5583
-
#4423 Hát a honlapom fórumába írt vki, hogy jól jönne í végigjáccás és mivel úgysem tudok most mást frissíteni, gondoltam megcsinálom. Szereztem egy angol szöveget és az emlékeim + a fordításra támaszkodva irogattam, de annál a résznél megakattam és nem emléxem mi volt... Úgyhogy kéne, hogy lejáccam még1szer. -
#4422 miért kéne? -
#4421 Kár :( Nembaj, hátha megvan valaki másnak. -
#4420 huh, én nem...... el lettek cseszve a mentési pontjaim, most csak a leguccsó van meg... a főellenségtől..... boc,s nem tok segíteni:-( -
#4419 Hello, tudna nekem valaki küldeni egy mentést akkor, amikor elrabolták Pey't? Vagy legalább annak a környékén, a lift körül, előre is köszi! -
#4418 na ma is okosabb lettem valamivel:-) -
maxius #4417 A drakroomban (neten) be tudod írni, és kiírja, hogy hol tartasz és bekerülsz 1 össz statisztikában. -
#4416 Mire jó az az "internet code" a mentéseknél? -
#4415 tudom, csak az első napban sehogy sem sikerült:-))) -
#4414 :)) de tudod mi a titka a kinyirasanak ugye?:) mert ha tudod akkor hamar megy:) -
#4413 ha probálkoztam volna, akkor már meglenne a 4500 hozzászólás (a sok dühöngésem miatt:-)) -
#4412 már két napja nem próbáltam:-)))) el voltam foglalva -
#4411 fel ora alatt le lehet nyomni akkor is, ha elsore futsz neki -
#4410 wizy: mi tart olyan sokaig?:) -
#4409 na a főellent is már csak holnap győzöm le:-) -
cleric #4408 Pey'j cipőjének a talpán van. -
phil-co #4407 Valaki meg tudja mondani hogy honnan tudom megszerezni azt a kódot amit pej's asztalán kellene megtalálnom ??
Már elrabolták a gyerekeket a világító toronybol és ott kellenne beírni azt a kódot de nem találom.
Valaki tud segíteni ?? -
cleric #4406 Nem sokat kell egyedül küzdeni. Ha van veled valaki, akkor az E gombbal ő is csinál valamit, ami könnyebbé teszi a harcot :) Szerintem próbáld ki a kisebb ellenfelekkel. Ha akarod részletezhetem, csak nem akarom lelőni a poént. -
Rusy #4405 Hát nemtom leht én vagyok a béna. de nekem már a kisebb szörnyek is néha gondot okoznak, elég fusztráló néha az irányítás, de kurva jó gém nem is tudnám semmihez hasonlítani -
#4404 Na én is a végére jutottam. Tökre a frászt hoztátok rám hogy kurvanehéz lesz a főellenség, de nem volt nehéz, csak megfordul az irányítás és ez bekavar egy kicsit. Na meg scriptelt bunyóról van szó szóval ha nem a helyes sorrendben csinálod akkor ütheted ítéletnapig. Nem kell ide 20 fulltöltö, sőt nem kell egyse.Szóval mindíg az ellentétes irányba kell nyomni mint amerre a boss van, így meg kell ütni 4*, majd felülről támad, ilyenkor fel(vagy le)+vetődés,aztán megint belebokszolni 2*(asszem), megint felülről majd a végső csapás.(Lehet hogy valaki már ezt leírta nem olvastam vissza) Szóval nem kell ide sok töltő -
#4403 4400! grat:-) -
#4402 ugye?:)) -
#4401 a race 3 pályán kell bejutni, az eyik kanyar után bal oldalt lesz 1 piros lézer, ott kell beugratni... -
Rusy #4400 megint elakadtam, van egy race 3 megy egy race 4, megnyertem mindkettőt, de nem történik semmi a slauther hause-ba. nem tudok bejutni... -
#4399 Akkor a nagy teremben is van egy ugyanolyan drót valahol. -
#4398 na akkor várjunk csak :) ott is voltam már, onnan hoztam el a biztosítékot, meg kinyírtam azokat az őr robotokat... -
#4397 Hát menny be egy szobába, ahol van egy csomó áramos izé, menny végig és a kis szobában a fényképezővel lődd arrébb az áramot, hogy bevezesse az ajtóba. menny át rajta és onnan már könnyű. -
#4396 hm, megint játszottam egy sort. a liftes mókánál elakadtam. a biztosíték bent van. voltam ott is, ahol a tehén volt a padlón. mit kéne hol csinálni? :) -
#4395 pangggggg:-) -
#4394 Szivesen :) -
#4393 kösz, ezzel nekem is adtál egy tippet:-))) -
#4392 Látom zsea, milyen jó kis képeket gyártmányoztál :D -
#4391 Lent, az egyik cápa eltakarja a kezével a kódot, menj távol tőle és nézd meg a fényképezővel. -
#4390 mi van itt? Pangás? -
#4389 most volt időm eddig játszani egy kicsit, most jutottam el az Akuda bárba, megkaptam az IRIStől a feladatot. itt tartok most. a Pteloreizé jó móka volt :) -
#4388 zsea: a vulkanos resz utan mar alig volt valami hatra:( remeltem meg kitart par orat.. a szemet poen volt kinyirni:) vagy 10 percet hulyeskedtem vele mig rajottem hogy kell kinyirni:) amugy a vegen nem ad kodot? ja es sajna meg 2 fenykep hianyzott, de mar sajna nem tudtam elkesziteni.. na meg pearlt sem szedtem mindet ossze. a shedben talalhato kis szekrenyben van egy gyongy. oda mi a kod? -
#4387 próbáld letöltésmanager nélkül. bejön egy oldal hogy kívülről nem lehet elérni a filet, kattintson ide. ha pl getrightod van, akkor shift+katt az ide feliratra, és már kezdi is szedni. -
pappl #4386 Köszi!
Megpróbálom még egyszer hátha sikerül! -
#4385 (itt senki nem jár suliba? :DD )
(pappl: felrakni nem tudom megyek el...) -
#4384 szia most próbáltam nekem leszedi, szerintem próbáld meg mégegyszer...