2964
-
#1243 Kohi mar megvan :) -
#1242 jééé, tényleg van magyar zászló :)
-
#1241 Ja megvan... nem kell help veletleszeruen bedobtam mas csalit :) -
#1240 ööö... ez a hivatalos demoban volt... :) asszem az 1. sor 3. csaliját kell jobbra, a vízbe dobni, de lehet, hogy rosszul emléxem... próbáld meg -
#1237 hehe, az tényleg cool volt :) -
#1236 Mondtam már,hogy mennyire aranyosak vagytok??? :))))))
Hát nem is fogom :))) -
#1235 A legelején van a játéknak.... Húha... :) -
#1234 hat meg ha tudnad hol jarok;) en meg nem irtam hol jarok, nem is sejtitek:D -
#1233 hehe -
#1232 Hát ajánlom is, hogy ne tedd!!! :))))))
Így is sík ideg vagyok máá :))) -
#1231 akkor nem is karorvendek:DDDDD SPOOIILER:) -
#1230 SPOLIER!
köszi, arra nem jöttem rá, hogy medált be kell rakni a résbe :) most már ok, thx még1X :) -
#1229 ok, csak te már beírtad az üzit, amikor én már kérdeztem. -
#1228 Sajna nem tok most segíteni, mert melóhelyen vagyok. Így is sík ideg vagyok, hogy már látom, hogy arrébb vagytok,mint én :)) -
#1227 #1224-ben leirtam hol a polc -
#1226 ez megvan?? amit elobb irtam:) -
#1225 hol találom azt az edény? mert vmi polcot írtál, de nekem nincs meg -
#1224 azt irtad az mar megvan.
addig olvasd amig kell:) SPOILER!!!
mert ha megvan, akkor olvastad a nalad levo lapon, hogy a kulcs a mamut szeme. szal, utana fel kell menni berakni a kis medalt a resbe, majd forgatni parszor az izet, ami szukiti a rest, s igy meglesz a polc is a konyvvel meg az edennyel. -
#1223 persze, meg. de írtam is, hgoy faszán meggyújtottam a gyertyákat -
#1222 a gyertas poent megcsinaltad? tudod amikor lehuzgalod oket, s fenn kinyilik egy ablak.. az meg van? -
#1221 hmm... akkor megvan a bibi, nincs meg az edényem... -
#1220 amugy a konyvben is ir a "furol" amit talaltal, hogy jo vele ilyesmit gyogyitani. olvastad a konyvet?:) -
#1219 A legnépszer?bb témák:
1. Syberia II
2. White may
3. Lineage 2 - a MMORPG
...
A méltó helyén van a játék. -
#1218 nalad a herba gyertya;) szal rakd le az asztalra a kis tarto edenyt(amit a polcon talaltal:), bele a gyertat, mjad gyujtsd meg. jol lesz az oreg:) ja es SPOILER!!!!:) -
#1217 nem tudsz segíteni? tanácstalan vagyok -
#1216 jól van bazze... :) -
#1215 Már megint lemaradt, hogy: SPOILER!!!! :)))) -
#1214 na jó, de hogy? össze-vissza beszél minden hülyeséget, teljesen megbuggyant. nem tudok vele mit csinálni -
#1213 fene: nem irtam hogy SPOILER!!!!!
sorry:) -
#1212 nem kell a masiknal semmi. az marad a falon. le kell jutni a kolostorbol. ill elotte magahoz teriteni az oreget. -
#1211 kéne egy kis help... SPOILER!!!! :)
na szóval: fent vagyok a kolostorban. gyertákat faszán meggyújtottam. a temetőben levágtam a metszőollóval a sírról a füvet, amit belebodtam a liftnél az edényben, amiből csináltam egy gyertyát. a második festménynél mi a megoldás? beszéltem már a pappal is, de semmi -
#1210 Meg egy SPOILER!!!! koporsoban szankozni de jo!!:)
tier: nem telepitetted fel??:) nagy hiba! NAGY hiba:) -
#1209 Basszus itt már mindenki nyomja ezerrel. Én még fel sem telepítettem. -
#1208 fene:) elrontotta :( -
#1207 SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER
SPOILER Na ki hol tart?:) En nem arulom el:P SPOILER
SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER -
#1206 én is ott vagyok, most ott bénázok -
#1205 MEGASPOILER -
#1204 szén a gepben van, ott ahol alltal amikor a kislannyal beszeltel. ott meg is tudsz huzni egy kart, de nem mukszik. na de ahhoz meg... na ezt nem arulom el. még. a kerdesedre valaszoltam csak:) ja es SPOILER!!!!!!!!:) -
vonyarc #1203 hello.egy kis segítségre szorulnék.az automatákból kiszedtem a cukrokat.mindenki azt mondja,szén kell.dehonnan??
lécci segitsetek! -
#1202 amugy en mennyit remenykedtem benne, hogy lesz a gameben,
SPOILER!!!!:)
kolostor:)