Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten KÉPEK!! 😊))
Már annyi kép megjelent a játékból, hogy szerintem tuti hosszabb lesz, mint az elsõ rész volt. Rengeteg, szebbnél szebb táj vár Kate-re, már alig várom 😊))
Már annyi kép megjelent a játékból, hogy szerintem tuti hosszabb lesz, mint az elsõ rész volt. Rengeteg, szebbnél szebb táj vár Kate-re, már alig várom 😊))
Syberia II.: A pátriárka
Dixie Flatline, 15:54 - Játék: Kaland - (1 komment)
(Just Adventure) Romansburgban Kate Walker a misztikus szerzetesek lakta Kolostor felé veszi az irányt. Útjukat azonban a pátriárka állja, akinek távolról sem szabad érintkeznie a szebbik nemmel, továbbá vallása szerint a szentelt földre sem léphet bájos hõsnõnk. Valahogy azonban rá kell bírnunk az öreget (na arról szó sem lehet!), hogy utat engedjen Hans, Kate és a kedvenc, alváskor kispárnának használt jegesmedvének.
A justadventure Syberia hetet tart. Minden nap új krémek és koncepciótervek bukkannak elõ a mammutok földjérõl.
info: hardwired
Dixie Flatline, 15:54 - Játék: Kaland - (1 komment)
(Just Adventure) Romansburgban Kate Walker a misztikus szerzetesek lakta Kolostor felé veszi az irányt. Útjukat azonban a pátriárka állja, akinek távolról sem szabad érintkeznie a szebbik nemmel, továbbá vallása szerint a szentelt földre sem léphet bájos hõsnõnk. Valahogy azonban rá kell bírnunk az öreget (na arról szó sem lehet!), hogy utat engedjen Hans, Kate és a kedvenc, alváskor kispárnának használt jegesmedvének.
A justadventure Syberia hetet tart. Minden nap új krémek és koncepciótervek bukkannak elõ a mammutok földjérõl.
info: hardwired
Komolyan kinn lesz 1 hónap múlva a full!

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Nemsemmi kepek az biztos,nyaladzok is ra rendesen.
Basszus 1 hónap múlva itt a full, már igazán kiadhatnának egy demot 😞(( Én már vágom a centit 😊)))
Ha a Syberia 1-et nem játszottad végig, akkor nem sok értelme van ezzel játszanod, mivel gyakorlatilag ott folytatódik, ahol az 1. abbamaradt, tehát gyakorlatilag a Syberia egy játék ketté darabolva, és semmit nem fogsz érteni a történetbõl. Úgyhogy jobb lesz, ha pótolod hiányosságodat, és azonnal végignyomod az elsõ részt! Kötelezõõõ!!! 😊)))))) 

"The game will be released across North America between the 15th and the 20th of March 2004."
Syberia 2 oldaláról... 😊)
Syberia 2 oldaláról... 😊)
hmm, syberia 1 el ugyan nem jáccotam de lehet ezt megnézem, képek alapján teccetõs 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Én is nagyon szeretném már ezt a játékot, és most megelégednék a demójával is addig, mig nem lesz meg a teljes.
Ha lesz demo, remélem szóltok.
Ha lesz demo, remélem szóltok.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
énisénis
football without ultras is nothing
En nekem nem kell demo! Minek? Amikor a legjobb resz jonne akkor legyen vege? Na nee!
Emlekszem amikor meg anno 1996 korul vagy elobb hozta a hver a Monkey Island 3 mat es nekiultunk vagyakozva mire kiderult hogy csak demo.... paaaaaaaaaaaaaaah
Emlekszem amikor meg anno 1996 korul vagy elobb hozta a hver a Monkey Island 3 mat es nekiultunk vagyakozva mire kiderult hogy csak demo.... paaaaaaaaaaaaaaah
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a hcgamer meg ezt írja:
2004/01/23 17:28 - Wilson
Inon Zur zenéje a Syberia 2-ben!
A kanadai illetõségû Microids boszorkánykonyhájában már jóideje készül a várva-várt Syberia 2, a 2001-es kalandjáték folytatása a múlt heti amerikai kiadó megtalálása után a mai nap egy zeneszerzõvel is gazdagodott. Az úriember nem számít kispályásnak, eleddig olyan mûvekhez szolgálatta a muzikális hátteret, mint az Icewind Dale II vagy épp a Baldurs Gate 2: Throne of Baal. Kate kalandjai március 15-én újra folytatódnak pontosan ott, ahol a zseniálisra sikeredett elsõ epizód "véget ért".
nem tom õk miért olyan biztos a 15-ében, de nem baj, hiszek nekik 😊
2004/01/23 17:28 - Wilson
Inon Zur zenéje a Syberia 2-ben!
A kanadai illetõségû Microids boszorkánykonyhájában már jóideje készül a várva-várt Syberia 2, a 2001-es kalandjáték folytatása a múlt heti amerikai kiadó megtalálása után a mai nap egy zeneszerzõvel is gazdagodott. Az úriember nem számít kispályásnak, eleddig olyan mûvekhez szolgálatta a muzikális hátteret, mint az Icewind Dale II vagy épp a Baldurs Gate 2: Throne of Baal. Kate kalandjai március 15-én újra folytatódnak pontosan ott, ahol a zseniálisra sikeredett elsõ epizód "véget ért".
nem tom õk miért olyan biztos a 15-ében, de nem baj, hiszek nekik 😊
Csak demo jönne már...
Azóta se sikerült megtalálnod az e3-as demot??? Én napokig kerestem dc-n, de semmi 😞(
Azóta se sikerült megtalálnod az e3-as demot??? Én napokig kerestem dc-n, de semmi 😞(
Syberia 2 muzsika
<2004-01-23 @ 16:40 - G-San>2004-01-23 @ 16:40 - G-San> (kommentek: 0)
A Syberia 2 nem csak jól fog kinézni, hanem jól is fog hangzani, errõl Inon Zur gondoskodik. Sokan kérdezhetitek, hogy mit tett le az asztalra eddig a zeneszerzõ, amiért megbízták a játék zenéjének megkomponálásával. Eddigi munkái közt szerepel az Icewind Dale II és a Baldur's Gate II: Throne Of Bhaal. Akinek nem is jön be a kalandjáték, az legalább jó zenéket hallgathat majd (persze ha kiadják a soundtracket).
Info: Gamestar
nagyon nem nagy hír, de hír 😊
<2004-01-23 @ 16:40 - G-San>2004-01-23 @ 16:40 - G-San> (kommentek: 0)
A Syberia 2 nem csak jól fog kinézni, hanem jól is fog hangzani, errõl Inon Zur gondoskodik. Sokan kérdezhetitek, hogy mit tett le az asztalra eddig a zeneszerzõ, amiért megbízták a játék zenéjének megkomponálásával. Eddigi munkái közt szerepel az Icewind Dale II és a Baldur's Gate II: Throne Of Bhaal. Akinek nem is jön be a kalandjáték, az legalább jó zenéket hallgathat majd (persze ha kiadják a soundtracket).
Info: Gamestar
nagyon nem nagy hír, de hír 😊
Haha de poen egyik haver aszongya az egyik forumon hogy o mar jaccik vele... Majd el is hiszem neki csak nem ma!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én is ezt olvastam valahol
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Amúgy most azt írják a hivatalos honlapon, hogy 2004 tavasza. Hát ez elég nagy intervallum, akár még májusban is megjelenhet, sajnos 😞(((