2964
-
#2764 Igaz nem ide kellene, de megvan az 1 is jobb később mint soha. Ja és már végeztem is vele nem rossz ez se sőt kicsit érdekesebbek a megoldásokk, szerintem. Hát jó kis játék csak ismételni tudom magam.(Igaz kétszer belenéztem a végigjátszásba, és nyugtáztam, hogy én vagyok a béna.) -
Bukephalos #2763 Üdv mindenkinek!
Az ablak problémára megoldás
1. sötétítsd be (bal szélső, felső, jobb szélső, alsó)
2 mamut megjelenítése (alsó, bal szélső, felső, jobb szélső) -
Az első rész is nagyon jó, sőt, szerintem jobb mint a 2. rész! :) -
#2761 Még nem volt szerencsém játszani ilyen tipusú játékkal, ergó az egyet még nem is játszottam, de nagyon jó, érdekes és érdekfeszítő, néha idegtépő, hogy mégis mit kell csinálni, de miután megvan a megoldás alig vártam, hogy mi lesz még. Nos Hans elment a mamutokkal érdekes kérdéseket vet fel, vajon Kate haza jut-e valahogy(?), remélem igen. Addigis beszerzem az egyet és végigjátszom azt is, ha már igy jött össze. Nem tudok mást mondani nagyon jó kis játék. -
#2760 És miért van a végigjátszás? Azért, hogy itt spoilerezzük tele a topikot? -
#2759 akkor mire van a topik?? h gy hol lehet letölteni?? -
#2758 Végigjátszás!!! -
#2757 a mamútsíp használatára h jövök rá? van hozzá valan ileírás a játékban(ha igen hol? hajon?), vagy magamtól kell rájönnöm ezer flée kombinációbol?:S -
#2756 nah kijutottam a pingivenkhez.. amúgy csak annyit kellet volna beirnotok hogy a boszorkánynál nem csak ki lehet menni hanem van még ott egy kis szoba:( -
#2755 Te tudod.. -
#2754 a keresőbe nézegettem azokat a részeket ahol elakadtam , és nem találmta rá sehogysemmár megoldást.
ahol most tartok oda meg csak egy két ember akadt el szintén és nekik is végigjátszást tanácsoltak, én az biztos h nem fogom megnéznisorry -
#2753 D:
bocsánat.. -
#2752 Nem beszélve arról, hogy tele-"spoiler"-ezed a fórumot... -
#2751 Figyelj, ennek mostmár semmi értelme.
Azt írtad, hogy azért nem akarsz végigjátszást, mert olyasmit is elolvasnál benne, amit nem kéne, és akkor hová lenne a játékélmény...
Szerinted így, hogy minden egyes nehézségnél itt kérdezősködsz, ez nem a játékélmény rombolása???
Na légyszíves, húzzál el ide, de nagyon gyorsan, és rontsd csak a "saját játékélményedet", ne a másokét... -
#2750 annyit sikerált hogy bejutottam a boszorkányhoz, beszéltem vee ott volt felakasztva a csajszi, szereztem egy álaercot vagy mit, meg van ott vmi disz de csak pörgetni tudja... és most itt megint megált a tudomán:(:(:(:( -
#2749 Helyesbítek: nekem fogalmam nem volt arról, hogy van hozzá magyarítás, és mivel 50%-ban kész voltam vele, befejeztem. -
#2748 már ha abban a házba van ahol felkelt -
#2747 merre van a bagoly sip? :S azt irja hog yvan a házba, visszamentem megkeresni igy, h tudom h valahol ott van, de nem lelem:( -
Csoder #2746 uninstall :P -
#2745 nem mert akkor akaratlanul is olyan is elolvasok benne, amit nem kellene, és oda a játékélmény:( -
Csoder #2744 Ha ennyire nem megy, akkor Google-n keress végigjátszást. -
#2743 nah továbbjutottam, most meignt elakadtam, elég sok területet tudok bejárni szal biztos vmi ksi apróság elkerülte a figyelmemet. leltem egy barlangot ahol mászkál egy kisegér. bedugok egy parafadugót bal oldalra, és egy vizzel teli kualcsal öntök rá vizet, meg is ál benne a víz. a tetején az előbb még beleejtettem egy halcsontot, amit még anno amedve hagyott hátra.
az egérke nem csinál semmit se. hoztma még egy kualcs vizet, beleöntö ugyanoda, semmi. gondolom ha a másikba, kifolyik a víz.
és itt most megáll a tudományom.:( voltam kint is, a csajszi nem tudja felemelni azt a kampó vmit, nem jön senki segíteni, oszkar se csinál semmit se, egy helyre nemtudok bejutni, mégpedig ahol dobok vannak.
leltme még egy olyna youkikutyákat, aminke a kapukátmeg lehet nézni de semmit nem lehet vele csinálni. gondolom ha nem veszem el a medvés halat, itt szerezhetke másikat, d emivel nekem volt ezért nem lehet.
valamitn 3-4 helyen vannak iylen totemoszlopszerüségek, amikre vmit lehet tenni, de amik nálam vannak azok közül semmit sem.
a kunyhóba ahol belébredtem, ki tudok nézni az ablakon, de nem sok célt látok hozzá:( -
Csoder #2742 No, kerestem képet, mert nekem sem volt már teljesen világos, hogy hogyan nézett ki a zárszerkezet, így van lezárva: kép
ahhoz, hogy a kocsi lekapcsolódjon, az összeköttetést megvalósító rudacskákat a kapcsolók segítségével kell lekapcsolt állapotba helyezni, érted? Ha akkor sem történik valami, akkor bug, amit kétlek. -
Csoder #2741 hagyjuk.. -
#2740 a csuszkákat mindegyiket elhúzom úgy is visszahúzódott állapotban lesznek, és nem történik SEMMI -
Csoder #2739 Őő,
mindegyiknek visszahúzódott állapotban kell lenni, mit nem értesz ezen? -
#2738 de ennél a résznél túl sokáig időztem.
szal akkor jobb oldalon mindegy milyen sorrendbe van, a lényeg h bal oldalt egyik vasrudacska se legyen álva hanem húzódjon vissza. thx, nem jöttem volna ugyse rá:) -
Csoder #2737 Az összes kis kapcsolót szét kell húzni ha jól emlékszem, csak az a trükk benne, ha az egyiket lekapcsolod, akkor egy másik visszaugrik, de nem olyan nehéz, kis logikával szét lehet húzni az összeset.
De úgy emlékszem, mintha azt mondtad volna, hogy nem kérdezel többet. -
#2736 melyik bizbaszokat kell elhuzni h le legyen kapcsolva a vonat? nálam van a tervrajz, de semmit se ér. két nyil van rajta, de két csuszka között van, szal ez nekem magas.:S -
veri5 #2735 Csak kipróbáltam a linkelést sry. -
veri5 #2734 oldal -
#2733 ez is megvan na jó többet nem írok:D -
#2732 a repülőroncsba mit kell csinálni?:S -
#2731 +van:D -
#2730 nem akarok végigjátszásba bele olvasni, de mit kell csinálni annál a résznél mikor a kutya elkezd egy hódot ugatni, van egy kis szikaszerű amit fel kéne olvasztani de nálam csak egy gyufás doboz van:( -
#2729 értem. mer tolvasgattam vissza melyiket érdemes és ilyenek, de sok helyen irták h meg fog jelenni:( -
#2728 ledordítva=lefordítva -
#2727 A Syberia II nem jelent meg hivatalosan Magyarországon - így magyarul sem jelent meg - és már valószínűleg nem is fog...
Az eredeti játék mindenkinek vagy külföldről van meg, vagy valahonnan letöltötték a feltört verziót.
Külön vannak hozzá magyarítások, minkettőt megtalálod a Magyarítások Portálon.
Az egyiket totyg készítette, de abban nincsenek ledordítva a grafikus "dokumentumok".
A másik - egyelőre - szintén csak szöveges magyarítást Gregorius készítette, mivel - ha jól emlékszem - nem volt megelégedve totyg fordítási munkájával. Ő most készít grafikus magyarítást a játékhoz. -
#2726 megjelnet a hivatalos sbyeria 2 magyarul?:O -
#2725 Addig szépen csendben megjegyzem, hogy az az izé papír is kész lett közben.