Mysterious Journey II

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali Mindenkinek!

Nagyon régóta keresem ezt a játékot, ha megvan valakinek aki el is cserélné vagy, megosztaná FTp vagy bárhogyan, az írjon már az e-mailemre. ezen kívül érdekelnének az alábbi játékok is.:

Real Myst - Remastered 3D edition
Riven
Rhem
Atalantis 1-2
Uru - Ages eyond myst.

Kérlek segítsetek mert már egy rakás fórumon érdeklõdtem, de sehol senki nem válaszolt. Érdekel minden ilyen stílusú játék. Elõre is köszi... Soundmaker

mail: [email protected]
Frank99
ezek a hülye növények szivatnak.

ha újra próbálom, mondjuk elõször zöld, sárga, majd törlöm,
aztán újrapróbálom zöld majd sárga, mindig máshogy nõ.

a levél után variálja, hogy 1 vagy kettõ.
tehát nem fix az, hogy mennyit nõjön, holott elsõ lövés mondjuk zöld, a második pedig sárga.... így ebben semmi logika nincs.

a két szõlsõ növény megvan a középsõ szívat.

megesz a fene, segítsen valaki, aki már végigvitte!

Thanx

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

yellowcab
Na hi,
annyira nehéznek írta le mindenki ezt a játékot,hogy kíhívásnak érzem,vajon én meg tudom-e csinálni.Igaz nem vagyok matekos(jogász),de régen versenyszerûen sakkoztam,az csak jelent majd valamit😊

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Elvileg PIII. 800MHz, 128MB RAM, T&L D3D kompatibilis graf. kártya 64MB RAM-mal, az ajánlott viszont mindezekböl a duplája.
Gyakorlatilag kisebb/gyengébb gépen is elég jól eldöcög.

DVD-s verzió -ellentétben az elsö résszel- nem jelent meg a játékból. (Eddig.)

Van itt egy rakat kép a játékból, << katt. ide >>

Itt meg egy végigjátszás << angolul >>, persze szigorúan végszükség esetére
Egyébként mekkora a gépigénye?

Tettem fel pár képet a gamerõl:

3.-hoz mi lenne a logika? HOgy a két különbözõ színûbõl összerakod külön külön, és a 8 bejelölt négyzetet nyomod meg?

steam, origin: ACE_hun

Hali, én most színes köveknél vagyok, és furcsa alakokat lehet kihozni belõle, két ajtót már sikerült kinyitnom, de a harmadik valahogy nem megy, valaki HEEELP!

Próbálgatni kell, hogy honnan mész bele a liftbe, logikát nem találtam rá. Elõször a 2.-ra visz fel, utána az elsõre, a 4.-re, és az 5.-re, az 5.-rõl a 6.-ra, ott kell használni a lencséket

Végre kész a köteles rész is. Átmentem a folyó felett, a Hõsök gallériájában vagyok. Fingom sincs egyenlõre mi a picsát kell itt csinálni
Négyes számrendszer! Az alap a 0, amikor elõször odamérsz. Ugye a korábbi pályán van 3 szint, az egyiken 16, a másikon 15, a harmadikon 9 ábra. Így balra kerül a 16 négyes számrendszerbe, ami (100, mert 4*4 az tizenhat) középen 15, azaz 033 mert 4 a nulladikon*3 az három, négy az elsõn*3 az 12, 12+3 az 15, a harmadikat már kitalálod. A hatványok sorba jönnek a tojáson,0,1,2,3.
Arra, amikor a sokszínû kapu után bemész egy tojásba, lemegy a lift, és ott van 9 kapcsoló, felül meg 3 figura

ACE! Arra gondolsz, ahol a különbözõ szinteket lehet a kapcsolókkal változtatni?
Hogy sikerült? a tojásos rész?

Sziasztok! Haladok én is. Most ott tartok, ahol 3 kötelet kell mozgatni, hogy mind a három a megfelelõ helyen bekattanjon. Nincs még meg a logika, de küzdök. :-)
Én 2 hete el sem tudtam indítani mert sok dolgom volt

Vagy csak sok az ideje 😄

micsoda??? a végére értél??? akkor Te egy zseni vagy. 😊
vagy én vagyok tök hülye.
vagy, mindkettõ. 😊

Majd mingyá belefeledkezek kicsit és megoldom! Láttok még! 😄

Az elõzõ pálya szerintem ki van zátva, mert akkor vissza lehetne menni megnézni. Mi a picsától függ az eloszlás egyenlõre nekem sem világos, de biztos hogy csak vakok vagyunk. Hajrá. Gyõzzön a jobbik. Ha harc, legyen harc!
Ez igen. Szép megoldás. Ezen már rég túlvagyok. Nézdd meg a következõt! Beszarás :-)
Sziasztok! Még mindig a 9 színû hártyánál tartok. Ezen a részen kicsit lentebvb van egy növény, amin van 7 db különbözõ színû és formájú ábra. Lehet hogy ezekkel kell valamit csinálni a hártyánál. De hogy? Milyen sorrendben?
Azt mondja meg valaki, ha lemegyünk a tojással, ott mit kell állítgatni

bocs nem három hanem 4 ábra
Sziasztok! Továnnmentem. Annál a kifeszített 9 színû bõrnél tartok. Ott mit kell csinálni. Nem sokkal arrébb is van egy kiba' zöld növény, fent 3 ábrát tudok változtatni, alattük kapcsolókat tudok forgatni, alattuk meg ha megnyomom, hangokat ad ki. Hol mit kell csinálni?
Sziasztok! Valaki írja már meg nekem lécci, mi a picsa a logikája annak a gépnek, ami a 16 bárdot mozgatja. Köszi.
Wáááá, sikerült, nem is volt olyan bonyi, csak mindent meg kell figyelni 😄

Jézus!!! Ennyi eszement embert. 😊))) Én még sehol sem tartok.

Jaiizé, azt még nem mondtam, hogy a nyilakat nem árt követni ami középen van, mindig feladványhoz vezet, mert annál ahol most vagy, van még egy hely, a vasak alatt, a dombon, ahol még lehet állítani azokat a kis vas peckeket, amit mondtam. Szerintem még azt sem találtad meg 😄

Télleg valami egyszerûbb játékhoz kéne folyamodnod 😄 Az a lényeg, hogy azokat a kis kapcsokat ha húzogatod, akkor azokat a vasakat, amiket összefog, együtt mozgatja. Meg kell figyelni melyikek vannak nyitva a másik oldalon, és melyikek zárva. a zártakat kell összekapcsolni úgy, hogy csak azok legyenek összekapcsolva. Ezt így nehéz leírni, én papíron tesztelgettem ki, majdnem minden feladványhoz kell papír, esetleg excel táblázat. Nekem logikusnak tûnt. Ha gondolod küldhetek mentést 😄

grebber
Segithetnél abban hogy amikor az a kö odébblöki magát mit kell csinálni azokkal a fémszarokkal?
Azt tudom hogy azt kell csinálni hogy elmenjenek az útból ,de bármerre tekerem azt a bigyot nem megy az egyik sem odébb!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

grebber
Tapsoljuk meg barátunkat mert megérdemli!!Ritka az ilyen ember aki ennyire okos,ügyes!
Én meg egy kis hülyegyerek vagyok!
Eddig ez a 2. játék ami kifofgott rajtam!azok a köcsög vasak vagy mi a nyavalyák nem tudom õket mozgatni!

grebber
Hiába minden nem tudok megbirkozni azzal a feladattal sem ami a kö után van az a cimballomszerûség!
El sem tudomképzelni miket kell nyomkodni és hogy az a négy fémszál minek van mert bármit csinálok velük nem csinál semmit!Nehéz ez a játék nagyon!

grebber
EZER köszönet neked!

Elküldve, majd várom a fejleményeket a következõ megmérettetésedrõl 😄

Axon
Nos srácok igazán élvezetes volt végigolvasnom hihetetlen kûzdelmeitek ezzel a kalanddal. Én éppen csak feltettem belenéztem és nagyon tetszett, na mondom majd a téliszünetben végig viszem. Heroikus kûzdelmeiteket látva bizony belátom ez túl nehéz lenne nekem.
Gondoltatok már rá, hogy összeraktok egy végigjátszást? Az esetleg segíthet a kicsit bizonytalankodó, a játékban végkép elakadó játékosoknak.

grebber
Elküldhetnéd a mentést a [email protected] mert azota sem sikerült.

Esetleg egy mentést küldhetek, ahol már meg van csinálva

Figyi az úgy van, hogy megvan hogy milyen színnél elõször hány egységet nõl, és utána arra a szintre rak egy levelet. Egyik színnél 1 egység és levél, másiknál 2 egység és levél, 3.-nál 3 egység és levél. Meg kell számolni hány egység van a tetejéig, és úgy kell variálni, hogy a végén oda jusson. Ennél többet nem tudok segíteni.

grebber
Az sehogysem sikerül le tudnád irni azt is hogy milyen sorrndben mit kell?
A növényes a legnehezebb száámomra !SEGÍTS ha tudsz!

Ehhez még annyit, hogy azokon a forgó nyavajákon, a lézer útja úgy megy, hogy vannak ilyen tölcséres nyílások, ott kell bemennie a lézernek, és vannak ilyen csöves végûek, ott kell kimennie.

Nemár! Ahol a hidakat kell emelgetni, meg ahol nõnek a növények, a növényeset már megcsináltad?

grebber
a lényege az hogy belevezesd a lézert úgy hogy végûl egy szemre összpontosítson ami ott van a falon!Van egy gomb amivel be lehet kapcsolni a lézert!csak annyit kell csinálnod hogy belevezeted a lézert a szembe és kinyilik a mások folyoson az ajtó!

Már megint elakadtam. Grebber! Átnéztem az ablakon. Kinyitottam az ajtót. És utána. Bnet vagyok egy terembe, ahol ilyen lotus szerû szarokat tudok forgatni, de annak mi a lényege. Gondolom valamilyen logika folytán megjelenik a híd, amin át tudok menni, de hogyan?
grebber
Szerintem mi két különbözö játékkal játszunk mert nekem egyik kõ sem szólal meg csak amikor ezt a pályát kezdtem!
Mit csináljak most?Mert igy elég nehéz lesz továbbmenni nem?

Elõtte még mást kell megcsinálni. A pálya legelején, a fal mellett állt egy ilyen nagy kõakármi, azzal beszélj, és odébblöki magát, és lesz ott egy átjáró, a végén ismét egy elmés feladvánnyal, sok sikert hozzá 😄

grebber
Kérdésem van hozzád!Mit kell csinálni a hid után azon a kapcsolotáblán?Beállitottam mindent a gép tett ki mint a hid felépítésénél (tehát ez azt jelenti készen van)de a legelsõ átjáró sárgy fénye nem enged át!
Mit kell csinálni rosszul állítotam be?

Faszom...mégsem kezdem el.

Hogy érted hogy "ilyen" elöl? Én ezen már rég túljutottam, és ezután jópár feladványt már megcsináltam, most akadtam meg egy 9 színû dobnál, de már annál is haladok, tudtam meg új dolgokat.

Oldal 1 / 2Következő →