2964
-
windly #1323 sziasztok, egy kérdésem lenne: hogyan leht beindítani a lovakat? már beletettem amit Hans adott és beszéltem is újra vele meg a bár tulajával de nem lettem okosabb.válaszokat előre is köszönöm! -
#1322 -
#1321 hdc.atw.hu pl. vagy warezcenter.cjb.hu -
fanatifo #1320 Szia még nincs magyar verzió szerintem kb 1-2 hónap és lesz!!Warezcenteren fennvan de ponjtosan nemtudom hol de olvass vissza van pár link ahol fennvan ugyhogy teis letöltheted simán nézz utána az uccsó 2-300 hozzászólás valamelyikében megtalálod azt a linket ahonnan letöltheted a gamét!!! -
#1319 Sziasztok!
Napok óta olvasgatlak benneteket és hol ríhatnékom van, hol vigyorgok.
Egyik kedvenc játékom volt a Syberia I, boldog vagyok hogy megjelet a második rész, már régóta vártam, és erőteljesen brühühüzök, mert nekem még nincs meg.
Tudom, hogy most elfoglaltak vagytok--de ha esetleg tudnátok segíteni...
Tehát az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet letölteni, és van-e már magyar nyelvű verziója. (Nekem az első rész magyarul volt meg, hálistennek, sokat segített)
További jó játékot, baromira irigyellek benneteket.
-
fanatifo #1318 Nagyon jó a játék kibaszottul jó a barátnőm szólt is hogy nem aludtam tegnap este mellette egész éjszaka nyomtam és kb 3órát aludtam és most folytatom de sajna az ő gépén megy az enyémen nem nemértem mert neki sokkal szarabb a gépe nah majd valamit kitalálok addigis nyomom a gamét ezerrel náluk dejó hogy nincs péntekenként suli:))))9 -
#1317 Most keltem fel! Syberiaval amodtam bazzeg! Nem is csodalom... 13 ora majdnem non-stop jatek :) -
#1316 #1282 :) -
#1315 hi! Sephi teged kerdezlek mert vegignyomtad...
--------------SPOILER-------------
alomvilagban vagyok es Hans apjanal kene valamit babralni az oraval de nemtom mire kell alllitani.. a kislany mondja hogy 7:15 de arra nem csinal semmit...
koszi -
#1314 Igenigenigen, ezek mind megtörténtek...de megyek vissza dumcsizgatni :) -
#1313 Elnezest ha tul hoszura sikerult de ez van.... -
#1312 Mivel en meg mindig a jatek hatasa allatvagyok szeretnek irni egy velemenyt a jatekrol.
Aki nem jutott el meg a vegso alomashoz ovatosan olvassa a masodik resznel... nem akarok elbaszni poenokat.
Ugye amikor meg anno mindeki a kezebe vette (letoltotte) a Syberia elso reszet nem igazan volt oda a jatek miatt mivel nem is nezett ki tul jol es hat milyen lehet egy ilyen stilusu jatek. Ekkor az tortent hogy amiutan sokat elkezdtek jaccani nem hittek a szemuknek. Kesobb mar egyszeruen nem lehetett abba hagyni a jatekot es hat sokaknak a kedvence lett. Hiheteltlenul gyonyoru haterrek es helyszinek plusz a csodalatos story amit be kell vallani nem mindenapi. Akkor ne beszejunk a szereplokrol mert akar fantazia akar nem nagyon elethunek tunt sok embernek. Sokan majig meg vannak rola gyozodve hogy az elso reszben szereplo helyszinek nem leteznek de elarulok valamit... leteznek csak nem eppen ugy neznek ki ahogy a jatekban. Tovabba maga a story lemenetele hogy mindig volt meglepetes es mar sokan alig vartak hogy Kate eloszor megtalaja a titokzatos Hans-t majd amikor az megvolt akkor irany Syberia szigete. En majig meg vagyok gyozodve rola hogy akarmelyik jatekos szivbajt kapott annal a jelenetnel amikor elindulnak a havas tajak fele es kiirja hogy THE END. En szemely szerint szidkoloztam egyet es tok depi voltam hogy most nez oda mit muvelnek velunk es mas csak sok ido mulva jon a masodik resze. De ezzel volt vege mert a jatek hires lett es sok szivet megmozgatott. Ezek annyit huztak mar a dolgot hogy talan sokunk elfeltte az elso resz elmenyeit es mar nem is remenykedett.
Ez addig tartott amig ki nem jottek az elso hirek a masodik reszrol. Na akkor sokunknak megint megdobbant a szivunk es alig vartuk hogy tudgyuk mar meg mi tortent veluk!
Es tessek a tegnapi napom mejelent a hires mesenek a masodik resze. En feloen ultem gep ele jaccani hisz nem gondoltam volna hogy ennyire utni fog.
Tehat megvan a masodik resz es neki fogtunk jaccani. En meg vagyok rola gyozodve hogy mindekinek megdobant a szive amikor a jatek pontosan onnan folytatodott ahonnan az abbamaradt az elso reszben. Tehat egy percet sem veszitettunk el a sztorybol. Ekkor jottek az ismeros arok es hangok na meg zene te teljesen mas kornyezetben. Es megsem! Hisz mindehol megvoltak azok a tipikus jelek amik az elso reszhez kotottek minket es en hejeslem ezt mert ha pl egy teljesen uj kornyezetbe raktak volna a jatekost akkor nem lett volna tul jo. Ahogyan a jatekban haladunk egyre tobb titok tarul fel elenk es mind remelyuk hogy minnel tobbet megtudunk. A csodalatos helyszinek mellet a jatek szepen hallad elore es nagyon is logikusak a fejtorok bene. Viszont lehet tul egyszeruek is mert mindehez volt magyarazat csak keresni kellet.Sokak szerint talan azt a nyomozot nem kellet volna berakni viszont en szerintem csak meg erdekesebbe tette a kalandot. Maga a teny hogy talakozunk egy ismerossel az elozo reszbol sajnos nem kapott nagy szerepet de azert jo volt latni a kis maniakus asztornautat. Sajnos nem sikerult neki amit meg par nappal ezelott eltervezett... Aztan ahogy haladunk elore mintha egy darabik egyre szivarab a hangulat. Es akkor jon az elso pofon. Aztan a masodik. Harmadik es a jatek vegejig meg sem all. Maga a viszutazas az elso resz helyzineire igaz mashogy de az is nagy darab. Tejesen hihetettlen grafikai elemek , helyzinek es foleg maga a tortenesek milyenek. A jatek vege fele egyszeruen el lesztek buvolve es nem fogtok hinni a szemeteknek hogy ilyen letezhet valakinek az agyaba.
En szemely szerint egyszer konyzetem es azutan kicsit arrebb meg lecsorogttpar kony az arcomon. Annyira meghato a vege hogy en meg ilyen paszban a Final Fantasy X vege ota nem voltam (aki nem ismerne a cimet elarulom hogy es Ps2 jatek es a jatek tortenelem egyik legmeghatobb vege van) es nem is hiszem hogy egyhamar magamhoz terek.
Egy csodalatos mese zarodott le elottem. Azt nem akarom megmondani hogy lesz e harmadik resz vagy sem. Ezt mindekinek a fantaziajara bizom mert nekem megvan a velemenyem.
MEGA SPOILER!!! Csak aki vegig vitte az olvassa el de komolyan!
Szerintem egy jatekot ami igy sikerult mint ez most kell abba hagyni es nem megkiserelni hogy esetleg egy hamradik reszel elbaszak... bar ahogy a masodik reszt elneztem ....
Egy szo mint szaz eletem egyik kedvenc jateka ez es az is marad amig ki nem hoznak ehez hasonlot. Bar kotve hiszem.. -
#1311 SPOILER
lesz. mindenkivel dumcsizni kell, és akkor ott lesz. amikor először mentem oda, akkor nekem se volt ott senki, de később mikor visszamentem, már ott volt. (benzin-t megtaláltad már, beöntötted a gépbe, szenet a vonatba nyomtad?) -
#1310 Köszi! A tónál is jártam már, de nincs dagat faszi :( -
#1309 rendben :) -
#1308 passz... de a faszi 3 madárról dumált latinul, gondolom ezért -
#1307 Majig erthetettlen nekem hogy miert kapott 3 futyulot Kate... -
#1306 SPOILER! :)
beszélsz a tónál a dagadt faszival, kiderül, hogy egy madárbuzi, vissza kell menni az állomásra, és ott a csávóval (ahol a cukrosgép van) beszélgetsz, kapsz 3 sípot, és odaadod a dagadtnak. akkor elhúz, felveszed a fekete köpenyt,amit mosott, vagy mit, meghúzod a kötelet, és már ereszkedik is le a lift :) -
#1305 SPOILER!
Valahol, valamit tuti kihagytam vagy figyelmetlen voltam, mivel a kolostorba nem tudok bejutni. Tényleg csak aprócska segítséget pls. :) -
#1304 Altalaban minden jateknal az van hogy a vege fele mar nem tud tul sok meglepetest okozni a csatanokon kivul. En az utolso egy oraban tatott szajal jaccotam. Nem tudtam elhinni hogy meg ilyen is letezhet. Egyszeruen zsenialis baszod. En nem tudom mikor heverem ki ezt a jatekot. -
#1303 Hadd legyen ez egy megvalaszolatlan kerdes ok? -
#1302 csak ennyit mondj... lesz 3? :) -
#1301 Ennyit mondok.... vegalomas... majd meglatod. -
#1300 Jaccad gyermekem.... nem tudod mi lesz a vege fele... pofonok egymas utan. -
#1299 en lealltam kora delutan, s nem jaccom, hogy kitartson holnap estig:) amugy mar vegeztem volna.. de eleg nehez volt megallni, hogy ne jatszak:) -
#1298 Köszi bejött :) -
#1297 Nekem eddig az első rész világa, zenéje (orosz zene rulz volt az első részben) jobban bejött mint a 2. :( -
#1296 Elnezest a kitoresert de most fogtam fol hogy mitt tettem. Annyit vartam mar a jetekot es nem tudom elhinni hogy alig szereztem meg es maris vege.
Megyek en banokdni a picsiba :(((( -
#1295 Egyebkent nem akarok senkit elszomoritani vagy eppen ellenkezoleg felviditani de keszujetek fel egy dologra mert hogy ha igazi Syberia fanok vagytok akkor nagyon sok kellemetlen de annal tobb kellemes hideg/meleg frocsokbe lesz reszetek. En meg mindig nem tudok kiheverni egy jelenetet... akarmennyi szivatas van a jatek vege fele annyira javitja ki maga a jatek vege!!!!!!
MEGHALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOST MIVEL FOGOK EN JACCANI!?!?!?
EKKORA BAROM BUNKO VAGYOK HOGY ILYEN HAMAR VEGIG VITTEM!
-
najó #1294 huh,basszus,en meg probaltam pont ott megállitani az orát:)nekem ezt jelentette a 7.15-re állitást,nademost végre éehuzott az öreg:) -
#1293 Hát csak egy csöppet maradtál le :)))
Itt már mindenki nyomja, sőt valaki már végig is játszotta (nem akarok mutogatni :)))) -
#1292 Baszki, de le vagyok maradva. CSak most látom hogy megjelent. -
#1291 Nem... de megerte! Pontosan ezt nevezik egy remek finalenak! Hihetetlen mennyire jol el volt talalva a jatek! A budos eletben nem mutatsz olyan jatekot aminek a masodik resze ennyire jol sikerult volna! De szolok hogy a csoda kb onnan indul amikor Kate felebred a faluba. -
#1290 Nem volt valami hosszú,mi? -
#1289 hát ez tényleg banálisan egyszerű -
#1288 Jajj, ne idegesíts mááá :)))))
Amúgy gratula, szerintem Te vagy az első, aki végigvitte.
Viszont mi tovább fogjuk élvezni ezt a csodaszép játékot :)))))) -
#1287 En ma' vegig vittem szal engem nem zavar. :PPPPP -
#1286 Eloszor is.
Kapcsold be a piros gombot.
Kalcsold be a piros egot. Lent jobb also sarokban kepcsold be a zold ego mellet a ket fuyteszt. Aztan Kapcsold be a Fenti sarga kapcsolot. Majd kozepen jobra legyen felkapcsolva a sarga es a piros de a zold ne. Akkor kapsz egy szamot. Ezt ismeteld meg elorol csak most mar a fenti zold gomb legyen felkapcsolva es jobra kozepen a piros es a zold legyen felkapcsolva. Akkor megkapod a masik szamot. Azokat usd be a radional!
Remelem ertheto voltam :) -
#1285 Ejj, az lesz a vége, hogy be sem fogok ide nézni, mert akármelyik hozzászólást olvasom, mindig spoilerbe akadok, de persze sehol sem írjátok ki, hogy:
SPOILER!!!!!
Olyan nagy kérés ez? :)))) -
#1284 az igen, gratula
én még csak a lezuhant repcsinél tartok, pedig én is toltam pár órát, de nem sietem el a dolgot, mert nem akarom én is kivégezni a gammát ilyen gyosan (megjegyzem sztem nem is tudnám)