285
-
Ben C #245 My Own Summer fav, ha még valaki tudna ajánlani jó számokat, örülnák :D -
#244 Hát igen! Sajna ez kevéske így egy picit! Sebaj! Ott vannak a régiek! -
#243 nah én is meghallgattam...
2-3 track-et kivéve mind megvolt :CCC
ez nekem nem új... várhatok megint, kitudja meddig... [besír] -
#242 ok, már megvan!
-
#241 mi a címe? -
#240 nincs, kapd le dc-ről ! -
#239 nincs egy linketek? -
#238 jovan majd megnézem -
lál
már 3 napos release -
#236 váá még le se töltöttem :OOO -
#235 A black moon-t minek rakták rá a lemezre??
nem illik be az öszképbe, és még szar is.
-
#234 megvanik
van rajta egykét régi szám akusztikus változatban, egész érdekesen szól.
a régi számok, amiket csak úgy rátettek szokásosan jók, de új albumnak nem nevezném. -
#233 :C
Egy új albumot összehozhattak volna igazán :C -
#232 Na hát ez azért nem teljesen az, amire vártam! -
#231 jo lesz! -
#230 kicsit még távol van.
meg amúgy is csak b-side és egyéb összeszedett számok :C
[i]
Deftones are finally set to release their 'B Sides & Rarities' album in early October.
The compilation will include singles b-sides, covers and previously unavailable mixes. There will also be DVD, featuring previously unseen footage.
-
#229 :| -
#228 október 4 -
#227 Na szóval itt a nyár vége! Már tűkön ülök! -
#226 hát deftones-t jobban várom... meg valami esetleges európai turnét ! -
#225 Mindegy, addig is itt az új System!:) -
#224 :( lassúak. -
#223 nyár végén jön :C -
#222 Na mi az ábra az Új albummal? Nem kéne lassan kijönnie? -
#221 Természetesen sok Toolt is hallgatok (nem véletlen)! Nagyon jók ők is! De azérért más a hangulata!
Egy dolog hallani valamiről, egy másik ismerni! Én csak az ismerőseimről beszéltem!
Ja, a Passenger! Ami egyébént úgy sikerült, hogy amikor vették fel a számot betévedt a stúdióba a Tool énekese, és csak úgy ráénekelt! Megtetszett mindenkinek, és végül ráénekelt a véglegesre! -
#220 Két dologban nem értenék egyet :) Az egyik az hogy teljesen egyedi. Hallgass meg pár Tool albumot, van egy kis hasonlóság, persze nem is baj. Sőt van közös számuk is amúgy ami nem is rossz.
Engem is a hangulata fogott meg igazán, meg persze a mondanivalója ( pl. 7 words ).
Szvsz az együttesről mindenki hallott már, sőt diszkós helyen is láttam zenegépben, de ismerni, tényleg nem ismerik az emberek.
csssss -
#219 ottvagyok mindenhol a szeren -
#218 mi az, már nem a d&b ben utazol ? :) -
#217 welcome...
örülök hogy idetaláltál :)
új album 2005-tavasz ! -
#216 Na szevasztok! Örülök, hogy van egy ilyen topic is, és, hogy vannak rajtam kívül is Deftones rajongók!
Igaz, nem vagyok akkora fan mint Prezi, de szerintem megvan a határa, hogy mennyire lehet rajongani egy együttesért, egy személyért! Isteníteni nem kell senkit...Nincs semmi bajom a rajongásoddal!
Na akkor elmesélem a megismerkedésem a Deftones-szal!
Még mikor itthon nem volt még csak beharangozva se nygon a Matrix, akkor én a szüleimmel kimentem Párizsba! Ott már abban az időben nagyon nyomták a mátrix pósztereket, meg hologrammos reklámokat! Elkezdett érdekelni a film! Így mikor bementünk egy Virgin megastore-ba, megláttam a Matrix filmzenéjét! Gondoltam, belehallgatok! Tetszettek a számok, jó hangulatuk volt! És akkor egyszercsak meghallottam a 9-es számot! Igen a my own summert! Há mondom mi ez! Számomra ismeretlen előadó... De valami eszméletlen szám..
Aztán hazajöttünk! Teltek a hetek, mígnem egyszercsak meg nem hallottam a sulirádióban ezt a számot! Annyira ismerős volt, de nem jöttem rá, mi ez! Felmentem hát megkérdeztem! Egy csajszi csinálta a rádiót! Megkérdeztem, persze egyből leesett miről van szó! Ezután beszereztem a második albumot, jött az első, és onnantól be is lépett a topba nálam ez a Banda! Azóta is ott vannak, imádom őket! Szerintem ilyen jellegű zene nincs is nagyon! Engem az a nagyon egyedi hangulata fogott meg! Mikor megjelent az új album (deftones) egyszerűen le se tudtam tenni! Eleinte annyira nem is tetszett, de mégis megfogott, addig addig hallgattam, míg annyira magszerettem, hogy a mai napig is sokszor előveszem! Ma is épp ezt hallgattam! Főleg a hexagram, bloodycape, needles and pins a kedvenceim róla!
Új album mikor jön már?? Nagyon várom!
Még az elejéhez: én pl alig találkoztam olyan emberrel, aki egyáltalán ismerné, nem hogy még szeresse is ilyen szinten, mint én! -
#215 hát most már igen pro vagyok :D -
#214 nagyon beindultál a banner linkeléssel :D -
#213 nah... kicsit unatkoztam és csináltam bannert a topicnak... a bannerra kattintva a túrné időpontokat kapjátok meg ! hátha látunk egyszer magyar várost is :\ -
#212 addig is várunk... -
#211 sőt még az album címét se..
mindenhol csak annyi a hír hogy coming in spring... -
#210 számolni kéne a napokat visszafele :D
csak nem tudjuk a pontos dátumot :) -
#209 tényleg. na fasza lesz! -
#208 2005. tavasz: Új album... -
#207 up -
#206 maradjunk a témánál :)
ingyenes Deftones koncert magyarországon, most vasárnap, miskolcon. mindenki ajándék hubertust kap :))