5583
  • CarajoEsp
    Képzeld. Én fa** nem vittem végig ,mert ki kellett hagynom pár napot. Most megint szünet és újra belekezdek. De jó az indokom ,mert Spanyol kisérettségire kellett tanulni.:((
  • Sephi
    Szal menyel vissza a masodik bejarathoz. Ott vidd magaddal fel DH-t majd masz fel a nagy vaskapura es kerd meg hogy nyomja meg a gombot ezzel kapu felemelkdeik es be tudol surrani jol :D
  • zsea
    lehet újra kéne játszanom :)
    apropó CarajoEsp: hogy sikerült a 2. végigjátszás?
  • zsea
    hú ez már jó régen volt :), melyik az east és west winges bejárat?

ennél a hozászólásnál van ey kis térkép, hogy hol lehet bejutni a háromhoz, lehet segít:
  • sorrow

Egy kis helpet kérek:
    Lefényképeztem a gaz domZ és az Alpha Section furmányos összeesküvését Az EAST WING-ben, és A WEST_WING-ben, de a harmadszorra hol kell fotózni, A térképen látom a felkiáltójellel jelzett helye, de nem tudom, hogy kell odajutni. A végigjétszást már átnyálaztam.

Köszönöm.
  • Sephi
    Talan valahol tulsagosan is konnyu jatek volt. Nekem a Slaughterhouse-os palya egyaltalan nem teccet. Nagyon sotet volt a tobbihez kepest.

Lesz akkor vegulis folytatasa?
  • tep
    Jaja....ha elkezded , nem tudod abbahagyni.

a csodálatos világa magával ragad
  • Sephi
    Na vegre valahara en is megkaptam ezt a jatekot ket napja es mar vegig is vittem. Addig nem nyugodtam amig meg nem talatam az osszes gombot es le nemfotoztam az osszes alatot.

Eszmeletlen egy jatek volt.

Mikor lesz mar folytatas... mert ugye a vegso jelenet arra utal :D
  • ka87
    hát amilyen ocsmányul szétkódolt all-in-one formátumai vannak, nem is csodálom.
  • Toroco
    Köszi
  • Adri
    én ugy tudom nincs és nem is lessz!
  • Toroco
    Hali van ehez a gémhez magyarosítás? nem jönne rosszúl, bár nem nehéz a szövege
  • zsea
    az is a link alatt :)
    "bugfix"-nél megtalálod
    (új crackről nem tudok...)
  • Lyan Kyj
    Hi. LEnne egy kérdésem: még a megjelenéskor játszottam vele, azóta nem, ugyanis vmi bug, vagy nem tom mi miatt egy pályaszakaszon nem engedett tovább. A plafonom volt három csapóajtó, melyekből 1-1 robotellen jött ki. Asszem három ilyen csapóajtónyitás után le kellett volna pottyannia egy kulcsnak, de nálam a kulcs nem esett le, a játék meg kifagyott, vagy kilépett. Biztos a crack miatt volt, és azt kérdezném, hogy nincs-e hozzá újabb crack?
  • Prof-X
    upsz!tényleg...:D
    Azért köszi!
    KIRÁLY a játék.Már 2 szer végigvittem.Most tervezem 3.jára...
  • zaki
    fent van a link a banner alatt, onnan
  • Prof-X
    Hali!
    Valaki tudja hogy honnan lehet letölteni a zenéjét???
    Köszi
  • ka87
    mondjuk ugy erősen ajánlott:)
  • Ersiman
    A topik címében szereplő linken találsz képgalériát is!
    És valóban érdemes megvenni!
  • littleNorbi
    Illesztjen be valaki pár képet!
  • littleNorbi
    Akkor be kell szereznem.
  • ka87
    nincs keve vkinek folytatást csinálni hozzá?:)
  • ka87
    énis de nem ugy tünik
  • zsea
    azért én még reménykedem benne, hogy lesz folytatása...
  • zsea
    nekem mondod, 2 éve próbálok megszabadulni tőle :)
  • ka87
    igazad van, max ha nem készül folytatás majd mi csinálnuk egyet:)
  • Seth
    A POP számomra rohadtul unalmas volt a bge-hez képest...nagyon sajnálnám ha nem készülne folytatás
  • ka87
    persze, de szegény földönfutónak nincs pénze jobb kártyára:)
  • ka87
    ubisoft meg hülye, mert ha egyszer megcsinálnak egy istenkirály játékot, mért kell elrontani egy rossz marketingel. Tuti ennek a játéknak se lesz folytatása, pedig a történet megkivánná.
  • ka87
    simán az egyik legjobb csak feledésbe merült... 3cd meg kicsit konzolos jellegű, de a kedvenc játékom. Egyszerüen magávalragadó, érdekes és abszolut nem unalmas
  • rorr
    attól függetlenül ,hogy hanyagolják a weblapokat rengeteg rajongója van a Bg&e játéknak sok rajongói oldal van!nem kell messzire menni!Ugye Hamster?Szerintem a Prince of persiát is kenterbe vágja a játék!Pedig ott volt marketing rendesen!
  • littleNorbi
    Érdekes game ez ?
  • Gyusz
    Igen, az oldal tényleg el van hanyagolva, de pl.: a XIII, a Mafia, meg még egy csomó játék weblapjával nem foglalkoznak.

Egyébként szerintem a BG&E esetében (talán a XIII-nál is) az Ubisoft a saját maga által ásott árkába esett bele. Nem költöttek eleget marketingre. Én például csak a demó megjelenésekor hallottam először a játékról, meg anno egy bétatesztet olvastam róla. Nem nagyon reklámozták szegényt és az emberek nem tudták, hogy milyen jó játék ez.
  • ka87
    őőő sztem az ubi ujabban leszarja a bge-t... oldalát is...
    kül sztem istenkirély játék volt, 4x vittem végig és egyszer sem untam meg:)
  • rorr
    tudom ,hogy nincs de shaderek már a geforce2-esekben is voltak!!!
    a pixelshader tud élethű vízet csinálni de például az alice című játékban már láthattunk ilyesmi vízet de ott van a blade of darkness az is használt primitivebb shadereket szerintem azért ment a beyond good&evil is a gf4mx-el!az ,hogy tükrözi a víz az objektumokat az még nem pixelshaderes grafika nézzétek meg a jedi knight2 demóját mindenhol tükröződtek a karakterek akkor még sehol nem volt pixelshader! Volt de nem használták ki!Én elöször pc-n a morrowindben és a neverwinterben láttam ilyen vízet!Ja meg a tesztprogramokban!
  • zsea
    az mx-ben nincs pshader... nem egy nagy kártya...
  • zsea
    az már többször is benne volt :))
  • zsea
    én is azt hittem már megvolt a második végigjátszás :)) mintha egyszer már elhatároztad volna....
  • CarajoEsp
    Hát igen. Elég nagy fan vagyok ,de mnden játék kétszeri végigjátszása között tartok legalább fél-1 évet. Így szinte mindent elfelejtek és akkor újra nagy élmény:SD
  • ZsZso
    Hivatalos oldalt láttátok ? Mit keres ott az a két repülőgép a szkrínshotoknál ? (1es és 2es kép) Hehe