Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Hja. En is mindig atadtam par "kajat" Pey'J-nek es Duble H-nak, de nem emlexem hogy hasznaltak volna ;] Nekem viszont neha jol jott, foleg a vege fele. Igy ha nem muszaj, ne fogyaszd el oket, es tartogass parat vesztartaleknak a vegere. Vagy gyujtsd a penzt, es a vege fele majd jol bevasarolsz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lwb
kösz! idõközben tárgytalan lett a dolog mer' csúnya alfaszeksönösök elvitték a gyesznót jól. :)

most perpill a looterekkel görcsölök ... nem könnyû.

zsea
szia!
a hátizsákodban megtalálod a Pa1-eket amit átrakhatsz a malacnak... (de anélkül is simán kibírja :)minden gond nélkül )

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

lwb
aki végigyomta már, nem tudja véletlenül, hogyan lehet PA1-et adni Pey'j-nek? mert én amint felveszem, már "el is fogyasztom", a disznó meg csak vinnyog, hogy õ sose kap.

király lenne

Hentes Bill
Beyong Good & Evil folytatások ?
Játékipar - 2004-07-30 17:21:00
Egy francia online játékmagazin, az OteraGame kapta lencsevégre a Beyond Good & Evil fõhonchoját Michel Ancel személyében, aki hosszasan ecsetelte, hogy a mögötte dolgozó csapatnak mennyi energiája és tervezete maradt még a tarsolyban. Arra azonban francia kollégáink sem gondoltak, hogy Mr. Ancel kiböki azt az aprócska ám igen fontos információt, hogy: "...dörzsölhetjük a tenyerünket, ugyanis várható a BGE további folytatása - ráadásul mindjárt kettõ..." A programot kiadó Ubisoft részérõl még nem nyert megerõsítést a dolog.

info: 576 Online

Boldog Karácsonyt!

Egy MediaMarkt-ban megvettem az UBISoft Exlusive kiadásu BGE-t.

A lemezek sorszáma eltérõ az elsõ kiadástól, illetve csak a szitázásuktól. Sajnos nem jár hozzá kéziköny, de azt a harmadik lemezen megtaláljuk PDF formátumban 4 nyelven.
Észrevehetjük, a Magyar hozzáadás, csak a borítóban nyílvánul meg, semmi másban. Ennek ellenére is megéri a 2.490.- árat. :-) (Zárójelben megjegyzem, az elsõ kiadásu BGE-t egy ideig ugyanennyiért lehetett/lehet megvenni a CDGalaxisban. Azért egy telefont engedjetek meg oda, mielõtt elindulnátok.)

Közben befutott hozzám az USA PC, és PS2 változat is. Azokról a szkenneket felteszem a Magyar BGE oldalra pénteken.

<- Hamster ->

megrendeltem neten a cdgalaxistól...sztetek pontosan küldik? ahogy írták egyik napról a másikra...szóval ha megrendeltem szombaton megkapom hétfõn?

CarajoEsp
Nekem nem tetszenek az új dolgok. Mindent meg kell hagyni eredetiben.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

zsea
köszi :))
ideje lenne újra játszani... de azt majd az eredetivel

jump-kit

én meg rendelni fogok:)

Üdv mindenkinek!
A Westend MediaMarktban most az eredeti tokos BGE-t adják 2490-ért.
Én vettem!
Sajnos nem hivatlos változat csupán egy rajongó ötlete... :-((

BEYOND GOOD & EVIL: THE WILL TO POWER (A HATALOM VÁGYA)

Íme a kultuszsiker: a Beyond Good and Evil folytatása. Közvetlenül az elsõ játék eseményei után folytatódik a történet. (Vigyázat, Beyond Good and Evil spoilereket tartalmazhat!)

TÖRTÉNET
Miután az Alfa Szekciókat eltávolítottuk Hyllisbõl, a lakosok azt hitték, végre békében élhetik és élvezhetik életüket. Megszabadultak a Domz támadásaitól, és az Alfa Szekciók sem figyelik már õket állandóan. Ugyanakkor senkinek sem jelenthetett nagyobb megkönnyebbülést a fenyegetõ veszélytõl való megszabadulás, mint egy Jade nevû helyi újságírónak. Valójában õ az a személy, akinek a város az Alfa Szekciók leverését köszönheti. Jade szívesen töltötte szabadidejét azokkal a gyerekekkel, akiket a szárnya alá vett. Ám furcsa események történtek. Jade nagybátyja, Pey’j újabban különös dolgokat mûvel. Késõ éjszakáig dolgozik, alig beszél Jade-del, és nem segít a világítótorony újjáépítésében sem. Jade igyekszik nem sokat rágódni ezen, ám hamarosan megfertõzik a túlontúl is ismerõs álmok egy nagy hatalmat sejtetõ hangról, aki õt és szeretteit fenyegeti. Hõsnõnk kétségbeesetten reménykedik abban, hogy ezek az álmok csupán emlékek, ám egy napon arra ébred, hogy Pey’j eltûnt. Senki sem látta, hova ment, és Jade régi barátjához, Double H-hez fordul tanácsért.
Jade és Double H együtt rájönnek, hogy valami elragadta Pey’j-t az éjszaka közepén, és a nyomok egyenesen a hatalmas óceánba vezetnek, amelyen oly sokáig éltek együtt.

ELSÕ PÁLYA
Az elsõ pálya a játék atmoszférájának megrajzolásával kezdõdik, miközben kibontakozik elõttünk a történet. Te, a játékos, és Double H a Pey’j eltûnését felderítõ kulcsokat keresitek, követve a nyomait, melyek az óceán mélységeibe vezetnek. Ez a pálya vezeti be a játékosokat a visszatérõ fényképezõgép-rendszerbe, amely segítségével bármelyik kulcsot lefotózhatod, amely segítségedre lehet, és hozzászoktatja a játékost az irányításhoz. Miután sikerült kellõ mennyiségû kulcsot felfedezned a világítótorony körül, meg kell mutatnod a bizonyítékot barátaidnak az Iris hálózaton, amely egy igen közkedvelt médiás eszköz Hyllisben. Mindezek után az a feladatod, hogy megtalálj egy hajót, amelynek a segítségével az óceán mélyére utazol.

FEGYVEREK
Az elsõ játék alapját nem kifejezetten a fegyverek képezték, ám látni fogjuk Jade ismerõs dai-jo botjának továbbfejlesztett változatát. Lesznek képességeink különbözõ elementális hatások, mint pl. tûz vagy jég generálására, amely nagyon hasznos lesz bizonyos rejtvények megoldásakor. Jade arra is képes lesz, hogy környezete egyes darabjait használja fegyverként, hasonlóan az elsõ rész lángoló botjához, kivéve, hogy ez most az egész játékra kiterjed, és olyan elemeket is magába foglal, mint csövek, ládák és pajzsok. Van pár új tárgy is a fegyvereken kívül, köztük a visszatérõ fényképezõgép, amely ebben az epizódban inkább egy jig-saw puzzle-hez hasonlóan viselkedik. Az összeesküvõk lefotózása helyett ezt most kulcsok összerakásához, és rejtvények megoldásához fogjuk használni.
A Gyrodisk kesztyû is visszatér, azon új képességével, hogy dárdákat és kis tárgyakat lehet kilõni vele, amely igen hasznos a továbbhaladás és fejlõdés szempontjából.

SPECIÁLIS / ÚJ TULAJDONSÁGOK
Mivel a játék nagy része víz alatt játszódik, Jade kap néhány új jármûtípust, köztük a légpárnás siklóhajó és egy mini tengeralattjáró új változatait, valamint olykor egy mechanikus tengeri teremtményt is irányíthat.
Az elsõ játékban dinamikus játékmenetet láthattunk, ez nem lesz másképp az új epizódban sem. Olyan létezõ területek megnövelésével, mint a lopakodás, Jade nagyobb területeket járhat be, és halkan intézheti el ellenségeit, anélkül, hogy a közelben tanyázó ellenfelek tudomást szereznének róla. Ám új játékmódokat is fogunk látni, például merülõhajós harcokat, FPS-et és különbözõ stratégiákat. Mindezt úgy, hogy megmarad a varázs, amely annyira sikeressé tette az elsõ részt.

<- Hamster ->

Davidka
télleg érdekes

zsea
át kell ugratni a lézeren, Mammagonál tudsz beszerezni hozzá "eszközt" (nem tudom a nevét :)) )

A slaughter house-ba kéne mennem de ahova jelöl a felkiáltójel az a piros lézeren kívül van.
Mit kell csinálnom?

Találtam egy érdekes képet:

A cikk pedig itt található: Link

Nemsokára magyarul is olvashatjátok. :-)

<- Hamster ->

jaja én is ezt kérdem, mer én is tuti megveszem...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

zsea
az már az új fajta? amit Hamster ír a #4972-ben? mert akkor megyek és megveszem :)

amit 2490-ért árulnak a tesco-ba az milyen megéri megvenni?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

zsea
az elsõ kiadást én 4990-ért, 5990-ért láttam még 3 hete, mikor nézelõdtem utána (tesco, media m., meg nem tudom hol voltam még)
így se drága...

Hmuda
Abban van valami plusz?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Elvileg a héten, vagy a jövõ héten jön meg a csomagom az USA-ból. Annak más a borítója, és a külsõ megjelenése is. Amint nálam lesz, teszek be ide szkeneket róla. :-))

<- Hamster ->

Most jöttem a CDGalaxis Budai üzletébõl, és ott még az elsõ kiadású BGE található. Mivel az nekem megvan, így sajna nem kérdeztem rá az árára.

Engem már speciel az Ubisoft Exlusive érdekel, arra még várnom kell. :-(

<- Hamster ->

Én az Europark MM-ban láttam a régi kiadást, ha jól emlékszem 8 ezerért, de ezek is DVD tokosak, csak a kép más mint az Ubisoft Exclusive-nál.
Vagy itt: Automex Shop.

<- Hamster ->

Ez nem olcsó, de a kép alapján az elsõ kiadás: 576 Shop.

<- Hamster -#

PiszkosFred
Az hogy nem kuldik a kodot, jelentheti azt, hogy van meg par elinteznivalo az adott helyen - "bizonyitekok fotozasa" - es majd csak ezutan kuldik a megfejtett kombinaciot. De ez vegigkiser mindenhol, elobb a munka, aztan a kod ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én a tesco-ba láttam.

CarajoEsp
Nah. Mivel nem tetszik ez a tok ,ezért kérdezem ,higy meg lehet-e venni valahol a régi fajátát? mert ez az amire most gyûlt össze a cesh és jó lenne a szép fajtát megvenni.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Le kell fotózni DoubleH-t is.

<- Hamster ->

Ahol a H nevû fickó van ott mit kell csinálni?
Lefényképeztem ugyanúgy azt a vonalkódot és elküldtem, mint korábban, de nem küldik a kódot!?

Danecay
Köszönöm segítséget, de miután beírtam ide a kérdést pár percre meg is lett a megoldás, így az óta nem is voltam itt. A gamet végigtoltam és azt kell mondanom COOL volt. Igazából azért nem gondoltam, hogy az inventoty-ban kell kutakodni mert eddig nem volt rá szükség és ez után sem.
De azért Te is gyors voltál, mármint a válasszal!

zaki
te ember, ez nem az a topic

Lacc
Lacc
ÖTEZER
Lacc
99
Lacc
98
Lacc
97
Lacc
96
Lacc
95
Lacc
94
Lacc
93
Lacc
92
Lacc
De hogy hogy kell megszerezni... Már nem nagyon emlékszem. Ja de igen! Mamagoktól kell megvenni, gyûjtsél rá gömböt.
köszi, megyek megpróbálom

Lacc
Oda kell majd venni valami rakettás dolgot, azzal le kell lõni.
A játék elején járok, egy gyárról kellene fotókat készítenem, de nem tudok odamenni mert az alpha repülõje mindig eltereli a hajómat.
Hogy kell megcsinálni?

Adri
A stabilizátor meg nem sokára kell!!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)