5583
-
#4463 ez nem kalandjáték -
#4462 jézusom, te még ilyenkor is fenn vagy?:-)))
davidka: én pont most jutottam túl a Black Isle-on:-)) -
#4461 ha csak a főszálat akrja megismerni, kevesebb, mint 5 óra is elég rá :((( -
#4460 mi az én lettem a kulcs felelős?? :))))
most csak bekopizom (a 3477-es hozzászólás)
1. másold a játék könyvtárába a bgefixet, indítsd el, kapsz egy ablakot, ahol láthatod az összes mentésedet (slot0.sav-->az egyes mentés, slot1.sav-->2 mentés)
2. válaszd ki a megfelelő mentést, azt amit a három robot után készítettél és a Central Hall fixet "kapcsold be"
3. játsz :) lesz a fixtől egy + kulcs nálad amit oda kell adnod DH-nak, és mikor azt a részt megcsináltad, és visszajutsz a három robot termébe, mentsd el újra!, majd lépj ki a játékból
4. újra indítsd el a fixet, válaszd ki az új mentést és a Central Hall Swappot is használd --> ekkor megkérdezi, hogy átrakja-e a mentést - ok, ezzel átrak egyel lejjebbi helyre, ahol már nem fagy ki a proi, és folytasd a játékot
http://www.terrygoodkind.net/~rahly/checkuser.php?file=BGAEFix.exe -
#4459 lolkabolka...asszittem kalandjáték jó 40-50h -val.. -
#4458 Az a kulcsos bug lesz :)
Sajnálom, de most nem fogm mondani, hogy mit tegyél, le kell töltened egy fix-et... Majd ha zsea megjön elmongya mit tégy, ha meg nem bírsz várni, akkor valahogy lapozgass vissza :) Nah, mentem aldni.... -
#4457 Kb mint a PoP-nál. 8-10 óra, ha csak végig akarod tolni és a főszálat akarod megismerni. -
#4456 mennyi kb. a játékidő? -
Rusy #4455 Na basszus már csak egy kép hiányzik a legelső, ahol oda kéne adnom egy speciális kulcsot hh-nak, a robot elvileg ki is dobja, de nincs ott nem tudom felvenni, ott 2 kis terem van átnéztem mindent de nincs meg a második speckó kulcs... -
Rusy #4454 Pf nagyon szépen köszönöm, ez kimerítő válasz volt...
-
#4453 ugyan nem tökéletes, de szerintem nem lehet eltéveszteni:
-
Rusy #4452 Hi megint elakadtam, a slaughterhouse pályán, már a veresenyről bementem, átmentem egy csomó kapun a csónakommal és eljutottam egy olyan helyre hogy középen fel kell menni egy kis vulkánszerű valamire, ott bemegyek, és fényképezni kell az egyik megvan, de a másikat nemtom honnan kéne sehonnan nemtok lejutni, azt sem tudom mit kell fényképeztni... -
#4451 Nah, mentem is, hogy eljussak oda, ahol nekem jó lesz, most tartok a Black Isle-nél... -
#4450 asszem zsea mondta: Murphy-törvénye:-))))) -
#4449 Én is elkezdtem alőlről, mert csak azért sem akart bejönni a mentés! -
#4448 most játszom ujra a játékot:-))) -
#4447 dede, én most épp vagyok:-) -
#4446 Senki? -
Na én elmentem, holnap remélhetőleg megint tudok jönni!!! -
4444 Jó kis szám! Ráadásul a kedvenc szerencseszámom és rögtön négyszer!!! :))) -
Tényleg átsiklottál felette, mert volt válasz rá :)))
Javaslom kérdezt meg zseát vagy a többieket, nekik már sikerült kiszedniük, nekem még nem :(( -
#4442 Na hogy visszakanyrodjunk a BGE-hez:
a játék zenéit hogyan lehetne kiszedni? A könyvtárban van egy sally_clean.bf(valami 2 GB körüli) fájl--gondolom ebben van a data, de ki lehet bontani valahogy?(úgy emlékszek kérdezték már páran de választ nem találtam-mondjuk néha pislogtam úgyhogy lehet hogy átsiklottam felette) -
Japán!? Na arra kiváncsi vagyok :)))
beírtam a keresőbe és ezt adta ki elsőnek!! :) -
#4440 Rengeteg ilyen progi van a neten(még japán is van)
Text to speech a keresőbe -
Na ugye!! :)))) -
#4438 hát ez király :)) -
Ez most egy picit nem ide tartozik, de úgygondoltam mindenképp megmutatom ezt a honlapot. Be kell írni bármilyen szöveget, kiválasztani a neked tetsző nyelvet és embert és az elmondja amit odaírtál!!! Nagyon jó.
ON :))) -
Nemsokára nekem is újra kell telepítenem a Windows-t úgyhogy majd utána nekem is lesznek vele problémáim az biztos :)))
Különben jó estét! :))) -
#4435 ezt én is eljátszottam egy párszor, mikor ujra lett telepitve a Windows..... csomoszor megprobáltam, nem sikerült, aztán egyszercsak bejött.... egyszerűen bemásoltam, ennyi. Amugy nekem a mentés nevei maradtak a régiek (tehát még mielőtt bemásoltam volna a többiet), csak a tartalma változott meg.... lehet, hogy téged is ez téveszt meg?:-))) -
#4434 Hm... bemásolom a mentést a helyére, de nem mutatja a játékban :( Nem tudom mér... Vki tud segíteni? -
#4433 ahh, köszi, akkor ez hiányzik. remélem megtalálom -
#4432 Ahol megölted a zöld izét, ott az egyik kapu fölött lesz egy rúd, ugyanúgy bele kell lökni az áramba, mint a másikat és persze a fuse-t beraknio a lift melletti izébe. És KÖSZI :))))))) -
#4431 ez a zöld, unszimpatikus lény után van, a malac még megvan. a liftet buzerálom, de valami hibádzik. valaki akkor már segíthetne, hogy mit hol csináljak cserébe :)
Save -
#4430 A már lentebb írt okokból kiderül, hogy én is egy olyan mentést keresek, ami ahhoz van közel, tehát én sem tudok adni :) -
#4429 a már lentebb említett okokból én nem tudok adni:-( -
cleric #4428 Valaki mondja meg lécci, hogy melyik mentési pont van legközelebb Double H megtalálásához! Vagy kérek szépen egy mentett állást onnan, az lenne a legjobb. Köszi! -
#4427 hát még én:-)) -
#4426 Örülök :) -
#4425 na hát megvan. másodszori nekifutásból legyőztem:-))) seth tippje nagyon bejött, kösz seth:-))))) -
#4424 jah... azthittem te mentésed veszett el, és nagy bajban vagy:-)) akkor jó