5583
-
-
#4182 rakok be még pár képet, aztán ígérem többet nem fogok, ha nem akarjátok (ebből a fajtából :)) )
-
napoleon67 #4181 köszönöm szépen,mindjárt kipróbálom ha a gyerek átadja a ps2-öt:)
-
#4180 szia
a kódot, majd csak később tudod meg (egyenlőre nem árulom el :) )
ahol szerel a malac, van egy áramos izé (generátor?), azt told oda a malachoz -
napoleon67 #4179 sziasztok!Segitség kellene,elakadtam mindjárt az elején az elsö mentés útán,malac szerel valami generátort,két képet eltoltam de nem tudom mi lenne a kód?elöre is köszönöm -
#4178 ott ahol megkapod az eldő Mdisket, a malac szerelte meg a cdolvasót - no abban tudsz menteni -
Rusy #4177 Valaki mondja már meg lécci hol az első mentési pont, mert kijöttem a toronyból, ott valamit bénázik a malac az elején, onnan sehova nem tudok menni, hol kell elmenteni, mer már 3-szor kezdtem újra -
Na én is elmentem, majd jövök!!! -
Végülis igazad van :))))))))
De akkor az egész egy nagy lézer nem? :)))))))) -
#4174 Csongrád mmegye.....:-))) -
#4173 na, én mentem, mint más mondtam volt
joejt:-) -
#4172 az majdnem ugyanaz :))) -
Miért te hol laksz? -
#4170 hát, akkor csak kb 300km-rel laksz arrébb, mint én:-) (ha rosszul saccoltam, akkor vegyétek figylelmbe, hogy nagyon rossz saccolo vagyok) -
LÉZER? Inkább kocka meg csík :)))))))) -
Kicsit hátrébb már volt szó róla, de azért elmondom :))))
Szentendrében lakom Pest megyében kb. 15 km-re Budapesttől és a Móricz Zsigmond gimn.-ba járok én is és a bátyám is. -
#4167 a lézer :)
-
#4166 ja, még az is lehet! nálunk is szalagavato van.... te milyen megyébe laksz? -
#4165 na, de én mentem kihasználni minden értékes percet a szabadidőmből:-)))
joejt -
Az enyém is buliba megy szavató után, csak nem ugyan oda? :))))))))))))))) -
#4163 rohadtjooo,a szülők nem lesznek itthon egész hajnali kettőig, +még a tesom sincs itthon kettőig, menrt ő meg buliba van:-) -
Szívesen. :)) bármi más problémád van csak szólj :))) -
Tsiga #4161 Köszi ,már ezerszer próbáltam, de sose sikerült, most így (turboval) egyből összejött. Kösz! -
Mármint vásárolható turbóval? Mert én olyanra gondoltam. -
#4159 :-) -
Akkor csak hajrá :)) -
#4157 én mindig turbóval ugrálok :) -
#4156 hát, a kép még áll, mert mással is kell foglalkoznom, és annak a határideje közelebb van, mint a neked készülő kép elküldése:-) -
Jó ütemben kell ugrani, ne túl közel a lézerhez, és space-t nyomva tartva, ha még így sem megy, akkor használj turbót. -
#4154 haldj a lézer felé és egy kicsit msszebbről ugorj át -
Tsiga #4153 De nem ugrik át a lézeren! :(((((((((( -
A világítótorony mögött van egy nagy szigeten. a lézerelválasztón át kell ugranod, aztán ha megnyomod az e-t akkor kiírja hol van a race 3,4 -
#4151 #3979 -képet kersd meg -
Tsiga #4150 Nem, az hol van, mert én csak race 1-2-t találtam. -
#4149 azt hogy merre kell menni, van itt valahol ey térkép :) mindjárt viszakeresem
a 3 race-het kell egyébként eljutni... -
Benn vagy már a race 3-ban? Mert ott szép lassan kell menni és baloldalt lesz majd egy lézerrel elválasztott út, oda kell átugrani. -
Tsiga #4147 Sziasztok! Segítség kellene! Nem tudok átjutni a slaughterhouse race-hez sehogysem. Merre kell menni, mit kell csinálni, a jumpercucc rajta van a gépen. -
A sürgetős már át is jött :)))
(Na inkább foglalkozzunk a témával: Hogy állnak a rajzok? :)))))))))) -
Ma ilyen utasítgatós, sürgetős, öndicsérős hangulatban vagyok nemtudom miért ilyen még nem volt :))))))))))) -
(Ami az én irományomon alapul :))))))))))))))))))))))))