5583
-
#4303 én nem onnan töltöttem le, de ha zsea azt mondja, akkor úgy is van:-))) -
#4302 nabazzzzz -
#4301 hát én onnan tötöttem, de már nincs meg, de pont tegnap olvastam a 7w fórumát, és vagy 100-szor le van írva :) -
#4300 grrr az idegsítő lehet (még szerencse, hogy ilyen problémám nem volt) -
pappl #4299 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Ha esetleg valaki a Seven Warez-ről töltötte le a játékot
el tudná nekem küldeni a kitömörítéshez szükséges 3 kódót,
mert én az oldalon található linkeken nem tudtam megtalálni.
Köszi! -
#4298 drukkolok :)
biztos vagyok benne hogy rá fogsz érezni a taktikájára :) -
#4297 na most meg beakad a hang.... azt hallgathatom egyfolytában, hogy "fight, Miss Jade!", aztán meg ez a szem karattyolja azt a controllos szövegét..... -
#4296 akkor jo.... akkor azt már csak kibirom valahogy -
#4295 nem az már a vége :)
nem állt szándékomban befolyásolni a hangulatodat :))) -
#4294 vagy west wing, upper hall, shipping room... vannak arrafelé :))) momentán nem tudom melyikkel érdemeseb -
#4293 miután megfordul az irányítás, azután még lesz valami? -
#4292 kösz.... így probálsz felvidítani?:-) -
#4291 szerintem az "elevator roomból" gyorsan el lehet jutni... -
#4290 én multkor úgy csináltam meg, hogy semmilyen kaját nem ettem meg az egész főellenség alatt (és nem is volt meg minden életem mikor odaértem), szóval nem lehetetlen :) kitartás!
első alkalmmal, vagy 5-6zor keztem újra :)) -
#4289 ezt lehetetlen két élettel megcsinálni!!!!!!!! -
#4288 eljutottam a fordított irányitásig! tok könnyű, csak az zavar, hogy el van mosodva minden, meg persze az, hogy csak két életem van:-) -
#4287 megvan az uj taktika:-) oldalazok mint állat, megprobál lecsapni, én meg odaugrok, és leütöm:-)) elég primitív, de megteszi.... amugy szerintetek meg tudom csinálni 3-4 élettel?:-) -
#4286 ööööö
az mi?:-) -
maxius #4285 Van super attack erősítőd?
Az segít...
Nekem soha nem lépett el... -
#4284 ja, azt probálom, de ha közel vannak, akkor elkezd oldalazni, és nem superattackozni.... -
maxius #4283 Adj nekik superattackot... -
#4282 nabazz, eddig hogy örültem annak, hogy dupla H milyen erős, azt most tessék:-) -
#4281 hülye gonosz DuplaH-kat olyan nehéz legyőőőőzni:-(((( -
#4280 kösz:-) -
#4279 na hát ez jellemző. amikor lenne időm játszani, akkor nem sikerül, amikor meg nincs időm, akkor meg sikerül:-(( -
Ja hogy még nem tartasz ott? Azt hittem? Nembaj legalább fölkészülsz a legrosszabbra :))))
Carajoesp:Jó síelést a részemről is :))) -
#4277 jo sielést:-)
amugy meg: micsoda? lesz benne fordított irányításos is??? uristen....... -
#4276 Nah. Én sajna(vagy hálisten) megyek sielni szóval hétfőn leszek csak. Akkor megint leszek. -
cleric #4275 Ez ok, viszont tunnom kéne, hogy mi az a hely :) -
Na úgylátom senki, úgyhogy majd jövök csak dolgom van... -
Távollétemben egy jó dolog biztos történt már velem: Tegnap óta meg tudom különböztetni egymástól a japán szavakat :))) Továbbá egy rajzzal is gazdagodtam, csak ezúttal nem Bgae témában. (Arra bőven elég lesz a tiétek :)))) Majd ha kész megmutatom. és persze a nagy családi hadd el hadd is megvolt. Ezek távolmaradásm okai (az iskoláról már ne is beszéljünk :)))) -
Visszatértem!!! Lehet örülni vagy nem de ez van :)))
Látom nagy eszmecserét folytattatok a főellenségről, úgyhogy én már szinte semmit sem tudok mondani a témában az előttem szólók mindent elmondtak. Nekem is gondjaim voltak vele (Előszőr azt hittem csak super-attackal kell támadni, de amikor már 20-adjára játszottam ugyanazt és mindig meghaltam, stratégiát váltottam :)))
Bele kell jönni a ritmusába ez a lényeg és vigyázni a fordított irányítás utolsójánál, mert ott véletlenszerűen jön!!!! Semmi többet nem tudok elmondani... -
#4271 kösz majd megprobálom azt is, amugy meg tudom, hogy mikor hol van a szem, nem fogom kiragasztani a monitorra, mert akkor nem látom a képernyőt:-)))) -
#4270 ez még belefér :) -
#4269 akkor ez egy "kellemes" előadás lesz :)) -
#4268 Jelentem megvettem! :)
A fehérvári Tescoban találtam egyetlen darabot (jó állapotban volt :)). jó 40 percig kellett keresgélni, mert egymásra voltak rakva a játékok össze-vissza. már az utolsó előtti fakk 3dik polcán jártam, éppen kezdtem lemondani arról hogy lesz, előbujt sok más jó játékkal társaságban (erre a polcra jutott a PoPból, Silent Hill 3ból is).
Most még mennem kell vissza előadásra, szóval csak este tudok nekilátni. -
#4267 egyébként bgeedittel oda rakod a mentésedet ahova akarod
(letölthető onnan ahonnan a keyfix) -
#4266 most nincs, talán estére lesz :)) -
cleric #4265 Miss Thyrus :) Páromnak meg akartam mutatni tegnap Double H első szösszeneteit, de mire kijött a kádból, felülírtam a mentést. Van valakinek mentése kéznél ott, ahol megtalálom? -
#4264 ebből látszik, hogy mindenkinek más jön be :)))
én pl sosem csináltam super attackot... csak félrelépéseket :))