5583
-
Gyusz #5063 A logodból ítélve én azt hittem, hogy minimum 3-szor is végigjátszottad már . Én még a nyár elején játszottam végig először, majd augusztusban megvettem eredetiben és akkor jött a második végigjátszás, és akkor mégjobban tetszett.
OK, elhiszem hogy egyazon motor a kettő, csak valaha a POP:SOT tesztjénél olvastam a lentebb említett dolgot. -
ka87 #5062 mindegy azért meglepődtem -
#5061 de a shadereket igen azt már a gf2 is tudta!nézd meg pl az Alice című játékot abban is olyan a víz aztán 2000-2001-ben írták! -
ka87 #5060 jah... pl egyet nem értek hogy csinál a bge gef 4 440-es kártyán pixelshaderes vizet... hiszen a gef 4 mx 440 nem tudja a PS-t
kül én ugy tudom egyazon motor, főleg hogy az adatfájlok formátuma is ugyanaz. (prince.bf, sally_clean.bf) mondjuk egyikkel se leeht sokmindent kezdeni a hangok kiszedésén kívül. Nem tom mire jó ez hogy szétkódolgják az egész fájl és se egy nyamvadt modellt se pedig textúrát nem lehet belőlük kiszedni. -
#5059 Noh. Ma nem mentem iskolába.
HOPP ez nem az a film....
Szóval ma újra neki kezdtem ennek a remek játéknak s meg kell mondjam ,hogy 2.szorra is ugyan úgy megfog. Minden párbeszéd ,minde karakter és helyszín a tökéletességig ki van dolgozva. IMÁDOM!!!!!!!!!!! -
#5058 Egyazon motor más más játék mindegyikhez külön bővítve a motor! -
Gyusz #5057 Én úgy tudom, hogy a PoP egy teljesen más motort használ, amit az Ubisoft kínai fejlesztőcsapata dobott össze. A BG&E motorjával ugyan próbálkoztak, de nem volt megfelelő ahhoz a játékhoz. Ettől még azonban mindkét játék szuper -
ka87 #5056 bge még imndig istenkirály játék, főleg mióta nem szaggat mnit a barom:) ugyanaz a motor mint a PoP de sztem nagyságrenddel szebb -
#5055 Érdekes,nekem semmi gondom nem volt vele.Ez nem a Pirates.o.t.c. De azt is végignyomtam:) -
Gyusz #5054 BUÉK!!! -
#5053 BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5052 KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5051 igazad van Pluhi!tényleg nem adtak ki javítást hozzá!még mindig 1.1 -es az utolsó! -
#5050 a játék főköyvtárába, ha azóta még nem találtad volna meg ;)) -
Prof-X #5049 Hali!
valaki meg tudná mondani hogy hova ment a játék?Kéne a mentés!
Köszi! -
#5048 Igen sok idő telt el azóta, hogy először játszottam ezzel a kiváló játékkal, akkor sem sokat, mivel kilépegetett, fagyott. Gondoltam előveszem újra, már biztos 1.3 magasságában járunk. Hát nem. Szégyen. -
#5047 Az olcsőbbik verziót.
Maga a csomag elég gagyi ,de mi a cd-ken van ,az felbecsülhetetlen. -
#5046 melyiket vetted meg? :)
vasárnap kezdtem újra a játékot :))
ha valakinek, vannak tapasztalatai hangproblémákkal akkor szóljon ;) én már elfelejtettem, mit olvastam róla... -
#5045 Nah végre sikerült megvenne. Habár maga a Doboz tartalma gyenge volt, a játék annyira csodás ,hogy ettől sikerült elvonatkoztatnom.
HAJRÁ BGE:!!! -
#5044 Számomra is az egyik legjobb játék amivel az elmúlt 15 évben játszottam!A doom-ok ,halflife-ok ilyen olyan autóversenyek nagyon kevésnek tünnek ezután! -
antijedi #5043 loál :DDD -
#5042 NAH KÖZEL VAGYOK A 2000-hez ÉS ÚGY ÉRZEM EZZEL MEG KELL TISZTELNEM EZT A JÁTÉKOT. ÉLLJEN SOKÁ A BGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5041 természetesen :)) kisebb kihagyásokkal -
#5040 Hi!
Ti még mindig jáccotok vele év eleje ota?:)
Amugy sztem tuti lesz folyatatás. -
#5039 Végignéztétek a credits -et a játék végén ? Ha nem, tegyétek meg, mert van egy nagyon fontos mozzanat a sok sok név után. Egy izgalmas jelenet, ami után semmi kétség, hogy lesz -e folytatás ... -
#5038 Viszont nem is kötelező... -
#5037 én csak egyszer adtam át a malacnak egy pa1-et, 2 perc múlva kinyiffantotta egy robotka ;)) azóta nem adok neki ... nem is halt meg még soha :)
és igen neked nagyobb szükséged van rá...
a looterek érdekes helyek :) vagy megcsinálod kapásból, vagy nagyon sokáig szenvedsz vele... -
#5036 Hja. En is mindig atadtam par "kajat" Pey'J-nek es Duble H-nak, de nem emlexem hogy hasznaltak volna ;] Nekem viszont neha jol jott, foleg a vege fele. Igy ha nem muszaj, ne fogyaszd el oket, es tartogass parat vesztartaleknak a vegere. Vagy gyujtsd a penzt, es a vege fele majd jol bevasarolsz. -
#5035 kösz! időközben tárgytalan lett a dolog mer' csúnya alfaszeksönösök elvitték a gyesznót jól. :)
most perpill a looterekkel görcsölök ... nem könnyű. -
#5034 szia!
a hátizsákodban megtalálod a Pa1-eket amit átrakhatsz a malacnak... (de anélkül is simán kibírja :)minden gond nélkül ) -
#5033 aki végigyomta már, nem tudja véletlenül, hogyan lehet PA1-et adni Pey'j-nek? mert én amint felveszem, már "el is fogyasztom", a disznó meg csak vinnyog, hogy ő sose kap. -
Cat #5032 király lenne -
#5031 Beyong Good & Evil folytatások ?
Játékipar - 2004-07-30 17:21:00
Egy francia online játékmagazin, az OteraGame kapta lencsevégre a Beyond Good & Evil fõhonchoját Michel Ancel személyében, aki hosszasan ecsetelte, hogy a mögötte dolgozó csapatnak mennyi energiája és tervezete maradt még a tarsolyban. Arra azonban francia kollégáink sem gondoltak, hogy Mr. Ancel kiböki azt az aprócska ám igen fontos információt, hogy: "...dörzsölhetjük a tenyerünket, ugyanis várható a BGE további folytatása - ráadásul mindjárt kettõ..." A programot kiadó Ubisoft részérõl még nem nyert megerõsítést a dolog.
info: 576 Online -
Hamster #5030 Egy MediaMarkt-ban megvettem az UBISoft Exlusive kiadásu BGE-t.
A lemezek sorszáma eltérő az első kiadástól, illetve csak a szitázásuktól. Sajnos nem jár hozzá kéziköny, de azt a harmadik lemezen megtaláljuk PDF formátumban 4 nyelven.
Észrevehetjük, a Magyar hozzáadás, csak a borítóban nyílvánul meg, semmi másban. Ennek ellenére is megéri a 2.490.- árat. :-) (Zárójelben megjegyzem, az első kiadásu BGE-t egy ideig ugyanennyiért lehetett/lehet megvenni a CDGalaxisban. Azért egy telefont engedjetek meg oda, mielőtt elindulnátok.)
Közben befutott hozzám az USA PC, és PS2 változat is. Azokról a szkenneket felteszem a Magyar BGE oldalra pénteken.
<- Hamster -> -
ka87 #5029 megrendeltem neten a cdgalaxistól...sztetek pontosan küldik? ahogy írták egyik napról a másikra...szóval ha megrendeltem szombaton megkapom hétfőn? -
#5028 Nekem nem tetszenek az új dolgok. Mindent meg kell hagyni eredetiben. -
#5027 köszi :))
ideje lenne újra játszani... de azt majd az eredetivel -
ka87 #5026 jump-kit -
ka87 #5025 én meg rendelni fogok:) -
Ersiman #5024 Üdv mindenkinek!
A Westend MediaMarktban most az eredeti tokos BGE-t adják 2490-ért.
Én vettem!