5583
-
#3863 na jó. elmondom most:-)
az volt, hogy elhatároztam, hogy én is szeretnék ilyen logot csinálni a nevemnek, de nem tudtam, hogy kell. Elővettem hát egy régi PhotoStudio-programot, és nekiugrottam. Letöltöttem a netről egy jó kis betűtípust, ami nekem nagyon megtetszett, és megpróbáltam azzal kiírni a nevem... naná, hogy nem műxött. aztán azzal szenvedtem fél órát, hogy mi a hiba, aztán na mondom magamba, akkor hagyjuk ezt a betűtípust, és írjuk ki másikkal. Persze, hogy azzal se ment. Ekkor már elment kb másfél óra az értékes két órányi szabadidőmből, és nem is BGE-ztem...... az a legszörnyűbb az egészben, hogy most két óra alatt nem jutottam sehova, és még ma nem is BGE-ztem!!!!:-(((( -
Itten vagyok!!! Gyorsan beugrottam egy percre, mert utána mennem kell leckét csinálni még :(((
Túl vagyok az első japán részen, a magyarhoz képestszörnyű!!! Nembaj meg lehet idővel szokni...
Mi az wizy, miért nem mondod meg ma, holnap elfelejtenék szólni :)))))))) -
#3861 én meg... ehh, ezt majd holnap elmesélem, csak ne felejtsetek el szólni:-)) -
#3860 Milyen jól megy egyeseknek :)))) -
#3859 én játszom :)) ma egész nap BGE-ztem... -
#3858 Csücsülünk? :)
Nah, mentem én is tanulgatni, holnap olasz és kémia doga lesz... -
#3857 na, mind1, már megoldottam:-) -
#3856 feltöltöttem egy új betűtípust, de azt hogyan kell úgymond "üzembe helyezni"? nem tudja valaki? -
#3855 ja, most kezdted a játékot? akkor már ok:-) én is azt hittem először, hogy magától ment, de aztán itt megmondták, hogy nem:-) -
Rusy #3854 Köszi nem mentettem el, azt hittem automatikusan ment bizonyos pontokon, tehát akkor mentési pontok vannak... -
#3853 hát... vannak a pálya különböző részein mentési pontok, (pl Mammago-nál) és oda be kell rakni a Save Disk-et, elmenteni egy helyre, aztán már ki is léphetsz.
hogy érted azt, hogy nem mentette el? jól mentetted te azt el?:-) -
Rusy #3852 Please valaki! Hogy kell menteni a játékot, mert már eljutottam elég messze azt hittem csekpointok vannak, de kiléptem és nem mentette el... -
#3851 na, én én itt vagyok, és titeket várlak.... -
#3850 Nah. Én sajna ritkán tudok lenni ,de ez azért van mert átéltem már azt néhányszor amit Menyus mondott. vagyis néha annyira belebolondulok egy játékba ,hogy megutálom.
Ezt a Bge-nél nem akarom ezért szünetel hét végéig amikor is megint nekikezdek.!!!! -
Na ittvagyok!!!! Hála nektek, vagy épp nem hála, de két feladatot sikerült megcsinálnom 5-ből!!!!!! (a többit inkább ne kérdezzétek :))))) Jobb lett volna, ha nem pár naőőal előtte szóltak volna, mert úgy talán egy picit készülni istudtam volna rá :(((((
Nekem is tanulnom kéne, de egyszerűen nem bír egy mondatot se felfogni az agyam, annyira elfáradt (velem együt :)))) úgyhogy most egy picit el leszek és pihenek, játszok egyet, ha végeztem benézek!!!
Davidkának jó "nyaralást" ha addig nem jönnék :)))) -
#3848 LOL :)
Nah, most jáccottam kicsit és megyek tanulni :) -
#3847 akkor jó utat!:-))))))
én még csak félig kezdtem bele, de lehet, hogy újat kezdek, mert nem sikerült valami jól:-)
a csótányokról jut eszembe: az apukám számítástechnikával foglalkozik, és volt olyan, amikor kihívták, mert rossz volt valahol a gép, és kiderült, hogy a gépházba bejutott valahogy egy egér (élő!), és ott szétsült..... azért volt olyan égett szag is a szobában:-))))) -
#3846 Még nem.... :)))))
Majd lehet szombaton, amikor kicsit lesz időm, bár lehet akkor sem, mer majd pakolni fogok, mer megyek Velencébe... Úgyhogy itt se leszek szombattól keddig :) -
#3845 és, elkezted már a rajzot?:-)) -
#3844 Lehet :)
Én most értem haza :) -
#3843 hajrá, menyus!!!:-) bár, lehet hogy már későn mondom:-)) -
Jó reggelt!! Nemsokára indulok a versenyre úgyhogy innentől szurkolhattok nekem :)))))))
Majd megpróbálok jönni utána. -
#3841 a 45-ös: "victory in the disk game"
vagyi Francis (vagy kicsoda), valószínüleg, küldeni fog egy mailt neked, ha lesz nála egy új gyöngy, vagyis még megszerezheted :) -
#3840 Valaki mondja meg hogy a 45-ödik gyöngy fölé mit ír a progi(honnan szerezhető meg), mert ez az egy hiányzik a 88-ból és a térkép már egyet sem mutat! -
#3839 Akkor gyorsan én is elmegyek :)
Nod akkor pápá :)
Kell a pihenés is :) -
#3838 Sok sikert holnapra!
én is megyek még eretnék egy kicsit játszani :) -
#3837 csak akkor legyen jó éj, ha mi már elmentünk? micsoda dolog ez :))) -
#3836 meg :)
tényleg hány képet szedtél eddig össze? -
Én most megyek vissza még egy pár részt megnézni, legyetek jók és ha már nem lesztek itt akkor jó éjt!! -
Na megelőztél :)))) -
#3833 én meg közelítek a 1100-hoz, észre sem vettem, hogy átmentem az ezren... :) -
#3832 Én azokat valami kis egereknek néztem :) -
Még nincs ez igaz :))))
Én csak egy bogárszerűséget találtam azt ahova beraksz egy starkost, azok jönnek, oszt elviszik (A kis mohók, akkorát megenni egyszerre :)))) -
#3830 Nekem mán mingyán 1200 :) -
#3829 olyan tárolókban vannak, és ha berakszegy starkost, akkor elviszik :) -
850. hozzászólásom!! Vészesen közeledik az ezredik!! :))))))) -
#3827 akkor még biztos nincs meg minden képed :) -
#3826 Meg egy kibelezett tehén is :)) -
Hol? én még nem találkoztam velük!!!! -
Hidd el rendesek azért!!! (a maguk módján :)))))