Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na, továbbmentem, már az akuda bárban vagyok, a küldetés után
nálam semmi gond nem volt sehol, nem fagyott, megvolt minden
sztm már nincs sok hátra 😊

én most vagyok a 3 csuszdás résznél, ahol a kétkulcsos akármi van. Az áramos izéket kilõttem az ugrálokkal, de nekem se nyilik az ajtó sehogyse :o

kb. 10 perce szoptam én is, gondolkoztam mint állat
a helyzet az, hogy ki kell menni TELJESEN, ott ahol a kaput felnyitottad a hovercraftnak
lesd meg a térképet, több szinten váltogatva

Sephi
Nos en vwegre sikerult felvinnem DH-at a Sloughterhouse ba oda fel ahol a vaskapunal van az a lada az egyik szobaba. Eltoltuk es felmasztunk oda. Akkor DH megjegyzi hogy ott fent valahol van egy nyilas de nem tudok vegig menni a folyoson mert egy aram kapu utamat ajja... micsinajak ott?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csak kár hogy ezt (mármint az elsõ részt) nem igazán reklámozták be

Ha elolvasta kérem tépje össze!

Ja most látom, hogy sikerült

Amikor feletted van akkor a jobb egérgombbal el tudsz húzódni, azzal próbálkozz és spejzolj be olyan rózsaszín csomagokat amik az egész életed feltöltik.

bon
Én is végigvittem a játékot nagyon király volt. Bár a végén a fõellenfél megizasztott elég rendesen de azért nagy nehezen legyõztem. 😊 Várom a folyatatását a játéknak. Mert, hogy a befejezés szerint lesz folytatás 😊

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Segítség kéne, hogy lehet a játék végén a háromszemû füelenfélt kiynirni? Minél töbször ütöm meg annál gyorsabban támad aoldalról migy egyszercsak felülrül támad de én akkor nem tudom megütni sehogy utánna meg megint lelassul és kezdõdik elõrõl a támadások felgyorsulása. Köszönöm a segítséget

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

9 ora játéknál vagyok, és dobozokat lökdösök a hovercraftommal bombákra
mondjátok hogy nincs sok hátra, kezd fárasztani :o

Cat: kezdj el fenykepezgetni, akkor beindul egy atvezeto anim es onnan vlagos lesz mit kell csinalni 😊

bon: menj be az inventoryba 'ESC' ott valaszd ki az "oldaltaskad" (most nem jut eszembe a neve), abban benne van Pey'j cipoje, amit ha megnezel (nyil ramutat es 'space') es kicsit forgatod, akkor a talpan talalsz ket kodot. Az egyik a hangarban levo faliujsag szeru ize mogotti konzolba kell beirni, a masikat a vilagitotorny elso emeleten levo ugyanilyen akarmi mogotti konzolba

nu, emberkék, gondom van 😊 visszaolvastam de nálatok ez fura modon nem volt gond...

szal, factoryban vagyok, a végefelé, ahol a röfi már ládában van. El kell mennem kiszabaditani, mielõtt bepakolják és elviszik. Egy nagy köralaku szoba, közepén egy lyuk, felul egy reflektor, az egyik bejárat egy ajtó ahol bejöttem másik elõtt két áramos izé van. A teremben egyik szélén mennek körbe körbe a ládák, és daruk pakolják õket. Egyszeruen sehol egy kapcsolo vagy ilyesmi, hogy át tudnék menni azon a két áramizével eltorlaszolt ajton. Hogy megyek át rajta?

bon
Segitség kéne elakadtam a játékkal: két feladatom van de nem tudom mit kell csinálni már mindent próbáltam a feladatok a következõk: Enter Pey'j's codes in eoal console (behind the pictures) Másik feladat: Prove the Complicity betwen the Alpha Sections and the DomZ (then broadcast it from the Lunar transimer) Köszönöm a segítséget.

barret
még nem...de már indulok is!mondták hogy menjek,de nem gondoltam,hogy összefügg a kettõ!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nem, az ettol fuggetlenul kell. Az IRIS-nel voltal mar? Ugy ertem a Slaughterhouse utan.

barret
ahol a két lézer forog ellenkezõ irányban,a fõkapunál.aminek mindkét oldalán fel lehet jutni.itt fel tudsz mászni a nagy kapura,és onnan a falra: double H val kell a kaput nyittatni! és egy lyukon keresztül,bejutsz a kulcsért...ez volt nekem is a gondom! oda kellett adni double H-nak a másik kulcsot!!! egyébként még mindig nem tudok repülni!!%#&@}°^ a rinó nem adja oda a flight stabilizátort! pedig a másik a helyén van,és ki is próbáltam a járgányt. a space halytõmûvel nem lehet kiváltani?

A buborékost én se tudtam lefényképezni, egyébként kell a kulcs mert majd DH-nak is kell egy.

barret
köszi! 1 db drágakövet,és 1 db állatot kaptam érte!de az egyik állatot nem birom lefényképezni! azt a buborékolo izét...és még mindig nincs meg a harmadik kép!ja,és kaptam egy háromszögletû kulcsot! ez is kell a megoldáshoz??

Abban a "teremben" ahol a kaput fel tudod emelni és a két forgó lézer van, fel tudsz mászni a kapcsolo felöli oldalon, és onnan át tudsz jutni az elektromos kapu mögé.

barret
és "mit" kell fényképezni?

barret
slaughterhouse-ban elakadtam,help!!ahol a rácsos kapu van,és double H csak az egyik oldalon tud feljönni! a lézereknél középütt bemegyek,helyére toljuk a ládát H-val,felmegyünk,és ott nem tok mit csinálni...látom az ajtót és mutatja a progi,hogy merre kell menni... de van egy elektromos kapu,amit nem tudok kiiktatni...középen meg van egy robot is.HELP!

Ha megnezed a terkepet, akkor latod, hogy ket helyre a belso vizes reszbol lehet bejutni (Az egyiknel fel kell menni a legparnassal egy kiugro erkelyszerusegre, a masikhoz egy nagy adag akna kozott kell belnavigalni) A harmadikhoz a Surveillance Room-bol lehet bejutni, az ott van, ahol van a ket korbeforgo lezersugar es ott kellet felnyitni egy nagy racsot, hogy atjuthass alatt a legparnassal

barret
A DOBOZA BE VAN ZÁRVA. SLAUGHTERHOUSE-BAN SZOPOK MÉG MINDIG!
nem találom a harmadik fényképezni való dolgot! a három "szörny",és a dobozos emberek vannak lefényképezve,nem tudom mi a harmadik dolog!

Ha meg nem csinaltad vegig a S;aughterhouse-t akkor addig szerintem nem fogog tudni megvenni a flight stabilizert. (Egyebkent mintha megsem jelenne a Mammago-ban a flight tabilizer amig meg nem csinalod a SH-t, legalabbis a jatek elejen tuti nincs ott)

barret
most nem ott vagyok.(slaughterhouse),de az elsõ stabilizátort már rég beraktam a helyére.

Azt a racsot ott nem kell kiutni, hanem vagni kell, amit majd Pey'j tud csinalni, ha megszerezte a szerszamot hozza. Ugyhogy egyelore menj tovabb a barlangban es amikor megvan a vagoszerszam, akkor gyere vissza es akkor fel tudsz oda jutni

Elõbb menj próbarepülésre, hátha az segít(kivéve,ha voltál már), vagy rakd be az elsõ stabilizátort.

barret
nekem meg az a gondom,hogy 21 db gyöngyöm van és mégsem tudom megszerezni a flight stabilizert!ahhoz csak 20 db kell...a rinó mintha valami e-mailt emlegetne...gomdom van az angollal.

barret
te nem tudsz rácsot kiütni,csak a társad. de csak,ha nem takarod el a rácsot!!! e betüvel müxik. H H.átfejeli a rácsokat,tök állat!

dikki*yysw
Voltam ott, de nem jöttem rá hogy ki lehet ütni 😛
Amúgy nem az hogy egy napja nem tudok továbbjutni, csak most játszom mindennel ami elémkerül.
De erre még visszatérek, ami nálam nagy szó.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Az elõtt van egy elágazás ahol 2 irányba mehetsz, ha balra(vagy egyenest nem tudom) mész ide érkezel, ha jobbra akkor elõbb utóbb egy rácshoz érsz amit kiütve oda kerülsz!
(Lehet h majd csak a késõbbi társaddal lehet, erre már nem emlékszem)

dikki*yysw
Amikor találkoztam a sofõrrel, ugye a hovercraftolás után, akkor van egy kis barlangban egy "polc". Amikor a röfivel rá kell állni a két ajtónyitóra ott. És oda nem tok felmenni, hogyan köll? Azt hittem az õ jet bootja kell oda.
Balra meg van egy fényképezhetõ élõlény, oda is felmennék...

Mert ahhoz képest, hogy halott eléggé virul az orcája!

Végigvitted?
Mert ha igen végig kellett volna nézni a készítõi listát és utána azt a kis meglepetést!

barret
jó hír köszi...

Tényleg, mekkora lenne ha a második részben röfivel kéne nyomulni😊

dikki*yysw
Nagyon jó ez a játék. De.. át lehet váltani a malacra?

Sephi
Aze' nekem annyit turelmem soha nem volt egy jatekkal 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hixer
Bocsesz, hogy ide írok, de mivel tudom lejátszani az aac fájlokat???

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Na, masodik nekifutasra megvan az osszes gyongy es fenykep 😛

Sephi
Gut gut! Tankson!!!

Sephi
Szal amikor eloszor oda ertem akkor egyedul masztam fel mert o nem fert el de ha atmegyek a kapun akkor a tuloldalon mar fel fog tudni velem jonni? 😛

Sephi
Na en nem ertem... ott nem tudom oda fel vinni! Hogy viszem oda fel otett??? Asozngya o nem tud elmenni a fel mellet....

Sephi
Kijazisten az a DH?????

Es hogy szerzem meg? Hol talakozok vele? Az a pasi az aki velem van? Azt meg hogy viszem oda fel?

Sephi
Bake en nem jovok ra.

Sephi
De jouember! En oda bementem de ott van egy bazi nagy lada es Jane nem tudgya egyedul eltolni... micisnajak?

Sephi
Na ez nem jo hir... de nem gond meg van tiz tonna patche hozza.

Csak két bejárat van, az egyiknél kettõt tudsz lefotózni(asszem ahol a szörnyeket fotóztad)

Sephi
Jo azok mar megvannak de hol a harmadikbejarat !?!?!?