5583
-
#3823 abban is vannak hangyák :))) -
Úgy látom megint nagyon kapcsolódunk a Bgae témához :)))))))))))))) -
#3821 :)))))))))))))))
Milyen oszt. társaid lehetnek :)))))) -
Én nem sajnálom őket, amennyi kárt tudnak okozni!!!! -
Nem nálunk volt!!!! Osztálytársamnál!!! Kikérem magamnak!!!! Én még a halboncolást se bírom (Na jó a halat önmagába utálom:)) -
#3818 jajj azért kiváncsi lennék hová tűnt... :))
szegény hangyák :)
(ma pont olvastam a melegvíz bekérőlapon amit a liftre akasztottak ki, egy lakó beírását, hogy most már csótányírtás is lehetne :))) ) -
#3817 Én még nem :)
Tanulnom kellett...
Nem is tudom mikor fogok nekifogni... Zűrös hetem lesz, az olasztanár bekeményít Velence miatt :) -
Nem vagy egyedül :)))
Főleg fej nélkül :)))))))
zsea:ha nekem üzented válaszom:még nem -
#3815 LOL Mikkel jáccol otthon? Te szadista :) A kertben félfejű kutyák meg tyúkok rohangálnak :D -
#3814 te már készítettél logót? :) csak hogy viszatérjünk a témához... -
#3813 4000-re pályázom :)
A macskák télleg egy fokkal jobbak :) -
Hát igen így jár aki nem figyel :)))))
Én a hangyákkal vagyok így. de csak ha tömegben vannak, ha pár db akkor kiélem szadista énemet és bemutamom nekik a porszívót
Csótány fej nélkül? Szép látvány lehet :))))) A tyúk is tud félig levágott fejjel szaladni! Bizonyítani tudom!!! :))))) -
#3811 legközelebb én is figyelek, már az előzőt is én vittem el.. most már ti jöttök :) -
#3810 vajon mitől megy tönkre a számítógépem... hmm nem is tudom...
kösz de inkább maradok a macskámnál... :)) -
#3809 Lankadó éberség :) -
#3808 Én meg megin nem figyelek :( -
#3807 fincsi drótokat :)
Vágd le a fejét rakd be egy dobozba a testét és lesz 3 hétig egy háziállatod :) -
#3806 nincs már olyan topic? :) -
#3805 apropó, enyé lett a 3800 :) -
#3804 na ez eltűnt, remélem nem is jön vissza... de vajon mit eszik a számítógépemen... -
#3803 mámmá míjá :)
Nyissunk egy fúj csótányok! topicot :) -
#3802 (jaja, és 3 hétig él még ha levágják a fejét :))...aztán éhenhal... most olvastam valahol...) -
#3801 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ne is mondd, fiú létemre úgy sikoltok fel, ha csótányt látok :)
ÚTÁLOM ŐKET, a gusztustalan kis lábacskáikkal.... Állítólag ők a 2. legalkalmaszkodóképesebb faj... -
#3800 igazi hát :)
és most nem tudom hol van... -
#3799 Én így vagyok a Platón: Szokratész halála c. művel :) Most vettük 2-3 hónapja, de úgy megfogott... -
#3798 atyaég :)) egy csótány mászkál a billentyűzetem alatt...
na szóval csinálnám a logót, ha nem lennék ilyen fáradt... -
Milyen csótány? Igazi? -
#3796 csinálnám én ha nem lennék ilyen ..ááá egy csótány
jajj .
már megint jön... -
Na megvolt a fürdés úgyhogy újúlt erővel ovább nézem!!! :))
"Hass, alkoss, gyarapíts s a haza fényre derül!" -Kölcsey Ferenc: Huszt (Ez a sor beleette magát a fejembe, hasonlóan a Lankadatlan éberséghez)- szóval csináld csak a logót, Hajrá!!! :)))))))
Aztán most jó pár napig inkább hozzá se néz!!! :))) -
#3794 persze, hogy van :)) most csinálom...
igen ez megesik :) már ki is kapcsoltam a számot :) -
Tetszik a kép de azért van még alakítgatni való rajta :)))
Csak nehogy túl sokszor hallgasd meg egymásután, mert hamar úgy megutálod, hogy soha többé nem kívánod. Velem ez megesett sajnos de nem önszántamból: Egyszer egy 5 napos osztálykiránduláson még az ált-ban akkikel egy szobában voltam, volt náluk magnó, és ezen folyamatosan az Xibit-től az X című szám ment 5 napon keresztül!!!!! Te is megutálnád teljesen hidd el :)))))) Bár nagyon jó volt a kir. csak sajnos a h***e igazgatónő jövőre nem engedett el minket (Pedig csak 2 ablakot 2 pingpong ütőt és egy asztalt törtünk el és véletlenül majdnem felgyújtottuk az üdülőt :)))))))) hát nem voltunk egy szent osztály az biztos :))))))))) -
#3792 némi kezdeti kép :) még nincs kész...
-
#3791 én s így gondoltam :)) valahogy feltételeztem, hogy ma már nem tudsz koncentrálni... :)
ez igaz :)
hát amit én most épp halgatok az 1:42
(de már beállítottam a lejátszót, hogy folyton újrakezdje, ha végtér.. és így nagyon szupi :)) ) -
Ha lehet majd holnap, mostmár úgyse lenne kedvem meg energiám megcsinálni :)))))))))
Miért? Ha nem próbáltad honnan tudod hogy nem fog menni? :)))))))
Kb. milyen hosszú egy szám? -
#3789 lehet újratelepítem...
most írjam le a kiszedést, vagy holnap fizika után? :)))
hát az túlzás hogy le tudnám fordítani :))
az a baj a számokkal hogy túl rövidek :) mindig újra kell indítani -
Nem tudom mit csinálj, reménykedj :))))))
Nem tudnád leírni a zenekiszedés mibenlétét?
Most tartok a tv-s részek végénél aztán jön néhány kazetta rész és utána a japán nyelvóra (ugyanis onnantól csak japánul van :)))))) zsea te le tudnád fordítani nemde? :)))))))))) -
#3787 illetve már volt egyszer, hogy csúszott a hang, de egy kis képfrissítés csökkentéssel helyrejött... -
#3786 ja és ma elkezdet újra a BGE-t (immáron ötödjére :)) ) és a hang iszonyúan elkezdett csúszni, plusz a felirat elveszett útközben... nem tudommi lehet a baja, hiszen eddig 4 végigjátszással tökéletesen működött, és én nem állítottam át semmit...
volt már ilyen gond másnál is? vagy csak megint én szenvedek :)) -
#3785 neki állok logót gyártani, közben egy kis BGe zene insprációnak... ma délután úgy siettem, hogy még csak meg sem hallgattam a kiszedett számokat :)) -
#3784 persze, hogy szurkolunk! :)