2964
  • jak
    mindkét emule-s file fake.
  • JustIce
    jaja mar a colin 4 is kijott. syberia meg sehol. mi van mar?
  • fanatifo
    hát elégé lehuzták 4.8 at kapott az nforcen de azért lehozzuk:)
  • zaki
    az hagyján, de kijött 1 kaland game is, igaz még nem a Syberia 2, sztem erre is vessetek egy pillantást, ha még nem láttátok volna :) itt a játék topicja
  • fanatifo
    nah Colin 4készvan eztis kurvára vártam
  • LezLee
    Na ma reggel beszart a gépem. Mint később kiderült a graf.kártya coolerje ment gallyra. Még jó hogy volt egy régebbi kártyám és be tudtam rakni, és meg mertem volna esküdni rá, hogy miközben szar volt a gépem, szépen lemaradtam a warez megjelenéséről. Gyorsan nézem nforce-t.... Semmi. Hát ilyen nincs, meddig akarják még szopatni a jó népet, megvárják míg mindenki belebolondul a nagy várakozásba? :))
  • fanatifo
    Nah ha ai Immersion csinálja a feltörést akkor megint kell majd egy crackfix a játékohoz mint a Splinter Cellhez remélem ezt nem basszák el mert kitekerem a nyakukat
  • fanatifo
    mert amilyen ftp-n vagyok ott ahogy megjelenik az nforcon onnak kb 1óra és fennvan az ftp-en
  • pluhi
    NFOrce-osok kicsit bealudtak. 250 forrásom van mindkét filera, kb. 100nak megvan az egész. Az FTP miért függ az NFOrce-tól?
  • fanatifo
    ajaj akkor szerintem hamarosan csorog a game az nfrcera onnan egy óra és ftp király este játszokkkkkk
  • pluhi
    Lassan csorog, lehet kár volt benyomni, meglátjuk beindul-e. Forrás már van elég, csak attól félek sokan állnak sorba.
    ed2k://|file|Syberia.2.Cd2.Sharereactor.immersion|732536832|20C6AA6B8E299432AA255FAE86DB46F1|/
    ed2k://|file|Syberia.2.cd1.ShareReactor.iMMERSiON|726859776|4AED7CDC001D11E9C73E2C22E6B8B7C8|/
  • fanatifo
    uhhhhh
    akkor nefocen mikor lesz már?
  • pluhi
    Kijött. Emulon látom. Immersion törés.
  • fanatifo
    Hát a játékleírásban aztírják wonderful games vagyis nagyon király lehet de jönne márrrrrrrrrrrrrrr
  • fanatifo
    Televan már a tököm
  • JustIce
    ha meg delutan fenn lesz, akkor ma meg jacchatnek vele, de nem lesz.. mar nem is erdekel
  • Sephi
    Reggel van es meg mindig semmi. Ez mar tuti hogy ha ma jelenik meg mar ma este nem jaccom.... ha ket cs akkoris a legjobb esetben csak holnap reggel tudnam. MegaSuxx!
  • Sephi
    Kate Walker és barátai elérték Észak-Amerikát, ahol újabb mammut lábnyomokra bukkantak. Egyelőre a boltok polcairól integetnek, hátha ráakadnak egy jólelkű játékosra, aki átviszi őket Európába.

Hirforras HARDWIRED
  • zaki
    asszem tovább nem várom a gamet, megyek aludni
  • Sephi
    Ja ja az csak ps1-en jelent meg tudtomal :)

Egyebkent szerintem is szerdan kijon a gama!! turelem!
  • zaki
    lol, már végigjátszás is van
  • zaki
    jaaa, akkor jó, hogy nem találtam
  • LezLee
    Én úgy tom, az 1. ki sem jött PC-re. Lehet azé nem találtad sehol :))
  • zaki
    akkor már holnap 1000%, hogy lesz
  • LezLee
    OFF: De melyiket tolod, a 2-ikat vagy a 3-ikat? Mert a 2-ikban többet kell használni az agyadat, míg a 3. inkább a reflexeidet teszteli, azaz az a rész inkább a hentről szól, mint a gondolkodásról.
  • zaki
    1ébként most én is a kettővel nyomom, most avgyok a kórházban :) az 1et sajna nem tudom beszerezni, dc-n senkinek nem volt meg, de a 3 az megvan :)
  • zaki
    ha jól emléxem max payne 2 is csak a megjelenés után jött ki
  • zaki
    nem azért kérdeztem, csak mert nagyon tetszik :)
  • LezLee
    Akkor viszont nem nagyon csípkedik magukat a srácok, bezzeg a Far Cry-ból csináltak vagy 6 féle verziót, erre meg lusták
  • Raven
    Már a GameSpot is írja:

Syberia II comes in from the cold

• LezLee
    A 2. résszel anno, nagyon régen. Miért, tán csak nem elakadtál?
  • Raven
    A játék hivatalos verziója megjelent. Már csak a nemhivatalos kéne

Hivatalos Syberia fórum - I HAVE SYBERIA II topik
  • zaki
    kicsit off, de: Silent Hill-el toltad már?
  • LezLee
    Hát nagyon úgy tűnik, hogy ma sem fog kijönni.... van még 20 perce :((
    De szerintem még ki sem adták, mivel sehol sem írnak róla.
    Má unom minden 2 percbe frissítgetni az nforce-ot
  • fanatifo
    Kezdek morcilenni jöjjön máááááááááááááá
  • JustIce
    en mar kezdtem ideges lenni, hogy mire debbe erek mar regen jaccatok. sajna 39folotti volt a ho"m:) gondoltam: na most aztan vegem. lemaradok, stb.. erre ma delutan nezem, meg mindig sehol:) s mar nincs lazam, johet a game:P
  • Sephi
    En is azon vaok :)
  • zaki
    újabb 3 fantasztikus játék jelent meg, syberia 2 sehol...
  • LezLee
    Hát most végülis én is jól elvagyok a CSI 2-vel, egész jó kis szórakozás, bár azért nem fogható a Syberia 2-höz.
  • JustIce
    en meg nem tom micsinaljak. amugy tojok a vedelemre, azt en is le tudom szedni. csak rakjak fel a cuccot. nem tudom miert nem lehet crack nelkul felrakni... amugy hivatalosan meg mar bek*---*jak. adjak ki!