5583
  • Hamster
    Sajnos nem hivatlos változat csupán egy rajongó ötlete... :-((

BEYOND GOOD & EVIL: THE WILL TO POWER (A HATALOM VÁGYA)

Íme a kultuszsiker: a Beyond Good and Evil folytatása. Közvetlenül az első játék eseményei után folytatódik a történet. (Vigyázat, Beyond Good and Evil spoilereket tartalmazhat!)

TÖRTÉNET
    Miután az Alfa Szekciókat eltávolítottuk Hyllisből, a lakosok azt hitték, végre békében élhetik és élvezhetik életüket. Megszabadultak a Domz támadásaitól, és az Alfa Szekciók sem figyelik már őket állandóan. Ugyanakkor senkinek sem jelenthetett nagyobb megkönnyebbülést a fenyegető veszélytől való megszabadulás, mint egy Jade nevű helyi újságírónak. Valójában ő az a személy, akinek a város az Alfa Szekciók leverését köszönheti. Jade szívesen töltötte szabadidejét azokkal a gyerekekkel, akiket a szárnya alá vett. Ám furcsa események történtek. Jade nagybátyja, Pey’j újabban különös dolgokat művel. Késő éjszakáig dolgozik, alig beszél Jade-del, és nem segít a világítótorony újjáépítésében sem. Jade igyekszik nem sokat rágódni ezen, ám hamarosan megfertőzik a túlontúl is ismerős álmok egy nagy hatalmat sejtető hangról, aki őt és szeretteit fenyegeti. Hősnőnk kétségbeesetten reménykedik abban, hogy ezek az álmok csupán emlékek, ám egy napon arra ébred, hogy Pey’j eltűnt. Senki sem látta, hova ment, és Jade régi barátjához, Double H-hez fordul tanácsért.
    Jade és Double H együtt rájönnek, hogy valami elragadta Pey’j-t az éjszaka közepén, és a nyomok egyenesen a hatalmas óceánba vezetnek, amelyen oly sokáig éltek együtt.

ELSŐ PÁLYA
    Az első pálya a játék atmoszférájának megrajzolásával kezdődik, miközben kibontakozik előttünk a történet. Te, a játékos, és Double H a Pey’j eltűnését felderítő kulcsokat keresitek, követve a nyomait, melyek az óceán mélységeibe vezetnek. Ez a pálya vezeti be a játékosokat a visszatérő fényképezőgép-rendszerbe, amely segítségével bármelyik kulcsot lefotózhatod, amely segítségedre lehet, és hozzászoktatja a játékost az irányításhoz. Miután sikerült kellő mennyiségű kulcsot felfedezned a világítótorony körül, meg kell mutatnod a bizonyítékot barátaidnak az Iris hálózaton, amely egy igen közkedvelt médiás eszköz Hyllisben. Mindezek után az a feladatod, hogy megtalálj egy hajót, amelynek a segítségével az óceán mélyére utazol.

FEGYVEREK
    Az első játék alapját nem kifejezetten a fegyverek képezték, ám látni fogjuk Jade ismerős dai-jo botjának továbbfejlesztett változatát. Lesznek képességeink különböző elementális hatások, mint pl. tűz vagy jég generálására, amely nagyon hasznos lesz bizonyos rejtvények megoldásakor. Jade arra is képes lesz, hogy környezete egyes darabjait használja fegyverként, hasonlóan az első rész lángoló botjához, kivéve, hogy ez most az egész játékra kiterjed, és olyan elemeket is magába foglal, mint csövek, ládák és pajzsok. Van pár új tárgy is a fegyvereken kívül, köztük a visszatérő fényképezőgép, amely ebben az epizódban inkább egy jig-saw puzzle-hez hasonlóan viselkedik. Az összeesküvők lefotózása helyett ezt most kulcsok összerakásához, és rejtvények megoldásához fogjuk használni.
    A Gyrodisk kesztyű is visszatér, azon új képességével, hogy dárdákat és kis tárgyakat lehet kilőni vele, amely igen hasznos a továbbhaladás és fejlődés szempontjából.

SPECIÁLIS / ÚJ TULAJDONSÁGOK
    Mivel a játék nagy része víz alatt játszódik, Jade kap néhány új járműtípust, köztük a légpárnás siklóhajó és egy mini tengeralattjáró új változatait, valamint olykor egy mechanikus tengeri teremtményt is irányíthat.
    Az első játékban dinamikus játékmenetet láthattunk, ez nem lesz másképp az új epizódban sem. Olyan létező területek megnövelésével, mint a lopakodás, Jade nagyobb területeket járhat be, és halkan intézheti el ellenségeit, anélkül, hogy a közelben tanyázó ellenfelek tudomást szereznének róla. Ám új játékmódokat is fogunk látni, például merülőhajós harcokat, FPS-et és különböző stratégiákat. Mindezt úgy, hogy megmarad a varázs, amely annyira sikeressé tette az első részt.

<- Hamster ->
  • Davidka
    télleg érdekes
  • zsea
    át kell ugratni a lézeren, Mammagonál tudsz beszerezni hozzá "eszközt" (nem tudom a nevét :)) )
  • Roll
    A slaughter house-ba kéne mennem de ahova jelöl a felkiáltójel az a piros lézeren kívül van.
    Mit kell csinálnom?
  • Hamster
    Találtam egy érdekes képet:

A cikk pedig itt található: Link

Nemsokára magyarul is olvashatjátok. :-)

<- Hamster ->
  • Rusy
    jaja én is ezt kérdem, mer én is tuti megveszem...
  • zsea
    az már az új fajta? amit Hamster ír a #4972-ben? mert akkor megyek és megveszem :)
  • Rusy
    amit 2490-ért árulnak a tesco-ba az milyen megéri megvenni?
  • zsea
    az első kiadást én 4990-ért, 5990-ért láttam még 3 hete, mikor nézelődtem utána (tesco, media m., meg nem tudom hol voltam még)
    így se drága...
  • Hmuda
    Abban van valami plusz?
  • Hamster
    Elvileg a héten, vagy a jövő héten jön meg a csomagom az USA-ból. Annak más a borítója, és a külső megjelenése is. Amint nálam lesz, teszek be ide szkeneket róla. :-))

<- Hamster ->
  • Hamster
    Most jöttem a CDGalaxis Budai üzletéből, és ott még az első kiadású BGE található. Mivel az nekem megvan, így sajna nem kérdeztem rá az árára.

Engem már speciel az Ubisoft Exlusive érdekel, arra még várnom kell. :-(

<- Hamster ->
  • Ersiman
    Én az Europark MM-ban láttam a régi kiadást, ha jól emlékszem 8 ezerért, de ezek is DVD tokosak, csak a kép más mint az Ubisoft Exclusive-nál.
  • Hamster
    Vagy itt: Automex Shop.

<- Hamster ->
  • Hamster
    Ez nem olcsó, de a kép alapján az első kiadás: 576 Shop.

<- Hamster -#
  • PiszkosFred
    Az hogy nem kuldik a kodot, jelentheti azt, hogy van meg par elinteznivalo az adott helyen - "bizonyitekok fotozasa" - es majd csak ezutan kuldik a megfejtett kombinaciot. De ez vegigkiser mindenhol, elobb a munka, aztan a kod ;]
  • Roll
    Én a tesco-ba láttam.
  • CarajoEsp
    Nah. Mivel nem tetszik ez a tok ,ezért kérdezem ,higy meg lehet-e venni valahol a régi fajátát? mert ez az amire most gyűlt össze a cesh és jó lenne a szép fajtát megvenni.
  • Hamster
    Le kell fotózni DoubleH-t is.

<- Hamster ->
  • Roll
    Ahol a H nevű fickó van ott mit kell csinálni?
    Lefényképeztem ugyanúgy azt a vonalkódot és elküldtem, mint korábban, de nem küldik a kódot!?
  • Danecay
    Köszönöm segítséget, de miután beírtam ide a kérdést pár percre meg is lett a megoldás, így az óta nem is voltam itt. A gamet végigtoltam és azt kell mondanom COOL volt. Igazából azért nem gondoltam, hogy az inventoty-ban kell kutakodni mert eddig nem volt rá szükség és ez után sem.
    De azért Te is gyors voltál, mármint a válasszal!
  • zaki
    te ember, ez nem az a topic
  • Lacc
  • Lacc
    ÖTEZER
  • Lacc
    99
  • Lacc
    98
  • Lacc
    97
  • Lacc
    96
  • Lacc
    95
  • Lacc
    94
  • Lacc
    93
  • Lacc
    92
  • Lacc
    De hogy hogy kell megszerezni... Már nem nagyon emlékszem. Ja de igen! Mamagoktól kell megvenni, gyűjtsél rá gömböt.
  • Roll
    köszi, megyek megpróbálom
  • Lacc
    Oda kell majd venni valami rakettás dolgot, azzal le kell lőni.
  • Roll
    A játék elején járok, egy gyárról kellene fotókat készítenem, de nem tudok odamenni mert az alpha repülője mindig eltereli a hajómat.
    Hogy kell megcsinálni?
  • Adri
    A stabilizátor meg nem sokára kell!!
  • Adri
    Pey cipője nincs nállad?
  • Seth
    Ja nemtom hogy tudod e hogy meg lehet vizsgálni a cipőt a menüben a space-el.forgasd a talpára ott lesznek a kódok.
  • Seth
    Pedig a cipőkön van mindkét kód.
    A flight stabilizatort majd be kell rakni a meglátod mibe :)