5583
-
#4343 -
#4342 vki meg tudja nekem irni, hogy merre talalom azt a vulkant?:) -
#4341 milyen volt Velencében?:-)) -
#4340 ja és a patch után ne felejsd el a settingsben az autodetect-tel kiszedni ami nem kell (most nem emlékszem, hogy pont melyiket, de az autod. megtalálja)
persze csak akkor ha szkséges, mert nem indul el -
#4339 az meg komoly 2.4kb/secel jön. lekaparom a vakolatot. mindjárt kezdődik a csapatom meccse a tvben... -
#4338 :)) nem gond, nekem is az volt... csak ezt ajánják
de a patch a lényeg :) -
#4337 hát pedig most 53.03-ast fog kapni, ha tetszik neki ha nem (épp most települt fel, szal már mindegy :)) -
#4336 igen a 45.23 ast ajánlják :) és 3. cd -
#4335 na csak emlegetni kell :)) -
#4334 apropó nem biztos hogy a legfrissebb a jó ha jól tudom a 45.23-ra van beállítva, de rajta is van a Cd-n (talán a 3-on) a hozzá kellő driverek... -
#4333 na akkor reménykedem én is. egy biztos, visszacserélni nem tudom, mert nem hoztam el a blokkot (robotnyk te marha ) -
#4332 Hello :) -
#4331 mármint Davidkának ... sorry -
#4330 igen ismerős (de még hogy) :) nekem a patch használt
davidkanak, ha jól tudom frissítenie is kellett -
#4329 nekem nem -
#4328 szóismétlés rulez, de ideges vagyok, bocs. -
#4327 hát most én vagyok ideges. pedig még bele sem tudtam kezdeni a játékba. feltettem a játékot, de amikor elindítom a játékot, az Ubisoft logo alatt szaggat, utána már jó lenne a menü, de ilyen hülye bevillanások vannak. indítanám a játékot, kiírja hogy loading, de aztán kifagy a desktopra :( nesze neked bolti szoftver. most töltöm a patchet, meg a legfrisebb nvidia drivert, hátha. ismerős a probléma valakinek? -
#4326 nemmegynemmegynemmegynemmegy, ;-((((( legszívesebben beleütnék egy nagyot valamibe -
#4325 vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#4324 mármint a HH-kat:-) -
#4323 EGY ÜTÉS KELLETT VOLNA NEKI (meg persze nekem is), ÉS Ő ÜTÖTT ELŐBB, HOGY A FENE EGYE MEG!!!!!! -
#4322 mármint micsodát?? -
#4321 hmm akkor én kifogtam egy jó sort :) első végigjátszás alkalmából nekem nem jött előröl... -
#4320 megúsztam négy élettel!!!! NÉGGYEL!!!! -
#4319 előlröl is, jobbról is, balról is,s felülről is jön....... csak úgy nem jön, hogy a háta legyen a kamerának -
#4318 arra már nem emlékszem..., de egyszerűsödik vagy legalábbis úgy rémlik mintha előröl nem jönne, csak két oldalról (meg felülről)... -
#4317 lenne egy kérdésem ezzel a kis -gel kapcsolatban: milyen sorrendben irt engem, amikor meg fordítva az irányítás? mármint milyen oldalakról támad milyen sorrendben?:-(( -
#4316 jah, dögöljön meg hülye murphy:-( -
#4315 akkor nincs mit :))
jó játékot :) -
#4314 az biztos :) (murphy) -
pappl #4313 Köszi!
Azóta én is megtaláltam a Fórumon. -
#4312 olyan de olyan jellemző, hogy a végére csak egy életem maradt:-( -
#4311 az első mondatot nem átvitt értelemben mondtam, tényleg sokat segítesz a drukkolással:-)
félreérthető volt -
#4310 kösz ,azzal is sokat segítesz..... sőt, ha menyus itt jár, akkor ő is drukkoljon! mindenki drukkoljon....:-( -
#4309 akkor maradok a drukkolásnál :) -
#4308 én márpedig ma megcsinálom!!!!! -
#4307 na, egy élettel sokra megyek:-) -
#4306 hú nem tudok mit tanácsolni, én az első próbálkozások után, kb másfél napig szüneteltettem a játékot :) utána kapásból megcsnáltam... -
#4305 egyszerűen nem megy!:-(((( pedig oly közel a cél:-) -
#4304 egész pontosan ez:
Beyond Good & Evil
Cd1: best-7wrz
Cd2: flight-7wrz
Cd3: marketing-7wrz
hacsak azóta meg nem változtatták...