Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kapu egyik ágát told el, akkor DH eltolja a másikat és te átmehetsz a járgánnyal.
Ha elolvasta kérem tépje össze!
Nem tudom mire gondolsz, de menj tovább és majd csak ír emailt ha azt mondta!
A segitsegeket elore is koszonom mert naon jo game eddig!
HOgy lehet a mammagonal a 20 pearl be kerulo spacefightert megvenni, valami emailt kuld majd kesobb vagy mit mond az urge, de nem ertem teljesen hogy mit akarmeg hogy nincs eppen keszleten a meteortamadasok miatt...
es meg valami? a csillag formaju key-t hol lehet megtalalni, amivel a varosban levo lezeres ajtot lehet megnyitni?
A fõszörny szerintem nem volt vészes , 3. nekifutásra megvolt.
És lesz folytatás a végébõl ítélve.....
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ez igy eleg konkret...The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Reg jartam erre! 😊
Kosz az INFO-t!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
wsad, akcio az e, guggolás az ctrl, gyorsítás space, fényképezés/lövés shift + jobb kéz az egéren
Most szeretnem elkezdeni a jatekot es megkerdeznem, hogy milyen a game iranyitasa? Szoval jatszhato billenytyuzettel, vagy gazan konzolos az iranyitas es szukseges hozza gamepad? Pl: Prince of Persia-hoz szerintem elengedhetetlen...ennek fenyeben?
ezután jön egy lájtos 5 double h hasonmással, az gyorsan megvan, aztán begorombul, ködösít és megfordítja az irányítást.
a második menetnél pedig balra, jobbra, balra, jobbra és utána felül van - olyan félora alatt le lehet nyomni, becslésem szerint elsõre 60at másodjára 100at kell beleütni (gyógyitásokbol származó becslés)
Valami Central Hallban vagyok, ez az a missió amikor 3 valmit kel lefényképezni😊Bocs de nem tudom a pálya címét , a 3. versenypályáról jutottam be ide.
Van egy ajtó , az ajtó két oldalán 3 szög alakú kulcsal nyitható zárak. Ha megnyomok egy gombot 3 robot jön le az égbõl., amint megölöm õket a gép mutogat nekem egy kulcsot ,csak nem tudom ,hogyan érjem el (HOl van) Kéne a társamnak a kulcs ,hogy ki tudjuk ketten nyitni az ajtót.... Hogyan lehet megszerezni a kulcsot?
A mások problémám ,ha el akarom hagyni a termet a program kifagy....Ami gázos mert egy mentést használtam végig....
nemértem hogy tudta bárki is ugy leszedni a végén, hogy mindössze 2 fullra gyogyitot használt el, én amikor a felülröl támadott a lény csak néhány esetben tudtam kilépni oldalra, kb. minden ötödiknél, egyébként mindig eltalált
fõleg a második csata volt kemény, amikor megfordult az irányítás, ott már paráztam hogy mi van ha nem lesz elég a nálam lévõ 17 darab fullra gyogyito 😄 (kb. 7 maradt a beledöfésig)
hányat kell beleütni? mert 5 perc után se pusztul meg, és mindig eltalál
na mind1, nekiállok
De egyébként lelövöd a rózsaszin bigyóval a tartályukat és ugyanolyan mintha megrugnád, azzal is próbálkozhatsz.
lehet hogy amiatt van, hogy kicsit másnapos vagyok most, de utána se tudok továbbjutni 😊 szal megvan az átkuszás, de utána két õr van. Az egyiket még tudom semlegesíteni, de a másikat sehogyse. Lopakodni nem lehet, mert simán észrevesz. Fáradt vagyok kicsit... :p
a disznót kiszabadítottam a tükrök forgatásával, és asszondja hogy csináljam meg a riportot
mászkálok a transmitter, a bázis meg az urhajó körül, és semerre se tudok továbbjutni
az ilyenkor szokásos modszerrel elkezdtem vadul fényképezni a semmit, de eredmény 0. A diszno mögött van kis terem, amin egy térkép van, gyanum szerint ott kéne továbbmenni, de se ajtó, se semmit, vki?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tudja valaki, honnan tolthetnem le ingyen es bermentve eme jatekot? Mar regota keresem, de a DC lassu, es a tobbi, meg fizetos volt. Pliiiz HELP MIII!!!
Koszonom elore is.
arra próbálkozz.