Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
Isten KÉPEK!! 😊))
Már annyi kép megjelent a játékból, hogy szerintem tuti hosszabb lesz, mint az elsõ rész volt. Rengeteg, szebbnél szebb táj vár Kate-re, már alig várom 😊))
zaki
ja, a képek

zaki
Syberia II.: A pátriárka
Dixie Flatline, 15:54 - Játék: Kaland - (1 komment)
(Just Adventure) Romansburgban Kate Walker a misztikus szerzetesek lakta Kolostor felé veszi az irányt. Útjukat azonban a pátriárka állja, akinek távolról sem szabad érintkeznie a szebbik nemmel, továbbá vallása szerint a szentelt földre sem léphet bájos hõsnõnk. Valahogy azonban rá kell bírnunk az öreget (na arról szó sem lehet!), hogy utat engedjen Hans, Kate és a kedvenc, alváskor kispárnának használt jegesmedvének.

A justadventure Syberia hetet tart. Minden nap új krémek és koncepciótervek bukkannak elõ a mammutok földjérõl.

info: hardwired

zaki
ja, jó 😊

tier
Ja magamnak ment.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

zaki
tessék? ez most kinek ment?

tier
! helyett ? Még demo sem volt.

tier
Komolyan kinn lesz 1 hónap múlva a full!

zaki
addig még végigtolom az 1-et az tuti 😊

LezLee
Baromi jó képek. Nagy játék lesz biztos. Hosszúú lesz ez az 1 hónap én már látom 😊)))))))
zaki
576.hu-n van 6 db új kép:

Nemsemmi kepek az biztos,nyaladzok is ra rendesen.

zaki
jók a képek, mi? 😊

LezLee
Basszus 1 hónap múlva itt a full, már igazán kiadhatnának egy demot 😞(( Én már vágom a centit 😊)))
LezLee
Ha a Syberia 1-et nem játszottad végig, akkor nem sok értelme van ezzel játszanod, mivel gyakorlatilag ott folytatódik, ahol az 1. abbamaradt, tehát gyakorlatilag a Syberia egy játék ketté darabolva, és semmit nem fogsz érteni a történetbõl. Úgyhogy jobb lesz, ha pótolod hiányosságodat, és azonnal végignyomod az elsõ részt! Kötelezõõõ!!! 😊))))))
"The game will be released across North America between the 15th and the 20th of March 2004."

Syberia 2 oldaláról... 😊)

hmm, syberia 1 el ugyan nem jáccotam de lehet ezt megnézem, képek alapján teccetõs 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
na egy leg-legutolsót

zaki
ez az utsó, ígérem

zaki
benyomok még1et 😊

zaki
már csak 1 hónap a megjelenésig, gondoltam benyomok 1 képet a hangulat fokozására 😊

bogyoka
Én is nagyon szeretném már ezt a játékot, és most megelégednék a demójával is addig, mig nem lesz meg a teljes.
Ha lesz demo, remélem szóltok.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

énisénis

football without ultras is nothing

LezLee
Fincsi kép.
Akarooooom ezt a játékoooot. 😊)
zaki
megtöröm ezt a jó nagy csendet 1 jó kis képpel

zaki
azért én örülnék 1 demonak

Sephi
En nekem nem kell demo! Minek? Amikor a legjobb resz jonne akkor legyen vege? Na nee!

Emlekszem amikor meg anno 1996 korul vagy elobb hozta a hver a Monkey Island 3 mat es nekiultunk vagyakozva mire kiderult hogy csak demo.... paaaaaaaaaaaaaaah

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LezLee
szép lenne akkor a március 15. 😊)
nagykispeter
Igen volt

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

zaki
a hcgamer meg ezt írja:

2004/01/23 17:28 - Wilson
Inon Zur zenéje a Syberia 2-ben!

A kanadai illetõségû Microids boszorkánykonyhájában már jóideje készül a várva-várt Syberia 2, a 2001-es kalandjáték folytatása a múlt heti amerikai kiadó megtalálása után a mai nap egy zeneszerzõvel is gazdagodott. Az úriember nem számít kispályásnak, eleddig olyan mûvekhez szolgálatta a muzikális hátteret, mint az Icewind Dale II vagy épp a Baldurs Gate 2: Throne of Baal. Kate kalandjai március 15-én újra folytatódnak pontosan ott, ahol a zseniálisra sikeredett elsõ epizód "véget ért".

nem tom õk miért olyan biztos a 15-ében, de nem baj, hiszek nekik 😊

zaki
ja, jó lenne. Syberia 1-nek anno volt demo-ja?

LezLee
azért remélem februárban meglepnek minket egy hivatalos demoval 😊
LezLee
hajj, de milyen messze van az még 😞(
zaki
sajnos nem... de asszem nem is érdekel már, megvárom a márciust, 20-án max már úgyis jön a játék

LezLee
Csak demo jönne már...
Azóta se sikerült megtalálnod az e3-as demot??? Én napokig kerestem dc-n, de semmi 😞(
zaki
Syberia 2 muzsika
<2004-01-23 @ 16:40 - G-San> (kommentek: 0)
A Syberia 2 nem csak jól fog kinézni, hanem jól is fog hangzani, errõl Inon Zur gondoskodik. Sokan kérdezhetitek, hogy mit tett le az asztalra eddig a zeneszerzõ, amiért megbízták a játék zenéjének megkomponálásával. Eddigi munkái közt szerepel az Icewind Dale II és a Baldur's Gate II: Throne Of Bhaal. Akinek nem is jön be a kalandjáték, az legalább jó zenéket hallgathat majd (persze ha kiadják a soundtracket).

Info: Gamestar

nagyon nem nagy hír, de hír 😊

zaki
aha, én meg madár béla vagyok

Sephi
Haha de poen egyik haver aszongya az egyik forumon hogy o mar jaccik vele... Majd el is hiszem neki csak nem ma!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
nagyon király 2 hónapon belül már tuti, hogy megjelenik, alig várom már

nagykispeter
én is ezt olvastam valahol

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

zaki
lehet, hogy lesz egy útitársunk is? 😊

ez egy kis bocs, ha jól látom

zaki
dekomoly... 😊

zaki
zsíír, thx 😊

zaki
köszi

LezLee
Amúgy most azt írják a hivatalos honlapon, hogy 2004 tavasza. Hát ez elég nagy intervallum, akár még májusban is megjelenhet, sajnos 😞(((
LezLee
zaki
ja, és mi is a játék hivatalos honlapja?

zaki
ezt tegnap olvastam a hcgamer-on

LezLee
Ez régi hír, ez még a tavaly nyárra vonatkozott

Tuti biztos, hogy Március környékén jelenik meg, mondjuk a hivatalos oldalon áprilist írnak