Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
ööööö
az mi?:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Van super attack erõsítõd?
Az segít...
Nekem soha nem lépett el...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

wizy
ja, azt probálom, de ha közel vannak, akkor elkezd oldalazni, és nem superattackozni....

Adj nekik superattackot...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

wizy
nabazz, eddig hogy örültem annak, hogy dupla H milyen erõs, azt most tessék:-)

wizy
hülye gonosz DuplaH-kat olyan nehéz legyõõõõzni:-((((

wizy
kösz:-)

wizy
na hát ez jellemzõ. amikor lenne idõm játszani, akkor nem sikerül, amikor meg nincs idõm, akkor meg sikerül:-((

Menyus489
Ja hogy még nem tartasz ott? Azt hittem? Nembaj legalább fölkészülsz a legrosszabbra 😊)))

Carajoesp:Jó síelést a részemrõl is 😊))

Bátor fiú...

wizy
jo sielést:-)
amugy meg: micsoda? lesz benne fordított irányításos is??? uristen.......

CarajoEsp
Nah. Én sajna(vagy hálisten) megyek sielni szóval hétfõn leszek csak. Akkor megint leszek.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Ez ok, viszont tunnom kéne, hogy mi az a hely 😊
Menyus489
Na úgylátom senki, úgyhogy majd jövök csak dolgom van...

Bátor fiú...

Menyus489
Távollétemben egy jó dolog biztos történt már velem: Tegnap óta meg tudom különböztetni egymástól a japán szavakat 😊)) Továbbá egy rajzzal is gazdagodtam, csak ezúttal nem Bgae témában. (Arra bõven elég lesz a tiétek 😊))) Majd ha kész megmutatom. és persze a nagy családi hadd el hadd is megvolt. Ezek távolmaradásm okai (az iskoláról már ne is beszéljünk 😊)))

Bátor fiú...

Menyus489
Visszatértem!!! Lehet örülni vagy nem de ez van 😊))
Látom nagy eszmecserét folytattatok a fõellenségrõl, úgyhogy én már szinte semmit sem tudok mondani a témában az elõttem szólók mindent elmondtak. Nekem is gondjaim voltak vele (Elõszõr azt hittem csak super-attackal kell támadni, de amikor már 20-adjára játszottam ugyanazt és mindig meghaltam, stratégiát váltottam 😊))
Bele kell jönni a ritmusába ez a lényeg és vigyázni a fordított irányítás utolsójánál, mert ott véletlenszerûen jön!!!! Semmi többet nem tudok elmondani...

Bátor fiú...

wizy
kösz majd megprobálom azt is, amugy meg tudom, hogy mikor hol van a szem, nem fogom kiragasztani a monitorra, mert akkor nem látom a képernyõt:-))))

robotnyk
ez még belefér 😊
zsea
akkor ez egy "kellemes" elõadás lesz 😊)

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

robotnyk
Jelentem megvettem! 😊
A fehérvári Tescoban találtam egyetlen darabot (jó állapotban volt 😊). jó 40 percig kellett keresgélni, mert egymásra voltak rakva a játékok össze-vissza. már az utolsó elõtti fakk 3dik polcán jártam, éppen kezdtem lemondani arról hogy lesz, elõbujt sok más jó játékkal társaságban (erre a polcra jutott a PoPból, Silent Hill 3ból is).
Most még mennem kell vissza elõadásra, szóval csak este tudok nekilátni.
zsea
egyébként bgeedittel oda rakod a mentésedet ahova akarod
(letölthetõ onnan ahonnan a keyfix)

zsea
most nincs, talán estére lesz 😊)

Miss Thyrus 😊 Páromnak meg akartam mutatni tegnap Double H elsõ szösszeneteit, de mire kijött a kádból, felülírtam a mentést. Van valakinek mentése kéznél ott, ahol megtalálom?
zsea
ebbõl látszik, hogy mindenkinek más jön be 😊))
én pl sosem csináltam super attackot... csak félrelépéseket 😊)

Amikor fent van, akkor super-attack. Én a Zsea által javasolt félreugrást nem használtam ott. Tehát gyakorlatilag egy helyben állsz, és mindig arra ütsz, amerre meg fog jelenni. Vigyázz arra, hogy a super-attack lassú, ha fent lesz, azt elõre tudnod kell. Arra is figyelj, hogy ne üss kombót (ha többször nyomod az egeret iránnyal együtt, akkor szép figurákat csinál, szaltót, ilyesmit), mert mire abbahagyja a mozgássort, már nincs idõ a super-attackra. Legrosszabb esetben írd le egy papírra a szem mozgását és ragaszd ki a monitorra 😊 Mondjuk a végét, amikor fordított az irányítás is, azt tudom fejbõl 😊
wizy
hát én még mindig nem békültem ki ezzel. na de majd ma megprobálom:-) amikor fölöttem van, az a kritikus helyzet, amikor csak úgy "van", akkor meg mindig ugyanoda terem, ugyanolyan sorrendben.... elég hülye szegény:-)))

Kösz! Mindjárt megpróbálom!

zsea
nem lejön és akkor kell beleütni, próbálj meg úgy sasszézni vagy elugrani hogy ne rád essen és utána ütni...

És amikor felettem van akkor a kezemmel löjem le? Mármint azzal a kesztyüvel?

zsea
igen, ha eltalál akkor gyakorlatilag "újraindul"
egyébként csak párszor kell beletalálni, de azt folyamatosan

hali! wizy, neked már sikerült kinyirni azt a szemet vagy mit? én is órákig ütöttem, de nem fingott ki. Az baj ha õ eltalál? Valaki esetleg help?

JustIce
Hat ugy emlekszem(tegnap probaltam ma meg nem😊 hogy sem a lezer alatt sem folotte nem lehet atjutni😞

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

wizy
várj csak, ott mit is kell...... emléxem a helyre, próbáld meg vagy átugorni, vagy "átguggolni" a lézert, vagy keress egy másik utat, biztosan van-emléxem rá:-)

JustIce
Udv!

Kisse elakadtam😊 Hol is: megszereztem a 3 kepet(amelyek a szloter-es palya utan a north meg az east szarnyban voltak, meg a nemtom hol😊 utana vissza az iris-be vagy hova😊 kaptam valami csillag kulcsot. Gondoltam benezek valahova. Kulccsal kinyitottam az ajtot, majd HH felkuldott lifttel, s amikor felerkeztem onnan kicsit xar. szal koteg emberke, lopakodok koztuk, aztan felmasztam egy letran, majd ismet lopakodas, de amikor meg egy szinttel feljebb masznek, mar nincs hova😞 vagyis: ha jobbra megyek, ott valami cso van, amin nem tudok atjutni. Amugy a cso masik oldalan is maszkal egy o"r. A ficko utan sem tudok menni(ott meg kek lezerszeruseg van) A kerdes: hova tovabb??? Koszi

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

robotnyk
nyugalom a hosszú élet ritka 😊 pihennj rá, egyszer csak sikerül (elõre látom én is ilyeneket fogok elkövetni itt 😄)
wizy
na jó, én feladom. kész. nekem ez magas. csak felb*szom vele az idegeimet.

wizy
nem megy, bazzegbazzegbazzegbazzeg:-(((((((((

wizy
ebbe a rohadt izébe, szembe vagy mibe mennyit kell beleütni???? ütöm mint állat, de mindig meghalok, mert ha egyszer eltalál, akkor már nekem annyi........

wizy
mondom, hogy ezt egyszerûen nem lehet megcsinálni:-)

wizy
hát, az érdekes:-)

zsea
meg amikor ráklikkelek a parancikonra, kiírja, hogy a BGE nincs telepítve 😊) és hogy telepítsem fel

zsea
tegnap fel akrtam telepíteni a demót, de nem hagyta, mert szerinte, már az 1.0.1-es "fennt van" (-vagyis a teljes) úgy látszik nem tud külömbséget tenni a demó és a t.játék között 😊
de az semmi, mert a t. játékot is elíndíthatatlanná tette 😊) most telepíthetem újra
grrrr

wizy
ja, most nem, majd egy ora mulva, de akkor is kosz:-)

wizy
:-))) ok, kösz, mindjárt kiprobálom a tippeket

Ugyanaz a séma, amikor támad. Ki tudod számolni, mert nem sok fázis van.
zsea
esetleg az elõreugrással is próbálkozhatsz...

zsea
nem nehéz..., jobb klikkel oldalazz el amikor fennt van, szép nyugodtan...(ne klikkelj sokszor mert akkor em jön le), és üsd amikor lejön

zsea
nem tudtam, hogy az ellenségek idõarányosan állnak hierarhiában 😊))))

wizy
bazz, na kb itt szoktam szétverni a gépet..... ez rohadtnehéz! amikor odajön hozzám csak az a szem vagy mi, és elkezd engem ütni, az még csak-csak, de mikor odajon fölém, azt hogy lehet kivédeni, vagy mi a taktika?

wizy
ez..... ez itt már a foellenség?:-)))))) akkor azért nem tudom legyozni olyan gyorsan??:-)

wizy
háhháááááááááá!!!!! ugyanazt csináltma, mint mindig, és behozta a mentéseket!!!!!!!!!!!! király:-)