Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ha feltetted a patchet a játékhoz, ne feledd el, hogy bugot okoz a Slaughterhouse-ban)
egyébként a két platform között az irányításon kívül van valamilyen külömbség? (nem tudom hogy tudod egyszerre kettõn játszani 😊) hmm érdekes lehet, majd egyszer kipróbálom valahogy😊)) )
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
Igen M=H, közben rájöttem csak nem lehet szerkeszteni a hozzászólást.
A Világítótornyos konzolra közben már rájöttem: "Beluga"
Tegnap este a Slaughterhouse mászkálós részénél vagyok. Még nem jöttem rá a megoldásra, de szerintem nem fog gondot okozni.
A "lépegetõs robot" is csak egy alvás erejéig állított meg - ugyanis 23 óra után már nem tudtam gondolkodni-, de megálmodtam a megoldást: "kesztyû"
, és reggel simán legyõztem.
Ha a Zanzarah felkelti az érdeklõdésedet nyugodtan írj, mélen megbeszéljük a részleteket.
<- Hamster ->
tegnap kifelejtettem, hoy az akuda bárban található tárolót, is az internetkód segítségével lehet kinyitni... a hivatalos oldalon: darkkroomban a missonon belül... kapod meg a kódot 😊)
ja és Dupla H, nem M 😊)
engem a legelején megfogott, sõt nem is tudom mikor játszottam ilyen jó játékkal (persze az is lehet, hogy kihagytam õket😉 )
Köszönöm. :-)
Egyszerre játszom PC-n, és PS2-n, így van összahasonlítási alapom a két platform között. PS2-n az irányítás árnyalatnyival könnyebb, viszont a hajó kezelése, és így a versenyek nehezebbek. :-(
Pénteken kezdtem el PC-n, tegnap délután PS2-n. Most vittem vissza DuplaM-et a felkelõk bázisára. Már az elején tetszett a játék, de igazából, a gyártól ragadott magával. :-)) A történet az, összesküvéselmélet bejövévétõl lett számomra érdekes.
Meglátjuk mit hoz még számomra a játék.
Számomra hasonló a Zanzarah címû játékhoz, bár lehet azért mert az a játékot is szeretem. Lehet másnak nem hasonlít a két játék, csak nekem? :-) Mind1.
A Zanzarah-hoz íme egy magyar link: Zanzarah magyar oldal
<- Hamster ->
+extra képek, videok
a jobb helyezésért szükséges: az összes kép, gyöngy, két játszma az akuda bárban, plusz a gyöngyökért kapott kis játékban elért minél jobb eredmény, és az idõ (sajnos)
A mentéseknél található Internet kód mire jó?
Találtam néhol konzolokat, ahol betûket, és számokat lehet begépelni. Azzal mit lehet kezdeni? Próbáltam beütni oda az internet kódot, de az egy számjeggyel hosszabb. Próbáltam megkeresni a kézikönyvében az idevágó részt, de nem találtam semmit. :-(
Aki tud segítsen ebben.
<- Hamster ->
Lehet képeket menteni a játékból?
Annyira tetszik a környezet.
A POP4-is ezt a motort használja, és ott van direkt gomb a képmentésre.
<- Hamster ->
Hm, lenne egy (remélhetõleg érdekes) kérdésem: Ki a fene végülis Jade? DomZ vagy ember valami DomZ energiával megáldva/megátkozva? Mert a játék vége eléggé zavarossá tette az egészet...
A következõ dolgokat vettem észre:
- Gondolom másnak is feltünt, hogy az elsõ fõszörny rögtön felismeri Jade-et és Shauni-nak nevezi.
- A csata végén mikor Jade elájul, Pey´j valami olyasmit mond, hogy "gyorsan hozzátok a szérumot". Gondolom ez az IRIS által is használt ellenszérumot jelöli. Ráadásul nekem a szövegbõl az esett le, hogy nem elöször kell szérumot beadni Jade-nek. A csata elején talán a DomZ szörny megpróbálta elõcsalni Jade DomZ énjét, csak Pey´j megakadályozta, mikor nekiugrott. A hologram (fene, nem jut eszembe a neve) is figyelmezteti Jade-t, hogy valami változás történt a "karmájával".
- A tábornok és Pey´j is azt állította, hogy ismerték Jade szüleit, akik meghaltak. Pey´j-nek lett volna oka eltitkolni Jade DomZ eredetét, de a tábornoknak nem.
- Viszont a Priest azt állítja, hogy Shauni az õ része, csak emberré tették (they made you human - vagy valami hasonlót mondott). Ráadásul azt állítja, hogy már több mint egy évszázada (vagy évszázadok óta?) keresi õt. Ez elég érdekes, mert Jade 20 éves és Pey´j sem több ötvennél. A Priest azt is mondja, hogy meg kell ölnie az emberi részét (human part of you), hogy egyesülhessenek. Hogy jól bekeverjenek, itt Pey´j már nem engedte végigmondani a szöveget.
Szóval nekem nem sikerült eldöntenem kicsoda is Jade. Egy emberré változtatozz Shauni nevü DomZ, vagy egy ember aki egy Shauni nevü valami hordozója.
Dervis
Közben utána olvastam és kiderült, hogy tévesen jelölték meg az UBISOFt-ot forrásnak. A marhák...
Mindenesetre a zenék királyak, de UBISOFT által kiadott továbbra sincs...
Dervis
Ne nyúljatok semmihez.
Az *** Original Ubisoft BGaE zenék *** :
http://nintendoinsider.com/site/EpZlppyZVEShihRvCx.php
Feljebb van a day2 és day1 link, azokra kattintva juthatsz a többi zenéhez.
256 kbps
Dervis
128kbps-ek a zenék, de szerintem teljesen jól szólnak.
Dervis
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
mi a másik bge-s topicba gyûlûnk... épp fel akartam ot hozni, hogy ide is kéne jönni néha
Már elég régen néztem erre, sajnos nem voltam net közelben. A lényeg, hogy így zenéket sem tudtam megszerezni senkitõl. Viszont ma véletlenül egy angol BGaE fórumra tévedtem ahol- nem fogjátok elhinni
- sokan szintén a játék zenéjére vadásztak. A lényeg, hogy a zenék letölthetõek a
http://bgemusic.free.fr/
címrõl. Éljen, ÉLJEN!

Dervis
(nem mintha nem lennék ellátva letöltésekkel)
itt van nagyn sok jó link. Holnap linkelek be fasza Bge filmeket!!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
a cipõt ha jól emlékszem az inventoryban a táskában kell keresni...
ki kellene nyitnom az urhajohoz vezeto ajtot, de az inventoryban sehol sem talalom peyj cipellõit. még valamikor régebben egy cutscene-ben eltette a csaj, de azota nyoma veszett. hiába megyek vissza a factoryba, ott nincs.
nem tudja valaki mik lehetnek a méretek?
Amúgy mivel elég sokat felejtettem és nemsokára itt a tavaszi szünet, neki fogok ülni a játéknak és most 100%-ra végignyomom. Szóval készüljetek ,hogy akkor jövök majd fel nagy lelkesen!!!!
Istencsászár!!!
Egy nagyobbb Pey'J jöhetne és akkor lenne fasza hátterem.