5583
-
Kell valakinek a Rayman 1? -
Hát igen :) -
#1207 jaja, nézegettem milyen óráim lesznek holnap, azt gondoltam, na mi újság itt? Bejövök nézem 1199, no mondom enyém lesz az 1200! -
#1206 nem úgy mint a fagyás :)) -
Ez jó, hogy egy órában egyszer szólsz hozzá és a nagy számokat elviszed. Na nem baj te legalább mindig a legjobbkor jössz :) -
#1204 oks, várunk :))) -
#1203 jaja
Csak beszélgessetek 1300-nál jövök :D -
#1202 Hehe. Pont én voltam aki ellenezte ezeket ,de én úgy érzem nem sokan irogattak az utóbbi pár napban:D Csak mi vagyunk:D -
#1201 új munkakör? :) -
#1200 1200 -
A KÉPEK SPOILEREK!!!!!!!!!!! -
#1198 tényleg jók!! :) -
#1197 honnan máshol mint a vééről :)) szegény most kezdők ... -
Jók a képek!! -
Két nagyon jó kép. -
így már jó :) -
#1193 éljen :) -
ez nem jött össze :) -
#1191 -
#1190 img src=http://iaro.srv.hu/kep/BGE-2004-01-27-16-58-53-07.gif> -
Nekem megvan a Rayman 1 gameboy emulátoron, ugyanaz, mint a sz.gépen csak bármikor lehet menteni :) (a program jóvoltából) -
Ez igaz :)) -
#1187 kérdés, hogy megkapjuk-e, amilyen állapotban van a freemail :) -
El tudod küldeni nekem is? Kérlek. -
#1185 igen az jó lenne!
én is próbáltam már pár képlopóval, de eddig, még nem ment :) -
Gondolkodtam már, hogy megszerzem, az egy nagy kedvencem volt, és most hogy mondod, hogy ennyire jó, egyszerűen vétek lenne kihagynom! :) -
#1183 nekem is egyik kedvencem, ez előtt pont játszottam -
#1182 Ha akarod elküldöm. Azzal tökéletesen lehet képeket kiszedni. -
#1181 Képlopó progi. -
#1180 Nekem másik kedvenc játékom a Broken Sword3.
Abban annyi utalás van az 1-re és annyi poén ,hogy megőrül az ember.(Pedig az egy véresen komoly játék) -
A másik nekem se :) Ez viszont bármikor, bárhol képes rá (még Paint közben is!:)), de a legjobb az, amikor el sem indul, bekapcsolom, semmi, majd iszonyatosan idegesítő sípolás, amit már csak a tápkábel kihúzása tud megállítani :( -
#1178 mi az a fraps? -
#1177 igen ezeket én is szeretem... :) -
#1176 Fraps kell nektek. Én azzal tökéletesen tok kiszedni Screent. Amúgy ezel sem lett jobb (a savevel ,de köszönöm mert végignyomtam és most már látom mi történik) Egy ilkyen szemes szörny fejlődik ki szegény Pey'j-ből:( -
#1175 majd megoldjuk valahogy :) -
#1174 Van, hogy többször végig kell jáccani, hogy észrevedd és ha észreveszed vagy leesik az állad, hogy hogy nem vetted eddig észre, vagy szétröhögöd magad :) -
Sajnos én most innen nem tudok próbálkozni :( -
#1172 az kellemes tud lenni (nekem már teljes két napja nem agyott le :) ) -
Azokat én is szeretem -
Át kellett mennem a régi géphez, mert a húgom megasztáros videókat akar nézni és az pedig itt nincs. No sebaj, csak ez a gép megbízhatatlan, bármelyik percben, ha épp azt gondolja lefagy :(