5583
-
pappl #4383 Sziasztok!
Van egy aprócska problémám.
A Seven Warez-ről nagy nehezen leszedtem a játékot, de a CD1
-ből a part01 (7wrz-bgea.part01.rar) valamiért nem akar lejönni.
Feltudná rakni esetleg valaki valahova ezt a file-t, mert már tiszta hab vagyok és nagyon kiváncsi vagyok erre a cuccra...
Köszi. -
#4382 na túl vagyok egy info dogán:-) szöveget kellett formázni, éstök könnyű volt:-))
du majd nekiugrok a Beyondnak is:-) -
#4381 hát az első vélemény az hogy szuper, de ez már a demo után is meg volt! majd ha túljutok a demoban is benne lévő részeken akkor nyilatkozom :) -
#4380 én meg ma újult erővel megyek neki a játéknak! elég kevés végigjátszott játék van a rovásomon, ki kéne már egy kicsit bővíteni:-) -
Rusy #4379 erre én is gondoltam, próbálkoztam sokszor, de nem sikerült, de azért próbálkozok tovább, mindenesetre köszi
-
#4378 még az alagútba se kell lemenni, csak maradj a láda "árnyékában" :) -
#4377 aha, a ládára fel lehet ám kapaszkodni :) és a daru átemel a túloldalra... -
#4376 Lemászol egy kis alagút szerű helységbe, aztán az őr mögé mész, guggolva, nem fog meglátni és amikor a doboz megáll, te simán ráugras és az akkor átszállít egy másik futószalagra, ott leugrasz és mész tovább. Remélem itt vagy :) -
#4375 Amikor olyan helyen vagy, ahova be tucc rakni mDisket (Mammago, világítótorony stb.) -
#4374 Lámán fog hangzani de mikor lehet menteni?? -
Rusy #4373 Nem is akartam megölni, de itt kikerülni se lehet, valami olyan helység, hogy van egy futószalag, és a dobozokat egy daru emeli át egy másikra ami odamegy ahova kéne mennem, de oda nemtudok átjutni sehogy -
#4372 általában nem megölni kell az őröket, hanem kikerülni ellopakodni mellettük... most épp nem tudom hol vagy :) nem tudsz képet berakni róla? -
Rusy #4371 Valaki segítsen már, a factoryban vagyok, a malackámat elkapták, megtaláltam a cipőjét, két képet kell lefényképezni, az egyik megvan, de a másikhoz nemtudok átjutni, 3 őr van, és nem lehet kinyirni őket, mer ha a hátába rúgok a másik odamegy és megjavítja, itt hogy kell továbbjutni, please -
#4370 pedig ott kell lennie valahol... :) még sosem hagytam ott gyöngyöt -
#4369 Na már régebben említettem hogy letöltöm na ez végre meg is történt most telepítem aztán kiprobálom!!!! -
#4368 Na ez az. van mar regota detektorom:) megsem talalom:) jelzi a terkepen, de ott nem latok semmit:) ja amugy tudom hogy az uccso darabja adja a pearlt, de annyira paraztam(utolso 3 darabjanal mar csak fel egyseg volt, hogy szet ne mennjen a hajom:), hogy nem figyeltem:( -
#4367 aha, az a szelvényes szerűség :) hát ahol az utolsó darbja felrobbant ott lesza gyöngy... van már peal detektorod? (bár ha most mész a vulkánhoz, akkor még biztos nincs...)
ha leszaz majd biztos kijelzi a pontos helyét -
#4366 Na akkor tuti elszurtam. Nem figyeltem ra. Hol talalom meg azt a gyongot amit a kigyo adott? nem kigyo e:) amikor a hajoval felszalltam eloszor. alig voltam a szabadban, amikor zoldes feny, s a jott az a foldonkivuli hullo. -
#4365 hát közel kell menni a gyöngyhöz, de azt még meg lehet később is keresni...
egyébként melyik kígyó? :)
állatképből 56 van -
#4364 :)) de legalább jó! aztán majd mond el az első véleményedet :) -
#4363 ahm. mennyi kepet kell kesziteni?ja a masik: en hulye kinyirtam a kigyot vagymit(miutan felszalltam a hajoval), de nem kerestem meg a gongyot vagymit:( s ugy tudom vulkan utan lesz +15 gyongyom. na most van 14. 14+15=29:) s 30 kellene... azt az egyet honnan szedjem ossze? Egyaltalan elkepzelheto hogy a kigyo kinyirasa utan nem vettem a gombot vagy gyongyot akarmit?:) automatikusan felveszi? vagy keressem meg? -
#4362 működik hál'istennek. most viszont meccsnézési kötelezettség miatt felfüggesztem a játékot! :) -
#4361 az az első küldetés nem? akkor még van bőven, főleg, ha a cuccokat (pearl állatképek) is összeszeed -
#4360 Ahhm:) tudom hogy nem ezt szokta, de abban is teat emleget, illetve ugy latom nem:) ja a jatekrol meg: sok van hatra? a vulkan utan...? -
#4359 ezt csak egyszer mondja :) épp az ellenkezőjét szokta... -
#4358 Nekem szerintem tobb kellett volna:)
Sometimes you have to break up the team.
Carlson and Peeters, page 824.
Ezt mondja HH? en nem figyeltem ra tulzottan mit beszel, s ezert azt hittem valami teáról van szo:)
-
#4357 jaja az első privit majd egy nap késéssel vettem észre :) -
#4356 megvan:) ha nem irod sosem veszem eszre:) -
#4355 (meg kinnt a fórum főmenüjében a neved alatt) -
#4354 mármint a legfelső legutolsó hozzászólás felett, közvetlenül... -
#4353 fennt a hozzászólás alatt... :) (ez érdekes lett :) ) -
#4352 Akkor jo:) amugy vmi popup-al? vagy hogy? -
#4351 igen jelzi :) -
#4350 kiirja a horoszkopot is:) akkor mar a pontosabb kor is beleferne:) jelzi a lap ha privat uzid van?:) -
#4349 gondolom, hogy ne legyen túl személyes... :) -
#4348 Ahhoz kepest eleg szep lett:) A kort miert nem irja ki a forum?:) csak annyit ir pl 18-25. pontosabban miert nem?:)
-
#4347 az ittet? :) de igen :)) -
#4346 ezt a kepet ugye nem hirtelen rajzoltad?(legalabbis azt a szep ko:rt:) -
#4345 nincs mit :))
robotnyk: fejlemény? -
#4344 :D koszi:))