Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
A flight stabilizatort majd be kell rakni a meglátod mibe 😊
Egy kis segitségre lenne szükségem ugyan is a játék egy szakaszában egy picit elakadtam, méghozzá annál a résznél amikor már lerombolták a világítótornyot és a romok között található egy falbaépített computer, valamint a garázsban is egy. A világítótoronyban található computernek azt kódot adtam meg ami a kódbeírási mûveletnél adva is van (R6X7)de a másikat nem tudom honnan szedjem. A szövegbõl kiderül, hogy köze van Pey-j cipõéhez, így gondoltam az R betû takarhatja a jobb lábara való cipõt, igy próbáltam L-el is hátha ide a bal szükséges valamint a falon található cipõ tervrajzon lévõ számok kombinációját, de mindez ezidáig eredménytelen volt. HH felhívja a figyelmemet a Pey-j-tõl kapott minidisken lévõ információkra amik segíthenek megfejteni a kódot. Ezt végignéztem, értem is mirõl van benne szó de nem tudom milyen infót használjak fel belõle.
Nem feltétlenül a konkrét kódra vagyok kíváncsi, hanem a egy kis segitségre a megoldásához.
Ja még egy kérdés! a MAMA-G-nál 20 kristálygömbért vásárolt fligt stabilizátort ugye természetes jelenség, hogy még nem tudom semmire sem használni?
<- Hamster ->
tegnap feltettem újra a bge-t (mikor máskor mint amikor tanulnom kéne😉 )és végre sikerült kicsikarnom az EAX-ot a gépbõl 😊) mindenkinek ajánlom 😊
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
Én nagyon várom már, ha legalább olyan lesz, mint az elsõ rész, akkor megint utálni fog a barátnõm, h a TV-t/monitort bámulom, és nem vele foglalkozom. :-))
Ha találok képeket, vagy infókat,akkor a BGE Magyar oldalon publikálom, és írok ide is. :-))
<- Hamster ->
<- Hamster ->
Megakadtam, hol van a számítógéphez a kód a játék elején?
Már beírtam mindent azokról a cetlikrõl, de nem jó.
Köszi
Azt tudom ,hogy dvd tokos volt mindíg is ,de remélem nem szedtek ki belõle semmit. Ha más nem megrendelem amcsibl.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
A normális doboza is DVD tokos, és ez az olcsó változat is DVD tokos. A beltartalmáról nem tudok mit mondani, mert még nem jelent meg, de nem hinném, h a három lemezbõl valamelyik hiányozna. :-(
Az USA kiadásról még nem tudok mit mondani, mert még nem érkezett meg, de a kinti trend egy könyv nagyságú papírdoboz, kihajtható elõlappal. :-)
<- Hamster ->
Ára: 2.490.-
Kapható: Gondolom minden nagyobb Gamer üzletben, de a CDGalaxis-ban biztos.
<- Hamster ->
<- Hamster ->
Utána akárhol, csak menj olyan magasra ahogy csak tudsz, majd ki fogja írni amikor aktiválhatod
Megvan már a Belugám!
Térkép esetleg,
mióta van ez itt? 😊
elvileg mûködnie kell
Lenne egy pici problémám! Az egész úgy kezdõdött, hogy uninstalláltam a BG&E-t, de elõtte kimásoltam a mentéseket, legalább is a sav kiterjesztésû fájlokat. Ami az uninstall után megmaradt azt töröltem, mondván a mentések megvannak, ami félig meddig igaz is, de miután úrainstalláltam a game-t és belemásoltam az említett mentéseket, nem látja õket játékbetöltésnél, azaz nem tudom használni az uninstallálás elõtti mentéseimet. Van valakinek tipje, hopgy mit csináljak vele, mert elõrõl nem szándákozom elkezdeni a játékot, viszont befejezni pedig szeretném.
Elõre is THX!
Senki nem fog észrevenni (kivéve a végén mert akkor mindenki észrevesz..😊
A Slaughterhouse-ban nehezebb részek voltak, ha az ment akkor ez nehogymá
Ha meg szétrugom az egyik alfásat akkor meg egy lézer kinyir.
<- Hamster ->
(csak az erõsebb lövés volt a factoryhoz való bejutáshoz)
ha nem ez a gond írd meg pontosan hol vagy 😊
Van az a rész amikor be kell jutni a slaughterhouse-ba, a race3bol! nos én be is jutok, egy ideig! Merthogy aszondja a DuplaH hogy torpedozzak szét vmit! Dehát nincs torpedom! megnéztem, sem a reggie mammagoéknál, sem a kinainál nincs!
Nos nemtom mit tegyek! Thx for help!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
<- Hamster ->
van valami újdonság a kézikönyvben?? (bár még az angolt se olvastam... 😊 )
Megvan az EREDETI Beyond Good&Evil! :-)))
Nekem mondjuk nem az elsõ eredetim, de hát ez mindegy is jelen pillanatban. :-))))
Nagyon szép a cd-k festése. :-))
És a magyar kézikönyv is tetszik. :-)
<- Hamster ->
ja és az a 6999 egész jó ár, mikor legutóbb néztem még mindenhol 9999 volt pedig mindenképpen meg akarom venni 😊 most erre gyûjtök
igen szivesen megnézném azt az esszét 😊
A fagyásokat én idéztem elõ, mint kiderült. :-(
Amikor feltettem az 1.01-es patch-et semmi gond nem volt. Jött a savebug, és megpróbáltam az 1.0-s exe-vel a játékot. Túljutottam a savebug-on, viszont elfelejtettem visszatenni, az 1.01-es exe-t. Ezért volt a fagyás. Most visszatettem, és nulla fagyás. :-)))
Nem a "fagyás" miatt tetszett jobban PS2-n. Eredetileg konzolra írták, így a kezelése egyértelmû, még fix kameraállásoknál is. Amikor sréhen kell mozogni, az PC-n egy merõ bénaság, míg PS2-n sima ügy. :-)
Ha szeretnél egy Konzol vs PC esszét olvasni, akkor küldhetek neked méle egyet. Most hoztam össze egy haverral. Pontosabban õ írta, én csak hozzátettem a PC-s meglátásomat.
<- Hamster ->
maxszimalista 😉
Most fejeztem be PC-n is a BGE-t. A vége nem volt se könnyebb, se nehezebb a PS2-nél.
Ez a végigjátszás, még PC-n az elsõ volt, és még az elsõ PS2-es végigvitel elejéhez nyúlik, így nem meglepõ a 10:23 óra/perc végigvitel. Viszont csak a Slaughterhouse-s MDisk-et nem szereztem meg. Összes kép+gyöngy. :-))
Egy mondat elejéig. PS2-n jobban élveztem a játékot, mint PC-n.
<- Hamster ->
És fényképezz sokat, azért is kapsz gyöngyöt.
<- Hamster ->
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
20 kódot fejtettem meg.
4-es kódból: 4
5-ös kódból: 0
6-os kódból: 2
7-es kódból: 6
8-as kódból: 2
9-es kódból: 2
11-es kódból: 1
12-es kódból: 3
<- Hamster ->