5583
-
Nem ezn nincs, sajnos :( én az egyik gs dvd-ről próbáltam ki a játékot. Ott volt demó. -
#1289 Most telepíted a Prince-t??? -
#1288 legalább biztos,hogy van benne :) -
#1287 Nem baj, az 1300-ig kihúzom :D -
#1286 nah, fáradok, a benné-t kéccer írtam... -
#1285 Sztem jó, FPS, ez a hátrány (nemigazán szeretem őket) Viszont a grafika nekem nagyon teccett azok a rajzok :) Meg azért van benne egy két jó dolog benne, a története is elég jó, csak fel kell rá készülni, hogy folytatásos... -
Nagyon állat! Jó történet, jó rajzfilmes grafika, jó irányíthatóság (és jó cím :)). Én azt is végigvittem. -
#1283 hmm jó :)
azon van egy demo is belőle nem? -
Föltelepült a prince. Ezt a képet installálás közben kaptam el :)
-
#1281 más -
#1280 apropó, ha már má játékok szóba kerültek, a XIII milyen? -
#1279 az (szegény hozzászólásom, még azóta sem tért magához...) -
#1278 KO :) -
#1277 nálam úgy történt, hogy beírtam, rámentem a mehetre, és annyi.. de pl ugyanakkor valakinek a hozzászólása megjelent
(szóval kiütöttek :)) ) -
#1276 Mitől tűnnek el így hozzászólások? nem értem, hopp és nincs, vagy mi? -
#1275 néztem, egyébként nekem egy hozzászólásom elszállt ma, és azóta ír megint egyel többet...
(tegnap is elveszett egy hozzászólásom :) ) -
#1274 igen egy sarokban állt egy mentő hely előtt és ilyen zöld volt :) meg persze a fénykép is rátesz egy lapáttal... -
#1273 Hm... Kint már 2-vel többet ír... -
Ott ilyen zöld volt minden? Én nem emlékszem.
Igen majd a másodikban és a harmadikban majd a negyedikben minden el lesz mndva :) -
#1271 Látom ti is úgy voltatok, mint én :) -
#1270 a fatoryban, mikor már kifelé tartunk -
Sajnos mikor ott voltam, az idegesség, majd a megkönnyebbülés miatt nem sok dolgot fogtam fel :) -
#1268 majd a második részben kiderül :)) egyébként nem tudom, sajna a végét nem igazán tudtam lefordítani... -
#1267 az :)
pont akartam írni, hogy DH nagyon mozgott -
#1266 SPOILER!!!
Nah, valaki megmondaná nekem, hogy a legvégén miről magyaráz az a marha nagy szöcske. Vmi olyasmit vettem ki, hogy engem csak emberré formáltak stb. -
:) Hol van ez? -
Fényképezős mi? :) Dupla H feje egy kicsit elmosódott. :)
Meg egy kevés tükröződést is látni. -
#1263 mindig kifogom a zöld helyzeteket :) -
#1262 azért felrakok egy képet:
-
és ha visszaolvasol jó sokat, ott megtalálod a megoldást. -
Azt majd Carajo megmondja :) -
#1259 amikor a főellen feletted van jobb klikkel "táncolj" el alóla akor lejön, és ha szerenycséd van, nem talál el, és üss bele... -
#1258 biztos jó
nekem is megvan, még egy évig jó lesz porfogónak addigra talán lesz új videokártyám :)
a képopónál, meg biztos be kell valamit állítani :) -
#1256 és te csak arra vársz :)) -
Nekem is megvan, de Zseához hasonlóan nem nagyon akaródzik képet készíteni :( kéne egy kis segítség, de azért még én is próbálkozom
Megszereztem a prince of persia 4-et az osztálytársamtól, megnézem van-e olyan jó, mint a Bgae. -
#1254 Gyerünk gyerekek, ma még el kell jutni az 1300-ig! Fél órája semmi sem volt!!! -
#1253 megkaptam a progit Köszönöm!
már csak futtatni kéne tudni :) kipróbáltam, de nem készített képet, szóval nálam van a hiba :)) tudsz még valamit amit én nem... :))
még próbálkozok -
.=- -
Lejött, nagyon kösz! Csak most nem tudom kipróbálni, mert xp.t igényel :( -
Egy kicsit bellassult a net (lehet hogy a gép miatt) pedig adsl :( így legalább 10 perc lesz mire leszedi :(