Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidka
Hát pár képet már nézegettem és nagyon jól néz ki! Majd még keresgélek 1-2 infot.

CarajoEsp
hát érdemes megnézni. Keress rá a forumok közt és kisit olvasgasd át. Ha érdekel egy elég nagy szabadsággal megáldott játék akkor neked való

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Davidka
Igen? elkezdett érdekelni!

CarajoEsp
Én nekem Freelnacer van fent. Aki nem idegenkedik az ürhajó arcadektõl annak nagyon bejöhet.

wizy
én meg a Civ3-mal játszok nagyba:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Davidka
Jah, ez igaz (én se jáccottam vele régóta, most inkább a Chicago 1930, mge a Jack the Ripper megy a gépen 😊))

CarajoEsp
Hát nagyon remélem ,hogy igen. És mindt mondtam én speciel épp felejtem(nagyon hosszú idõ) mert akkor jobban üt másodszorra.

Davidka
Már nem nagyon jáccanak az emberkék ezzel a játékkal 😞

zsea
az ott van a belugga melletti asztalon...

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

koszi, de megint baj van. Hol a masik ugymond repules stabilizator. Mamagoonal az egyik, de a masik m otorba is kell egy.
CarajoEsp
Az egyik kód a cipõn van amit az alagsorban? kell beírni. A másikat fent ,de azt ugye alapból beírja és rögtön megvan mindekét kód.

Emberek baj van! Elakadtam a repulo Beluga herkentyu keresesenel. Megkaptam az egyik kodot a rofi cipojen beirtam elfogadta, de semmi. Beirtam ugyanott a hangarban a masik kodot is, de az nem jo. Na most vagy mas kod kell vagy mashova kell beirni vagy valami, de kernek egy kis segitseget. Elore is koszonom.
CarajoEsp
Jajajaj. Nemhogy eltünjön a topicot.

zsea
pedig CarajoEsp hamarabb kiszedte mint én 😊)

akkor hétvégéig meg kell tanulnom, hogy kell dc-rõl tölteni 😊))

ewuk
az jó lenne már régóta kerstem a zenéjét😊hála neked
wizy
neked is? akkor bocs, nem tudtam, én csak zseát tudtam:-)

CarajoEsp
Nekem is megvan.
Ha hétvégén ráértek kereshetünk egy kisebb DC-s Hubot és ott mindenki letöltheti rólam.

wizy
hát szerintem zsea az, aki nagyon tudja, mivel nemrég õ is leszedett egy csomo zenét:-))

Helló!

A ruhás dolgot azért kicsit sajnálom, bár a játékban lévõ Jade szerintem a legjobb, de azért jópofa lett volna ha más ruhában is lehet nyomulni...

A kecskével beszéltem, de úgy emlékszem, csak a családjáról sirdogált, meg elmondta, hogy elege van az IRIS-bõl...
Az Akuda bárban lévõ lemez viszont nagyon érdekelne...
Hogy lehet a kódhoz hozzájutni?

Ami viszont nagyon elszomorít, hogy nem tudok hozzájutni a játék zenéihez, ami szvsz egyszerüen fantasztikusak! Igaz ez a jelzõ az egész játékra ráillik. Pedig nem nagyon szoktam dicsérni semmit, de a BGAE-tõl eldobtam az agyam. Látványos, hangulatos(!) és nem az agyatlan hentelésen van a hangsúly. A békés lehetõségek (fényképezés, varsenyek) kellemes szinfoltjai a játéknak és még a harc is jópofa. Mindegy nem dicsérem, nagyon jól tudjátok mirõl beszélek.
Mielött elfelejtem a nagy áradozásban: nem tudjátok, honnan juthatnék hozzá a zenékhez?

Dervis

Davidka
Még nem 😊 De ez bocsánatos bûn 😊

zsea
szia 😊

(most eszembe jutott a végigjátszásod 😊) mondtam már, hogy lusta vagyok? )

Davidka
Ah, szia zsea 😊

zsea
én is nagyon köszönöm 😊

ewuk
én is beállok a sorba : boldog nõ napot!!😊
Menyus489
Nagyon Szívesen!!!

Bátor fiú...

wizy
nagyon szépen köszönöm! (zsea nevében is, mivel õ nincs itt)

wizy
hát jaja:-)))

Davidka
Hát én azért még nem vagyok olyan öreg, szivesebben kerekítgetem fölfele 😊

Menyus489
Én is csatlakoznék a köszöntõkhöz, bár Davidkával egyetemben nekem sem volt róla fogalmam hogy ma van 😊)
Na szóval: BOLDOG NÕNAPOT neked wizy és neked is zsea és mindenki másnak!!!

Bátor fiú...

wizy
hát igen, a szülinapokat nem szivesen számolja az ember, fõleg idõsebb korában:-)))

CarajoEsp
Most néztem meg ,hogy te lány vagy. Amúgy ezt az ünnepet én sose ünneplem annyira. 1:Anyák Napja

Davidka
Pfff....... Asse tuttam hogy ma van 😊 Sosem tudom megjegyezni a hasonló dátumokat... (számomra lényegtelenek, már a saját születésnapom se izgat annyira...)
No, de ha már itt tartunk, akkor Bódog nõnapot 😊

wizy
nah, te vagy a harmadik:-))) elsõ volt a matektanár.... második az irodalomtanár.... a többi fiúismerõsömnek szerintem eszébe se jut:-)))

CarajoEsp
Boldog NÕNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsea
ja-ja én is így hallottam 😊) egy hétvége alatt...

wizy
Off
BOLDOG NÕNAPOT!!!:-))
On

robotnyk
a más kinézettel kapcsolatban: a történet szerint a fõdizájner a Master lemez leadása elõtt hazavitte az egész cuccot, és kicsit megvadította Jade-t ezzel a zöldes stílussal.
zsea
üdv 😊

1. a más ruha csupán az E3 (vagy minek hívják) bemutatóra készült még a megjelenés elõtt, és a karakter azóta át lett dolgozva (egyébként én nem értem miért mindig azok az õsrégi képek mennek minden oldalon 😊 )
2. é csak egy lezárt ládáról tudok a városban amiben gyöngy van azt pedig az akuda bárban az emeleti szobában egy kecskétõl?? 😊 kapod meg... egy másik lezárt láda kódját pedig a neten lehet megszerezni (az a láda az akuda bárban található) de abban lemez van... ezt inkább írd le pontosabban melyikre gondolsz.... és akkor majd kifejtem 😊

Helló!

Nem olvastam végig a fórumot, mivel marhára hosszú, viszont 2 kérdésem is lenne, amire nem találtam választ.
1) Nézegettem in-game képeket a neten, és Jade némelyiken más ruhát hordott, ami számomra elég meglepõ. Hol az öltözõ ?
2) Vannak a városban lezárt ládák amiben gyöngyök vannak. A kódot honnan lehet megtudni?

Elõre is köszi.

dervis

Dervis

ewuk
melyik oldal az az értékeléses?
Menyus489
Megnéztem és jó helyre küldtem, ki is írja, hogy elküldve. Szerintem várjál majdcsak megjön az
ON

Davidka: Nekem is az jött be elsõnek. Ez nem csak a játékot reklámozza, hanem téged is. 😊))

Bátor fiú...

Davidka
De jó!!! 😊

zsea
tudsz róla, hogy ha beírom a google-ba a beyond good evil-t a te oldalad jön ki legelsõnek?? 😊))

Menyus489
Westernes, de nem szabad komolyan venni 😊))) de majd meglátod.

Bátor fiú...

Menyus489
Megnézem jó helyre küldtem el és megpróbálom mégegyszer.

Bátor fiú...

ewuk
de nem akar megjönni
ewuk
ha megjön akkor kilinkelem
Davidka
Na ha a westernes izérõl van szó, akkor az nekem kell!

ewuk
most
ewuk
és hogyan játszanának vele?