Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsea
akkor jól haladsz 😊
(ha feltetted a patchet a játékhoz, ne feledd el, hogy bugot okoz a Slaughterhouse-ban)

egyébként a két platform között az irányításon kívül van valamilyen külömbség? (nem tudom hogy tudod egyszerre kettõn játszani 😊) hmm érdekes lehet, majd egyszer kipróbálom valahogy😊)) )

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

Zsea !

Igen M=H, közben rájöttem csak nem lehet szerkeszteni a hozzászólást.

A Világítótornyos konzolra közben már rájöttem: "Beluga"

Tegnap este a Slaughterhouse mászkálós részénél vagyok. Még nem jöttem rá a megoldásra, de szerintem nem fog gondot okozni.
A "lépegetõs robot" is csak egy alvás erejéig állított meg - ugyanis 23 óra után már nem tudtam gondolkodni-, de megálmodtam a megoldást: "kesztyû" , és reggel simán legyõztem.

Ha a Zanzarah felkelti az érdeklõdésedet nyugodtan írj, mélen megbeszéljük a részleteket.

<- Hamster ->

zsea
nem játszottam a zanzarah-val 😊 de már mástól is hallottam hogy hasonlít, szóval biztos van benne valami 😊

tegnap kifelejtettem, hoy az akuda bárban található tárolót, is az internetkód segítségével lehet kinyitni... a hivatalos oldalon: darkkroomban a missonon belül... kapod meg a kódot 😊)

ja és Dupla H, nem M 😊)
engem a legelején megfogott, sõt nem is tudom mikor játszottam ilyen jó játékkal (persze az is lehet, hogy kihagytam õket😉 )

Zsea

Köszönöm. :-)

Egyszerre játszom PC-n, és PS2-n, így van összahasonlítási alapom a két platform között. PS2-n az irányítás árnyalatnyival könnyebb, viszont a hajó kezelése, és így a versenyek nehezebbek. :-(

Pénteken kezdtem el PC-n, tegnap délután PS2-n. Most vittem vissza DuplaM-et a felkelõk bázisára. Már az elején tetszett a játék, de igazából, a gyártól ragadott magával. :-)) A történet az, összesküvéselmélet bejövévétõl lett számomra érdekes.
Meglátjuk mit hoz még számomra a játék.
Számomra hasonló a Zanzarah címû játékhoz, bár lehet azért mert az a játékot is szeretem. Lehet másnak nem hasonlít a két játék, csak nekem? :-) Mind1.

A Zanzarah-hoz íme egy magyar link: Zanzarah magyar oldal

<- Hamster ->

zsea
köszönöm 😊

zsea
igen a játék honlapján a darkrromban kell õket beírni... inden mentésnek egyedi azonoítója van.. így az elért erdményeid alapján pontokat kapsz, --> ezekbõl a pontokból létrehoztak egy listát, vagyis hogy ki a jobb 😊 (most wanted list)
+extra képek, videok

a jobb helyezésért szükséges: az összes kép, gyöngy, két játszma az akuda bárban, plusz a gyöngyökért kapott kis játékban elért minél jobb eredmény, és az idõ (sajnos)

ezek kurvajórajzok!

robotnyk
valahol a játék honlapján lehet beírni, és valami plusz dolgot kapsz, nem nagy dolgokat valszeg, talán extra képeket, akármit. én még nem próbáltam.
Sziasztok !

A mentéseknél található Internet kód mire jó?
Találtam néhol konzolokat, ahol betûket, és számokat lehet begépelni. Azzal mit lehet kezdeni? Próbáltam beütni oda az internet kódot, de az egy számjeggyel hosszabb. Próbáltam megkeresni a kézikönyvében az idevágó részt, de nem találtam semmit. :-(

Aki tud segítsen ebben.

<- Hamster ->

robotnyk
nincs külön gomb, legfeljebb printscreennel vagy külön programmal lehet
Sziasztok !

Lehet képeket menteni a játékból?
Annyira tetszik a környezet.
A POP4-is ezt a motort használja, és ott van direkt gomb a képmentésre.

<- Hamster ->

CarajoEsp
Jade egy Istennõ😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Helló!

Hm, lenne egy (remélhetõleg érdekes) kérdésem: Ki a fene végülis Jade? DomZ vagy ember valami DomZ energiával megáldva/megátkozva? Mert a játék vége eléggé zavarossá tette az egészet...

A következõ dolgokat vettem észre:
- Gondolom másnak is feltünt, hogy az elsõ fõszörny rögtön felismeri Jade-et és Shauni-nak nevezi.
- A csata végén mikor Jade elájul, Pey´j valami olyasmit mond, hogy "gyorsan hozzátok a szérumot". Gondolom ez az IRIS által is használt ellenszérumot jelöli. Ráadásul nekem a szövegbõl az esett le, hogy nem elöször kell szérumot beadni Jade-nek. A csata elején talán a DomZ szörny megpróbálta elõcsalni Jade DomZ énjét, csak Pey´j megakadályozta, mikor nekiugrott. A hologram (fene, nem jut eszembe a neve) is figyelmezteti Jade-t, hogy valami változás történt a "karmájával".
- A tábornok és Pey´j is azt állította, hogy ismerték Jade szüleit, akik meghaltak. Pey´j-nek lett volna oka eltitkolni Jade DomZ eredetét, de a tábornoknak nem.
- Viszont a Priest azt állítja, hogy Shauni az õ része, csak emberré tették (they made you human - vagy valami hasonlót mondott). Ráadásul azt állítja, hogy már több mint egy évszázada (vagy évszázadok óta?) keresi õt. Ez elég érdekes, mert Jade 20 éves és Pey´j sem több ötvennél. A Priest azt is mondja, hogy meg kell ölnie az emberi részét (human part of you), hogy egyesülhessenek. Hogy jól bekeverjenek, itt Pey´j már nem engedte végigmondani a szöveget.

Szóval nekem nem sikerült eldöntenem kicsoda is Jade. Egy emberré változtatozz Shauni nevü DomZ, vagy egy ember aki egy Shauni nevü valami hordozója.

Dervis

Izé, mostmár a kardomba dölök. Közben utána olvastam és kiderült, hogy tévesen jelölték meg az UBISOFt-ot forrásnak. A marhák... Mindenesetre a zenék királyak, de UBISOFT által kiadott továbbra sincs...

Dervis

insp

Lejött.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Állj!
Ne nyúljatok semmihez.
Az *** Original Ubisoft BGaE zenék *** :
http://nintendoinsider.com/site/EpZlppyZVEShihRvCx.php
Feljebb van a day2 és day1 link, azokra kattintva juthatsz a többi zenéhez.
256 kbps

Dervis

zsea
akkor jó 😊 remélem nem törlik le túl hamar...

Zsea:
128kbps-ek a zenék, de szerintem teljesen jól szólnak.

Dervis

zsea
köszi a linket 😊

zsea
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079285013

zsea
hát az általános topicban a bge-sek csetje nevezetû...

zsea
úgy látom, már ott is felköszöntöttek páran 😊

CarajoEsp
Igen? Akkor azért nem ír senki. belinkelnéd az oldal címét?

zsea
nagyon eltûntél... 😊
mi a másik bge-s topicba gyûlûnk... épp fel akartam ot hozni, hogy ide is kéne jönni néha

zsea
ezek a zenék jó minõségüek??

CarajoEsp
Köszönöm szépen!!!!!😄DDDDD

zsea
nem is tudom 😊)

zsea
boldog szülinapot! 😊

CarajoEsp
nah kinek van ma szülinapja?😄

CarajoEsp
Köszönjük. Amúgy nem lessz kicsit több pörgés?

robotnyk
Így egyszerûbb, és köszönjük.
Hali!

Már elég régen néztem erre, sajnos nem voltam net közelben. A lényeg, hogy így zenéket sem tudtam megszerezni senkitõl. Viszont ma véletlenül egy angol BGaE fórumra tévedtem ahol- nem fogjátok elhinni - sokan szintén a játék zenéjére vadásztak. A lényeg, hogy a zenék letölthetõek a
http://bgemusic.free.fr/
címrõl. Éljen, ÉLJEN!

Dervis

robotnyk
át kell menni a zárlatos kábelek mellett. abban a szobában a plafonon lévõ ventilátort azzal a lövõs kesztyûvel el kell fordítani kb 180° fokkal, ekkor az ajtón továbbmehetsz.
Sziasztok!Még mindig elakadva több mint 1 hete.Elolvastam a leirást az se segitett.Nutripills Factory pálya.Nem nyilik a liftajtó.Malac megjavitotta,áramot lelöttem,mégse nyilik.lementem balra mentöhely melett,ott van 1 térkép,és 1 ajtó,de azon se tudok tovább menni.Megörülök.Help.Köszi,sziasztok
zsea
aztán szóljál, ha lesz valami a zenékkel 😊
(nem mintha nem lennék ellátva letöltésekkel)

CarajoEsp
http://planet-bge.de/
itt van nagyn sok jó link. Holnap linkelek be fasza Bge filmeket!!

wizy
ne tûnj el, topic!:-)))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

zsea
ha jól emlékszem, Zaki azt mondta, hogy kb akkora legyen mint ami most van...

zsea
szerintem igen 😊)

wizy
tényleg változnak a kódok?? nekem nem tûnt ffel......

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

zsea
a kódok mindig változnak
a cipõt ha jól emlékszem az inventoryban a táskában kell keresni...

elárulná valaki a bakancsok talpán lévõ kódokat?

ki kellene nyitnom az urhajohoz vezeto ajtot, de az inventoryban sehol sem talalom peyj cipellõit. még valamikor régebben egy cutscene-ben eltette a csaj, de azota nyoma veszett. hiába megyek vissza a factoryba, ott nincs.
CarajoEsp
Jah Vasárnap és Hétfõn nem értem rá és holnap is van letöltendõm ,de akinek kell annak csütörtök és péntek és szombat mehet át a zene. Holnapra írok egy kisebb Dc++ segítséget ZSEÁnak és megírom melyik Hubra kell feljönni.

CarajoEsp
Amúgy most nézegettem a linkeket és nemsokára összeszedem azokat a dolgokat amiket érdemes tudni. Sajna menyus eltünt ,addig is tartani kell a frontot. Én nem tudok rajzolni, szóval csinálok logót az oldal elejére.
nem tudja valaki mik lehetnek a méretek?
Amúgy mivel elég sokat felejtettem és nemsokára itt a tavaszi szünet, neki fogok ülni a játéknak és most 100%-ra végignyomom. Szóval készüljetek ,hogy akkor jövök majd fel nagy lelkesen!!!!

CarajoEsp
Hát ha ezt te rajzoltad akkor már nevezlek is be, az ubiSofthoz dizájnernek!!!!!!
Istencsászár!!!
Egy nagyobbb Pey'J jöhetne és akkor lenne fasza hátterem.

zsea
😊)

robotnyk
nem találok szavakat 😊
zsea

zsea

😊

CarajoEsp
Meg kell ,hogy dicsérjelek. Tényeg nagyon isteniek ezek a képek. A legfölsõ be is figyelt háttérnek.