Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most mindenki játszik azért nincsenek, ezt már volt alkalmamam tapasztalni, hidd el ha végigjátszák megváltozik a véleményed 😊))
Bátor fiú...
Nem sokára átmegy. Küldd persze, örömömre szolgálna. (Most megy a Szamonáj Jack a cartoonon 😊))
Bátor fiú...
Nem kéne a többieknek is megmutatni? Had tudják meg, mit neveznek jó játéknak! 😊))))))
Bátor fiú...
Egy picit 😊) De a tökéletes Volt egyszer egy vadnyugat játékunk után ez már gyerekjáték lenne. 😊)
Bátor fiú...
Viszont egy folytatás jól jönne. Bár ha az UBI úgy gondolkozik, mint a Lucasarts nincs rá sok esély, reméljük nem úgy gondolkoznak. 😊
Bátor fiú...
Off: Rátaláltam a neten jó kis Dragon Ball-os mozgóképekre és most azokkal kísérletezem, mi mindent lehet szegény K&P-bõl kihozni, majd ha kész megmutatom.
ON
ON
Bátor fiú...
ja-ja egy kis élet nem ártana 😊) rajtam nem fog múlni... csak már annyira kibeszéltünk mindent 😊
elkezdtem egy rajzterv mevalósítását... azt nem tudom mi lesz belõle, de majd igyekszem 😊
(igaz nem logo, és nem is a rajz amit kértél 😊 )
elkezdtem egy rajzterv mevalósítását... azt nem tudom mi lesz belõle, de majd igyekszem 😊
(igaz nem logo, és nem is a rajz amit kértél 😊 )
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
engem érdekelne 😊 mit értesz valahogy eljuttatás alatt??
Jó napot!
Sajnos most sem voltam egy idejig, de lehet, hogy ez a betudható annak, hogy beteg vagyok és csak néha járok errefele. és a gép elõtt töltött idõt sem játszásra, hanem "munkára" fordítom (Egy játékot csinálok Klick & Play-el, hogy ez a program milyen idegesítõ tud lenni néha!! De rajtam nem fog ki 😊)
Örülök hogy visszajöttél zsea, így talán tudunk egy kis életet lehelni újra a topicba.
Sajnos most sem voltam egy idejig, de lehet, hogy ez a betudható annak, hogy beteg vagyok és csak néha járok errefele. és a gép elõtt töltött idõt sem játszásra, hanem "munkára" fordítom (Egy játékot csinálok Klick & Play-el, hogy ez a program milyen idegesítõ tud lenni néha!! De rajtam nem fog ki 😊)
Örülök hogy visszajöttél zsea, így talán tudunk egy kis életet lehelni újra a topicba.
Bátor fiú...
Mint pl:Karib Tenger kalózai zenét meg lehet venni külön cdn.
Ez nem hivatalos viszont iszonyu jól szól. Jah és 1óra33perc.
Ez nem hivatalos viszont iszonyu jól szól. Jah és 1óra33perc.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Olcsó Sirály Takaros:-)))
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Nah. Jelentem megvan az újabb +10000000hozzszázólás témájas. Megvan nekem a játék összes zenéje. Méghozzá OST. Egy gyerektõl szedtem le nem én csináltam ,viszont akinek kell annak valahogy eljuttatom.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
én nem is kerestem....:-)
😊) majd igyekszem.. 😊)
mindjárt kezdem is a telepítést... megpróbálom kapásból kiszedni közben a propagandás zenét (ezt is ki kell próbálni 😊) ) meg találta egyébként valaki *.waa-ban ezt a számot??
(az összes kiszedett zeném elveszett 😞
mindjárt kezdem is a telepítést... megpróbálom kapásból kiszedni közben a propagandás zenét (ezt is ki kell próbálni 😊) ) meg találta egyébként valaki *.waa-ban ezt a számot??
(az összes kiszedett zeném elveszett 😞
na végre, zsea!! szerintem megjött a topic mentõcsapata:-))
nem sokat írtatok 😊
átolvasom még a végigjátszásodat...
(nem úszod meg 😊) )
átolvasom még a végigjátszásodat...
(nem úszod meg 😊) )

ON