5583
-
#4903 a gyöngyös játék, benne van a gameben.. akkor kapod meg ha minden gyöngyöt összeszdtél (tegnap nem fogalmaztam túl jól, nem a más stílussal van a baj, hanem túlságosan különálló... és alighanem hosszú - nem tudom egyesek hogy tudnak két millió pontot elérni benne ;) - biztos bennem van a hiba)
a privit megkaptam, csak mire rászánom magam a válaszra, mindig behal a gépem :)) de majd most... -
#4902 a fájl kibontható... szóval nem reménytelen (bár én még csak a zenéket bányásztam ki belőle, nem tudom a szöveg hol van benne) Carajoespet kéne megkérdezni, ő szerintem jobban utánanézett már ennek (de hogy most hol van azt nem tudom :) ) -
Hamster #4901 Én még nem találkoztam vele, és ahogy néztem nem megoldható. Mivel egy fájlban van szinte minden.
<- Hamster -> -
#4900 Hi All! Bizstos volt már róla szó, és ne haragudjatok, hogy nem olvasok, vissz, de nincs rá időm :( Na szóval a kérdésem, az lenne, hogy létezik e a game-hez magyarítás. Imyke2000 magyarítás listáján nem találtam róla infót. -
Hamster #4899 Zsea !
Ez a gyöngyös játék, netes, vagy a BGE-ben van benne?
Kedden este nem játszottam, csak tegnap este nyolctól. Abba sem hagytam 23:34-ig. Akkor is csak azért, mert reggel 5:50-kor kelek. :-(
Írtam itt neked privit. Megkaptad? Ha kétségeid vannak a tartalmával kapcsolatban, írj nyugodtan.
<- Hamster -> -
Hamster #4898 Jelenlegi pozicióm (PS2) - nem teljes végigjátszásnál!-:
7715 Hamster_01
idő: 10'42"07
gyöngy: 71
állatkép: 47
asztali játék: 2
gyöngyös játék: 0
összpontszám: 1 846 104
<- Hamster -> -
#4897 szerintem se, csak a teljesség kedvéért írtam be :))
jelenleg a 256. vagyok (lecsúsztama 165. helyről :)) te jó ég, ilyen régen játszottam volna :D )
sürgősen javítanom kell :) itt 5'31''47-es az időm, és még nem csináltam gyöngyös játékot...
kivánci vagyok mi lesz a véleményed a gyöngyös játékról :) eddig még senkinél nem aratott nagy sikert (kétségkívül más stílus) -
Hamster #4896 Zsea !
Úgy vélem a csalással elért eredmény, nem márvadó.
Írd le az eredményedet. :-)
A Cápás srácot már párszor legyőztem, pénzért is, meg a gömb miatt is.
<- Hamster -> -
#4895 nos újabb "rekord" született a darkroomban, ha lehet ezt mondani :(( sajnos az illető nem tisztán érte el eredményeit :(((
de azért beírom:
1. Le_magicien_NKO
idő: 0'00"09
gyöngy: 88
állatkép: 56
asztali játék: 2
gyöngyös játék: 2 000 000
összpontszám: 4 004 200 000
remélem mindenki igyekszik manipulálás nélkül jobb eredményt eléreni (már ha valaki jobb eredményért is lejátsza, rajtam kívül :) ) -
#4894 nincs mit :)
(én csak örülök, ha minnél többen játszák :) ) -
Bulitomi #4893 Köszi Zsea a segítséget, végre végig tudom nyomni!
Kösz!
Üdv, Bulitomi -
Hamster #4892 Zsea !
Köszi a segítséget. Nálam mindkét bugrész előjött. :-(
<- Hamster -> -
#4891 szóval a bugot a patch okozza amit megígértek hogy kijavítanak a következővel, de még nem történt meg. Viszont nem hivatalos javítása már van:)
innen letölthető:
http://www.terrygoodkind.net/~rahly/checkuser.php?file=BGAEFix.exe
a bugnak két része van: 1. hogy nem kapod meg a kulcsot, 2.hogy kifagy, ha mentettél a 3robotos helynél és ki akarsz menni a szobából...
1. másold a játék könyvtárába a bgefixet, indítsd el, kapsz egy ablakot, ahol láthatod az összes mentésedet (slot0.sav-->az egyes mentés, slot1.sav-->2 mentés)
2. válaszd ki a megfelelő mentést, azt amit a három robot után készítettél és a Central Hall fixet "kapcsold be"
3. játsz :) lesz a fixtől egy + kulcs nálad amit oda kell adnod DH-nak, és mikor azt a részt megcsináltad, és visszajutsz a három robot termébe, mentsd el újra!, majd lépj ki a játékból
4. újra indítsd el a fixet, válaszd ki az új mentést és a Central Hall Swappot is használd --> ekkor megkérdezi, hogy átrakja-e a mentést - ok, ezzel átrak egyel lejjebbi helyre, ahol már nem fagy ki a progi, és folytasd a játékot -
#4890 igen, igen pont ez az a bug... mindjárt kikeresem a megoldást (már párszor leírtam:)) ) -
Hamster #4889 Bulitomi !
Tegnap este 23 órakkor, már nem keztem neki 27x-re. :-(
PC-n majd csak hétvégén folytatom. PS2-n gondolom ez a probléma nem fog jelentkezni...
<- Hamster -> -
Bulitomi #4888 Sziasztok!
Hamster! Nekem is ez a problémám, meg tudtad valahogy oldani? Vagy valakinek sikerült, légyszi írjátok meg! Köszi -
Hamster #4887 Zsea !
Nem tudom bug-e vagy sem, de már a harmadik fényképet készíteném el a Slaughterhouse-ban. Ott tartok, h a felemelkedő rácson keresztül bejutsz egy robothoz. Azt kiütöd az áramhoz. Ott lesz egy rács amit DH kiüt. Innen őr kiiktat, állatfotó, és átvonatozás. Itt van három robot, és egy ajtó amihez két speckó kulcs kell. Elvileg a robotokat kiütve szerzed meg a második kulcsot. Na ez az amit nem tudok felvenni. Mert le sem hozzák a lüke robotok, és hiába ütöm szét őket, nincs kulcs. A gép büszkén mutatja, h fent van a kulcs. Én meg lent pislogok DH-val. :-( A többi két képet már lefotóztam, mert elsőre nem jöttem rá a rácsos liftes megoldásra, és továbbhajózta.
Na majd holnap PS2-n folytatom. :-)))
Annnyira nem furcsa a két platform irányítása, meg kell szokni. :-) Talán PC-n a fix kameranézet miatt néha kusza az irányítás. :-(
<- Hamster -> -
#4886 akkor jól haladsz :)
(ha feltetted a patchet a játékhoz, ne feledd el, hogy bugot okoz a Slaughterhouse-ban)
egyébként a két platform között az irányításon kívül van valamilyen külömbség? (nem tudom hogy tudod egyszerre kettőn játszani :)) hmm érdekes lehet, majd egyszer kipróbálom valahogy:))) ) -
Hamster #4885 Zsea !
Igen M=H, közben rájöttem csak nem lehet szerkeszteni a hozzászólást.
A Világítótornyos konzolra közben már rájöttem: "Beluga"
Tegnap este a Slaughterhouse mászkálós részénél vagyok. Még nem jöttem rá a megoldásra, de szerintem nem fog gondot okozni.
A "lépegetős robot" is csak egy alvás erejéig állított meg - ugyanis 23 óra után már nem tudtam gondolkodni-, de megálmodtam a megoldást: "kesztyű" , és reggel simán legyőztem.
Ha a Zanzarah felkelti az érdeklődésedet nyugodtan írj, mélen megbeszéljük a részleteket.
<- Hamster -> -
#4884 nem játszottam a zanzarah-val :) de már mástól is hallottam hogy hasonlít, szóval biztos van benne valami :)
tegnap kifelejtettem, hoy az akuda bárban található tárolót, is az internetkód segítségével lehet kinyitni... a hivatalos oldalon: darkkroomban a missonon belül... kapod meg a kódot :))
ja és Dupla H, nem M :))
engem a legelején megfogott, sőt nem is tudom mikor játszottam ilyen jó játékkal (persze az is lehet, hogy kihagytam őket;) ) -
Hamster #4883 Zsea
Köszönöm. :-)
Egyszerre játszom PC-n, és PS2-n, így van összahasonlítási alapom a két platform között. PS2-n az irányítás árnyalatnyival könnyebb, viszont a hajó kezelése, és így a versenyek nehezebbek. :-(
Pénteken kezdtem el PC-n, tegnap délután PS2-n. Most vittem vissza DuplaM-et a felkelők bázisára. Már az elején tetszett a játék, de igazából, a gyártól ragadott magával. :-)) A történet az, összesküvéselmélet bejövévétől lett számomra érdekes.
Meglátjuk mit hoz még számomra a játék.
Számomra hasonló a Zanzarah című játékhoz, bár lehet azért mert az a játékot is szeretem. Lehet másnak nem hasonlít a két játék, csak nekem? :-) Mind1.
A Zanzarah-hoz íme egy magyar link: Zanzarah magyar oldal
<- Hamster -> -
#4882 köszönöm :) -
#4881 igen a játék honlapján a darkrromban kell őket beírni... inden mentésnek egyedi azonoítója van.. így az elért erdményeid alapján pontokat kapsz, --> ezekből a pontokból létrehoztak egy listát, vagyis hogy ki a jobb :) (most wanted list)
+extra képek, videok
a jobb helyezésért szükséges: az összes kép, gyöngy, két játszma az akuda bárban, plusz a gyöngyökért kapott kis játékban elért minél jobb eredmény, és az idő (sajnos) -
Cat #4880 ezek kurvajórajzok! -
#4879 valahol a játék honlapján lehet beírni, és valami plusz dolgot kapsz, nem nagy dolgokat valszeg, talán extra képeket, akármit. én még nem próbáltam. -
Hamster #4878 Sziasztok !
A mentéseknél található Internet kód mire jó?
Találtam néhol konzolokat, ahol betűket, és számokat lehet begépelni. Azzal mit lehet kezdeni? Próbáltam beütni oda az internet kódot, de az egy számjeggyel hosszabb. Próbáltam megkeresni a kézikönyvében az idevágó részt, de nem találtam semmit. :-(
Aki tud segítsen ebben.
<- Hamster -> -
#4877 nincs külön gomb, legfeljebb printscreennel vagy külön programmal lehet -
Hamster #4876 Sziasztok !
Lehet képeket menteni a játékból?
Annyira tetszik a környezet.
A POP4-is ezt a motort használja, és ott van direkt gomb a képmentésre.
<- Hamster -> -
#4875 Jade egy Istennő:D -
dervis_ #4874 Helló!
Hm, lenne egy (remélhetőleg érdekes) kérdésem: Ki a fene végülis Jade? DomZ vagy ember valami DomZ energiával megáldva/megátkozva? Mert a játék vége eléggé zavarossá tette az egészet...
A következő dolgokat vettem észre:
- Gondolom másnak is feltünt, hogy az első főszörny rögtön felismeri Jade-et és Shauni-nak nevezi.
- A csata végén mikor Jade elájul, Pey´j valami olyasmit mond, hogy "gyorsan hozzátok a szérumot". Gondolom ez az IRIS által is használt ellenszérumot jelöli. Ráadásul nekem a szövegből az esett le, hogy nem elöször kell szérumot beadni Jade-nek. A csata elején talán a DomZ szörny megpróbálta előcsalni Jade DomZ énjét, csak Pey´j megakadályozta, mikor nekiugrott. A hologram (fene, nem jut eszembe a neve) is figyelmezteti Jade-t, hogy valami változás történt a "karmájával".
- A tábornok és Pey´j is azt állította, hogy ismerték Jade szüleit, akik meghaltak. Pey´j-nek lett volna oka eltitkolni Jade DomZ eredetét, de a tábornoknak nem.
- Viszont a Priest azt állítja, hogy Shauni az ő része, csak emberré tették (they made you human - vagy valami hasonlót mondott). Ráadásul azt állítja, hogy már több mint egy évszázada (vagy évszázadok óta?) keresi őt. Ez elég érdekes, mert Jade 20 éves és Pey´j sem több ötvennél. A Priest azt is mondja, hogy meg kell ölnie az emberi részét (human part of you), hogy egyesülhessenek. Hogy jól bekeverjenek, itt Pey´j már nem engedte végigmondani a szöveget.
Szóval nekem nem sikerült eldöntenem kicsoda is Jade. Egy emberré változtatozz Shauni nevü DomZ, vagy egy ember aki egy Shauni nevü valami hordozója. -
dervis_ #4873 Izé, mostmár a kardomba dölök. Közben utána olvastam és kiderült, hogy tévesen jelölték meg az UBISOFt-ot forrásnak. A marhák... Mindenesetre a zenék királyak, de UBISOFT által kiadott továbbra sincs... -
Lejött. -
dervis_ #4871 Állj!
Ne nyúljatok semmihez.
Az *** Original Ubisoft BGaE zenék *** :
http://nintendoinsider.com/site/EpZlppyZVEShihRvCx.php
Feljebb van a day2 és day1 link, azokra kattintva juthatsz a többi zenéhez.
256 kbps -
#4870 akkor jó :) remélem nem törlik le túl hamar... -
dervis_ #4869 Zsea:
128kbps-ek a zenék, de szerintem teljesen jól szólnak. -
#4868 köszi a linket :) -
#4867 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079285013 -
#4866 hát az általános topicban a bge-sek csetje nevezetű... -
#4865 úgy látom, már ott is felköszöntöttek páran :) -
#4864 Igen? Akkor azért nem ír senki. belinkelnéd az oldal címét?