5583
-
#5463 szerencsére megoldodott visszatöltöttem egy kb. akkori állást mielött eltünt volna, és jó volt, csak kb. 1ora játékot buktam :)
amugy nagyon tetszik a játék -
#5462 nem rémlik a rész, bocs -
#5461 Sziasztok!
Van egy kis gondom: a Slaughterhouse-nál vagyok, amikor van egy nagy kapu, fent 2 lézer körbe forog, itt azt csináltam h felugrottam a hatalmas kapu egy részére Double-H-val megnyomattam a gombot és igy felemelkedtem, vissza mentem Double-H-ért, de ö eltünt. Azóta már tovább mentem viszont egy helyre nem tudok bemenni mert ott szét kéne törnie a rácsot. A furcsa az, h a bejátszásoknál szövegel, de nincs ott, egyszerüen eltünt.
Van erre vmi megoldás? :S
Elöre is köszi! -
#5460 előbb utóbb remélem megjelenik. Fable 2-t is várom már PC-re..
xboxon már belenéztem, de annak utálom a controllerét:D -
Zóanagyvarázsló #5459 Nem telejsen lefutott ez a meccs, a bejelentés óta elég sok minden változott (a Sierra névleg is emgszűnt, és hónapok hánytatásai után az EA karolta fel a projektet), és Double Fine-ék úgy reagáltak annak idehjén is a hivatalos fórumon, hogy nem rajtuk múlik. Ettől függetlenül bármire is jön, én csak örülök, ha a Mesternek újabb játéka jelenik meg, csak gazdagabb lesz vele a világ :)
Mellesleg pletykaszinten a BG&E2 kapcsán is csak Xbox 360 és PS3, szóval egyelőre még nem vennék mérget az egyébként valószínűnek tűnő PC-s portra. -
#5458 "Brütal Legend"
hát ha van konzolod, akkor jó neked, mert PC-re nem jön asszem. -
#5457 áh látom steamen is fennvan, nekem annyira nem fontos a doboz...:) a demot már ki is próbáltam, nehéz otthagyni:) -
Zóanagyvarázsló #5456 Ezek nekem is nagy kedvenceim, bár a "tökéletességet" én csak a Psychonautsnál éreztem (a GF esetében zavart, és néha a végigjátszást is nehezítette az irányítás).
Egyébként a Grim Fandango és a Psychonauts esetében nehezebben is tudnék egy folytatást elképzelni. Tim Schafernek pedig úgyis megvannak a saját külön bejáratú agymenései, folytatás helyett csinál legalább újat, kíváncsian várom a Brütal Legendet is.
A BG&E 2 bejelentése pedig maga az Ubidays 2008-on bemutatott teaser volt, azóta is elég keveset hallani róla. -
#5455 Mindenképp próbáld ki. Hihetetlen hangulata van. Decemberi gamestar-hoz az volt a teljes játék, esetleg 1-2 újságosnak még van 1 darab belőle. Meg hát warez is van, ha máshogy nem megy.
(nekem warez volt, de a harmadik végigjátszás után eBay-en megvettem díszdobozos kiadást:D)
Ha a BGE tetszett, akkor a Psychonauts-t is imádni fogod, garantálom neked! -
HaaS #5454 Úgy legyen:)! Én örülnék neki a legjobban. Nem sok tökéletes játék létezik... ez az.
Propagandaaaa!
-
#5453 és akkor itt kellene megjegyeznem, h hosszú hosszú rágódás után mégiscsak zöld utat kapott a folytatás.
na most cikket erről nem nagyon találok, de amire emlékszem.
A játék atyja nagyon szerette ezt a játékot, és mindenképp szeretné folytatni, de a kiadó nem volt megelégedve a bevétellel, így nem nagyon akaródzott nekik a dolog.
Ellenben a muksónak van egy másik játéka is, ami ellenben nagyon sikeres(Rayman sorozat). És a Rayman Raving Rabbids(vagy mi a címe) hatalmas sikere után a kiadó asszem azzal hálálta meg az ürgének, h lesz BGE2...
mint mondtam a cikket nem találom, de teaser van itt is:D -
HaaS #5452 Halkan megjegyzem, hogy a játék nem mai darab, és nagyon régóta fent van a top "legjobban szeretett, de sosem fogják folytatni" játékok listáján.
Éppen az említett Psychonauts az első. A Beyond Good and Evil pedig a harmadik, csak a Grim Fandango tudott beelőzni. Szóval nem szívesen rontom el a kedved, de ez van. -
#5451 nem, de most hogy említed, egyik ismerősöm mondta hogy tök jó. mondjuk az sem egy mai darab:p -
#5450 Psychonauts-al játszottál már? -
#5449 végigjátszom még1x, nagyon hiányzik egy ilyen stílusú game mostanában:) -
robi3 #5448 na ez a ely holtalálható? -
robi3 #5447 na de nézd meg a merry beyond good & evil christmas 55-ös másodpercénél lévő képet! az hol van? -
#5446 jah valószínűleg :) -
robi3 #5445 kijátszottam!!! az egynek a végén az a videó hogy kik csinálták meg minden na annak a végén mutatják a malacot és nincs valami jól aztán mutatják a kezét és 1 olyan bigyó nől rajta mint HH nyakán az a zöld izé azt csak ennyit akartam ez lesz sztem a bevezetés a 2-be -
robi3 #5444 merry beyond good & evil christmas-es video 55.másodpercének a képe hol ,mikor van mert én ilyen lerombolt helyen nem is voltam meg ilyen közel ehez a micsodához sem voltam -
robi3 #5443 amikor fölöttem van azt szinte sose tudom kicselezni. valami tipp erre? -
remélem segít -
robi3 #5441 nem tom megcsinálni a végét az utolsó ellenség nem akar megmurdelni :( -
#5440 Igen Pey'J (a malac) csizmája talpán vana keresett kód (2 kód asszem) -
#5439 huh.. asszem valami csizma alján lehet megnézni.
inventoryban forgathatók a az itemek, és valami csizma alját lesd meg:D
nem emlékszem pontosan. -
#5438 A rejtett "szobához" a világítótoronyban? -
Vadóc96 #5437 Hello! Nem tudjátok, hogy az otthoni computernél mi a kód? -
#5436 ehhe -
#5435 Jövőre lesz. -
Jazz18 #5434 Hello-Hello!
Tud vki a játékhoz magyarítát..? -
Hassassin47 #5433 Akinek gondjai vannak a Darkroom "akasztófás" játékával, annak egy kis segítség:
http://www.freeweb.hu/zanzarah/bge/kodok.htm -
#5432 Igen a disc game volt a tárolóban, kipróbáltam very good-on is könnyen megverhető az ellen, a pearl game viszont ketten játszva tesómmal nagy élvezet, de mi sem tudtuk végigvinni. -
Zóanagyvarázsló #5431 És mi volt végülis az Akuda Bárban a jutalom? Én egy olyan lemezt kaptam, amivel a Francisszel is játszott játékot tudom játszani, skálázható AI ellen. Kicsit csalódás volt. Igaz, a gyöngyös játékot enm tudtam előtte megcsinálni, az nem az én műfajom, és azt sme tudom, hogy az idő a jutalomba beleszámít-e, mert én direkt kényelmesen játszottam. -
#5430 Na sikerült, nekem Jade volt a megfejtés. :) -
Zóanagyvarázsló #5429 Nem tudom, hogy mindig változik-e a kód, de egy játékhoz kapcsolódó név (elnevezés) a megfejtés, a kezdőbetű után nálam már egyértelmű volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam a Domz volt a megfejtés, hacsak nem tréfál meg a memóriám.
Egyébként az említett bug állítólag gyakrabban jön elő tört indítófájl használatával - én pedig éltem vele, mert nem szeretem a lemezeimet a meghajtóban járatni -, amikor pedig visszatettem az eredeti patchelt indítófájlt, ugyan elindult az eredeti CD-vel, de a mentett állások nem működtek, csak újratelepítés után. Érdekes módon a verziószám nem zavarta. -
#5428 A hold előtt vagyok, 1.01-es verzió (GS-es) és eddig semmilyen bug nem jött elő, amúgy megtaláltam végre először a game-ben az összes pearl-t és lefotóztam vmennyi állatot. Viszont kéne egy help az ubi oldalán a darkroomba van egy fejtőrő, egy kódot kell megfejteni, ami folyamatosan változik, mi alapján lehet rájönni a kódra? -
Zóanagyvarázsló #5427 Újratelepíteni sem. Akkor már inkább azt választottam, mert nekem a másik megoldás már kissé csalásszerű volt. -
#5426 az az. nem olyan bonyesz azért:D -
#5425 Ja igen csak akkor érdemes, nincs elég pontom a kódhoz. -
#5424 Ok, köszi, reggeltem az ubi oldalán, de akkor érdemes csak ezt a kódot beírni, ha megvan az összes pearl és lefényképeztem vmennyi állatot?