Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És valóban érdemes megvenni!
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
PSN ID.: Beegabor
Egyébként szerintem a BG&E esetében (talán a XIII-nál is) az Ubisoft a saját maga által ásott árkába esett bele. Nem költöttek eleget marketingre. Én például csak a demó megjelenésekor hallottam elõször a játékról, meg anno egy bétatesztet olvastam róla. Nem nagyon reklámozták szegényt és az emberek nem tudták, hogy milyen jó játék ez.
kül sztem istenkirély játék volt, 4x vittem végig és egyszer sem untam meg😊
a pixelshader tud élethû vízet csinálni de például az alice címû játékban már láthattunk ilyesmi vízet de ott van a blade of darkness az is használt primitivebb shadereket szerintem azért ment a beyond good&evil is a gf4mx-el!az ,hogy tükrözi a víz az objektumokat az még nem pixelshaderes grafika nézzétek meg a jedi knight2 demóját mindenhol tükrözõdtek a karakterek akkor még sehol nem volt pixelshader! Volt de nem használták ki!Én elöször pc-n a morrowindben és a neverwinterben láttam ilyen vízet!Ja meg a tesztprogramokban!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
OK, elhiszem hogy egyazon motor a kettõ, csak valaha a POP:SOT tesztjénél olvastam a lentebb említett dolgot.
kül én ugy tudom egyazon motor, fõleg hogy az adatfájlok formátuma is ugyanaz. (prince.bf, sally_clean.bf) mondjuk egyikkel se leeht sokmindent kezdeni a hangok kiszedésén kívül. Nem tom mire jó ez hogy szétkódolgják az egész fájl és se egy nyamvadt modellt se pedig textúrát nem lehet belõlük kiszedni.
HOPP ez nem az a film....
Szóval ma újra neki kezdtem ennek a remek játéknak s meg kell mondjam ,hogy 2.szorra is ugyan úgy megfog. Minden párbeszéd ,minde karakter és helyszín a tökéletességig ki van dolgozva. IMÁDOM!!!!!!!!!!!
Bérbe vehet? reklámfelület...
valaki meg tudná mondani hogy hova ment a játék?Kéne a mentés!
Köszi!
Maga a csomag elég gagyi ,de mi a cd-ken van ,az felbecsülhetetlen.
vasárnap kezdtem újra a játékot 😊)
ha valakinek, vannak tapasztalatai hangproblémákkal akkor szóljon 😉 én már elfelejtettem, mit olvastam róla...
HAJRÁ BGE:!!!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
és igen neked nagyobb szükséged van rá...
a looterek érdekes helyek 😊 vagy megcsinálod kapásból, vagy nagyon sokáig szenvedsz vele...