5583
-
#4223 a patchet felraktad? az előzőhöz, és most?
lehet azt akarja hogy játszd újra :)) -
#4222 voltam media m-ben van egy két BGe 10990-ért
meg a tescoban is lehet kapni 9990-ért :)
és rá van írva, hogy magyar kézikönyv... -
#4221 88 gyöngy van
56 kép :)
azt a mentést használd ahol már megvan ezekből az összes, további játék, már csak "időveszteség" sajnos :((
beírni pedig a hivatalos oldal dark roomjában lehet (előtte regisztrálnod kell... -
#4220 nem okés, de azér kösz:-) -
#4219 ok megnézem -
#4218 Nah. Az a lényeg ,hogy meg kell csinálni az elején az első mentési pontig és ott menteni 5ször. Akor bemásolni és érezni fogja. -
#4217 vagy ha nincs semmi tippetek, akkor dobjatok már meg egy mentéssel..... -
#4216 na megvan, ok, de hiéba másolom bele a játék könyvtárába, nem érzi! most kezdjem ujra? nem lenne nagy baj, de akkor is..... -
Claptonic #4215 Csá! wizy: a játék könyvtárába rakja a mentéseket. Mellesleg elakadtam a slaughterhousenál amikor DHval kell kikapcsoltatni a lézernyalábokat, majd utána 2 őrt elintézni majd képet csinálni az emberekről abban gépben. De merre utána? Valaki tud segíteni? Kösz -
#4214 A játák gyökerében:
slot0.sav
slot1.sav
slot2.sav
slot3.sav
slot4.sav
-
#4213 ok, megnézem, kosz -
#4212 mostanában a dokumentumokba trendi menteni, nézd meg ott! -
#4211 na ujabb problémával állok szemben: hol vannak a Beyond-mentések?? ujratelepitettük a windowst, és jo lenne, ha meglennének a mentések... -
cleric #4210 Na vége. De kezdhetem elölről, mert nincs meg az összes motyó. Honnan lehet tudni a végső összesítést? (Mennyi gyöngy, hány fénykép, satöbbi?) Az utolsó mentett állás számít bele az össz időbe? Hol lehet az internet kódot, ami a mentett állásnál van, a netre feltenni? -
#4209 nekem menem kell (moziba)
további jó várakozást :)) -
#4208 szkennelve, fénykép ? :) -
#4207 akkor persze. de hogy gondolod ezt a megmutatást? :) -
#4206 én úgy olvastam tegnap, hogy magyar nyelvű kézikönyvel adják :)) -
#4205 hát ha csináltak hozzá... bár kétlem! -
#4204 ha lesz hozzá magyar nyelvű kézikönyv, azt meg tudod mutatni? :)
bár majd megveszem én is... :) dehát a kiváncsiság -
#4203 hát igen, most meg a keddet várom! megyek és felkutatok egy példányt belőle, ha addig élek is :D -
#4202 de te biztos jobban vártad, hogy lejöjjön, mint én már több végigjátszás után :)))
(új fóruma van a hivatalos oldalnak, ha valakit érdekel :), nem túl nagy a változás... de a logó tetszik :)) ) -
#4201 nekem sem jött 20-22nél többel -
#4200 hmm nagyon lassan jön ez a demo -
#4199 helyes :)
csak nehogy kisértésbe essél játék közben :)))) -
#4198 neeeem, csak addig olvastam amíg a demo tart :-) -
#4197 ejnye, végigjátszást olvasgatsz... nem szabad :))) -
#4196 hát elolvastam egy végigjátszást a teljesről addig amíg a demo tart, eddig egyezik :-) -
#4195 megpróbálom leszedni :) kiváncsi vagyok mennyire egyezik -
#4194 a második támadásig tart, amint szétlövöm azt a szelvényest, akkor van vége. -
#4193 vagy úgy :))
mi van egyébként a demóban, hosszú?? -
#4192 szia
előbb utóbb elfogynak, csak üssed
felmászni úgy tudsz, ha Dh-nak szólsz hogy üsse ki az áramot-te közben meg felmászol -
#4191 hát ezt meg tudom, mert még bent van a demoban :D -
#4190 Help bejutottam a race3-as pájáról már jó ideig eljutottam de most elakadtam van egy pájarész ahol ilyen zölden világító rája szerü lények jönnek akármenyíit is nyirok ki a páncélos muksóvalol!oldalt föl lehetne valahova mászni de egy elektromos kapu zárja el az utat ha kiütöm az áramot akkor bárhogy sietek nem tudok időben feljuti!Mi a megoldás??? -
#4189 az első gyöngy :)
vajon a többit eltalálnátok? :))
majd szúrópróba szerűen berakok egy pár gyöngy képet :))), hogy mennyire ismeritek a játékot... -
#4188 ez a Pey'J kimentéses szakasz:-) -
#4187 pontosan :) gyors voltál -
#4186 ez a gyöngy, rögtön az elejéről, nem? -
#4185 még utolsóbb (de csak mert pey'j még nem volt) :))
-
#4184 utsó:
vajon mi ez? :))