93
Mysterious Journey II
-
#43 Az sehogysem sikerül le tudnád irni azt is hogy milyen sorrndben mit kell?
A növényes a legnehezebb száámomra !SEGÍTS ha tudsz! -
ACE #42 Ehhez még annyit, hogy azokon a forgó nyavajákon, a lézer útja úgy megy, hogy vannak ilyen tölcséres nyílások, ott kell bemennie a lézernek, és vannak ilyen csöves végűek, ott kell kimennie. -
ACE #41 Nemár! Ahol a hidakat kell emelgetni, meg ahol nőnek a növények, a növényeset már megcsináltad? -
#40 a lényege az hogy belevezesd a lézert úgy hogy végűl egy szemre összpontosítson ami ott van a falon!Van egy gomb amivel be lehet kapcsolni a lézert!csak annyit kell csinálnod hogy belevezeted a lézert a szembe és kinyilik a mások folyoson az ajtó! -
raal #39 Már megint elakadtam. Grebber! Átnéztem az ablakon. Kinyitottam az ajtót. És utána. Bnet vagyok egy terembe, ahol ilyen lotus szerű szarokat tudok forgatni, de annak mi a lényege. Gondolom valamilyen logika folytán megjelenik a híd, amin át tudok menni, de hogyan? -
#38 Szerintem mi két különbözö játékkal játszunk mert nekem egyik kő sem szólal meg csak amikor ezt a pályát kezdtem!
Mit csináljak most?Mert igy elég nehéz lesz továbbmenni nem?
-
ACE #37 Előtte még mást kell megcsinálni. A pálya legelején, a fal mellett állt egy ilyen nagy kőakármi, azzal beszélj, és odébblöki magát, és lesz ott egy átjáró, a végén ismét egy elmés feladvánnyal, sok sikert hozzá :D -
#36 Kérdésem van hozzád!Mit kell csinálni a hid után azon a kapcsolotáblán?Beállitottam mindent a gép tett ki mint a hid felépítésénél (tehát ez azt jelenti készen van)de a legelső átjáró sárgy fénye nem enged át!
Mit kell csinálni rosszul állítotam be? -
mochee #35 Faszom...mégsem kezdem el. -
ACE #34 Hogy érted hogy "ilyen" elöl? Én ezen már rég túljutottam, és ezután jópár feladványt már megcsináltam, most akadtam meg egy 9 színű dobnál, de már annál is haladok, tudtam meg új dolgokat. -
ACE #33 Rosszul rakta be ez a szar
1234
4531
8692
___7 -
#32 Kibprobáltam amit irtál de nem passzol valamit elirhattál!
Nézd meg újból mert kettö túlmegy ahogy leirtad! -
#31 Egyátalán nem akrok lenézö lenni senkivel szemben de szereintem csak mi ketten vagyunk "ilyen" elöl ebben a játékban! -
ACE #30 Na meg is van:
1. 2. 3. 4.
4 5 3 1
8 6 9 2
7
A számok a bele lövések sorrendjét mutatják, felül a sorszámok pedig a hidak sorszáma balról jobbra természetesen. Ennyi, ha megakadtok szóljatok -
ACE #29 bazz, megszámoltad hogy melyik hídnak hányszor kell emelkednie, hogy szintbe érjen? ha megszámolod, és összeadod ezeket, akkor pont 1+2+3+4+5+6+7+8+9=45 -nek kell kijönnie. de most a kedvedért visszatöltöm azt a részt és mégegyszer kiszámolom... -
#28 Na erre még a hülye is rájött hogy a hidak egyre növekszenek!Ha olyan könnyü miért nem irod ide hogyan építetted fel a fémhidat mert nekem 2 passzol a másik kettö pedig már továbbmegy ugyhogy aki nem érti annak könnyebb lenne hogy te milyen sorrendben csináltad
UGYhogy oszd meg itt mindenkivel!!!! -
ACE #27 Bazzeg, skacok ez csak Nektek ilyen nehéz? :D Én ezeken lazán átmentem, csak egy kis Excell kellett hozzá meg megfigyelés. A hidak úgy mennek felfele, hogy az első lövésnél egyszer megy fel, utána kétszer, háromszor, és így tovább. Meg kell nézni, hogy melyik híd hány felmenés után ér abba a szintbe, ahogy kell, utána már csak egy kis számolás, és ki tudod számolni, hogy ha sorban 1,2,3... -ot megy felfele, akkor milyen sorrendben kell hogy belődözd a golyókat. Remélem segítettem. A növő növénynél olyasmi a logika (ezt pontosan én sem tudom) hogy adott, hogy melyik színre hány egységet nől felfelé, miután nől egy levél, ott is úgy kell kiszámolni, hogy a levél arra a szintre jusson, ahol majd át tudsz menni rajta (minden növény különböző számú egységből tevődik össze). Ezek még kismiskák :D már én is megakadtam, csak nekem egy kifeszített 9 színű bőrt kéne ütögetnem, ami 9 féle hangot ad ki magából :DDD itt már kész voltam teljesen, megállt a tudomány, a hallásom nem olyan jó :D sok sikert -
#26 ROHADJON MEG az aki kitalálta ezt a játékot már tiszta sebes a fejem mert elkapartam magam az idegessétől játék közben!EGYSZERŰEN KIAKASZTÓ!!!!!!!!!!
Ahhoz képest amit átvittem a haverommal ez a feladat amit most kell megcsinálni olyan nehéz mint egy magyar csecsemőt perfekt kinaira megtanítani!
KIB...... hidak !!!!! Már két hidrész rendesen paszolt erre a másik kettő továbbmegy a megengedettnél!!
AZOKRól a hidakról amiket növény növesztésével kell építeni hajmeresztő!!!
LEHET HOGY VÉGLEG kifogott rajtam ez a game? de lehet hogy csak valami kis átverés van a dologban? nem tudom de ha sokáig baszakszok elmegyógyintézetbe fogok kerülni!!!
NEMbaj az igazi gamer nem adja fel és minden erejével arra öszpontosit hogy tegye dolgát most én is azt teszem és megyek tovább folytatom! -
mochee #25 Szevasztok!
Érdemes úgy elkezdeni ezt a játékot, hogy nem vagyok egy hardcore kaland gémer? Csak azért, mert a screenshotok bejöttek, eddig a Black Mirrort, Syberiát, meg még néhány (elég kevés) kalandot nyomtam végig, és nem akarok úgy belefogni, hogy alapból semmi esélyem. -
#24 Na ha jól sejtem a folyosó végén a szarkofág szerű bigyó mellett az a négy gomb!
Az a lényege hogy ahol volt az az áramos rész ahol az áram(villám) lezárta az utat azt le kell kapcsolni és felmenni oda!
Semmi sincs ott csak egy ablak nézz be rajta és meglátod az ajtót amit négy rud tart!
Na azt a négy rudat tudod elmozditani a 4 gombbal.
A sorrend egyezik elsö rúd elsö gomb!
Ha nem tiszta valami irj! -
raal #23 Sziasztok. Elkezdtem, az első feladvány egyszerű volt, egyből sikerült, az összes lámpát felfelé kell forgatni, de utána jön egy kapcsolós rész, ahol 4 kapcsolót kell forgatni, annak mi a logikája? -
#22 Na a haverommal nyomultunk egy kicsit kurva nagy sikerrel most kint vagyunk egy másik bolygon de hogy ott mivan az se semmi!!
A hajóban megcsináltuk a folyosó utáni részt és ezzel kinyilt egy ajtó és mehettünk a következő részre ahol (tök alakú bizbaszókba)kellett lézersugarat vezetni úgy hogy az jó fele irányitsa aminek eredményeképpen kinyilt az üvegajtó és elhagytuk űrhajóval ezt a rohadt nehéz bolygót!!!!!!!!!!!!!!Mehettünk a másik bolygóra! HURRÁ!!
De csak hittük hogy HURRÁ mert ami ott van az sem gyerekjáték!
Hidakat kell fel(építeni) ami nem igazán egyszerű művelet!
Most itt tartunk ha van valami fejlemény irok újra !
CSŐ hajrá srácok !!!!!!
-
#21 HOgyan kell ide zipet beileszteni????????????????
Mert ha segítetek felteszek nektek egy kis segítséget!!!!!!!
A folyosó utáni részt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o))
De nem lesz haliday mert megint egy fejtörés jön rögtön!
De mégis csak előrébb lesztek és többen könnyebben eljutunk valahogy az első pálya végére mármint ha van vége!!!
-
#19 HÁT ez hihetetlen nem tudom mire és merre kell tekerni azt a szar táblát a folyosó végén a szarkofág mellett!!!!
Ennyi idö alatt amit ezzel a játékkal foglalkoztam vagy 10 másikat vinnék végig de EZ valami extrém harcore brutál!!
Nem is nevezhetö logokusnak mert mi a logika abban ha nincs cél valaminek a csinálásában!!NeM? :D
na még szenvedek vele hátha sikerül!
Még annyit hogy mindenki probálkozzon a folyoson hogy eljussatok a gombosig mert több szem többet lát (bár itt nem látsz semmit csak tekergeted össze visza)
EGYébként pedig kurva szép a játék de nem nekem találták ki az biztos !
CSá sok sikert minden egyes vállalkozó lelkü embernek aki vállalja a hatalmas szinte már univerzumokat magába foglalo feladatok tömkelegének!!!! -
M.A.D. #18 Épületes hozzászólás volt? :)
Asszem, ez a rész sem lesz totál népszerű a gémerek körében.
-
M.A.D. #17 Ok! -
M.A.D. #15 Nane! Ennyire hülye más nem lehet. Elég vagyok én ehhez egyedül is. :)
2 és fél GB-ból ennyi lenne a gamma??? Nem rossz! :)
-
M.A.D. #13 Na, tegnap délután felinstalláltam. Igen szép. Mondjuk LiTech motorját használja!
Az első elakadás már meg is történt, az elején. Szellemi kapacitásom a nullával egyenlő, szóval nem csoda. :)
Az átjárónál vagyok, ahol a járdát kéne szintbe hozni a kapcsolókkal, de...
-
#11 Na, ezek után bármelyik mai FPS motorja gyengus. Játsszatok 1600x1200-ban a játékkal. Gyönyörű! -
#9 Varok Dc++-ra :D -
M.A.D. #8 fpk=ftp :)
-
M.A.D. #7 Fizetős fpk-en már fenn van jó pár napja. -
#6 Basszus kurva szep game,de meg nem lehet Dc ++-on se letotleni! :( -
#5 Sikerült megfejtenem de nem lehet leirni hogyan mert nyonkadni kell össze vissza!
DE ahogy megfejtettem egyböl van még egy fejtörös rész az egyik folyosó végéna a (szerkofág) mellett egy 4 tekerögombos akármi na az tényleg tiszta bonyolultság!
Semmi leirás semmi sincs sehol!Aki tudja a megfejtést ezekhez e tekerögombosokhoz irja le a mutatók állását esetleg képet illesszen be!!!Előre is köszönöm!! -
M.A.D. #3 Én leszedem ma, azt majd válaszolok valamikor.
-
M.A.D. #2 Ez a game a SCHIZM 2. nevet viseli.
Amúgy, jó kaland. :)
-
#1 Szevasztok megszereztem a gamet!Szerintem jó lett a játék de én már az elején elakadtam!Mit kell csinálni van az egyik folyosó végén egy kapcsolotábla mit kell állitani a gombokkal merre kell csavarni őket?