5583
-
Toroco #5143 patch meg minden nélkül -
Toroco #5142 én imageből játszottam és nekem nem volt gond -
#5141 Nekem is csinált ilyet, én nekem az segített, ha levettem a memória sebességet.
-
#5140 Milyen videókártyád van? -
#5139 patchet felraktad? beállítottad? nem tetted be cd képfile-ba? a videodriver (úristen így kell mondani...hú de régen láttam számítógépet ) jó? nekem ez okozott ilyen fagyást, igaz a PoP-ban, de "az majdnem ugyanaz ;)" -
Malbeth #5138 Annyira imádom ezt a játékot,már vagy 6 kezdtem újra,de mindíg előjön ez a "fagyás".Már a Windowst is újratelepítettem most eredeti Xp home van a gépemen sp2
vel.A DVD romon,és a hangkártyán kívül mindent kicseréltem,de így is fagy.
Lehet hogy a gyári cd hibáslehet valahogy? -
Toroco #5137 sajnos erre nem tudok mit tanácsolni, esetleg hogy telepitsd ujra a windowst talán akkor nem. -
Malbeth #5136 Sziasztok!
Szeretném végigjátszani a játékot,de nálam állandóan kikapcsolja a gépemet,mintha kihúznám a konnektorból.És így sajnos nem tudok vele játszani,pedig maga a játék
rettenetesen tetszik.Kérlek segítsetek ha tudtok!Más játékoknál ezt a jelenséget
sose tapasztaltam még.Előre is köszönöm! -
Hamster #5135 Toroco!
Ha gyorsan csinálod, akkor a foto + korong lövéssel le tudod lőni a főellent, amikor a fejed felett van.
<- Hamster -> -
Gyusz #5134 Elnézegetve az Ubisoft következő évi üzleti tervét, sajnos nem lesz Beyond Good & Evil folytatás. Pedig anno felreppent egy pletyka, miszerint trilógiává bővítenék a játékot, persze a gyenge eladásokat tekintve nem csoda ha nem folytatják. Nagy kár... -
#5133 Nemrég játszottam végig, nagyon tetszett. Kár, hogy így elég rövid, hogyha nincs bennem a bogyó gyűjtögetési mánia... Tehát a sztori.
Mégnagyobb kár, hogy nem kívánták folytatni PCn. -
Toroco #5132 szal ki lehet kerülni. köszi -
#5131 amikor a fejem felett van nem ütöm :), meg kell várni amíg lejön, jobb klikkes sasszéval, vagy előreugrással ki lehet kerülni azt, hogy eltaláljon... és ha sikerült kikerülni, akkor már csak ki kell figyelni honnan jön legközelebb (az nem változik) és ütni... -
Toroco #5130 és azt hogy csináltad? amikor a fejed felett van akkor hogy ütöd meg dai jo nélkül? mert ha nem ütöd meg akkor eltalál -
#5129 én sosem használtam a dai-jo ütést a főellennél, semmi szükség rá :) sima püföléssel fél perc alatt vége.. (sajnaos :( ) -
Toroco #5128 ezt tudom csak az a baj hogy nincs idő a dai-jo ütésre a másidok alkalommal -
ka87 #5127 csinál x akciót ha mind az x-er odavágsz neki (szal nem ő lök fel) megdöglik. Ellenekző esetben ez x akció kezdődik előről, és addi tart míg hibátlanul meg nem csinálod -
Toroco #5126 kb 30 próbálkozásból egyszer sikerült elnyomni a dai-jot. na utána persze megütött hirtelen. hányszor kell ezt végig csinálni hogy meghaljon? -
Toroco #5125 Hogy ez mennyire csal a főellennél. nost ott tartottam hogy a fordítot irányítással küzdöm. de sosincs idő elnyomni a 2 Dai-jo csapást. nem is tud az energia összegyülni annyi idő alatt. szal tök idegesítő. -
sorrow #5124 Nem ott van a gond megvan a másik tükör is,
de majdcsak meg lesz a megoldás..... -
#5123 Valahol tudol meg egy tukrot szerezni. Nezel jol korbe es gondolkodj picit... a 10 es fel eves unokatesom is vegig tolta... nehogy mar ennyire nehez legyen az a resz. -
sorrow #5122
Ezután jönne egy hosszú híd tetelyén 20m-ként a kristályok amik elvezetnék a lézert a kristályok közé zárt Peyj-ig. -
sorrow #5121
A világítós oszlopokat könnyen lehet forgatni, de amik olyanok mint egy szarv és a közepén van a kristály azzal van a gondom, és Jade-nek is. -
#5120 Meg lehet fogni a oszlopokat. Aztan forgasd... majd csak rajosz a logikara. -
sorrow #5119 -
#5118 :-) -
sorrow #5117
Köszönöm,
Most a Holdon vagyok lefotóztam az összeesküvőket, és a kristálykat kellene úgy állítani, hogy végül ki tudjam szabadítani Peyj-t.
Egy kis teremben van három coluomn vagy mi, DoubleH szerint " a top half" részét kellene mozgatnom de sehogysem tudom mozgatni.
JAvaslat... Köszönném... -
#5116 Pontosan ugy van ahogy Leela , Fry es Bender mondta. :DDD
-
#5115 Spoiler!
Ne is a tervrajzokon keresd, hanem magán a cipőn. Ha jól emlékszem akkor ha forgatod, akkor a talpára lesz írva. -
sorrow #5114
Meg tudnátok mondani, hogy mi a kódja a Peyj Gépének ami megmondja, hogy hol van a Beluga.
Kösz.
Nagyon kínos, de még mindíg nem találom a kódot a Beluga-hoz
Az Mdisk-en kellene találnom valami utalást a kódra?
A "For Jade" lemezen nincs semmi ezzel kapcsolatban, vagy igen?
A Peyj cipőjének tervrajzán sem látok semmi használható kódot.
Köszönném a kódot.
-
#5113 En nekem is erdeti X-box valtozat van meg. Regota nem kotott le igy egy jatek. -
#5112 Én megvettem mert szerintem ez a játék megérte!
2500ft-ot mindenképp!!! -
#5111 ez is tetszett
nagy pénzért már eléggé oda kellett figyelni a kezére :) -
#5110 En pontosan 4 mecset nyomtam. Szerintem oltari nagy baromsag de ha tudod pontosan milyen sorendbe kell lokni a korongokat 8-10 masodperc allat meg lehet nyerni egy kort. -
Gyusz #5109 Én szenvedtem vele egy csomót, de csak odaadta a gyöngyöket. -
flashX #5108 Én nem olyan sokat, túl nehéz volt -
#5107 Mennyit játszottam ezzel :))) -
#5106 Hat tudod ez is maga az emberiseg hulyeseget mutatja. Az ilyen jatekokat felumulja a Doom3 es az ilysfajta tulhypolt szarok.
-
#5105 Az a baj , hogy ugyan a játékmagazinok dícsérték és nagy pontszámot adtak rá , nem fogyott kellőképpen a játék..............szal csak reménykedhetünk , hogy lesz folytatása :( -
flashX #5104 Nekem is végig kellene vinnem....