5583
  • wizy
    az kellemes lehet:-))))) én kedden írok TZ-t FIZIKÁBÓL.......:-(
  • Davidka
    Hát nekem időm meg kedvem sincs hozzá mostanában.... (Ráadásul most fedeztem fel hogy holnap 2 témazárót és 1 dolgozatot írunk....)
  • wizy
    4500!:-))) én már elkezdtem, de nem halad sehova se:-)
  • Davidka
    Ahh, francba.... Én még el se kezdtem :(
  • zsea
    nem azt mondta, hogy addig nem folytatja, amíg nem csináljuk meg a képet :)))... lehet betartja
  • Davidka
    Tényleg, menyus már megint nincs itt! Hogy állhat a folytatással, vagy azóta nem folytatta?
  • Davidka
    Jaja :)
    Nemtom mért keltem fel most... Éjfél után feküttem fél órával és most felébrettem és aludni nem tudok...
    Gondoltam átnézem a BGE végigjáccást, de ahhoz is fáratt vagyok (mongyuk felületesen megnéztem és találtam 1 hibát :))
  • wizy
    annak keltél fel ilyen "korán"?:-))))
  • Davidka
    Én csak bambán nézem a monitort :)
  • wizy
    na joreggelt, punnyadunk?
  • wizy
    ugy nézek én ki?:-)))
  • zsea
    csinált már valaki logot?? :)))
  • zsea
    off
    kényszerpihenő sajna :( a windowsom behalt, és semmit nem lehet feltelepíteni...(+futtatni se nagyon + félpercenként fagyok) én meg pont leszedtem a BGE-t pár napja :((
  • wizy
    na hát mi van itt? pangunk? ma már nem jövök, joejt és jó játékot mindenkinek:-)))
  • Davidka
    Nem probléma :)
    Szeretem a kritikát, meg egy ilyen munkát jobb másnak átnézni, mert 3 nap alatt tele van a fejem tőle, úgyhogy már nem tudnám reálisan felmérni mi jó stb.
  • wizy
    seth tippe jött be nagyon: azzal másodjára sikerült. a legyőzés és a dühöngés közt tartottam kb 4 nap szünetet:-)))
  • zsea
    hogy skerült a főellent elintézni? sokat próbáltad még?? :)
  • zsea
    azt tudom :))) de nem akarom Davidkát nyilvánosan kritizálni (ilyen piszkálódásokkal), sokat dolgozott vele!!
    :))
  • wizy
    :-))) az hasznos lenne, bár ez nem számít offnak:-)
  • zsea
    :)) a 4480-al egyetértek, csak tudod szeretek szőrszálakat hasogatni...
    ha találok még hibát priviben küldöm...
  • Davidka
    hm... Lehet el kellett volna olvasni mielőtt felrakom :)
  • zsea
    "A space gombbal kell lövöldözni a férget" a space, nem a gyorítás?? vagy már ennyire régen játszottam... :))
  • Davidka
    Igen, nem fizették be... Csak a legelejét még úgy írtam, hogy félig fordítottam és nem emlékeztem minden egyes részletre.
  • Davidka
    Kötekedhecc :)
    De sztem csak pár hely van, ahol a játékban szükséges a segíccség, és a többi alapból jön :) És azért azt is figyelembe kell venni, hogy 3 nap alatt megcsináltam iskola mellett :)
  • zsea
    nem a támadás miatt nincs áram... ha jól tudom
  • zsea
    és ha már a bal gombot emítd, akkor a fényképezéshez szükséges shiftet is lehetne :)
    bár akkor már az összes használati gombot le lehetne írni, szóval inkább csak akkopr szólok, ha nagyobb hibát találok :)
  • zsea
    kötekedhetek? :))
    szerintem bele kéne azt is venni, hogy mi történik, ha hosszan myomod a bal egér gombot...

"Elõször ki kell szabadítanod magad, azzal, hogy hosszan lenyomod a bal egérgombot." legalább egyszer leírni, hogy akkor superattackot csinál, felugrik...stb...
  • Davidka
    Huh, újra lejáccottam a rohanós jelenetet! Nagyon jó!! Hivatalosan is kinevezem kedvenc jelenetnek :)
  • Davidka
    Most már mind1 :) A holdas részt nem csináltam még meg, de nem is valószínű, hogy meg fogom, van ott mentésem :)

Beyond Good & Evil magyar végigjáccás ITT TALÁLHATÓ
  • wizy
    gyorsan
  • wizy
    ja az is igaz.... de ugy nem olyan jo, hogy gíorsan végigmész... ugy nem élvezetes:-(
  • Davidka
    Jah, így utólag már könnyű :)
    Nekem viszont sietni kell, hogy leírjam a végigjáccást!
  • wizy
    de jo vagyok:-))) fél élettel legyőztem azt a nagy zöld izét:-)
  • wizy
    kinek is kellett HH-s mentés?:-)
  • wizy
    na megvan már, hogy melyik két helyszínt utálom a legjobban: Factory és Slaughterhouse:-)))
  • wizy
    én bejártam mindent, elvoltam, nem siettem el a dolgot, és mot megyek a factoryba:-))))
  • Davidka
    Én már túl vagyok a factoryn :) Most megyek a Slaughterhousba :)
  • wizy
    bazz, nektek még nem akadt be a hang??? nekem már egy csomószor, és annyira idegesítő........:-(
  • Rusy
    Szerintem ami a save időt számlálja az mondjuk 8-10 óra, de ennél szerintem sokkal több mondjuk 30 óra, mer a betöltéseket nem számolja
  • wizy
    jaja, ez csak egy kalandos játék:-)))