5583
-
Én sem :) én most 273(+1) nél járok. -
#1569 Gyorsan mondj valamit :) -
#1568 csak? :) -
Hajrá, ahhoz már csak 200 kell! -
#1566 Én még 500-nál se járok :( -
#1565 hajrá :D -
#1564 Áhh nekem ez nem olyan fontos:D Most épp azon vagyok ,hogy meglegyen az 1000üzim:D -
#1563 Én még csak kétszer voltam :( Na jó, lehet az övé, de a kétezret senkinek sem adom :))) -
Az 1600-ost illene CarajoEsp-nek átengedni, ő még nem egyszer sem volt. Ellenben veled :) -
#1561 ja... bocs lemaradt
szóval valóban nem egy fényözön, de azért elég kivehető, amennyiben a képlopás miatt egy kicsit sötétebbek a képek, akkor nagyából ugyanolyan... -
#1560 Nah, egy hülye ímélküldözgetős vírus miatt lemaradtam az 1500-ról... Nembaj, 1600 jövök!!! :) -
#1559 ÉS? -
#1558 igen zakival együtt :) -
#1557 no gyorsan megnéztem a videót... -
Na mivan Davidkával? Már vagy három órája semmit sem lehet hallani felőle! Biztos az 1600-asra vár. :) -
Sajnos nem tudom mitől van :( -
#1554 SPOILER!!
de a tied tökéletes. Igen olyannak kell lenni. Mert a sötéttel jobb lesz a vége. De nekem tök sötét végig és nem olyan mint neked:( -
Ha jól emlékszem 3.9-es catalyzist (vagy mi a fene?) Ati-hoz -
#1552 az enyém nem ilyen sötét, szóval nem direkt... -
Az nem jó :( Nem tudom mitől van, Lehet hogy direkt csinálták sötétre? (úgy drámaibb, nem?) -
#1550 Milyen Drivert használsz? Lehet be kéne szereznem egy jobbat. -
#1549 Nah nekem mind olyan mint az első:( -
Főleg az első. -
#1547 tényleg sötét egy cseppet... -
és egyenlőre az utolsó:
-
A második:
-
SPOILER!!!! itt az első. Tényleg sötét van, eddig fel se tűnt!:
-
#1543 szegény hányszor fogja látni a végét :) -
A Dupla H-st mindjárt megcsinálom -
Melyik videó? Amikor kijön Pey'j-ből a lény? -
#1540 az elmosódott betűk nálam is meg voltak, nem tudtam hogy ez baj :), szerencsére képi problémám nem volt ... -
#1539 az jó de egy szkenner jobb! hidd el nekem itt van mellettem mindkettő :) -
#1538 SPOILER!!!!
Nah neked se jó:((
El van feketedve az eslő kép. + elmosódnak a betűk mint nekem. Így szvsz neked is rosz a képe Pey'j kezének mutációjánál. Vágnál be nekem képet a végéről mikor Dh beugrik a sugár elé? Még amikor megy avideo!!! -
#1537 bah, nem tudom lementeni a képeket :)) azt hiszem eljött az ideje egy újratelepítésnek ... gyorsan el kell mentenem a veszenőbb állományt :) -
Helyette ott van a digitális fényképező :) -
Azt is akartunk venni karácsonykor, de már nem lehetett kapni :) -
#1534 és szkenner? :)) -
+ még néhány kiegészítő: egér, billentyűzet, Hangszóró :), fejhallgató, mikrofon, nyomtató, és persze monitor :) -
Egy p4 2.66ghz proci, radeon 9600pro vga, 512mb ddr ram, 120gb winchi, cd író, dvd olvasó, ééééééés Floppymeghajtó! :) most nyáron vettük, nagyon jó szinte semmi sem akadozik rajta! -
#1531 áá elfelejtettem, hogy tegnap annyit ügyködtem, hogy most nem tudok kijelölni :)), vagy :((