2964
  • zaki
    én ennyire talán a vice city-t vártam még :) de asszem nem én leszek az, aki először beírja a fórumba, hogy MEGJELENT...
  • Sephi
    En aszem meg soha sem varam igy egy jatekot.... komolyan. Alig varom lassam viszont Arturt :)))
  • zaki
    hehe, ilyesmire én is gondoltam, én benne vagyok :)
  • Sephi
    Gyerekek. Jaccunk olyat hogy akieloszor meglatja hogy megjelent es ide beirja az lesz a "ur" a haznal es amikor hozza beszelunk minig magazni kell :)))
  • zaki
    lol, már a Barbie Horse Adventures Mystery Ride is megjelent, de Syberia 2 még sehol :(
  • Sephi
    Tokom kivan... most neztem nforcot es latom Pc Game Iso's es mar meglat a szivem de olvasom hogy Barbie Horse faszom kiddie jatek jott csak ki... baaah
  • Sephi
    en is... valami azt sugja ...
  • Taptarap
    érzem, hogy holnap már játszom vele
  • LezLee
    nyugi, nem vagy egyedül :))))
    Lehet, hogy ma jön ki, de nem hinném, hogy még ma feltörik :(
  • fanatifo
    gyere kiiiiiiiii gyere kiiiiiiiii léci akarok veled játszani:))))))már megvagyok kattanva:)))))))
  • Taptarap
    jól kijött
  • fanatifo
    jön ma tuti
  • Sephi
    Most ma en meg varok par orat. Ha ma sem jon ki akkor megrendelem azt akkor tuti ket nap mulva meglesz.
  • via_mala
    micsoda sátáni kérdés ;)
  • Taptarap
    nem ma kéne kijönnie?
  • LezLee
    Lehet, hogy bugos szar, de nem olyan rossz az azért, elég kellemesen elszórakoztam vele. Ja és csak azért említettem egy lapon a Syberia-val, mert Moonster kérdezett rá :))
  • moonster
    Nekem lassúnak is tűnt egy kicsit. majd megnézem később a full-t!
    Ha kell feltolom a Syberia 1-et a szerverre.
  • tier
    Azért egy éjszakát megér. Mondjuk nem annyit mint egy jó n? ...
  • Sephi
    Az a jatek nagy egy nagy bugos szar! Szegyejed magad hogy csak szoba is hozod egy mondatban a Syberiaval! Fujj!

insp kussel :)))
  • LezLee
    Hogy hogy nem tudtál semmit csinálni? Én nem olyan rég végig nyomtam a Jack the Rippert, nem rossz, előételnek megfelel :))))
  • insp
    Jó lehet neked, Sephi...
    20 perced van csak egy sz@ráshoz.
  • fanatifo
    nekem megvan a game 2cd-s 20percet játszottam vele odaadnám könnyű szivvel a Syberia 2ért:)))nem nagy szám
  • moonster
    Még semmi!
    Addig én megnéztem a Jack the ripper DEMO-t. Elég érdekes. nem tudtam semmit csinálni...szétnéztem, de kétlem, hogy csak ennyi lenne.
    Valaki szaródott már vele?
  • Sephi
    Na minnel kisseb annal jobb mert hamar gyun le csak remelem ez nem azt jelenti hogy a jatek rovid lesz!

Na kerdes :

Naponta atalgban hanyszor nezed meg a www.nforce.nl (esetleg egyeb hasonlo oldalt)?

:))) En aszem minden 20 percben :)
  • Raven
    OverNet fájlcserélőn láttam a Syberia I-et, onnan le tudod szedni (nem biztos, hogy túl gyorsan).
  • zaki
    sztem sehonnan, kizárólag DC-ről, vagy egyéb fájlcserélőkről
  • zaki
    szerintem biztos 2 lesz
  • grebber
    2 cd-s lesz!Az 1-et le lehet szedni még valahonnan??
  • Sephi
    Szerintetek hany cd lesz? En 3-ra tipelek.
  • zaki
    sztem max szerdára fel lesz törve a game
  • Sephi
    Nem baj! en ma reggel 9kor nekiultem az leso resznek megegyszer es vegig is vittem. Nem akarok ugy nekiindulni a kettesnek hogy akarmit is elfeledjek. Most mar azert tenyleg ugy vagyok hogy jojon ma' mert beleorulok.

Ha a megjelenes nepjaig (oficiel) nem tortek fol akkor vagy pont holnap lesz fent warezon vagy ra ket harom nappal. Szal mar tuti kb hogy penteken mar mindeki jaccani fogja :)
  • switch
    Kitartás !!

Holnap már biztos megjelenik.

(a boltok polcain )
  • fanatifo
    szerintem ma megjelenik de már nemmondok semmit mer kurvára elegem van a várakozásokból miharabbi Syberia 2-t
  • tier
    Hát szerintem holnap délután jelenik meg. Talán éjfél felé lesz mát crack...
  • zaki
    hát én nem tudom mi a franc van már, de én biztos voltam benne, hogy ma vasárnaig megjelenik a game, ahhoz képest sehol semmi
  • pluhi
    Ennyire nem rossz a helyzet azért. Sokan várják ezt a játékot. Annyira nem hype-olt, hogy a tőrőcsapat utánamenjen egy kiadás előtti verziónak, de nem lesz gond szerintem. A megjelenés napján játszotok vele.
  • LezLee
    Hát sajnos ez tényleg így van. A Far cry-ból azóta már vagy 6 féle törés, meg verzió készült, mi meg majd örülhetünk, ha 1 valakinek eszébe jut a Syberia 2-t feltörni :((
    Mondjuk én még mindig hiszek a csodákban, és azt mondom, hogy Hétfőn megjelenik a game, de hogy mikor törik majd fel, attól félek, hogy akár 1-2 nap múlva fogják csak :((
  • Sephi
    Gyerekek mar szobat este van es semmi hir rola. Naon felek hogy csdak jovo het kozepe fele jelenik meg. Sajnos egy ilyen jatekkal nem fognak sietni a toroscsapatok mert nem erdekli oket a kaland annyira mint pl. a FarCry :(
  • Vamp
  • tier
    Vamp te a Tétényes Vamp vagy?