5583
  • Davidka
    Hát a honlapom fórumába írt vki, hogy jól jönne í végigjáccás és mivel úgysem tudok most mást frissíteni, gondoltam megcsinálom. Szereztem egy angol szöveget és az emlékeim + a fordításra támaszkodva irogattam, de annál a résznél megakattam és nem emléxem mi volt... Úgyhogy kéne, hogy lejáccam még1szer.
  • wizy
    miért kéne?
  • Davidka
    Kár :( Nembaj, hátha megvan valaki másnak.
  • wizy
    huh, én nem...... el lettek cseszve a mentési pontjaim, most csak a leguccsó van meg... a főellenségtől..... boc,s nem tok segíteni:-(
  • Davidka
    Hello, tudna nekem valaki küldeni egy mentést akkor, amikor elrabolták Pey't? Vagy legalább annak a környékén, a lift körül, előre is köszi!
  • wizy
    na ma is okosabb lettem valamivel:-)
  • maxius
    A drakroomban (neten) be tudod írni, és kiírja, hogy hol tartasz és bekerülsz 1 össz statisztikában.
  • Seth
    Mire jó az az "internet code" a mentéseknél?
  • wizy
    tudom, csak az első napban sehogy sem sikerült:-)))
  • JustIce
    :)) de tudod mi a titka a kinyirasanak ugye?:) mert ha tudod akkor hamar megy:)
  • wizy
    ha probálkoztam volna, akkor már meglenne a 4500 hozzászólás (a sok dühöngésem miatt:-))
  • wizy
    már két napja nem próbáltam:-)))) el voltam foglalva
  • JustIce
    fel ora alatt le lehet nyomni akkor is, ha elsore futsz neki
  • JustIce
    wizy: mi tart olyan sokaig?:)
  • wizy
    na a főellent is már csak holnap győzöm le:-)
  • cleric
    Pey'j cipőjének a talpán van.
  • phil-co
    Valaki meg tudja mondani hogy honnan tudom megszerezni azt a kódot amit pej's asztalán kellene megtalálnom ??
    Már elrabolták a gyerekeket a világító toronybol és ott kellenne beírni azt a kódot de nem találom.
    Valaki tud segíteni ??
  • cleric
    Nem sokat kell egyedül küzdeni. Ha van veled valaki, akkor az E gombbal ő is csinál valamit, ami könnyebbé teszi a harcot :) Szerintem próbáld ki a kisebb ellenfelekkel. Ha akarod részletezhetem, csak nem akarom lelőni a poént.
  • Rusy
    Hát nemtom leht én vagyok a béna. de nekem már a kisebb szörnyek is néha gondot okoznak, elég fusztráló néha az irányítás, de kurva jó gém nem is tudnám semmihez hasonlítani
  • Seth
    Na én is a végére jutottam. Tökre a frászt hoztátok rám hogy kurvanehéz lesz a főellenség, de nem volt nehéz, csak megfordul az irányítás és ez bekavar egy kicsit. Na meg scriptelt bunyóról van szó szóval ha nem a helyes sorrendben csinálod akkor ütheted ítéletnapig. Nem kell ide 20 fulltöltö, sőt nem kell egyse.Szóval mindíg az ellentétes irányba kell nyomni mint amerre a boss van, így meg kell ütni 4*, majd felülről támad, ilyenkor fel(vagy le)+vetődés,aztán megint belebokszolni 2*(asszem), megint felülről majd a végső csapás.(Lehet hogy valaki már ezt leírta nem olvastam vissza) Szóval nem kell ide sok töltő
  • wizy
    4400! grat:-)
  • zsea
    ugye?:))
  • zsea
    a race 3 pályán kell bejutni, az eyik kanyar után bal oldalt lesz 1 piros lézer, ott kell beugratni...
  • Rusy
    megint elakadtam, van egy race 3 megy egy race 4, megnyertem mindkettőt, de nem történik semmi a slauther hause-ba. nem tudok bejutni...
  • Davidka
    Akkor a nagy teremben is van egy ugyanolyan drót valahol.
  • robotnyk
    na akkor várjunk csak :) ott is voltam már, onnan hoztam el a biztosítékot, meg kinyírtam azokat az őr robotokat...
  • Davidka
    Hát menny be egy szobába, ahol van egy csomó áramos izé, menny végig és a kis szobában a fényképezővel lődd arrébb az áramot, hogy bevezesse az ajtóba. menny át rajta és onnan már könnyű.
  • robotnyk
    hm, megint játszottam egy sort. a liftes mókánál elakadtam. a biztosíték bent van. voltam ott is, ahol a tehén volt a padlón. mit kéne hol csinálni? :)
  • wizy
    pangggggg:-)
  • Davidka
    Szivesen :)
  • wizy
    kösz, ezzel nekem is adtál egy tippet:-)))
  • Davidka
    Látom zsea, milyen jó kis képeket gyártmányoztál :D
  • Davidka
    Lent, az egyik cápa eltakarja a kezével a kódot, menj távol tőle és nézd meg a fényképezővel.
  • Davidka
    mi van itt? Pangás?
  • robotnyk
    most volt időm eddig játszani egy kicsit, most jutottam el az Akuda bárba, megkaptam az IRIStől a feladatot. itt tartok most. a Pteloreizé jó móka volt :)
  • JustIce
    zsea: a vulkanos resz utan mar alig volt valami hatra:( remeltem meg kitart par orat.. a szemet poen volt kinyirni:) vagy 10 percet hulyeskedtem vele mig rajottem hogy kell kinyirni:) amugy a vegen nem ad kodot? ja es sajna meg 2 fenykep hianyzott, de mar sajna nem tudtam elkesziteni.. na meg pearlt sem szedtem mindet ossze. a shedben talalhato kis szekrenyben van egy gyongy. oda mi a kod?
  • robotnyk
    próbáld letöltésmanager nélkül. bejön egy oldal hogy kívülről nem lehet elérni a filet, kattintson ide. ha pl getrightod van, akkor shift+katt az ide feliratra, és már kezdi is szedni.
  • pappl
    Köszi!
    Megpróbálom még egyszer hátha sikerül!
  • zsea
    (itt senki nem jár suliba? :DD )

(pappl: felrakni nem tudom megyek el...)
  • zsea
    szia most próbáltam nekem leszedi, szerintem próbáld meg mégegyszer...