5583
-
#4863 nagyon eltűntél... :)
mi a másik bge-s topicba gyűlűnk... épp fel akartam ot hozni, hogy ide is kéne jönni néha -
#4862 ezek a zenék jó minőségüek?? -
#4861 Köszönöm szépen!!!!!:DDDDDD -
#4860 nem is tudom :)) -
#4859 boldog szülinapot! :) -
#4858 nah kinek van ma szülinapja?:D -
#4857 Köszönjük. Amúgy nem lessz kicsit több pörgés? -
#4856 Így egyszerűbb, és köszönjük. -
dervis_ #4855 Hali!
Már elég régen néztem erre, sajnos nem voltam net közelben. A lényeg, hogy így zenéket sem tudtam megszerezni senkitől. Viszont ma véletlenül egy angol BGaE fórumra tévedtem ahol- nem fogjátok elhinni - sokan szintén a játék zenéjére vadásztak. A lényeg, hogy a zenék letölthetőek a
http://bgemusic.free.fr/
címről. Éljen, ÉLJEN! -
#4854 át kell menni a zárlatos kábelek mellett. abban a szobában a plafonon lévő ventilátort azzal a lövős kesztyűvel el kell fordítani kb 180° fokkal, ekkor az ajtón továbbmehetsz. -
napoleon67 #4853 Sziasztok!Még mindig elakadva több mint 1 hete.Elolvastam a leirást az se segitett.Nutripills Factory pálya.Nem nyilik a liftajtó.Malac megjavitotta,áramot lelöttem,mégse nyilik.lementem balra mentöhely melett,ott van 1 térkép,és 1 ajtó,de azon se tudok tovább menni.Megörülök.Help.Köszi,sziasztok -
#4852 aztán szóljál, ha lesz valami a zenékkel :)
(nem mintha nem lennék ellátva letöltésekkel) -
#4851 http://planet-bge.de/
itt van nagyn sok jó link. Holnap linkelek be fasza Bge filmeket!! -
#4850 ne tűnj el, topic!:-))))) -
#4849 ha jól emlékszem, Zaki azt mondta, hogy kb akkora legyen mint ami most van... -
#4848 szerintem igen :)) -
#4847 tényleg változnak a kódok?? nekem nem tűnt ffel...... -
#4846 a kódok mindig változnak
a cipőt ha jól emlékszem az inventoryban a táskában kell keresni... -
speed #4845 elárulná valaki a bakancsok talpán lévő kódokat?
ki kellene nyitnom az urhajohoz vezeto ajtot, de az inventoryban sehol sem talalom peyj cipellőit. még valamikor régebben egy cutscene-ben eltette a csaj, de azota nyoma veszett. hiába megyek vissza a factoryba, ott nincs. -
#4844 Jah Vasárnap és Hétfőn nem értem rá és holnap is van letöltendőm ,de akinek kell annak csütörtök és péntek és szombat mehet át a zene. Holnapra írok egy kisebb Dc++ segítséget ZSEÁnak és megírom melyik Hubra kell feljönni.
-
#4843 Amúgy most nézegettem a linkeket és nemsokára összeszedem azokat a dolgokat amiket érdemes tudni. Sajna menyus eltünt ,addig is tartani kell a frontot. Én nem tudok rajzolni, szóval csinálok logót az oldal elejére.
nem tudja valaki mik lehetnek a méretek?
Amúgy mivel elég sokat felejtettem és nemsokára itt a tavaszi szünet, neki fogok ülni a játéknak és most 100%-ra végignyomom. Szóval készüljetek ,hogy akkor jövök majd fel nagy lelkesen!!!! -
#4842 Hát ha ezt te rajzoltad akkor már nevezlek is be, az ubiSofthoz dizájnernek!!!!!!
Istencsászár!!!
Egy nagyobbb Pey'J jöhetne és akkor lenne fasza hátterem. -
#4841 :)) -
#4840 nem találok szavakat :) -
#4839 -
:) -
#4837 Meg kell ,hogy dicsérjelek. Tényeg nagyon isteniek ezek a képek. A legfölső be is figyelt háttérnek. -
#4836 :))) köszi! -
#4835 anyááááááás:-))) rohadtjól néz ki:-) -
#4834 ezt hogy érted?? uganúgy, csak ezt vázlatosabban... -
#4833 ezt is ugy csináltad, mint az előzőt?? -
#4832 a következő már mozogni is fog(terveim szerint) :)) -
#4831 egyre jobb lesz :) -
#4830 -
#4829 köszi :) -
#4828 -
#4827 ismét :)
-
#4826 ha már bge... ide is berakom :)
-
#4825 na most jön a háztetőkön-futós rész, ez a kedvencem:-))) -
#4824 sajna már nem emlékszem pontosan mit írtak a témáról...