27
  • Kim Basinger
    pedig a segway egy csoda
    meghazuttolja a fizikat es az emberi elme't dicsoiti
    Parizsba ki is lehet probalni
    en azonnal veszek egyet mihelyt elerheto europaban (sajnos meg evek telnek el mire a HT atvexi magat az EU burokracian
    addig megy lemegy az ara (remelem)
  • Yetike
    "Harctéri robot készül a Segwayből"
    Ez nekem elég harctéri :)
  • whitehawk
    "egyhamar nem várható hogy az önkiegyensúlyozó jármű feltűnjön a katonai létesítményekben." Itt pl nem harctérről van szó. A pentagon a világ legnagyobb irodaháza. Ott körbejárkálni kicsit babrás. Ott ilyen kis golf autó szerü baszomokkal járnak 1esek. (Karbantartók ilyesmi) Egy segway azér annál kisebb, Attól még, hogy amcsik nem feltétlenül akkora balfaszok mint gondoljuk, kicsit kisebbek :DDD
  • Yetike
    Én nem nagyon tudom elképzelni :) legalábbis nem ilyen kétkerekű mopeddel, amelyik az első meredek emelkedőnél fejre esik vagy elsüllyed a homokban. Akkor már inkább lánctalpas kütyü.

Javítsatok ki, de ilyen sivatagi csatározásokra málhavagonnak akkor már inkább egy pszh-t visznek, amire 30-40 katonának is felférnek a cuccai beleértve az ellátmányt + lőszert is stb. Mert ugye a sivatagban nem 3-4 katona szaladgál egymástól 40 méterre, hanem inkább több százan, gondoljuk el milyen szép dugót csinálnának ezek a mopedek :) meg a feltöltésük javításuk is szép munka lenne frontkörülmények között. A másik meg hogy a gépesített gyalogság az aktív zónáig csapatszállítókon közlekedik, és csak a harcra száll le.

Szóval nem vágom pontosan mire akarják használni ezt a kütyüt.
  • Cat #18
    sztm tök logikus, hogy megy a katona a sivatagban, és követi egy ilyen, ami viszi a felszerelését, vagy spéci cuccokat magával
    3e dollár nem olyan sok, illetve, egy katona teljes harci felszerelése ennek sokszorosába kerül ugyis (golyoálló mellény, gázálarc, a fegyverek, meg eleve a kiképzése)
  • Bonewerkz
    ez is amcsikra jellemzo.... erdekes modon benult embereket pl meg nem lattam ilyennel kozlekedni, de harci robotokat mar igen...
  • AnarchoiD
    de mondok jobbat, pl egy expo -n vagy egy plazaban szivesen berelnek ilyet, es igy mozognam vegig azt a 3-4x par kilometert (ami csak a boltok kozott van!) faja lenne ;)
  • AnarchoiD
    ibot utan aztgondolom ez sem maradhat el, homokos - - koves talajon vigan szalad
  • Yetike
    Ágyút nem akarnák rárakni? Akkor nézne még ki jól.

Ennek a kütyünek amúgy milyen terepjáró képességei vannak? Mert nem tudom elképzelni hogy egy német autópályánál rosszabb minőségű úton halad, nemhogy még sivatagban vagy dzsungelben.
  • Sub
    Majd jól fellázadnak és Terminátorok leigázzák a Földet :D
  • mikike
    csak a fórumból lehet
    iBOT
  • mikike
    bazzeg a linkeket is kiszedték innen ezek a parasztok
  • mikike
    ami nem is baj
    ő találta fel az <a href="http://www.independencenow-europe.com/uk/ibot/index.html">IBOT-ot</a> is
    jó lenne ha már minden mozgássérült ilyennel járna
  • rolika
    az mlsz majd segway-eket szerződtet edzőnek :-DDD
  • papabear
    A budapesti utakon nem jutnának vele messzire.. :o(