285
  • DiVE
    csumi, holnap ugyanitt ugyanekkor... Jah és sok sikert a matekhoz!
  • PResident Evil
    hát itt akadnak, meg van egy 'QL' hely ahol ilyenfajta zenék mennek... na az paradicsom for us !!!

na mentem zuhanyozni, aztán meg alvás, mert holnap matekból giga doga és ha nem akarok megbukni le kéne feküdni, meg tanulni se ártana !

szóval... GOD BLESS YOU ALL... on the earth !!!
  • DiVE
    nehogy azt hidd hogy "itt ilyen zenei" szempontbol jobb a szitu, pesten sincsenek QL helyek, + face-ek. Nah jó arcok elvétve akadnak...
  • PResident Evil
    és ezt miért szomorúan írod... én meg Miskolc mellett lakom a büdö picsába :DDD majd eccer meetingelünk :)
  • DiVE
    általánosat? Budapesti fiatalabb srác vagyok, különösebb deftones -os háttér nékül:(
  • PResident Evil
    ez a hátterem :)))

• PResident Evil
    persze a giga mega sérós csávót, persze... csipáztam azt is... csak nekem kicsit sablonosnak tűnt...

írj már magadról pár sort pls... :) csak általánosat
  • PResident Evil
    mondom hogy van 5. :D csak nincs kiadva :) asszem ezt eccer eljátszottuk már Radeon-nal is a Korn topicba... mondtam már... gyűjtő vagyok :D
  • DiVE
    a korn-t is szeretem, de a deftones mellett a másik nagy kedvencem a static-x őket ismered?
  • PResident Evil
    Like Linus (demo)

elég régi számok vannak meg... ezért kérdeztem Dive-től is hogy megvan az 5 album és kész, mert kábé még 100 db rare számuk van meg ami nincs albumon, és többségük feldolgozás... nagy fan vagyok :))) már a Korn-t letaszította a dobogóról... 2 éve ugyanilyen Korn buzi voltam :) mára maradt a Deftones... sztem meg is állapodtam...
  • DiVE
    kérdezted hogy mennyi albumom wan meg a def-től. 2. Az Around the Fur és a Deftones című mesterművek + még ismerem a back to school-t a White Pony-ról. a Back to school-t még egy haverom mutatta meg nagyon régen, emléxem az a hihetetlen hagszerelés és iszonyatos hűvös feeling qrvára megfogott, és akkor asszem rájöttem hogy ez a zenekar "kell nekem". ténnleg nagyon szeretem a zenéjüket, pedig nem ismerem az egész eddigi munkásságukat, De csak azt tudom mondani hogy így a legutóbbi albumhoz érkezve a fiúk hihetetlen zenei hangzást produkáltak. Emléxem, amikor még friss volt számomra az album nem tudtam letenni, és komolyan mondom, hogy néhanapján még mindig erre az albumra alszom el. Nah egyenlőre ennyi, jah és még együttesek amik nagyon RulZZak: drowning pool, spineshank, static-x, disturbed, fear factory, és hogy a magyarokat se felejtsük ki a sorból: Blind Myself és Fresh Fabrik. Egyébként nem csak az effajta zenékre vagyok ráálva, szeretem a Hip-Hop ot is lazításképpen, de a deftones asszem örökéletű marad számomra. Jah és a def-nek tudtommal 4 albuma van:
    1. Adrenaline
    2. Around the Fur
    3. White Phony
    4. Deftones
    :)))
  • PResident Evil
    bazzegh akkor minek kerestem meg ???
  • RadeoN
    mind az ÖT? én csak 4ről tudok...
  • DiVE
    kössz, de ezt a tuti írásod már olvastam azon a bizonyos topicon, és egyet értek veled.
  • PResident Evil
    ezt egy havernak írtam, itt a fórumon, akinek még ismeretlen volt a zene... meg linkeltem képet is de azt nem akartam copyzni :))) de neked amugy megvan mind az 5 album ? és semmi más ? :D
  • PResident Evil
    megvan:

na szóval... megint regélhetném milyen frankó zenét is nyomatnak, ugyanis semmire nem hasonlít, nem divatzene, nem sablonos... ezért fasza :P sőt rám elég nagy hatással van, mert amikor jó a hangulatod akkor vmi zúzósat raksz be, de ha vmi télleg nyomaszt egy két szám nagyon segít ha dönteni kell... valahogy engem egyensúlyba hoz... szóval nagyon szeretem... csupán azért nem nyitok nekik új topicot mert senki sem hallgatja :) és csak én írnák, meg aztán lesülyedne...
    Szóval 3 tipust külömböztetek meg, ezek a fő szálak a zenéjükben...

I. vannak a nagyon zúzós, nagyon pörgős, ritmusos számok... amiben Chino (a vokálos) mester fokra fejlesztette a az ordítva sóhajtást :)
    II. vannak a depis, 'lélek' zenék, amik lassú, de dallamos, és hosszasan ismétlődő refrén kisér. nem elhanyagolható a szöveg, mert az nagyon fontos az ilyen tipusú számoknál...
    III. és van olyan elektronikus zene féleség, mert persze nem vmi undergroundos dnb, hanem egy egészen egyéni, és csak az utolsó albumon van 2 ilyen szám... sztem ilyen ritmus zavaros, de mégis faszául érezhető, és sok mondanivalóval...

na szóval akinek végképp ismeretlen a banda az tölte le a My Own Summer c. számot, ezt ismerik legtöbben... ez még populáris szinten van...

asszem télleg mindent leírtam, Match, téged pedig arra kérlek hogy melyik kategória érdekel, én szivesen leírom a szám címeket, persze a legjobbakat :)))
  • PResident Evil
    nekem 8 hogy minek nevezed, az a lényeg hogy hallgasd... :) amugy írtam egy kis részletest egy másik topicba róla, majd mingyá átmásolom ide... abban kicsit részletesen leírtam én hogyan érzem ezt az egészet :)

de amugy lökj már magadról pár sort pls :)
  • DiVE
    köszönöm. Én is némi reményt látok abban, hogy ez a stílusirányzat ebben az országban nem zsákutca, de szerintem aki erre a zenére "befogadó" az szinte csak egymaga örülhet ennek a zenének, mert elvétve találni egy két hasonló ízlésű embert, a helyekről meg ne is beszéljünk:((( Jah és a NuMetal lehet hogy meredek volt, de valljuk be, nem áll túl messze a def ettől a stílustól. Nevezzük akkor modern rock-nak. így megfelel?:)
  • PResident Evil
    áhh üdvözletem, új ember :) a topiccal kapcsolatban tudtam hogy ez lesz, de szivesen vennék pár embert a fenntartásához :) A Deftones alapból király... de azért a Nu metal kicsit meredek lenne... maradjunk New Wave vagy Spiritual metal-nal :D de télleg, Nu metal powa :))) én nagy fan vagyok, de nagyon ritka az igazi deftones fan ember... tehát kevesen vagyunk, és én ennek örülök, nemtom miért, mert talán nem szaladgál mindenki deftones os kapucniban, meg bakival, szal nem trendi :))) így hát csak a Converse árulkodik néha :) szóval ha érdekel a téma, dumáljunk róla... örültem neked :)
  • DiVE
    huh látom eléggé haldoklik ez a topic:((( nah szóval nekem ehhez az egészhez csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy a deftones egy nagyon QL zenekar, kib***ott komoly zenét nyomnak. Én igazán sajnálom hogy magyarországon erre a stílusra nincsen kereslet. Nah mondjuk ennek van jó oldala is, legalább nem kommersz szar az egész, épppen ellenkezőleg, aki def-et hallgat, meg így alapból NuMetalos face, az szerintem már rossz ember nem lehet:) Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy nincsenek olyan komolyabb helyek, rendezvények ahol alapból NuMetal lenne a téma, de hát ez van. A szigetre is csupa lim-lom zenekarokat hívtak/nak meg, (persze minden tisztelet a szűk rétegnek, akik kivételt képeznek ez alól) Nah hát így 1enlőre ennyi lettem volna...
  • PResident Evil
    nem hagyom száradni a topicot :P

bár tudtam hogy ez lenne belőle... :(
  • PResident Evil
    há bazzmeg tőcsd le :D bódog karajt !
  • PResident Evil
    aktuális

Deftones - Christmas

:))) bódog karajt !
  • PResident Evil
    tőccsétek le !!!
  • PResident Evil
    a másik zsír szám:

Deftones - Savory !!!
  • PResident Evil
    csak hallgasd meg... szép gitár játék :D
  • RadeoN
    ígértese kezdet ha már deftones! :)))))))))))
  • PResident Evil
    hát ja... lol anyámnak teccika deftones-tól egy szám:

Sleep walk :DDDDDDDDD
  • RadeoN
    Dö boyz republik :))

de ez elég 'kommersz' ...
  • PResident Evil
    bazzegh nem ilyenkor kéne irogatni hanem ILYENKOR !!! :) csak éjfél után vagyok :D

amugy...

Deftones - No ordinary love (Sade remix)
  • RadeoN
    ööööööööööööö...énisénisénishaddddkapjaaak
  • PResident Evil
    majd este hazajövök és írok frankó számcímeket !!! mert kb 100 számuk van még a 4 albumon kívül !!!
  • PResident Evil
    persze... alap:)
  • O0D:
    Csinalok konkurencia topikot :DDD
  • RadeoN
    azt ugye vágjátok, h. Chinonak /asszem :)/ az Adrenaline idejében még hosszú, rasztás haja volt??
  • PResident Evil
    hopp a face-ek :D

• PResident Evil
    én láttam már spiritual rock-ot is... asszem az elég közeli meghatározás :)
  • PResident Evil
    igen, ez a szentírás :)
  • PResident Evil
    vagyok gecc, de én akartam :)))
  • O0D:
    egyébként stílus az sztetek is New Wave?