5583
-
#3501 3500!!!!! -
#3500 3500 -
#3499 még nem :)) -
#3498 3500!!!!! -
#3497 Nah szóval. Amikor ott vagy a teremben, akkor menj vissza ahhoz az ajtóhoz amin bejöttél ,de ne menj át rajta. Akkor automatice ledobja a 3 gömböcöt. -
#3496 csinálnám én úgy, de mondom, hogy az ezelőtti leghamarabbi mentés az a Slaughterhouse-ban van....:-(( -
#3495 a másik fix, csak akkor kell ha mentesz a gyöngyös teremben elvileg ...
egyébként jó ötlet :)) -
#3494 A tesód hol tart? hozd be az övét és mencsd el máshol a te mentésedre! -
#3493 Én különben a kulcsosat úgy csináltam, hogy egy elég régi mentéshez adtam hozzá a fixet és akkor automatikusan 2 kulcs lett aztán mentem tovább és nem kellett vesződnöm a másik fixszel :) -
#3492 persze, hogy próbáltam... -
#3491 az sg főlapján van oldalt, asszem.... de lehet, hogy már régebbi hír:-)
zsea, számolni én is tudok! van nullás, kettes, hármas és négyes.... hova tűnt ez egyes sav?? -
#3490 próbáltad többször betölteni, (kilépni a játékból újra betölteni...) -
#3489 milyen licensz? én erről még ne hallottam...
mit csináltak? -
#3488 tudom, nem ide vág, de mit szóltok a Macskanő licenszhez az EA-tól? Vagy kínyjában és bőségben levédette a nevet, és jogokat?! -
#3487 5-van benne, mondtam, hogy figyelj :))
0, 1 , 2 , 3 , 4
ez öt -
#3486 nincs régebbi mentésem.... a tesómmal megállapodtunk, hogy övé a legfelső, enyém meg a legalsó mentési pont, így mndig az előzőre mentünk.... nehogymá most újra kelljen kezdeni, mert én szétütöm az egész gépet!:-) -
#3485 meg most veszem észre, hogy a fixes ablakban csak 4 mentés van feltüntetve, míg a játékban 5 mentés van..... ??? -
#3484 :))) ez érdekesen hangzik, és nem teljesen világos... talán próbálj meg egy picit régebbi mentéssel újra odajutni, és megcsinálni a fixet -
#3483 itt valami nem okés. az van, hogy megcsinálom, amit mondtál, odaadom a +kulcsot DuplaH-nak, kilépek a mentős teremből, a 3 robotos terembe, és hallom, hogy itt vannak a robotok, mert pofáznak, meg minden, de nem látom őket, villog a piros riasztós-fény, a csaj érzékeli őket, előkapja a botot, meg minden, de amikor odamegyek az ajtóhoz, akkor nem tudom berakni a kulcsot, olyan, mintha nem lenne nálam.
ha meg odaadom a kulcsot HH-nak, aztán meg benn maradok a mentős teremben, és kimentem, akkor meg nem tudom kimenteni! mit tegyek?:-) -
#3482 el kéne kezdeni a képet, csak félek, hogy pont akkor megy tönkre a gépem, amikor már a közepén tartok :)) -
#3481 majd igyekszem elbújni :)) -
#3480 de azért ha sötét utcán mész késő éjszaka egyedül, és hallod, hogy valaki követ, azért ne állj le, és ne szólj oda neki, hogy : "hello, wizy hálája!", mert még bajba kerülsz:-)) -
#3479 legalább, ha valaki követ, tudni fogom, hogy az a hálád... :)) -
#3478 hálám üldözzön:-)))) -
#3477 1. másold a játék könyvtárába a bgefixet, indítsd el, kapsz egy ablakot, ahol láthatod az összes mentésedet (slot0.sav-->az egyes mentés, slot1.sav-->2 mentés)
2. válaszd ki a megfelelő mentést, azt amit a három robot után készítettél (ahogy Davidka mondta:) ) és a Central Hall fixet "kapcsold be"
3. játsz :) lesz a fixtől egy + kulcs nálad amit oda kell adnod DH-nak, és mikor azt a részt megcsináltad, és visszajutsz a három robot termébe, mentsd el újra!, majd lépj ki a játékból
4. újra indítsd el a fixet, válaszd ki az új mentést és a Central Hall Swappot is használd --> ekkor megkérdezi, hogy átrakja-e a mentést - ok, ezzel átrak egyel lejjebbi helyre, ahol már nem fagy ki a proi, és folytasd a játékot -
#3476 itt :)))
mindjárt leírom, csak vacsizok
(bocs hogy eltűntem, de a netem elment világá) -
#3475 hahoooo.... zsea, itt vagy? -
#3474 na jó, akkor majd zseát bevárom:-) -
#3473 Bonyolultan, de már megin nem emléxem :( Majd ha megjön zsea, segít... A lényeg, hogy ott legyen egy mentésed, ahol a három kis szörnnyel küzdöttél! -
#3472 amúgy ezt a fixet vagy mit, ezt hogy kell használni?:-))) -
#3471 :-))) látom, jól elvagy magadban:-) -
#3470 Nah, ez már nem pangás, hanem döglés! -
#3469 Senki? -
#3468 És az Apokalipszis 4 lovasával mi van? :D -
#3467 Nah én vagyok a negyedik. Akkor Atos,Portos,Aramis és Dártányán:D -
#3466 Még nem, de terveim már vannak :) -
#3465 és Davidka: te elkezdted már rajzolni? -
#3464 Az nem jó! :( -
#3463 töxar, holnap is lesz suli!! le kell dolgoznunk szombatokon a síszünetet:-((( -
#3462 én már elkezdtem..... de lehet, hogy újrakezdem, nem lett vmi jó:-)