Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja, az 1. kép olyan, mint a ki francia faluban az elején a gyárban befelémenet. középen meg az a kert vagy mi, kör alakban
Hirtelen én is azt hittem, de szerintem csak hasonló.
Megnéztem a trailert, húúú, ez valami csodálatos, nagyon várom ezt a játékot.
Megnéztem a trailert, húúú, ez valami csodálatos, nagyon várom ezt a játékot.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Mért ilyen furik a képek? Hmm, nekem mintha úgy tûnne, hogy az elsõ és az utolsó kép az elsõ részbõl való. Ti is így látjátok?
Hát kész vagyok. Megnéztem a trailert. Nem találok szavakat, izé billentyûzetet sem 😊)))
Még most is az államat keresem (de nem úgy, mint Jáksó 😊))
Hát eddig csak sejtettem, de most már tudom: ez a rész mérföldekkel jobb lesz, mint az elsõ, pedig az se volt piskóta. Ez a játék lesz a legnagyobb bizonyíték arra, hogy nem haldoklik a kaland mûfaj, sõt nagyon remélem, hogy el fog indítani valamit. Lavinát... 😊)))
Hát valszeg én is kiveszek vagy 1 hét szabit 😊))
Ha hinni lehet a trailernek, akkor üdvözölhetjük a kaland mûfaj új KIRÁLYÁT, vagy KIRÁLYNÕJÉT 😊))))))
Még most is az államat keresem (de nem úgy, mint Jáksó 😊))
Hát eddig csak sejtettem, de most már tudom: ez a rész mérföldekkel jobb lesz, mint az elsõ, pedig az se volt piskóta. Ez a játék lesz a legnagyobb bizonyíték arra, hogy nem haldoklik a kaland mûfaj, sõt nagyon remélem, hogy el fog indítani valamit. Lavinát... 😊)))
Hát valszeg én is kiveszek vagy 1 hét szabit 😊))
Ha hinni lehet a trailernek, akkor üdvözölhetjük a kaland mûfaj új KIRÁLYÁT, vagy KIRÁLYNÕJÉT 😊))))))
Hopp most látom, hogy kijött egy trailer is, ezt nem hagyhatom ki, csak a demo jönne mááááááááááááááááár 😊))))
Bazz....
Szabit fogok kivenni március második felére! 😄DD
Szabit fogok kivenni március második felére! 😄DD
Kate nem gyengén néz ki benne ...

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
szar volt a link, sorry... ez már jó
kijött egy múvi! innen lehet letölteni. 33 mega, én most töltöm 😊
Ja egyébként ezek a THE YOUKOL VILLAGE képei.
Szépek na, egyebet nemtok mondani
Szépek na, egyebet nemtok mondani

Na csak frissítettek. Belököm a képeket.
Ezeket a képeket hivatalos oldalon még tuti nem láthattad. Ezek közül majdnem mind vadi új képek, azért "csorgatom a nyálam" 😊))))
De szerintem csak copyzzak a hivatalos oldalrol a kepeket,azt ennyi. De ha nem akkor mea culpa.

justadventure-n syberia 2 hét van, és mindennap új képeket tesznek fel. ma lesz a 4. nap, még nem volt frissítés
Ezek új képek, vagy azokat teszik ki a justadventure-ra, amelyek már fenn vannak a hivatalos syberia2 oldalon?
Én is, én is akarom már nagyon

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Nagyon finom már jáccani akarom 

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
a http://www.justadventure.com/-on síberia 2 hét van... indennap új képek+infok a játékról 😊
Mikor jelenik má meg olyan messze van a március...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.