Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk ugy erõsen ajánlott😊

A topik címében szereplõ linken találsz képgalériát is!
És valóban érdemes megvenni!
littleNorbi
Illesztjen be valaki pár képet!

littleNorbi
Akkor be kell szereznem.

nincs keve vkinek folytatást csinálni hozzá?😊

énis de nem ugy tünik

zsea
azért én még reménykedem benne, hogy lesz folytatása...

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

zsea
nekem mondod, 2 éve próbálok megszabadulni tõle 😊

igazad van, max ha nem készül folytatás majd mi csinálnuk egyet😊

Seth
A POP számomra rohadtul unalmas volt a bge-hez képest...nagyon sajnálnám ha nem készülne folytatás

PSN ID.: Beegabor

persze, de szegény földönfutónak nincs pénze jobb kártyára😊

ubisoft meg hülye, mert ha egyszer megcsinálnak egy istenkirály játékot, mért kell elrontani egy rossz marketingel. Tuti ennek a játéknak se lesz folytatása, pedig a történet megkivánná.

simán az egyik legjobb csak feledésbe merült... 3cd meg kicsit konzolos jellegû, de a kedvenc játékom. Egyszerüen magávalragadó, érdekes és abszolut nem unalmas

rorr
attól függetlenül ,hogy hanyagolják a weblapokat rengeteg rajongója van a Bg&e játéknak sok rajongói oldal van!nem kell messzire menni!Ugye Hamster?Szerintem a Prince of persiát is kenterbe vágja a játék!Pedig ott volt marketing rendesen!

littleNorbi
Érdekes game ez ?

Igen, az oldal tényleg el van hanyagolva, de pl.: a XIII, a Mafia, meg még egy csomó játék weblapjával nem foglalkoznak.

Egyébként szerintem a BG&E esetében (talán a XIII-nál is) az Ubisoft a saját maga által ásott árkába esett bele. Nem költöttek eleget marketingre. Én például csak a demó megjelenésekor hallottam elõször a játékról, meg anno egy bétatesztet olvastam róla. Nem nagyon reklámozták szegényt és az emberek nem tudták, hogy milyen jó játék ez.

õõõ sztem az ubi ujabban leszarja a bge-t... oldalát is...
kül sztem istenkirély játék volt, 4x vittem végig és egyszer sem untam meg😊

rorr
tudom ,hogy nincs de shaderek már a geforce2-esekben is voltak!!!
a pixelshader tud élethû vízet csinálni de például az alice címû játékban már láthattunk ilyesmi vízet de ott van a blade of darkness az is használt primitivebb shadereket szerintem azért ment a beyond good&evil is a gf4mx-el!az ,hogy tükrözi a víz az objektumokat az még nem pixelshaderes grafika nézzétek meg a jedi knight2 demóját mindenhol tükrözõdtek a karakterek akkor még sehol nem volt pixelshader! Volt de nem használták ki!Én elöször pc-n a morrowindben és a neverwinterben láttam ilyen vízet!Ja meg a tesztprogramokban!

zsea
az mx-ben nincs pshader... nem egy nagy kártya...

zsea
az már többször is benne volt 😊)

zsea
én is azt hittem már megvolt a második végigjátszás 😊) mintha egyszer már elhatároztad volna....

CarajoEsp
Hát igen. Elég nagy fan vagyok ,de mnden játék kétszeri végigjátszása között tartok legalább fél-1 évet. Így szinte mindent elfelejtek és akkor újra nagy élmény:SD

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ZsZso
Hivatalos oldalt láttátok ? Mit keres ott az a két repülõgép a szkrínshotoknál ? (1es és 2es kép) Hehe

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

A logodból ítélve én azt hittem, hogy minimum 3-szor is végigjátszottad már <#nyes>. Én még a nyár elején játszottam végig elõször, majd augusztusban megvettem eredetiben és akkor jött a második végigjátszás, és akkor mégjobban tetszett.

OK, elhiszem hogy egyazon motor a kettõ, csak valaha a POP:SOT tesztjénél olvastam a lentebb említett dolgot.

mindegy azért meglepõdtem

rorr
de a shadereket igen azt már a gf2 is tudta!nézd meg pl az Alice címû játékot abban is olyan a víz aztán 2000-2001-ben írták!

jah... pl egyet nem értek hogy csinál a bge gef 4 440-es kártyán pixelshaderes vizet... hiszen a gef 4 mx 440 nem tudja a PS-t

kül én ugy tudom egyazon motor, fõleg hogy az adatfájlok formátuma is ugyanaz. (prince.bf, sally_clean.bf) mondjuk egyikkel se leeht sokmindent kezdeni a hangok kiszedésén kívül. Nem tom mire jó ez hogy szétkódolgják az egész fájl és se egy nyamvadt modellt se pedig textúrát nem lehet belõlük kiszedni.

CarajoEsp
Noh. Ma nem mentem iskolába.
HOPP ez nem az a film....
Szóval ma újra neki kezdtem ennek a remek játéknak s meg kell mondjam ,hogy 2.szorra is ugyan úgy megfog. Minden párbeszéd ,minde karakter és helyszín a tökéletességig ki van dolgozva. IMÁDOM!!!!!!!!!!!

rorr
Egyazon motor más más játék mindegyikhez külön bõvítve a motor!

Én úgy tudom, hogy a PoP egy teljesen más motort használ, amit az Ubisoft kínai fejlesztõcsapata dobott össze. A BG&E motorjával ugyan próbálkoztak, de nem volt megfelelõ ahhoz a játékhoz. Ettõl még azonban mindkét játék szuper <#vigyor2>

bge még imndig istenkirály játék, fõleg mióta nem szaggat mnit a barom😊 ugyanaz a motor mint a PoP de sztem nagyságrenddel szebb

barret
Érdekes,nekem semmi gondom nem volt vele.Ez nem a Pirates.o.t.c. De azt is végignyomtam😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

BUÉK!!!

CarajoEsp
BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CarajoEsp
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!!!!!!!!!!!!!!

rorr
igazad van Pluhi!tényleg nem adtak ki javítást hozzá!még mindig 1.1 -es az utolsó!

zsea
a játék fõköyvtárába, ha azóta még nem találtad volna meg 😉)

Hali!
valaki meg tudná mondani hogy hova ment a játék?Kéne a mentés!
Köszi!

pluhi
Igen sok idõ telt el azóta, hogy elõször játszottam ezzel a kiváló játékkal, akkor sem sokat, mivel kilépegetett, fagyott. Gondoltam elõveszem újra, már biztos 1.3 magasságában járunk. Hát nem. Szégyen.
CarajoEsp
Az olcsõbbik verziót.
Maga a csomag elég gagyi ,de mi a cd-ken van ,az felbecsülhetetlen.

zsea
melyiket vetted meg? 😊

vasárnap kezdtem újra a játékot 😊)
ha valakinek, vannak tapasztalatai hangproblémákkal akkor szóljon 😉 én már elfelejtettem, mit olvastam róla...

CarajoEsp
Nah végre sikerült megvenne. Habár maga a Doboz tartalma gyenge volt, a játék annyira csodás ,hogy ettõl sikerült elvonatkoztatnom.
HAJRÁ BGE:!!!

rorr
Számomra is az egyik legjobb játék amivel az elmúlt 15 évben játszottam!A doom-ok ,halflife-ok ilyen olyan autóversenyek nagyon kevésnek tünnek ezután!

loál 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CarajoEsp
NAH KÖZEL VAGYOK A 2000-hez ÉS ÚGY ÉRZEM EZZEL MEG KELL TISZTELNEM EZT A JÁTÉKOT. ÉLLJEN SOKÁ A BGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsea
természetesen 😊) kisebb kihagyásokkal

Rage47
Hi!
Ti még mindig jáccotok vele év eleje ota?😊
Amugy sztem tuti lesz folyatatás.
ZsZso
Végignéztétek a credits -et a játék végén ? Ha nem, tegyétek meg, mert van egy nagyon fontos mozzanat a sok sok név után. Egy izgalmas jelenet, ami után semmi kétség, hogy lesz -e folytatás ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Voltan
Viszont nem is kötelezõ...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zsea
én csak egyszer adtam át a malacnak egy pa1-et, 2 perc múlva kinyiffantotta egy robotka 😉) azóta nem adok neki ... nem is halt meg még soha 😊
és igen neked nagyobb szükséged van rá...

a looterek érdekes helyek 😊 vagy megcsinálod kapásból, vagy nagyon sokáig szenvedsz vele...