5583
-
Hú azt még megnézem! -
#1248 igen légyszi! köszönöm -
Én is erre emlékszem. -
#1246 Nah elment a Fraps. Zsea neked is kell? -
Nekem is mennemkell egy időre, sajnos nemtudom meddig. Megpróbálok minél hamarab visszajönni! See Ya Soon! -
#1244 valahogy úgy -
#1243 Amúgy olyan kép nincs a játékba mikor a belugához mennek 3-an. Hanem ott ér véget ,hogy Jade elnéz a tömeg felett. Ugye?:D -
Azok között is akad néhány gyöngyszem :) -
#1241 sziasztok! majd még benézek néha
(ritkán, mert itt maradok és annak bukás lesz a vége :)) ) -
Nekem is :) és apám le akarja foglalni a gépet, hogy megnézze a húgom miért nem tud megasztáros videókat nézni :( -
#1239 én a régi commodoros játékok híve vagyok :) -
Én most éppen egy Dragon ball-os gameboy játékkal játszom (régen szerettem) nagyon jó (persze egy gb játékhoz viszonyítva :)) -
#1237 nekem viszont már tényleg mennem kell tanulni :) -
#1236 szelektív emléktörlés :) -
Nem tarthat mindent fejében az ember! :) -
#1234 hehe -
Kösz szépen! -
#1232 na az se rossz -
A kettőnek már van! csk nem emlékszem rá :) -
#1230 Megpróbálom átküldeni. Emailbe. -
#1229 :D aha
szóval nincs valami átfogó sztorija. Azért kipróba. -
#1228 lejött... majd vizsga után kipróbálom :)) -
CarajoEsp: El tudod küldeni, v. meg tudod mondani, melyik oldalról lehet azt a képlopó programot leszedni? -
szerintem is :) -
#1225 leszedem, az most gyorsabb szerintem :) -
Akkor küldjem, vagy ha már ottvagy inkább leszeded? -
#1223 megtaláltam... -
Ha van én nem nagyon tudok róla, csak a szokásos, gonoszok megszállták a vidéket, Rayman meg segít! -
Megnéztem csak 323 Kb. ezt el tudom küldeni, viszont a játék 3.5 mega azt arról az oldalról tudod letölteni. -
#1220 De van ilyen története mint ennek? -
#1219 helyes :)
le vagyok maradva... :) -
Melyik részénél. A fórumon? -
Mászkálós ügyességi, Régi oldalnézetes, de nagyon jó a hangulata! -
#1216 Perzse ,hogy lesz. Az oldalon azt tárgyalják ,hogy mi lesz a 3. részben:D -
menj el az emulator.lap.hu-ra ott a magyar oldalaok között a romworldre (mellette lesz, hogy tipp) és a visualboyadvance nevű programot kell leszedned. Másik megoldás, hogy elküldöm, feltéve, hogy mekkora. -
#1214 az jó lenne :)) végre egy jó hír!
akkor mégiscsak van némi keresletje a játéknak.. még akár második réz i lehet belőle... -
#1213 A Rayman Milyen stílusú? -
#1212 Ha minden igaz kiadják a hivatalos Soundtrackeket. Nagyon örülnék neki mert tényleg nagyon igényes zenéje van. -
#1211 mi kell a lejátszásához??
engem érdekel... -
#1210 szerencsés alkat :)