Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Bérbe vehet? reklámfelület...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Mi a faszt kell vele csinálni? Amikor a vizen lebegõ platformon vagyok és össze-vissza teleportálgatja magát én meg gyepálom, de nem nagyon érzi úgy látszik. Kb 8 ilyen fullos életfelvivõm van, és mindet elhasználom mer elõbb utóbb mindig fel tud lökni, utána viszont legalább 3szor 4szer megjátssza, és esélyem nincs felkelni... Nem tudom, hogy mi a megfelelõ harcmodor, egyszer má legyõztem, fogalmam sincs, hogy hogy, de utána jön megin, elmosódik a kép, és megfordítja az irányítást!! Ekkor kb 2 fullos gyógyítom maradt, és megin ugyanazt csinálja, olyan szinten felbasz, hogy hihetetlen! Hiába csomószor használom az super attackot, de az se nagyon fáj neki.. Valami tanácsot adjatok plz, lassan megõrülök!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Mennyi van még hátra a játékból?
Marha jó a játék meg minden csak azt nem tudom hogy mit kell lefotózni a Factory-ben?
1.A rusnya pofjú Alpha-s!
2 ??????

Ha elolvasta kérem tépje össze!
Most kezdtem hozzá ajátékhozés nagyon tetszik csak elakadtam az elején. Mivel angolul nemtok ezért lehet nem lesz könnyû számomra ez a game. Na szóval, megmondanátok nekem hogy hol találom a számítógép(ek)hez a kódot? Azokra gondolok ami a világító toronyban és a hangárban van. Vagy ezekkel nem is kell foglalkoznom? Már csak azért, mert semmit nemtok csonálni éás gondolom a hajóval vagy mivel kellene tovább mennem, de azzal sem tudok semmit csinálni. A tök elején vagyok, asszem megkaptam az elsõ küldetést egy öltönyös,limuzinos faszitól. Mit kell csinálni?

Köszönjük UBI. Megyek és megveszem a játékot. Azért hogy a készítõk lássanak belõle valamit.

Egyébként thx a segítséget, mire elolvastam addígra már bejutottam. Thx
-> #301 <-