Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
akkor hétvégéig meg kell tanulnom, hogy kell dc-rõl tölteni 😊))
Ha hétvégén ráértek kereshetünk egy kisebb DC-s Hubot és ott mindenki letöltheti rólam.
A ruhás dolgot azért kicsit sajnálom, bár a játékban lévõ Jade szerintem a legjobb, de azért jópofa lett volna ha más ruhában is lehet nyomulni...
A kecskével beszéltem, de úgy emlékszem, csak a családjáról sirdogált, meg elmondta, hogy elege van az IRIS-bõl...
Az Akuda bárban lévõ lemez viszont nagyon érdekelne...
Hogy lehet a kódhoz hozzájutni?
Ami viszont nagyon elszomorít, hogy nem tudok hozzájutni a játék zenéihez, ami szvsz egyszerüen fantasztikusak! Igaz ez a jelzõ az egész játékra ráillik. Pedig nem nagyon szoktam dicsérni semmit, de a BGAE-tõl eldobtam az agyam. Látványos, hangulatos(!) és nem az agyatlan hentelésen van a hangsúly. A békés lehetõségek (fényképezés, varsenyek) kellemes szinfoltjai a játéknak és még a harc is jópofa. Mindegy nem dicsérem, nagyon jól tudjátok mirõl beszélek.

Mielött elfelejtem a nagy áradozásban: nem tudjátok, honnan juthatnék hozzá a zenékhez?
Dervis
(most eszembe jutott a végigjátszásod 😊) mondtam már, hogy lusta vagyok? )

Na szóval: BOLDOG NÕNAPOT neked wizy és neked is zsea és mindenki másnak!!!
Bátor fiú...
No, de ha már itt tartunk, akkor Bódog nõnapot 😊
BOLDOG NÕNAPOT!!!:-))
On
1. a más ruha csupán az E3 (vagy minek hívják) bemutatóra készült még a megjelenés elõtt, és a karakter azóta át lett dolgozva (egyébként én nem értem miért mindig azok az õsrégi képek mennek minden oldalon 😊 )
2. é csak egy lezárt ládáról tudok a városban amiben gyöngy van azt pedig az akuda bárban az emeleti szobában egy kecskétõl?? 😊 kapod meg... egy másik lezárt láda kódját pedig a neten lehet megszerezni (az a láda az akuda bárban található) de abban lemez van... ezt inkább írd le pontosabban melyikre gondolsz.... és akkor majd kifejtem 😊
Nem olvastam végig a fórumot, mivel marhára hosszú, viszont 2 kérdésem is lenne, amire nem találtam választ.
1) Nézegettem in-game képeket a neten, és Jade némelyiken más ruhát hordott, ami számomra elég meglepõ. Hol az öltözõ ?
2) Vannak a városban lezárt ládák amiben gyöngyök vannak. A kódot honnan lehet megtudni?
Elõre is köszi.
dervis
Dervis
ON
Davidka: Nekem is az jött be elsõnek. Ez nem csak a játékot reklámozza, hanem téged is. 😊))
Bátor fiú...