azt hiszem :)) visszajövök, és beszámolok ha kész lett -
Akkor kvittek vagyunk.. Te sem kezted el a rajzot, én sem tudtam folytatni az írást :))))) -
#3572 Még én se kesztem el igazán a rajzot -
Erre csak annyit tudok mondani, hogy Hajrá!!!! :)))) -
#3570 én még szeretném ma este kinyerni :)) -
#3569 csak azért érdeklődm a nagyság iránt, hogy ha csak úgy belevetem magam a kiszedésbe, ne legyen gond... na meg időben sem mindegy, hogy mennyi... -
Ezzel most csak jobban összezavart :))))) Nembaj majd holnap próbálkozom, mert most a régi gépnél vagyok -
#3567 khm-khm (no tessék, most engem is előveszel:)) ) még nem, de igyekezni fogok... -
Sajnos nem :((((( Se időm, se energiám nem volt hozzá :(((((( és ti a rajzokkal? -
#3565 3545-ös hozzászólás -
És hogyan kell kiszedni?, vagy azt írtátok már valahol? :)))) -
#3563 akkor rég olvastalak :))
a történettel haladtál valamit? már nagyon kiváncsi vagyok :) -
#3562 jól mondod majdnem az egyész BGA :)) csak az az egy file -
#3561 Ja... -
#3560 A BGE is 2 GB -
#3559 nem sok, a sally clean-ből szedi ki-- az pedig 2 GB, nézd meg :)
3 CD anyaga! a játék lényege... -
Szevasz. én is téged :))))
(Bár még egyáltalán nem láttalak :)))))) -
#3557 pfff.... 2 GB sztem sok. ( mondjuk nekem a gépem 140GB-os és abból kb. 60GB szabad...) -
#3556 szia Menyus :)
rég láttalak -
#3555 hát ha egy 2GB-os fileból szedi ki akkor akár lehet 1GB, nem? :)) -
Nekem is megvan a januári gs (a dvd-sre vagyok előfizetve, apám munkahelye fél saroknyira van a szerkeztőségtől ezért mindig hazahozza már aznap ezért nem kell aggódnom amiatt, hogy elkeveredik a postán :)))))))
Az év játéka szavazásban csak azt furcsálltam, hogy a legjobb hang/zenébe nem került be sem a Kotor sem a Bgae se :(((((( és a legjobb kalandjátéknál és sztorinál sem találkoztam a bgae-vel :((((((( -
hiányoztam után kérdőjel -
Na szevasztok hiányoztam :)))))) Végre szabad vagyok, rokonozásnak vége!! (De csak jövő hétig, mert akkor lesz a bátyám 18. szülinapja)
Látom ez alatt az idő alatt zajlottak az események.
Hadd gratuláljak neked Davidka az 1000. miatt :))))
Láttam valaki azzal szeretné az oldalát reklámozni (és magát lejáratni) hogy mindenhova beírja az oldala címét. Szörnyű. Belépek az oldalra és az egész képernyőn csak az ő neve olvasható :))))
Mostmár itt vagyok, és egy darabig itt is leszek!! De azért az nagyon jó volt a napban az a Gyűrűk urázás a jó kis hangfallal co-op-ban az unokatestvéremmel :)))))))) -
#3551 Mondjuk én asse tudom mi az, úgyhogy lehet hogy 1 GB :D -
#3550 1 GB???? Az lehetetlen, túl sok!
1GB majnem 2CD-s játékkal is felér! -
#3549 ja és az igaz, hogy kell hozzá 1 GB hely?
(takarítanom kell) -
#3548 LOL :)
Bocsánat -
#3547 köszi!! :)
én is pont most találtam meg, a hiv. fórumon
mást nem kell csinálni vele? úgy értem hallgatható dolog lesz belőle, vagy még csinálni kell valamit?? -
#3546 Nem kell reagálni a spammerekre, és akkor nem fogják moderálni az üzidet.
Ja és: neked -
#3545 Pont ma kerestem rá én is. Naon egyszerű:
bfextractor -x sally_clean.bf *.wam -wavpcm -
#3544 (ugye :)) vajon a moderátor most végigjárja a topikokat, vagy zaki volt... )