Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
na végigtoltam, ez is végre egy isteni játék 😊 várom a folytatást >] (a végébõl következtetve elvileg lesz 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sracok!
A netes kuldit megcsinalta mar valaki. Akarmit csinalok, mindig elkapnak. Minig megvaltozik az a rohadt jelszo. Aki meg tudta csinalni, az mondja mar meg a kapott kodot (az barban levo gephez kell. Thx.

Barpi
Át kell ugratnod a piros lezervonal folott. (Lehet hogy nem ez a neve de megtalalod) Ehhez viszont 15 golyobisert meg kell venned a Jump kit-et, Mammago garege-ben. Csak evvel lehet atugrani sloughterhouse-hoz. Itt lesz a ket hianyzo zsarus palya is.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

radeer
Most megyek a sloughterhouse-hoz vagy mi.
Azt mondja a hovercraft versenyen kell meglógni, méghozzá a 3-as versenyen. Én megnyertem a race 1-es és a race 2-es versenyt is. Hol van a race 3 ? Sehol nem találom...vagyis hol kell lelépni ?

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

barret
a black isle szigeten rövidebb vagyok két állatképpel!megvan valakinek az összes fotó? két rejtett állatot találtam.egy nagy rózsaszin gilisztát?,és néhány kicsi sárgát,egy rácsos ajtó mögött egy kis kaja társaságában.

Bérbe vehet? reklámfelület...

a toronyban

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

nekem a coca második kódját nem fogadja el! vagy az lehet a baj ,hogy én egy konzolba irom mind kettõt ? ha igen akkor mondjátok meg hol van a másik konzol!

zaki
én meg a PoP-t már végigtoltam, de erõsen gondolkodom rajta, hogy ezt is kipróbálom&végigjátszom

barret
ez a game egy gyönyörûség! nem lehet 10 pontnál többet adní? én szivesen adnék 12 pontot is neki.egyszerüen nem tudom mihez hasonlitani... elkezdtem a prince of persiát,de ezek után asszem rá sem nézek!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Bingo! nézd meg a cipõje talpát. (Inventoryban megtalálod)

Ha elolvasta kérem tépje össze!

BlackShadow
meyik koyok arulja el?? en beszeltem az osszessel egyik se mondott semmit 😊 csak a csaj tett utalást arra h a röfi nézegette a cipõjét

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Barpi
Koszi, mar meg is talaltam. Ugyan ott van mint a masik. A hivatalos site foruman irtak.

Valahol kell lennie még 1 biztositéknak

Hát azt buktad mert az egyik kiskolok, árulja el neked, hogy hol van, ha megkérdezed.(náplat toob-tej)

mert a Hegyen van egy Vulkán!!! Oda kell majd repülni de csak a Belugával lehet!!!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Barpi
Valaki árulja el, hogyan lehet aram ala helyezni a kaput Factory-ban? Megoltem a foelenséget, megvan minden, csak eppen olyan (biztositek?) izém nincs amit a lifthez is kellett szerezni. Abbol meg nem tudom kivenni.

Sraok. A Black Isle-nel mutat egy rakas gyongyot a nagy terkep, bemegyek. Korbejartam mar mindent, de nem talalok semmit. A belteri terkepek sem mutatnak semmit 😞 Mi lehet?

Egy helyen amit a térkép is mutat, le fog szállni egy olyan "emberszállító" és dobozokban szállítják el az embereket, azt kell lefényképezni.

Tikal
CD1 36-os fájlát megosztaná vki? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bocs ablak mögött!

Lesz egy csávó sisak nélkül egy ablak elõtt, meg asszem majd mégegy vhol, de a térképen jelöli!

BlackShadow
hali ! még az elején tartok ott ahhol az elsõ IRIS missönt kapom meg, most kéne kiszabadítani a malacot és találtam egy kódos ajtot lefotoztam azt mondták h fotozzam le a dobozok tartalmát (ezt megtettem) és egy szuperkatonát sisak nélkül! hogy kell a 2. at megcsinálni? itt boyongok fel oraja utok mindenkit de senki nem veszi le a cuccat 😊

Na végigmentem, 11:30.
Ez a game nagyon megéri, kitettek magukért a készítõi.
(Szerintem lesz folytatás is)

Már nem aktuális

Sziasztok!
Nem tudja vki, hogy hol van az a vulkán amirõl a tehén beszél a bárban?

CarajoEsp
Huhhh az UbiSoft elkényeztet minket az idén. Ez a játék valami fergeteges. Megyek is vissza.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Gresi
HELP valaki........!!!!

Van 1 kis gondom.

Az elsõ gyöngy megszerzése után, amint feljön a csajszi a felszínre, majd beájul, utána kilép a desktopra a game. Ráolvas az FDD-re, mag a CD-re, oszt kilép. Ja daemon toolz-bool telepítve és indítva.

Konfig, meg a szoftver:

P4 3.0 HT,512DDR400,ATI8500(C3.9),ABIT IS7
WinXP Prof ENG SP1, meg összes peccs, DX9.0b
NAV2003, McAfee Personal Firewall

Szerintem a gép okés, mert más game nem rossz.

Intel, ATI, MS rulez...

MOST MEG GO CÉGESBULIBA....

Faltol falig közlekedés, fekvehányás RULEZ 😄

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

JAJA ÉN IS MEGTALÁLTAM, DE NINCS TORPEDOM 😊)))

CSõ én megtaláltam a bejáratot! A 3. pályán egy bal kanyar után van egy folyosó amit egyetlen piros lézer zár le.Azt kell átugrani és hajrá!

az elektromos szobán keresztül kell menni a biztosítékért, és a malaccal meg kell javittatni a motort....

radeer
A gyárban szétlõttem azt a mocsok zöld-et aki elvitte a kis kocát, leesett és lenn a vízben van a kristály. Na most a lift nem megy hiába adtam neki energy-t azzal a szétlõtt elektromos vezetékkel,hogy nekiér az elektromos ajtóvédõnek a kéz nem gyullad ki, hogy használhassam. Mintha még velemit be kellene tenni abba a kis négyzetbe, de nem tudom merre lehet .

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

majnem 10 - órai teljes játékidõvel végigjátszottam!!

Hurrá!

vannak érdekes helyek... találtam egy barlangot, ahol pl 3 repülõ bigyót kellet széjjelütni, és mindegyiknél volt egy Golyóbis 😊)))

na csa...

én is ott tartok, de mivel rohadtul nem találtam meg a 3. verseny után a bejáratot, igy mindent megcsináltam amit lehetett, a 4 specversenyt a rendör ellen, meg minden sz@rt, de nem találom a bejáratot. A versenyházban van ugyan egy rácsos ajtó, de nem tom sem kilõni, sem betörni...

Ugyhogy várok 😊)))

Nagyon király a játek, csak ezt a fényképezõböl rózsaszin izét lövõ dolgot nem értem.
Ja, 5:10 és most kell a versenypályáról átugranom a mittudoménhogyhova, hogy megmentsem Pey'J bácsit!

vazze... 7 óra 30 perc tiszta játékidõnél tartok de asszem rendesen elakadtam 😊))) na majd holnap 😄DD

Teperinke
Hûûû ez tényleg nagyon igényes játék lett. És végre egy olyan játék ami nem egy szimpla ugrabugra, és mégis le lehet ültetni elé a gyereket. A zene remek, a grafika csodálatos. Picit kevéls poligont használ, de gondolniuk kellett a gyengébb konzolokra is valószínûleg.

Sziasztok!!

Milyen francos kodokat kell beirni a konzolokba a Lighthouse-nal, hogy megkapja az ember a Belugat!!!

Köszi elõre is

CarajoEsp
Ott sajna nem volt. Amúgy a gaméba csak belenéztem ,de valami félelmetes hangulata van. Mondjuk most épp azon vagyok ,hogy leggyorsabban és a lehetõ legszebben fusson.

zaki
gamecopyworld.com-on nézd +

CarajoEsp
Valaki a Patchez egy crecket tudna feltenni?

LOADING DOCK

egyébként én nagyon élvezem, de az a qrwa WASD ez nekem nem megy.... Van benne minden... akcio, légpárnásverseny, kocsmai játék... csak aza Qrwa WASD 😞((( az menne el az annyába....

qrwa messze már 😊))

Controll Room / valami idegen facilitiben 😊)

Drex hol jársz?

Igen onnan kell fényképezni, probáld azt hogy nem közelitesz rá nagyon.

fényképezzél 1000L eccer csak jo lesz.... talán ha 3 szót tudok angolul oszt mégis rájöttem 😊)))))))))))))

szegény szegény MALACOM 😞((( benne van 1 dobozban 😄DD

mindkettó feje benne van, de ugye a gép csak az egyiket tudja befogni...
Onnan kell fényképezni, ahol 3 fényes lyuk van egy sziklaplató közepén?
A lényekhez nem lehet felmenni ugye?

http://gaborszantai.co.uk/