5583
-
#4503 az kellemes lehet:-))))) én kedden írok TZ-t FIZIKÁBÓL.......:-( -
#4502 Hát nekem időm meg kedvem sincs hozzá mostanában.... (Ráadásul most fedeztem fel hogy holnap 2 témazárót és 1 dolgozatot írunk....) -
#4501 4500!:-))) én már elkezdtem, de nem halad sehova se:-) -
#4500 Ahh, francba.... Én még el se kezdtem :( -
#4499 nem azt mondta, hogy addig nem folytatja, amíg nem csináljuk meg a képet :)))... lehet betartja -
#4498 Tényleg, menyus már megint nincs itt! Hogy állhat a folytatással, vagy azóta nem folytatta? -
#4497 Jaja :)
Nemtom mért keltem fel most... Éjfél után feküttem fél órával és most felébrettem és aludni nem tudok...
Gondoltam átnézem a BGE végigjáccást, de ahhoz is fáratt vagyok (mongyuk felületesen megnéztem és találtam 1 hibát :)) -
#4496 annak keltél fel ilyen "korán"?:-)))) -
#4495 Én csak bambán nézem a monitort :) -
#4494 na joreggelt, punnyadunk? -
#4493 ugy nézek én ki?:-))) -
#4492 csinált már valaki logot?? :))) -
#4491 off
kényszerpihenő sajna :( a windowsom behalt, és semmit nem lehet feltelepíteni...(+futtatni se nagyon + félpercenként fagyok) én meg pont leszedtem a BGE-t pár napja :(( -
#4490 na hát mi van itt? pangunk? ma már nem jövök, joejt és jó játékot mindenkinek:-))) -
#4489 Nem probléma :)
Szeretem a kritikát, meg egy ilyen munkát jobb másnak átnézni, mert 3 nap alatt tele van a fejem tőle, úgyhogy már nem tudnám reálisan felmérni mi jó stb. -
#4488 seth tippe jött be nagyon: azzal másodjára sikerült. a legyőzés és a dühöngés közt tartottam kb 4 nap szünetet:-))) -
#4487 hogy skerült a főellent elintézni? sokat próbáltad még?? :) -
#4486 azt tudom :))) de nem akarom Davidkát nyilvánosan kritizálni (ilyen piszkálódásokkal), sokat dolgozott vele!!
:)) -
#4485 :-))) az hasznos lenne, bár ez nem számít offnak:-) -
#4484 :)) a 4480-al egyetértek, csak tudod szeretek szőrszálakat hasogatni...
ha találok még hibát priviben küldöm... -
#4483 hm... Lehet el kellett volna olvasni mielőtt felrakom :) -
#4482 "A space gombbal kell lövöldözni a férget" a space, nem a gyorítás?? vagy már ennyire régen játszottam... :)) -
#4481 Igen, nem fizették be... Csak a legelejét még úgy írtam, hogy félig fordítottam és nem emlékeztem minden egyes részletre. -
#4480 Kötekedhecc :)
De sztem csak pár hely van, ahol a játékban szükséges a segíccség, és a többi alapból jön :) És azért azt is figyelembe kell venni, hogy 3 nap alatt megcsináltam iskola mellett :) -
#4479 nem a támadás miatt nincs áram... ha jól tudom -
#4478 és ha már a bal gombot emítd, akkor a fényképezéshez szükséges shiftet is lehetne :)
bár akkor már az összes használati gombot le lehetne írni, szóval inkább csak akkopr szólok, ha nagyobb hibát találok :) -
#4477 kötekedhetek? :))
szerintem bele kéne azt is venni, hogy mi történik, ha hosszan myomod a bal egér gombot...
"Elõször ki kell szabadítanod magad, azzal, hogy hosszan lenyomod a bal egérgombot." legalább egyszer leírni, hogy akkor superattackot csinál, felugrik...stb... -
#4476 Huh, újra lejáccottam a rohanós jelenetet! Nagyon jó!! Hivatalosan is kinevezem kedvenc jelenetnek :) -
#4475 Most már mind1 :) A holdas részt nem csináltam még meg, de nem is valószínű, hogy meg fogom, van ott mentésem :)
Beyond Good & Evil magyar végigjáccás ITT TALÁLHATÓ -
#4474 gyorsan -
#4473 ja az is igaz.... de ugy nem olyan jo, hogy gíorsan végigmész... ugy nem élvezetes:-( -
#4472 Jah, így utólag már könnyű :)
Nekem viszont sietni kell, hogy leírjam a végigjáccást! -
#4471 de jo vagyok:-))) fél élettel legyőztem azt a nagy zöld izét:-) -
#4470 kinek is kellett HH-s mentés?:-) -
#4469 na megvan már, hogy melyik két helyszínt utálom a legjobban: Factory és Slaughterhouse:-))) -
#4468 én bejártam mindent, elvoltam, nem siettem el a dolgot, és mot megyek a factoryba:-)))) -
#4467 Én már túl vagyok a factoryn :) Most megyek a Slaughterhousba :) -
#4466 bazz, nektek még nem akadt be a hang??? nekem már egy csomószor, és annyira idegesítő........:-( -
Rusy #4465 Szerintem ami a save időt számlálja az mondjuk 8-10 óra, de ennél szerintem sokkal több mondjuk 30 óra, mer a betöltéseket nem számolja -
#4464 jaja, ez csak egy kalandos játék:-)))