Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
A kapu egyik ágát told el, akkor DH eltolja a másikat és te átmehetsz a járgánnyal.

Ha elolvasta kérem tépje össze!

Spacefightert?
Nem tudom mire gondolsz, de menj tovább és majd csak ír emailt ha azt mondta!

Hi! Nem reg kezdtem el es most akadtam el de mar nagyon ideges vagyok. Szal a Slaughterhouse Quarter-nel vagyok ahol van 1 nagy kapu ami kicsit nyitva van de nem lehet atmenni rajta mert viz van odaat. Kint meg aknak vannak a vizben amiket ha kinyirok akkor ujrajonnek. Probaltam mar felugralni a jargannyal de mindig leestem... Most vagy en vagyok bena vagy faradt nemtom 😊.

A segitsegeket elore is koszonom mert naon jo game eddig!
kicsi segitseget szeretnek kerni, nem olcastam vegig a forumot...
HOgy lehet a mammagonal a 20 pearl be kerulo spacefightert megvenni, valami emailt kuld majd kesobb vagy mit mond az urge, de nem ertem teljesen hogy mit akarmeg hogy nincs eppen keszleten a meteortamadasok miatt...

es meg valami? a csillag formaju key-t hol lehet megtalalni, amivel a varosban levo lezeres ajtot lehet megnyitni?

kösz

Arthas
Király volt a játék😊Majd elbõgtem magam amikor a kölyköket elrabolták😊 Ennyire jól megrendezett gamét ritkán látni....
A fõszörny szerintem nem volt vészes , 3. nekifutásra megvolt.
És lesz folytatás a végébõl ítélve.....

gyraph
Semmikeppen nem hagyom ki! Most toltogetem lefele. Holnap delelott el is kezdem...egy regi N64 FAN-nak pedig hiszek 😊... Mar varom nagyon....

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

barret
végignéztem a creditet,az átalakulást azért kérdem,mert a röfinek "kijött" valami a kezébõl! GYRAPH! ki ne hagyd ezt a göngyszemet!!!!!!! csodálatos játék. az irányitásról már semmi jót nem tudok mondani...még controllert sem tudtam csatlakoztatni! pedig sokkal egyszerûbb lett volna vele az irányitás!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
kimész a pillér legszélére.én igy csinéltam,nehezen,de összejött!

gyraph
Oh, neked is kosz!Ez igy eleg konkret...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Hi Zaki!Reg jartam erre! 😊
Kosz az INFO-t!

A világítótorony tetején azt a törpefókát vagy mit ami körbe-körbe mászkál hogy lehet lefotózni?

nem vészes kézzel
wsad, akcio az e, guggolás az ctrl, gyorsítás space, fényképezés/lövés shift + jobb kéz az egéren

zaki
hi Gyraph

én a PoP-ot billel toltam végig, sztem nem olyan vészes az irányítása

gyraph
gazan=igazan.

gyraph
Hi All!

Most szeretnem elkezdeni a jatekot es megkerdeznem, hogy milyen a game iranyitasa? Szoval jatszhato billenytyuzettel, vagy gazan konzolos az iranyitas es szukseges hozza gamepad? Pl: Prince of Persia-hoz szerintem elengedhetetlen...ennek fenyeben?

az endsequence végén ott áll a világitorony szélén és bámul kifelé

akkor én büszke vagyok rá hogy 3madszorra lenyomtam 😄

barret
mi lesz a röfivel? átalakul???

barret
befejeztem! 7 gyógyitóból elhasználtam 6-ot 1 maradt a végére.sztem nem volt nehéz! 45 perc alatt végeztem vele,kb ötödikre sikerült.

Egyébként nem bonyolult én úgy 15. nekifutásra lenyomtam simán 2 gyógyítóval pedig be volt spejzolva 30 😊

egyébként, balra, elõre, jobbra, balra, elõre, jobbra, és ezután a fejed felett jelenik meg - probálkozz félrelépni, és utána a hátad mögött lesz, majd megint kezdõdik a balra...

ezután jön egy lájtos 5 double h hasonmással, az gyorsan megvan, aztán begorombul, ködösít és megfordítja az irányítást.

a második menetnél pedig balra, jobbra, balra, jobbra és utána felül van - olyan félora alatt le lehet nyomni, becslésem szerint elsõre 60at másodjára 100at kell beleütni (gyógyitásokbol származó becslés)

volt pár ember akinél szintén fagyott annál az ajtónál, olvasd vissza a topicot (nálam simán ment a dolog)

az a nagy pók még egyszerü volt 😄 7 gyógyító szvsz tuti hogy nem lesz elég

barret
én is ezt a köcsögöt ütöm,kevés eredménnyel... csak 7 fullos gyógyítóm van...nincs kedvem egy mentést visszamenni,elõtte is húzós volt az a nagy pók?

barret
a nagy vaskapura kell feljutnod! e-betû megnyom,társad bekapcsolja a kaput.a kapuról eltudsz jutni a kulcsért!a sarokban mássz fel a gépen? nem tom mi az... két lézer forog szemben egymással az alsó szinten.

Arthas
Segítség elakadtam!
Valami Central Hallban vagyok, ez az a missió amikor 3 valmit kel lefényképezni😊Bocs de nem tudom a pálya címét , a 3. versenypályáról jutottam be ide.
Van egy ajtó , az ajtó két oldalán 3 szög alakú kulcsal nyitható zárak. Ha megnyomok egy gombot 3 robot jön le az égbõl., amint megölöm õket a gép mutogat nekem egy kulcsot ,csak nem tudom ,hogyan érjem el (HOl van) Kéne a társamnak a kulcs ,hogy ki tudjuk ketten nyitni az ajtót.... Hogyan lehet megszerezni a kulcsot?

A mások problémám ,ha el akarom hagyni a termet a program kifagy....Ami gázos mert egy mentést használtam végig....

Senki nem kezdi most akinek lehetne segíteni?!!😊

Mivel mindig ugyanugy tamad, idovel meg lehet tanulni 😊 Kivetel az, amikor felulrol jon es elugrik az ember elole, akkor nem mindig ugyanonnan tamad

végigmentem, hogyakurvaéletbe 😊
nemértem hogy tudta bárki is ugy leszedni a végén, hogy mindössze 2 fullra gyogyitot használt el, én amikor a felülröl támadott a lény csak néhány esetben tudtam kilépni oldalra, kb. minden ötödiknél, egyébként mindig eltalált
fõleg a második csata volt kemény, amikor megfordult az irányítás, ott már paráztam hogy mi van ha nem lesz elég a nálam lévõ 17 darab fullra gyogyito 😄 (kb. 7 maradt a beledöfésig)

Egyre gyorsul, ha hibázol akkor visszalassul és elölrõl kezdõdik.

már a fõszörnyet verem, vagyis azzal szenvedek
hányat kell beleütni? mert 5 perc után se pusztul meg, és mindig eltalál

szal le kell verni :I
na mind1, nekiállok

Szedd le az egyiket, azután ha a másik megtámad menj közel,hogy ne dobáljon olyan szarokat és amikor felemeli a fegyverét és lecsapni készül jobb egérrel húzódj el és csapd meg utána.
De egyébként lelövöd a rózsaszin bigyóval a tartályukat és ugyanolyan mintha megrugnád, azzal is próbálkozhatsz.

köszi szépen
lehet hogy amiatt van, hogy kicsit másnapos vagyok most, de utána se tudok továbbjutni 😊 szal megvan az átkuszás, de utána két õr van. Az egyiket még tudom semlegesíteni, de a másikat sehogyse. Lopakodni nem lehet, mert simán észrevesz. Fáradt vagyok kicsit... :p

A disznó mögötti terembe kell menni, az üvegfal oldalán van egy rés azon át tudsz menni(a falnak támaszkodva).

a holdbázison szopok, egyszeruen fogalmam sincs mit kellene csinálnom
a disznót kiszabadítottam a tükrök forgatásával, és asszondja hogy csináljam meg a riportot
mászkálok a transmitter, a bázis meg az urhajó körül, és semerre se tudok továbbjutni
az ilyenkor szokásos modszerrel elkezdtem vadul fényképezni a semmit, de eredmény 0. A diszno mögött van kis terem, amin egy térkép van, gyanum szerint ott kéne továbbmenni, de se ajtó, se semmit, vki?

barret
de mot pc-vel edzésben tartja magát!

hamost nagyon szemét lennék, aztirnám hogy a konzolod butitja az agyat 😄

barret
ahol bejutsz,a fõkapunál:elõször csak te tudtál felmenni,D H elõször nem fért át.fent egy robot támadott meg.a két "tartályát" kellett kilõnöd! középsõ téren forog kép lézersorompó. mégtovább mész,fel a kis lépcsõm. a sarokban van valami gép? azon fel tudsz menni a falra. oldalazva egész a nagy kapuig, ott átugrassz a kapura,jó nagy kapu.mikor átugrottál,DH-val megnyomatod a kapcsolót,és akapu felemel.innen már könnyû az út!

Sephi
jaj ostenem... en meg mindig nem ertem ... na mind1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bemész a menübe ESC-kel ott megkeresed a cetlit(a táskádban van asszem), majd nyomsz rajta egy Space-t,akkor el tudod forgatni és rajta van a kód.(Egyébként a kód változó uh ha megadjuk valószínû h nem lesz jó)

Gyikarc: nem tudom beirni, mert minden jatekban mas es mas. Nezd meg az inventoryban es akkor fel tudod irni

a hovercrafthoz battyogj ki, és ott a kapuemelõ mechanizmust nyomja meg double H, te meg mássz fel a kapu tetejére

Kánya
http://seven-wrz.uw.hu/

Kánya
SevenWarez...

ujedith
Hi!!!
Tudja valaki, honnan tolthetnem le ingyen es bermentve eme jatekot? Mar regota keresem, de a DC lassu, es a tobbi, meg fizetos volt. Pliiiz HELP MIII!!!
Koszonom elore is.

Gyikarc: Mondd azt neki hogy jatszani akarsz es amikor a tetet kerdi, akkor mondd neki a jelmondatot, erre ad egy cetlit amin rajta van a kod

Ahol a kaput felnyitod (ahol a gomb van) fel tudsz mászni,
arra próbálkozz.

Sephi
Hogy hogy tejesen? En nem ertem...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"