Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nemtom
2004-03-31 Syberia 2 (c) Microids 98x15 MB DEVIANCE 7.2
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
ohhhhhh 7.2 már
Jaja, sõt meg meselek is rola majd hogy hu de szep;D
nekem is privt ftp-m van de még nemjött meg😞
kap is egy virtuális sallert😊)))))

hajnali 1-kor már mehet is játék 😊
mindegy, mar jon a dragaszag.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
fucko honnan szeded le?😊
Nem kell parázni, ezért vannak a Deviance fiúk... Allah vigyázza a léptüket 

Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)
Jó neked, ha suliba járnék még én is biztos lógnék, de melóhelyen ezt nem tehetem meg, ill. megtehetném, de lehet nem kéne akkor többet mennem 😊))))))))
Hat en man szedem lefele😊
ez mi a szar? nehogyma, ez durva lenne!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
szerintem a holnapi suli lõve ugysem hiányoztam sokat😊)))))))9
Holnap bezarkozom a szobaba es keritek egy ágytálat magam melle,najo a pizzaert kimegyek 😉
Hajrá gyerekek, nyomassuk a hozzászólásokat, meg se álljunk 1000-ig 😊))))))))))))
Húúújjjj de jó kedvem lett hirtelen 😊))))))))
Húúújjjj de jó kedvem lett hirtelen 😊))))))))
vagyis hajnalba csomagolás ki
szerintem kb 2óra lehet kicsit töb és fennbvan ftp-n
nah 8.5
Mondjuk ha még ma estig kijön HDC-n, akkor leszedem izibe, és akkor még holnap délelõtt lesz egy kis idõm nyomatni. Már csak ez vigasztal 😊)
mileszmég itt😊)))))))1000elakadás stb😊 dejó kedvem van
lol, majdnem annyi hozzászólás van már, mint a Syberia 1 topicban, pedig ez még csak most jelent meg 😊
nekem fennvan még a gépembe imageba tõlem leszedheted
YEEEEEAAAAH!
Na, elég volt tíz percig nem odanéznem!!!
És nekem pont most kell gépet szétszednem... ahogy nézem ez is két CD-s. Monnyuk, örülök, hogy a Deviance csinálta és nem a Fairlight... csak már jönne lefele..
Na, elég volt tíz percig nem odanéznem!!!

És nekem pont most kell gépet szétszednem... ahogy nézem ez is két CD-s. Monnyuk, örülök, hogy a Deviance csinálta és nem a Fairlight... csak már jönne lefele..
Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)
Hát szerintem ami 8 fölött van, az mind jóóóó. Úgyhogy nem kell aggódni. Különben is ki nem szarja le, hogy más hogy vélekedik a játékról, úgyis csak a saját szemednek hiszel, nem? 😊)
ezis igaz😊))
nemtom elõbb még 8.8 volt avval kiegyeznék
8.3 ? Mi a baj van vele hirtelen?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
áhhh nemnagyon max dc++-on
Üdv!
Tudom, hogy szégyen, de lemaradtam az elsõ részrõl, le lehet azt még szedni valahonnan?
köszi
Tudom, hogy szégyen, de lemaradtam az elsõ részrõl, le lehet azt még szedni valahonnan?
köszi
fasza lesz gyerekek
már 8.8 az osztályzat