Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor valami olyan állat lehet, ami elbújik, ha észreveszed, rámész a kamerával stb. Próbáld meg valami csellel lefotózni.
Bátor fiú...
Amúgy köszi!
Már rég végeztem ott, csak 2x mentem vissza maximalistaként...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
ki beszélt itt képregényrõl? nem itt kellene kidumálni a biológia dolgozatot, a tcm 2004-et, meg ilyen dolgokat, ennyi.
A slaugther houseban látok egy állatjelet a bejáratnál(ahol az ajtót el kell tolni), de nem látom az állatot...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Nézz körül a Pedestrian Districben! ott van egy csomó ajtó, amibe be lehet menni és a legtávolabbiban, ahova egy csillag kártyával mehecc be, egy csomó van!
Hy!
Igen megvan már a detector, így mentem a vulcanhoz is, meg volt még egy hely, de ott csak 3db volt, még meg szerettem volna nézni, ami ott a slaughterhausnál van,de azt nem tudom, hogy kívülrõl, vagy belülrõl lehet megközelíteni, amikor kívülrõl megyek mindig le akar lõni vmi védelem.
Igen megvan már a detector, így mentem a vulcanhoz is, meg volt még egy hely, de ott csak 3db volt, még meg szerettem volna nézni, ami ott a slaughterhausnál van,de azt nem tudom, hogy kívülrõl, vagy belülrõl lehet megközelíteni, amikor kívülrõl megyek mindig le akar lõni vmi védelem.
Azt tanácsolnám hogy nézzd meg a térképen, ott kijelzi hol van gyöngy, persze ehhez meg kell venned a Pearl detectort Ming Tzu boltjában. Ha több gyöngyöt ír ki egy helyre ott több van ha egyet akkor egy (Minõ meglepetés 😊))) Remélem segítettem
Bátor fiú...
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol találhato sok gyöngy a játékban, mert nekem még 11db kell, hogy megvehessem az ürhajtómûvet, a vulcanban már voltam!
Nem tudjátok, hogy hol találhato sok gyöngy a játékban, mert nekem még 11db kell, hogy megvehessem az ürhajtómûvet, a vulcanban már voltam!
Én itt vagyok, nekem is szarakodott a net 😊)
Majd nemsokára beszkennelem és elküldöm neked menyus 😊
Majd nemsokára beszkennelem és elküldöm neked menyus 😊
Most elmentem egy idõre mindjárt jövök!! (Remélem akkor nagyobb lesz a forgalom 😊))
Bátor fiú...
Ma nem tudom folytatni az irományom, mert a másik gépen van és az foglalt 😞((( Majd holnap folytatom.
Továbbra is várok...
Továbbra is várok...
Bátor fiú...
Na megérkeztem!!! Szarakodott a net úgyhogy most tudtam csak jönni. De mostmár vagyok!
Egyetértek Carajoesppel szerintem se off a JÁTÉKHOZ készített írás vagy képregény. Errõl jut eszembe Davidka, ha már sikerült beszkennelned el tudod küldeni nekem? (kérlek 😊))
Egyetértek Carajoesppel szerintem se off a JÁTÉKHOZ készített írás vagy képregény. Errõl jut eszembe Davidka, ha már sikerült beszkennelned el tudod küldeni nekem? (kérlek 😊))
Bátor fiú...
Nem tartom oof-nak a JÁTÉKHOZ tartozó képregény elkészítését.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
nem muszáj a gumiba nyitni, lehet ide is
Hát azért kicsit kapcsolódunk a témához, viszont azokra a helyekre nem hinném, ogy írnánk, amiket mutattál, oda nem csak mi írunk, az a baj, legföljebb saját topicot kéne létrehozni a gumiban...
Csak úgy jött. nemtom kitõl. menyus akart folytatást és csinált egyet.
Cat-nek: Hát nem muszáj, de mi itt szeretünk, ha a játékban elakadtál kérdezz, ha meg nem, akkor nem értem mér látogatod a topicot
Cat-nek: Hát nem muszáj, de mi itt szeretünk, ha a játékban elakadtál kérdezz, ha meg nem, akkor nem értem mér látogatod a topicot
muszáj itt csetelnetek?
én vagyok:-)))
úgy látom, hogy én mindig a mérföldköves számokról maradok le... 2700,2800,2900,3000:-))
tulajdonképpen honnan is jött ez az írásos-rajzolásos õrület? csak mert nekem nem egészen tiszta...
úgy látom, hogy én mindig a mérföldköves számokról maradok le... 2700,2800,2900,3000:-))
tulajdonképpen honnan is jött ez az írásos-rajzolásos õrület? csak mert nekem nem egészen tiszta...
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
képregényre már én is gondoltam 😊) küldahogy gondolod
most megyek suliba, csak beugrottam a lyukasórában 😊)
most megyek suliba, csak beugrottam a lyukasórában 😊)
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
Ok 😄
Egyébként tegnap, amíg nem voltam itt 3000 után gyártottam egy képregényt menyus írása alapján, 1 oldal van meg. Majd beszkennelem és elküldöm mélben, vagy berakom ide.
Egyébként tegnap, amíg nem voltam itt 3000 után gyártottam egy képregényt menyus írása alapján, 1 oldal van meg. Majd beszkennelem és elküldöm mélben, vagy berakom ide.
ép idõben 😊), kérd meg menyust, hogy egy héttel elõre küldje legközelebb 😊
meglehet 😊
de én most már tényleg megyek, még a végén elalszom az elsõ órát 😊)
JÓ éjszakát!
de én most már tényleg megyek, még a végén elalszom az elsõ órát 😊)
JÓ éjszakát!
jaj a képed miatt, mindig azt hiszem, hogy dühös vagy 😊))