2964
-
#680 én ennyire talán a vice city-t vártam még :) de asszem nem én leszek az, aki először beírja a fórumba, hogy MEGJELENT... -
#679 En aszem meg soha sem varam igy egy jatekot.... komolyan. Alig varom lassam viszont Arturt :))) -
#678 hehe, ilyesmire én is gondoltam, én benne vagyok :) -
#677 Gyerekek. Jaccunk olyat hogy akieloszor meglatja hogy megjelent es ide beirja az lesz a "ur" a haznal es amikor hozza beszelunk minig magazni kell :))) -
#676 lol, már a Barbie Horse Adventures Mystery Ride is megjelent, de Syberia 2 még sehol :( -
#675 Tokom kivan... most neztem nforcot es latom Pc Game Iso's es mar meglat a szivem de olvasom hogy Barbie Horse faszom kiddie jatek jott csak ki... baaah -
#674 en is... valami azt sugja ... -
#673 érzem, hogy holnap már játszom vele -
#672 nyugi, nem vagy egyedül :))))
Lehet, hogy ma jön ki, de nem hinném, hogy még ma feltörik :( -
fanatifo #671 gyere kiiiiiiiii gyere kiiiiiiiii léci akarok veled játszani:))))))már megvagyok kattanva:))))))) -
#670 jól kijött -
fanatifo #669 jön ma tuti -
#668 Most ma en meg varok par orat. Ha ma sem jon ki akkor megrendelem azt akkor tuti ket nap mulva meglesz. -
#667 micsoda sátáni kérdés ;) -
#666 nem ma kéne kijönnie?
-
#665 Lehet, hogy bugos szar, de nem olyan rossz az azért, elég kellemesen elszórakoztam vele. Ja és csak azért említettem egy lapon a Syberia-val, mert Moonster kérdezett rá :)) -
#664 Nekem lassúnak is tűnt egy kicsit. majd megnézem később a full-t!
Ha kell feltolom a Syberia 1-et a szerverre. -
#663 Azért egy éjszakát megér. Mondjuk nem annyit mint egy jó n? ... -
#662 Az a jatek nagy egy nagy bugos szar! Szegyejed magad hogy csak szoba is hozod egy mondatban a Syberiaval! Fujj!
insp kussel :))) -
#661 Hogy hogy nem tudtál semmit csinálni? Én nem olyan rég végig nyomtam a Jack the Rippert, nem rossz, előételnek megfelel :))))
-
#660 Jó lehet neked, Sephi...
20 perced van csak egy sz@ráshoz. -
fanatifo #659 nekem megvan a game 2cd-s 20percet játszottam vele odaadnám könnyű szivvel a Syberia 2ért:)))nem nagy szám -
#658 Még semmi!
Addig én megnéztem a Jack the ripper DEMO-t. Elég érdekes. nem tudtam semmit csinálni...szétnéztem, de kétlem, hogy csak ennyi lenne.
Valaki szaródott már vele? -
#657 Na minnel kisseb annal jobb mert hamar gyun le csak remelem ez nem azt jelenti hogy a jatek rovid lesz!
Na kerdes :
Naponta atalgban hanyszor nezed meg a www.nforce.nl (esetleg egyeb hasonlo oldalt)?
:))) En aszem minden 20 percben :) -
#656 OverNet fájlcserélőn láttam a Syberia I-et, onnan le tudod szedni (nem biztos, hogy túl gyorsan). -
#655 sztem sehonnan, kizárólag DC-ről, vagy egyéb fájlcserélőkről -
#654 szerintem biztos 2 lesz -
#653 2 cd-s lesz!Az 1-et le lehet szedni még valahonnan?? -
#652 Szerintetek hany cd lesz? En 3-ra tipelek. -
#651 sztem max szerdára fel lesz törve a game -
#650 Nem baj! en ma reggel 9kor nekiultem az leso resznek megegyszer es vegig is vittem. Nem akarok ugy nekiindulni a kettesnek hogy akarmit is elfeledjek. Most mar azert tenyleg ugy vagyok hogy jojon ma' mert beleorulok.
Ha a megjelenes nepjaig (oficiel) nem tortek fol akkor vagy pont holnap lesz fent warezon vagy ra ket harom nappal. Szal mar tuti kb hogy penteken mar mindeki jaccani fogja :) -
switch #649 Kitartás !!
Holnap már biztos megjelenik.
(a boltok polcain ) -
fanatifo #648 szerintem ma megjelenik de már nemmondok semmit mer kurvára elegem van a várakozásokból miharabbi Syberia 2-t -
#647 Hát szerintem holnap délután jelenik meg. Talán éjfél felé lesz mát crack... -
#646 hát én nem tudom mi a franc van már, de én biztos voltam benne, hogy ma vasárnaig megjelenik a game, ahhoz képest sehol semmi -
#645 Ennyire nem rossz a helyzet azért. Sokan várják ezt a játékot. Annyira nem hype-olt, hogy a tőrőcsapat utánamenjen egy kiadás előtti verziónak, de nem lesz gond szerintem. A megjelenés napján játszotok vele. -
#644 Hát sajnos ez tényleg így van. A Far cry-ból azóta már vagy 6 féle törés, meg verzió készült, mi meg majd örülhetünk, ha 1 valakinek eszébe jut a Syberia 2-t feltörni :((
Mondjuk én még mindig hiszek a csodákban, és azt mondom, hogy Hétfőn megjelenik a game, de hogy mikor törik majd fel, attól félek, hogy akár 1-2 nap múlva fogják csak :(( -
#643 Gyerekek mar szobat este van es semmi hir rola. Naon felek hogy csdak jovo het kozepe fele jelenik meg. Sajnos egy ilyen jatekkal nem fognak sietni a toroscsapatok mert nem erdekli oket a kaland annyira mint pl. a FarCry :( -
Vamp #642 -
#641 Vamp te a Tétényes Vamp vagy?