2964
-
#1283 Erre válaszoljatok pls :) -
#1282 Ha 7:15 re val alitva es lehuzod a jobboldali kart akkor mukodnie kell baszus. -
#1281 Na befejeztem! Egyszeruen csodalatos ez a jatek. En kurvara meg vagyok hatodva. El sem tudgyatok kepzelni mi lesz a vegen! Ez volt eddig az ev jateka. Kat hogy ennyire rovid... azaz na mas jatekkal hetekig jacottam ezt meg 12 ora allat vegig vittem de nem non-stop jatekkidovel.
Te jo eg aszem elso olyan jatek miben csak egyszer kerdeztem itt a forumon de amig valaszoltatok megoldottam. De jo :) -
#1280 ejj, de kurva jó, hogy kirakjátok a spoier-t, gratula -
#1279 A lezuhant repcsinál a rádióval mit kell ügyködni? Bekapcsoltam, kijött a 8888 frekvencia, visszamegyek az adótoronyhoz, beállítom a 8888-at elfordítom minden irányban az antennát, és úgyis kipróbálgatom a mikrofont, de semmi, csa sistergés :( -
najó #1278 ha lehuzom a jobboldali kötelt az ora elkezd eszevesztetten pörögni,igy hogy állitom be pontosan? -
#1277 ja itt :
-
#1276 Spoiler:)
Nem sok ritmus erzekre vallott amugy a yuokol faluban amikor a doboknal akartam elmenni:D szegeny:D -
#1275 Rakd az orat 7:15 re pontosan. Legyen a ket kis emberke felemelt kalapacsal es legyen a jobb oldali kotel lehuzva majd klickejelra a csengore amire a ket kalapcsos ra fog utni ezutan. -
najó #1274 ugy állnak hogy felemelt kezzel,lecsapasra keszen -
najó #1273 es hogy oldottad meg az orát?pls. -
#1272 En ott nem vettem eszre a antennat a hegyoldalon :P -
#1271 A kis mukikat megforditottad? -
#1270 Spoiler!
Az utazas visza a varosba akkora nosztalgiat nyomott belem! Hihetetlek ez a jatek vaaz!! -
#1269 SPOILER!
Megvan az jatekba az elso bug (persze a nehany ertelmetlen parbeszed mellet) espedig az hogy amikor bemegyek a spirit aszonyhoz a szobaba akkor leveszem a maszkot a helyerol de amikor viszajovok a bogyokkal a kisfilmben amikor Kate elalszik a mask meg mindig ott ban... enyje! Egy csomo dolgot nem hagytak ki es pont egy ilyen kis aprosag? Na nem baj!
Egyenlore ez a jatek non-stop tatot pofaval tart es soha nem gondoltam volna hogy ennyire jo lesz.
A kis leminges puzzle baszotul feltarott...
Jelenleg be kelle huzam a vonatot.... -
#1268 grr:) a narancsot hivjak aranynak is ja:) -
najó #1267 ok:))) -
najó #1266 a narancs a jo nem? -
#1265 De hülye vagyok!! :DDD Én végig azthittem, hogy arany szinű kelle, erre belenézek a könyvbe, és látom, hogy orange :D
Legalább a kutya jól lakott :D -
#1264 Belraktam a legfelső sor jobb szélső csaliját, megkerestem a legjobboldalibb pontot, ahova még dobni lehet, és ott is a legmagasabb pontját, de csak narancs lazacot fogok. -
najó #1263 elakadtam enis ez a vacak ora kifog rajtam itt a vegefele,beállitom 2.45-re felhuzom mindket oldalt, beinditom aztan valahogy ellavirozok 7.15-re de csak nem akar a mukso elhuzni a gyárba:(hiaba nyomom a csengőt epp 7.15-kor bamban nezi tovabb azt a szennylapot:) -
najó #1262 felső jobboldali zöld és jobbra kell bedobni a botot a lehető legjobbrább és messze is!:) -
#1261 Mindegyik csalit végigpróbáltam, de mindegyiknél csak zöld lazacot talál :( Melyik csali a jó? -
fanatifo #1260 sajna nemmegy a játék nálam most a barátnőmnél vagyok egyhénszólva is ratyi gépe van és nála simán megy a játék nemértem kurvára az egészet -
#1259 ja es termeszetesen a jobb szelsobe ne dobalj, mert az rossz. -
#1258 Nem a mennyiség a lényeg, hanem az hogy melyiket dobod be. :) -
#1257 Én most kezdtem el este, végre a gamét, na de, annyit áruljatok el, nem kell konkrétan a megfejtés, csak esetleg annyi, hogy honnan lehet rájönni, hogy a cukros automatákba mennyi coint kell dobálnom. Mert valahogy nem megy. -
#1256 ja SPOILER:) repulo panelja vmi hihetetlen ecceru volt:) meg sem alltam annal a resznel. -
#1255 grat -
#1254 közben már rájöttem thx -
#1253 Ja es lehet gratulalni.... hirtelen kaptam egy csillagot -
#1252 Eddig az egesz jatekban az a kurva repulo panel resz volt a legnehezebb fejtoro... pedig banalisan egyszeru :) -
#1251 Van amikor visza kell lepni lefele es akkor balra jobra varialni. Ja Zaki csak szolok hogy a repulos jelenetnel kicsit kinlodni fogol :) -
#1250 hmmm, a sziklára hogy lehet felmászni? mert most félúton vagyok, de nem tudok se le, se felmászni, középen beragadtam :P -
#1249 Sokkal zoldebb a masik mint amit hasznalni kell.
Egybkent ez a jatek tulszarnyal mindend! En nem hiszem el hogy ennyire elvezetes lehet egy jatek! Eros veri az elso resz fiilingjet! Szerintem ez sokkal szebb!
SPOILER!
Csak annyi basza a szememet hogy amikor annal a jelenetnel lezuhan a kisgep es felfogom hogy az Boris aszitem leszopom magam hogy mennyire eredeti egy otlet de hat tulsagosan keveset volt benne a jouember es Kate alig foglakozott vele. Aze' nema hogy ott hagya a szerencsetlent a erdo kellos kozepen egyedul... nem is erdekelte.
Masik dolog meg ugye ez a jatek kurva hoszu? Mert en mar eljutottam az ut vegere mar nincs tovabb sin! Nem akarom meg megtalani a mamutokat :) -
#1248 Kösz a jókívánságot! :)))) -
#1247 hat igen.. ha nem lennek beteg..:DD
amugy a konyvben benne van hogy zold bekat szereti, de a szinekre bukik. szal zold csali kell neki -
#1246 Vagy bele nem halsz -
#1245 Csak az vigasztal, hogy holnap délelőtt, amikor ti suliban vagy melóhelyen vagytok én szépen bezárkózok a szobámba, és addig nyomom a Syberiat, amíg végig nem érek, vagy meg nem akadok :)))) -
#1244 de azért jót mondtam? :)