5583
-
#1169 még mindig a screnshotokkal próbálkozok, volt egy tippem, de nem engedi... -
#1168 Én a játékokban, rajzfilmekben azt szeretem, ha a háttérben valami alig észrevehető történik, rajzflimben általában humoros. -
Micsoda? -
#1166 nem jött be :) -
szerintem is, szeretem az ilyen kis finom utalásokat. -
#1164 midjárt jövök kipróbálok valamit... -
Igen tudom, visszaolvastam :) -
#1162 áá ez jó! :)) -
Na szóval annak a neve: AEDES raymanis (már ez önnmagában egy utalás), és a Rayman 1 egyik főelensége volt! Miután legyőzted, megsajnáltad és felfogattad "lovadnak" és a hátán kellett továbbrepülnöd! (az ilyen kis utalásokból látszik hgy ugyanaz az ember találta ki mindkét játékot) -
#1160 igen a kis kedvencem :) -
#1159 nem?? :)) pedig azt hittem... -
Tudjátok, van az a kis szúnyog szerű lény a factoryban a deglett tehén fején. -
#1157 az első végigjátszásban, én is simán megcsináltam :)) és azt hittem másodjra még könnyebb lesz.. azt tessék... -
nem azért hoztam föl, hogy utána ne mondjam el :) -
Nekem azokat sikerült elsőre megcsinálnom! :) -
#1154 :)) az jó
(azért elmondhatod) -
azért után mert -
Csak azért találtam egy kis rejtett utalást a rayman 1-re -
#1151 vszont a loters 3-4 eléggé idegölő, vagy csak én vagyok béna :) -
Meg ahogy a társaid szurkolnak és buzdítanak :) -
#1149 sajna én nem -
#1148 a versenyek is nagyon tutik (a zenével együtt) -
Játszott közületek valaki a Rayman 1-gyel? -
Ez nagy igazság! :) -
#1145 drukkolunk!, ha csuklasz ne minket hibáztass... -
#1144 (én per pillanat, anak is örülnék, ha megmaradna bennem valami a tananyagból :)) nemhogy még elfelejteni) -
Hajrá! -
az tényleg jó lenne :) -
#1141 Nah megnézem mit csinál a te saveddel. -
#1140 igen én is csak másodjára kutyultam... -
:))))))))))))) -
#1138 Ilynekor örülnék ha lenne időleges és szelektív emlékmegsemmisítő:D -
Én azt először nem vettem észre, csak másodjára, akkor viszont, tényleg nagyon tetszett. -
#1136 nekem már akkor tetszett a játékban a harc, mikor még nem működött, csak pár másodpercig üthettem láthatatlanul, a láthatatlan valamiket, egy faággal :)) már tudtam, hogy nagyon jó! -
#1135 :D -
Így utólag minden szép. (feltéve, ha ez az utólag azt jelenti, hogy végigvittük, és nem azt hogy feladtuk a próbálkozást :)) -
#1133 Az is jó mikor kergetni kell a kutyát:DDD -
#1132 Jaja. Az elején én se értettem ,de tényleg nem nehéz megölni. Illetve itt éreztem először ,hogyha értem és érzem a játékot akkor nagyon könnyű. Nem úgy mint néhány Fps-ben:( Megjött a Save köszönöm. -
Meg még az volt nagyon állat rész, amikor Pey'j először próbálja ki a jet-boots-ot :))))))) -
#1130 így utólag, még a kulcsos bug is egy szép emlék :))