5583
-
Jó reggelt! Én is itt vagyok igaz csak egy percre. elég szivacs lesz a holnapi nap, úgyhogy nemtudom itt tudok-e lenni (Irod. Tz., Töri felelés, Kiselőadást kell csinálnom énekre, stb.) Majd igyekszem :))) -
#4542 az jo lesz, legalább nem magamba fogok beszélni:-)))) -
#4541 Nah. Reggelt mindenkinek. Sajna eddig beleszólt az életembe a síelés + egy nagyobb betegség. Mostanra jól vagyok és újra vagyok délutántól!! -
#4540 Na jó, nem viszem túlzásba a tanulást, most abbahagyom :) -
#4539 jah, de hát ha egyszer már igy szépen belekezdtünk:-) -
#4538 :)
Nah, megin témánál vagyunk :) -
#4537 ha feleltetnek belőle, na az lesz egy Isteni Szinjáték:-)))) -
#4536 Hát igen, továbbá irodalomból meg kell tanulni az Isteni színjáték első 4 versszakát... :) -
#4535 szegény:-(( -
#4534 Gerappa!! Én itt vagyok :) De attól félek el kell mennem földrajzot tanulni (a tanár feleltet azzal a móccerrel, hogy kinyittya vhol a naplót és én is felelhetek, annak ellenére, hogy megyek föci versenyre... Ráadásul nem értem az anyagot...) -
Ha 10 percen belül nincs itt senki én is mentem. -
Én is így vagyok, és ha nincs itt senki elmegyek játszani... -
#4531 ht én itt vagyok már mióta, de senki se jön! magamba meg hiába meszélek a BGE-ről...:-)) -
#4530 Nah, mi van itt?? Döglés, gyorsan jöjjön valaki és beszéljen a BGE-ről!
Télleg, zsea végigolvastad már a végigjáccásom? -
#4529 jó, mingyá :-)))) -
#4528 Pcdome.hu-n nyomás a Beyond Good&Evil leírásba és mindenki adjon 10pontot mindenre. -
Rusy #4527 Játszom a gémet újra kurva jó... -
#4526 na hát, hogy menjen egy kicsit a topic, muszáj offolni egy picit:-) voltam tegnap korizni szegeden, akkorát estem, hogy még ma is fáj a helye:-)), megnéztem a Magyar Vándort, nem is olyan rossz az a film:-) -
#4525 nohát, mi van itt? ekkora pangás még talán sose volt:-( -
#4524 igen, ő a tesom, de a joreggelt beszolás én voltam, csak elfelejtettem usert váltani:-))) -
#4523 Topic up! -
#4522 Hi, te a mi wizy barátnénk testvére vagy? -
cleric #4521 Azt üzenem azoknak, akik még a Black Isle illetve a Slaughterhouse előtt/alatt vannak, hogy nézzenek ám körül marhára állatügyben, hogy ne járjanak úgy mint én, aki mehet vissza 2+2 fotó miatt :) -
cleric #4520 Megvan a gyöngyös játék. Sajnos jobbra számítottam. Van, akinek ez bejött? Illetve van, aki ezt egyedül irányítani tudja? -
wizso #4519 joreggelt -
#4518 hát szerintem arra azért még várhatsz:-))))
egyik ismerősömnek (16, fiú) elmeséltem, hogy végigvittem, mire ő azt mondta, hogy ő ott akadt el, amikor a Belugát kéne elindítani azzal az áramos izével:-)))) -
Rusy #4517 Hú végignyomtam a gémet tegnap, rég játszottám már ilyen jó játékkal, nagyon ki van találva, 3 gyöngy hiányzott a 88-ból, meg asszem 12 állat, asszem kezdem újra és megcsinálom fullosan...
Pf jöhetne már egy kieg vagy a második rész... -
#4516 háhá, megoldottam:-) huszárvágással:-))))) -
#4515 nem fog túl lámán hangzani, ha én azt mondom, hogy elakadtam a Slaughterhouse-os résznél?:-)) Davidka, hol a végigjátszásod?:-))) -
#4514 affrancbaaaaaaa........ holnap Fizika TZ..... pffffff, lehet tanulni egész nap, nem is Beyondozhatok:-( -
#4513 Én itt vagyok, de sztem most elmegyek, mert fáratt vagyok és holnap nem lesz túl jó napom, úyhogy lelkiekben fel kell készülnöm :( -
Beleolvastam egy picit a végigjátszásba, eddig ok, csak nekem már megadatott az, hogy már tudom mit kell tenni :))
Most elmegyek csinálni ezt azt, ha senki nem lesz itt, akkor jó éjt!!! -
Na hogy azért szóljak valamit a hétvégén, itt vagyok!! Ezen a hétvégén nem tartózkódtam otthon emiatt írni sem tudtam :( és úgy látom ti sem erőltettétek meg nagyon magatokat :)))
Most kábé nekem is annyi időm és kedvem van irogatni, mint nektek rajzolni :))) Ha kész vagytok a rajzokkal, megkapjátok a megérdemelt jutalmat :)))
Davidka: Majd elolvasom és átfésülöm a vjátszást és elindítom a dícséret vagy a kritikaözönt :)))
CarajoEsp: Hol voltál síelni? Tényleg olyan jó volt? :))
-
#4510 Huhh. Nagyon jókat síeltem. Most épp hallgattam a zenéket és rájöttem ,hogy sírni tudnék(pedig nem szoktam) mikor a főellenfél utáni számoit hallgatom:D -
#4509 megvártunk téged :)) -
#4508 Nah visszatértem. Nagyon jót sieltem. Kevés az új üzenet. Mindössze ennyi 6 nap alatt? -
#4507 nagy unalom van
na de majd nemsoká elkezdem a rajzot:-) -
#4506 Igen, a lézer átugrás engem is idegesített :) -
#4505 wow, már harmadik? :-))) én épp most mentem be a slaughterhouse-ba; rohadtsokat kinlodtam a versennyel, de végül megnyertem, meg aztán a lézeren való átugrással.... egyszerűen nem ment! de már okés:-))) -
#4504 Már megin megy a pangás.... Különben én most így harmadik végigvivésnél egy csomó titkos helyre bejutottam :)