5583
-
#3903 Hellosztok :)
Látom azért ma nem volt akkora pangás :)
wizy: Te hogyhogy otthon vagy délben? -
#3902 http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=9233
Bemutató, 93%-ot kapott -
Na mostmár megyek :))))) Viszlát! -
3900!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
csak még valami... -
Mindjárt megyek tanulni... -
Jó reggelt!!! Hamar vagy nem hamar, de itt vagyok megint!!! Zsea te délután jársz suliba? ezek szerint addig aludsz ameddig akarsz? Ez nem fair
Beadtam a dogát is, sztem jó lett. Csak egy dolog idegesített fel: A tanár azt mondta, hogy 1,5-es sortáv kell és akinek nem annyi egy jeggyel rosszabb. Na nekem kisebb, mint 1,5 és mégsem jó. Hülye ez a tanár (Remélem nem szokott fórumot olvasni :))))) -
#3896 thx:-) neked meg jó tanulást a suliban:-) -
#3895 ja, azt a nagy izét, ami 30 pearl-be kerül? pffffff.... mehetek megint azokba a hülye Looter's Cavern-ekbe.... -
#3894 nekem mennem kell suliba sajna :(
további jó játékot :) -
#3893 ez egyébként egy tök jó csata :) szeretem nagyon... jókat lehet repkedni, csak mindig követni kell és néha belelőni, hogy azért mégis (nézzen úgy ki mintha...), jó a zenéje is :)) -
#3892 hát ha meg van a hajó akkor elvileg repkedhetsz egy kicsit szabadon is :) pl black island teteje..
egébként a következő küldi, az hogy juss fel a holdra... és ott keress összefügéseket :))
motort kell hozzá venni mamagonál -
#3891 merre tovább? öszefüggéseket kell keresni az Alpha Section és a DomZ-ok közt, és le kell adni valaiféle műholdon... most merre menjek? -
#3890 sokat segítettél! most repülök először, és egyből itt a harc, és nem tudtam továbbjutni... most hova kell menni? -
#3889 úristen mennyi hiba... grrr... -
#3888 szivesen :))) azt nem tudom mennyit segítettem... :) -
#3887 most tartok ott a(z 5.) végigjátszásban, hogy már csak 4 gyöngy van hátra (természetesen looters mind :) ) nem tudom miért, de teljesen leblokkolnak ezek a lootersek, pedig tudom, hogy nem nehezek :))) képtelen vagyok hozzájuk fogni... mindig inkább elmegyek egyet versenyezni :) -
#3886 jó ok, már ennyi is elég, kösz:-) -
#3885 :)) anivel gyorsítasz azzal haladsz, a nyilakkal meg irányítod egér ... (bagy haldsz+ egér? ) :)) foggalmam sincs, most játszottam de nem tudom rendesen elmondani -
#3884 jut eszembe: elárulná valaki, hogy hogy a francba kell irányítani ezt a hülye űrrepülőt, vagy mit?? -
#3883 menj hozzájuk olyan közel, amennyire csak tudsz:-) ennél jobbat nem tudok -
#3882 csak egy zoom van, amit 8 állat fénykép után megkapsz, de szerintem azon már túl vagy :)
úgy állítgasd, hoy benne legyen mind a kettő... -
Sh3LT3R #3881 Hiya!
Kissé elakadtam,lehet,h hót triviális a megoldás vagy valamit még nem teljesítettem,de van az a küldetés,mikor le kell fényképezni a 2 szörnyit a barlang mélyén... hát,nekem nem sikerült,mert túl messze állok,fel kell valahol még szedni valami extra zoomot?
thx! -
Én is megyek csak aludni :))) Szeretnék "korán" lefeküdni, mert már csak japán beszéd és különböző fizikai összefüggések lebegnek a szemem előtt és ez nem jó :))))
úgyhogy jó éjszakát mindenkinek!!!!! -
#3879 Pápá :)
Én is mentem, de nem tanulni :) Mára végeztem vele :) Lesz ami lesz ("élj a mának", kötelességemet (részben) teljesítettem :)))))) -
#3878 mentem játszani :))) nem valószínű, hogy ma már viszajövök
JÓ éjt!! -
#3877 akkor priviben :))), vagy email-ben -
#3876 Csak az már nagyon OFF lesz... -
#3875 az biztos :))), aztán majd beszámolj nekünk :))) -
#3874 Én majd akkor leszek, ha visszajövök Velencéből :D -
#3873 kitartás fiúk! :)))
(most én vagyok olyan hangulatban, mint Menyus tegnap :))) ) -
#3872 Nekem sem megy nagyon, kb 1 órája ugyanott tartok, de most abbafejezem és jöhetnek az olasz igék :)
De azt csak ismétlem... -
Én is tanulnék, de mint mondottam volt egy mondat nem tudna belemenni a fejembe :(((((((((( -
#3870 Én meg még mindig tanulok, a változatosság kedvéért :(((( -
Jé!!! pont egy óra alatt lett kész!!!! -
Na befejztem a házi dplgozatomat rajzból(!!!!) Az ókori egyiptom művészete (nagyon érdekfeszítő téma :)))) 5 oldalas a picike. Bárkit érdekel, vagy szüksége van rá, szívesen elküldöm :))))
Na megyek el, majd visszanézek!!! -
#3867 azt hiszem hanyagolnomkne egy kisit a számítógépet mert ez már megárt :))
(modjuk tanulok egy kicsit pihenés képpen :)) )
-
#3866 teljesen kivagyok :)) -
#3865 te szegény:-)))) -
#3864 Te szagény :(
Én meg csak továbbra is tanulok :(