5583
-
Jó napot!!!!!!!!!! újra itt vagyok látom egyedül :))))
zenéket még nekem se sikerült kiszednem, de most elvagyok a gyűrűk ura zenézéjével a játékban :))))
CrucifiX: Nekem sajnos csak 10 és 4 óránál van legközelebb mentésem, gondolom az nem megfelelő :(((
Na mennem is kell fizikára készülni, mert pénteken tudtam meg, hogy kedden megyek fizika versenyre, amire az osztály műszaki része már hetek óta készül és garantáltan a legnehezebb feladatok lesznek benne :(((((((((((( (Van egy észjárása a tanárnak :)))) -
#3622 nem sikerült még a zenét kiszednem, valamit rosszul csinálok :)) egy kis segítség jól jönne... -
#3621 6:34, a legkorábbi, sajna :( -
#3620 megnézem mikoriak a mentseim, de lehet, hogy az enyémek is messze vannak.. -
#3619 a talpán -
matula #3618 Helló!
A malac cipőjén hol a kód??? -
#3617 Ó, én sajna még csak 5 óránál tartottam, úgyhogy az tényleg nem lesz jó. Azért köszönöm -
#3616 Nemtom, van egy mentésem egy vulkán tetején (lehet lelőttem pár dolgot). már nem emléxem, hogy a factory előtte, vagy utána volt (mármint a slaughterhouse után) és nekem az idő azt mutatja, hogy 7 órája jáccom. -
#3615 Az a jóval azután mit jelent? Nem kell közvetlenül, csak ne maradjak le a sztoriról - gondom akadt (hw), azért kell a mentés :( -
#3614 Sajna nekem csak jóval azután van :( -
#3613 Srácok, ha valaki tudna adni egy mentést KÖZVETLENÜL a Slaughterhouse kipörgetése után (mikor vissza kell menni az IRIS főhadiszállásra) NAGYON hálás lennék! -
#3612 Sztem az egy élőlény, valami főmuksi, mert egy csomószor látni, hogy fénycsóvát lő ki a kezéből és ő tartja fogva a malackát meg a HH-t. Aztán végül ő szabadíttya ki a hilliszieket...
Huh, de késő van ( nem kellett volna 2 szimpszont megnéznem :))) -
#3611 Nah. Énis vagyok ,csak kicsit eltévelyedtem. WWIIONLINE.
Nah. Az a szobor amit ott látsz az én meglátásom szerint valamiféle emlék ott a holdon. Talán valami másik idegen lény formálta őt? Majd ezis kiderül.. -
Hú azt hiszem én is lefekszem. Nem szeretnék túl sokáig fönnlenni. Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!
-
Szerencséd volt, én sem figyeltem :))))) -
#3608 Áhh, pedig nem is figyeltem :)))))))))) -
Mázlista!!! 3600 :))))))
Jó étvágyat zsea :)))) -
#3606 köszi :)
(megyek vacsizni)
JÓ ÉJt!! -
X-szárnyúval vagy egérrel me gbillel kell irányítánod (egér:mozgás+lövés bill:torpedó, lézerkilövésállító, menü)
és az endori csatát kell végigjátszanod tie fighterek, csillagrombolók ellen, és közben a társaidra is néha vigyázni (pl. Falcon megkár, szedd le az üldözőit, stb.) csak nagyon nehéz nekem még nem sikerült végigvinnem.
Röviden ennyi :))) -
#3604 a scrrenshotokat megnéztem :)) azért kérdem, hogy mi a lényege, mivel kell lenni.. (na ezt megmondtam) -
Egy játék elég kezdetleges grafikával, de iszonyatosan jó hangulattal!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#3602 hmm... mi ez? -
Ez megint egy kicsit off lesz, de ha szeretitek a Staw Warst ezt szeggyétek le és próbáljátok ki!!!!! A hangulata nagyon ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!
on :)))) -
#3600 sietek, de már nem emléxem hova :) -
#3599 egyébként én is valami hasonlóra tippelek :) -
Grat :))) én meg 809.nél :)))) -
#3597 nagyon sietsz :)) hajrá! -
#3596 nagyon hasítok, már 1047-nél járok :) -
#3595 sokkal :)) bár még nem az igazi... :)) -
Hú ez értelmes lett :)))) -
#3593 csak négy :)) -
Akkor megfogalmazom kicsit hosszabban :)))):
CarajoEsp Ír háttértörténeteket. Majd kitérhet erre is ha szépen megkéred :))))). Másik: Szertintem inkább valami eszköz inkább, amit felhasználnak, mint valami élőlény. Így jobb? :)))) -
#3591 Mert úgy láttam több keze van :) -
#3590 mért pont sáska? :)) -
#3589 hát ez nem volt túl bő kifejtés :)) hogy akartok úgy beszélni valamiről, ha mindig leütitek :)))
én csak a saját véleményeteket kérdeztem... -
Sajnos még nem ez csak hiú ábránd :(((((((( -
#3587 Az egy nagy sáska :) -
Azt majd CarajoEsp megírja :)))))
Különben sztem inkább az utóbbi -
#3585 tényleg bejelentették? éljen!! :)) -
#3584 nekem lenne egy kérdésem :) :
a főellen mögötti valami (szobor, élőlény.. mit tudom én mi), szerintetek micsoda? ő is doomz, vagy csak felhasználják az idegenek... meg egyáltalán hogy kerül oda... stb?