2964
  • fanatifo
    énmeg feltelepítem a Splinter cell pandora tomorrowot elkezdem játszani
  • zaki
    én most elkezdtem játszani a silent hill 2-vel, szal most el leszek ezzel, míg nem jön a syberia 2 :)
  • LezLee
    Szerintem meg ezzel nem nagyon fognak sietni, úgyhogy én aszondom hogy holnap már jáccunk vele... de nem maaa!!!!
  • fanatifo
    jöjjön márrrrrrrrrrrrr 1percenként frissítem az nforcet
  • Raven
    Microid-os webmaster aszongya, ma mindenképpen kijön hivatalosan, az meg, hogy wrzben mikor jön ki, szvsz, kb. háromnegyed óra, amíg a fiúk levakarják róla, amit le kell.
  • JustIce
    mi a **** van mar?
  • fanatifo
    most nagyon frissülget hátha kidobja a masina a gammát
  • LezLee
    Hát nem hiszem, hogy 3 cd-s lesz, én mindenhol úgy láttam, hogy 2 cd-s lesz. Legalább hamarabb jön le a netről :)))
  • Sephi
    Az velem is megesik mar :)

Kepzejetek el hogy mikor elsz mar az kiirva hogy

2004-03-30 PC Game ISOs Syberia 2 (c) Microids 153x15 MB FAIRLIGHT 9.0
  • fanatifo
    neszidd lehet jobb mint a Syberia a maga 37 rarjával:)))))
  • LezLee
    Hurrá kijött... a Do you like horny bunnies 2!
    Faxom, majdnem infarktust kaptam, amikor megláttam hogy kijött egy ISO, erre fel csak ez a szar fostalicska jött ki :((
  • PeeTeR
    fanatifo: en is egesz nap izonews -t meg nforce -ot nezek de kicsit uncsi :D

najo: nem akarod leforditani ? :DD
  • fanatifo
    Faszom nemlehet igaz hazajöttem suliból erre semmi semmi de semmi reggel 4ig csekkoltam a nforcet nemigaz már gyere kiiiiiii márrrrrrrrrr
  • najó
    végigjátszás:)
    http://www.justadventure.com/Walkthroughs/TallyHo/Walkthroughs/Syberia2/Syberia2.htm
  • PeeTeR
    soha nem fog kijonni ez a mocsok :P
    ...de azert johetne mar...
  • Raven
    Elmenek Enterprise-t bámulni, ha az alatt ki mer jönni...
    (akkor )
  • Raven
    Nem hiszem, hogy ma este kijönne, még "át kell dolgozni" egy kicsit a játékot a fiúknak , mielőtt rámozdulhatnánk.
  • tier
    ?gyis ma éjszaka jelenik meg. Amíg te dolgozol, majd alszol, addig mi szépen végig is nyomjuk.
  • LezLee
    Hát majdnem igazad lett Zaki :)))
    Csak azé nem kaptam infarktust a sok új üzi láttán, mert előtte az nforcot csekkoltam le.
    Amúgy lehet hogy szemét vagyok, de nagyon remélem hogy nem ma jelenik meg, mert ma egész éjszaka melózok :((... és megütne a guta, ha Ti már nyomnátok, én meg itt rohadok :)
  • Sephi
    Aze' ez ma' tulzas....
  • bogyoka
    Már nagyon jó lenne, türelmetlen vagyok már nagyon, én is nézegetem állandóan.
  • Raven
    Reggel 6:30-ig semmi, nuku, nyista :( Nforce is qssol. Talán estefelé vagy ma éjszaka.
  • Sephi
    Szerda este mar tuti jaccuk!
  • zaki
    amíg nem jön a game, addig hallgassátok a hivatalos honlap alatti zenét... áááá, nem bírom, ide veleeee
  • Raven
    Hagyján, én viszont melózom de. 10-ig, és közben az Opera be van izzítva, hogy 10 percenként frissítse az Nforce-t. (Még hiszek a csodákban, na.) Jó lenne, ha az a Barbie Horse Adventures Mystery Ride lejjebb mászna egy S betűvel kezdődő PC ISO release kedvéért
  • zaki
    szegény LezLee azt hiszi, ha holnap megnézi az sg-t, és látja mennyi új üzenet jött, hogy megjelent már a game :)
  • zaki
    jóvanna
  • zaki
    jó, amíg megjelenik a magyar változat, addigra már 3X végigviszem az 1-2-t :)
  • Raven
    Megnyugtatónak???? SZADISTA!!!
  • Raven
    Az európai május 15 elvileg azokat érdekelheti, akik a magyarításra várnak... Engem spec nem zavar az angol .

fanatifo: május 15 az EURÓPAI, pontosabban a brit megjelenési dátum, ne kapj infarktust
  • zaki
    nyugtatónak itt egy szép kép :)

• zaki
    kit érdekel, hogy euurópai megjelenés május 15? az amerikai elvileg ma, vagy holnap lesz, ekkor már úgyis lesz warezon
  • fanatifo
    nemlehet május 14 lehetetlen
  • fanatifo
    nemlehet május 14 lehetetlen
  • fanatifo
    nemlehet május 15 lehetetlen
  • fanatifo
    mi???????????????????????? de a gamespoton állítólag teszelték!!!!
  • Raven
    Most olvasom a hivatalos fórumon, hogy az EBGames a weboldalán ugyan nem, de telefonon már 03/30-at mond (az amazon.co.uk-n az európai megjelenés 05/14 ). Egyébként valaki azt írta a kinti fórumon, hogy csodálkoztak is a hétfőn, mert kinn a játékok, mozik, zenei CD-k általában a keddtől kezdve jelennek meg.
  • pluhi
    Hmm. Már nem hinném, hogy bárhol a világon kijönne 29-én. Lassan az USAban is zárnak a boltok...
    Jut eszembe ez hivatalos dátum volt? Microids mondta? Vagy csak találgatás?
  • fanatifo
    FFX pcre?
  • Sephi
    Hmm Vice City :) Az se volt semmi! De amikor a War3 jelent meg! Nem hittem el hogy csak 1 CD :)))

Aszem akkor orultem a legjobban amikor megkaptam a Monkey Iland 3 mast... meg a FFX-et hehe :)