5583
-
#4983 HI All!
Egy kis segitségre lenne szükségem ugyan is a játék egy szakaszában egy picit elakadtam, méghozzá annál a résznél amikor már lerombolták a világítótornyot és a romok között található egy falbaépített computer, valamint a garázsban is egy. A világítótoronyban található computernek azt kódot adtam meg ami a kódbeírási műveletnél adva is van (R6X7)de a másikat nem tudom honnan szedjem. A szövegből kiderül, hogy köze van Pey-j cipőéhez, így gondoltam az R betű takarhatja a jobb lábara való cipőt, igy próbáltam L-el is hátha ide a bal szükséges valamint a falon található cipő tervrajzon lévő számok kombinációját, de mindez ezidáig eredménytelen volt. HH felhívja a figyelmemet a Pey-j-től kapott minidisken lévő információkra amik segíthenek megfejteni a kódot. Ezt végignéztem, értem is miről van benne szó de nem tudom milyen infót használjak fel belőle.
Nem feltétlenül a konkrét kódra vagyok kíváncsi, hanem a egy kis segitségre a megoldásához.
Ja még egy kérdés! a MAMA-G-nál 20 kristálygömbért vásárolt fligt stabilizátort ugye természetes jelenség, hogy még nem tudom semmire sem használni? -
Hamster #4982 BGE ártakarékos változata:
<- Hamster -> -
#4981 végre egy jó hír, a mai napra :))
tegnap feltettem újra a bge-t (mikor máskor mint amikor tanulnom kéne;) )és végre sikerült kicsikarnom az EAX-ot a gépből :)) mindenkinek ajánlom :) -
Hamster #4980 Eddig nem lehetett biztosra venni, h készül a folytatás, mivel az UBI-nak nem volt kedvező az eladás (Pedig én megrendeltem az USA-ból, PC-re, és PS2-re és megvan az EU PC, és PS2 is. :-)) ), de a mostani UBI-s nyilatkozatból megtudtuk, h bizakodók a BGE irányába, és idén(?) jön a folytatás. :-)
Én nagyon várom már, ha legalább olyan lesz, mint az első rész, akkor megint utálni fog a barátnőm, h a TV-t/monitort bámulom, és nem vele foglalkozom. :-))
Ha találok képeket, vagy infókat,akkor a BGE Magyar oldalon publikálom, és írok ide is. :-))
<- Hamster -> -
Hamster #4979 Majd később nyer értelmet a kód.
<- Hamster -> -
Roll #4978 Miért nem engedi bekapcsoli a játék az antianalising-et?
Megakadtam, hol van a számítógéphez a kód a játék elején?
Már beírtam mindent azokról a cetlikről, de nem jó.
Köszi -
#4977 nincs -
Roll #4976 Van ehhez a játékhoz magyarítás?
-
#4975 Nah az kéne nekem megmondom őszintén:D
Azt tudom ,hogy dvd tokos volt mindíg is ,de remélem nem szedtek ki belőle semmit. Ha más nem megrendelem amcsibl. -
Hamster #4974 Elfelejtettem írni, h a PC-s változatról van szó.
A normális doboza is DVD tokos, és ez az olcsó változat is DVD tokos. A beltartalmáról nem tudok mit mondani, mert még nem jelent meg, de nem hinném, h a három lemezből valamelyik hiányozna. :-(
Az USA kiadásról még nem tudok mit mondani, mert még nem érkezett meg, de a kinti trend egy könyv nagyságú papírdoboz, kihajtható előlappal. :-)
<- Hamster -> -
#4973 És a normális dobozában ,vagy ilyen ezt vedd megesben? -
Hamster #4972 Még ebben a hónapban ártakarékos változatban kijön a BGE.
Ára: 2.490.-
Kapható: Gondolom minden nagyobb Gamer üzletben, de a CDGalaxis-ban biztos.
<- Hamster -> -
#4971 lemaradtam :)) hiába vizsgaidőszak ;) -
Hamster #4970 Talán 1,5-2 hónapja. :-)
<- Hamster -> -
#4969 Meg kell venni a hyper motort (30 gyöngy)
Utána akárhol, csak menj olyan magasra ahogy csak tudsz, majd ki fogja írni amikor aktiválhatod -
ent #4968 Hol kell az űrbe felmenni?
Megvan már a Belugám!
Térkép esetleg, -
#4967 csak most tűnt fel, hogy ki van rakva a magyar bge oldal :))
mióta van ez itt? :) -
#4966 remélem sikerül :) -
#4965 Kösz a tippet, erre gondoltam én is sőt meg is csináltam, elmentettem, igaz 1-szer, aztán bele a régi mentéseket, és csak azt az egyet láttam amit nem rég mentettem el, igaz betölteni nem póbáltam, no de minjárt. -
#4964 juss el az első mentési pontig, mentsd el (lehet mind az 5 helyre kell mentened-ezt nem tudom) aztán cseréld ki a régi mentéseidet, ne lepődj meg, ha az első mentés neve benne marad, attól még a régi mentéseidet tölti be
elvileg működnie kell -
#4963 Hi All!
Lenne egy pici problémám! Az egész úgy kezdődött, hogy uninstalláltam a BG&E-t, de előtte kimásoltam a mentéseket, legalább is a sav kiterjesztésű fájlokat. Ami az uninstall után megmaradt azt töröltem, mondván a mentések megvannak, ami félig meddig igaz is, de miután úrainstalláltam a game-t és belemásoltam az említett mentéseket, nem látja őket játékbetöltésnél, azaz nem tudom használni az uninstallálás előtti mentéseimet. Van valakinek tipje, hopgy mit csináljak vele, mert előről nem szándákozom elkezdeni a játékot, viszont befejezni pedig szeretném.
Előre is THX! -
ka87 #4962 hát nem is csodálom...ahogyösszekódolták az egészet....még a bf kibontóval se lehet semmi értelmeset kiszedni a sally_clean.bf-ből.... -
#4961 köcc :)) -
#4960 én is úgy tudom, de még reménykedem ;) -
#4959 szép az új logod -
#4958 úgy tudom nem is lesz -
#4957 még nem :( -
ent #4956 Magyarosítás létezik már?? -
ka87 #4955 jah már végigmentem ott kergettek a háztetőn LOL:D -
#4954 Dehát mondom hogy nem kell senkit leverni,akkor meg minek ő?
Senki nem fog észrevenni (kivéve a végén mert akkor mindenki észrevesz..:) -
ka87 #4953 oké:) a salughterhouse is elég gáz csak ott ott volt double h:D -
#4952 Nem kell senkit lezúzni-csal lopakodj...nézd meg milyen útvonalon mennek az őrök és a megfelelő pillanatban uzsgyi.
A Slaughterhouse-ban nehezebb részek voltak, ha az ment akkor ez nehogymá -
ka87 #4951 Annál a résznél akadtam el, mikor kormányzó ad egy csillagos kulcsot és ott kinyitom a lézereket és bemegyek az alpha sections hq-ba. Ott hogy lehet elmenni, mert észrevesznek.
Ha meg szétrugom az egyik alfásat akkor meg egy lézer kinyir. -
Hamster #4950 A torpedó, az amit a világító robot utánad küld, ha belemész a sugárba. Én azokat csaltam a vizez úszó robothoz.
<- Hamster -> -
#4949 amit általában szét kéne torpedózni, azokba bele kell lökni egy-egy ládát (mindig van a közelben :) ) olyan kimondottan torpedó nincs, ne is keresd :)
(csak az erősebb lövés volt a factoryhoz való bejutáshoz)
ha nem ez a gond írd meg pontosan hol vagy :) -
#4948 Most vagy nagyon hülye vagyok vagy igen!
Van az a rész amikor be kell jutni a slaughterhouse-ba, a race3bol! nos én be is jutok, egy ideig! Merthogy aszondja a DuplaH hogy torpedozzak szét vmit! Dehát nincs torpedom! megnéztem, sem a reggie mammagoéknál, sem a kinainál nincs!
Nos nemtom mit tegyek! Thx for help! -
Hamster #4947 Semmi különös. A hangvétele bratyizós, de ne felejtsük el, h 7+ éveseknek készült a játék. :-) Én lassan az 5*7-et is elérem. :-)))
<- Hamster -> -
#4946 ne kínozz :)))
van valami újdonság a kézikönyvben?? (bár még az angolt se olvastam... :) ) -
Hamster #4945 Zsea !
Megvan az EREDETI Beyond Good&Evil! :-)))
Nekem mondjuk nem az első eredetim, de hát ez mindegy is jelen pillanatban. :-))))
Nagyon szép a cd-k festése. :-))
És a magyar kézikönyv is tetszik. :-)
<- Hamster -> -
#4944 vagy úgy :))) ilyesmit én is csináltam, újratelepítés után feltettem a patchet de elfelejtettem a hozzá való crackot rátenni aztán csak néztem, hogy miért nem megy ;))
ja és az a 6999 egész jó ár, mikor legutóbb néztem még mindenhol 9999 volt pedig mindenképpen meg akarom venni :) most erre gyűjtök
igen szivesen megnézném azt az esszét :)