2964
-
#1363 Köccike -
#1362 esetleg valaki?:)utána igyekszem nem terhelni titeket csak picit szertnék továbbjutni. -
#1361 ok,finom leszek de az a kiscsaj akkor is meglép:) -
#1360 #1158 :) -
fanatifo #1359 Bogyóka menjél oda ahol raknak fel egy ház kerítésére pósztereket egyiket vizsgáld meg tépd le menj be a kertbe és ottlesz az olaj -
fanatifo #1358 nemleszek bunkó:)))))))))) kibaszott jó a gameee csak finoman kell kezelni:))) -
#1357 SPOILER!
Gázolajat szeretnék a szénszállító gépbe, de sehun nem tudok a kannámban tölteni. Mindenkivel beszéltem úgytudom, de még gázolajam nincs -
#1356 szarra verem a gépemet mindjart,a cukor megvan de a kislány mindig elhuz amikor oda akarom adni neki:)eléggé idegölö ez a game vagy én vagyok nagyonhülye? -
#1355 igen, a vonat fürdőszobájában :) -
Haversrác #1354 Szevasztok, egy kérdés, megvan a téli ruha a Colonel padlásáról, de hogy használjam,hogy eljussak a monastery-be? Át kell valahol öltözni vagy mi????? -
#1353 köszi:) -
najó #1352 aggyá cukit a csajsznak:) -
#1351 ja nem is irtal kisfiurol,bocsi
a lufit nézhettem annak,mert egyaltalán nem hasonlit a két szó egymáshoz:) -
#1350 na egy utso kérdés utána feladom,nem nekem valo ugy látszik:hol van kisfiu?kislányt találtam de csak leinvitált,az ajtot baszik kinyitni vagy tippet adni. -
#1349 köszönöm,probálkozom még,ha nagyon nem megy ránézek. -
fucko #1348 A kislany lent all lufival azzal beszelj. Van vegigjatszas si hozza amugy, ha mar itt elakadtal lehet jobban elvezned ha abbol csinalnad. -
#1347 valaki vegye már a faradtsagot pls!nem szoktam ilyen jatekokkal jatszani,nem tudom mire kell figyelni. -
#1346 bocs,ugy maradt a capslock! -
#1345 SENKI NEM AKAR VELEM BESZÉLNI,MINDEN KART MEGHUZGALTAM,CSAVARTAM ÉS SEMMI:( -
#1344 ASSZEM SPOILER VAGY MI,BÁR FINGOM SINCS MIT JELENT!na fasza,a legeslegelején elakadtam,leszállok a vonatról,dumálok a boltossal meg a robotmasinisztával és ennyi!az ajtó zárva,mi a turost kell csinálni? -
#1343 örök hála -
#1342 syberia_2_nocd_crack-razordox.zip -
#1341 sorry, azt hittem a rádióvevőnél vagy -
windly #1340 ok megvan, csak nem vettem észre hogy arra is lehet menni... -
#1339 Pontosan azt a hibat koveted el amit en. Amiutan megvan a negy szamod azonnal meny visza oda ahol felmasztal es ahogy josz a repulo felol balra menyel (lefele) es ott a megoldas! -
windly #1338 bocsánat azok kapcsolók és nem gombok,ja és jobb oldalt lent is van két kapcsoló de azokra sem reagál semmit -
windly #1337 na de ez az hogy nincs ott 8 gomb...bal oldalt lent van 5 gomb amit még semmire sem használtam, de azokra meg nem reagál semmit -
#1336 ott van 8 gomb, azokkal tudod a számokat beírni -
windly #1335 sziasztok, újabb problemám akadt:(( a repcsinél megvan a két db szám, gondolom ezt kéne valami rádióba bepötyögni amivel tudni hívnám a pilótát de nem tudom hova kell, ott a képernyőn nem lehet sehova beírni!(pedig ott a rádió gombja meg a hangszóró) Köszi előre is a segítséget) -
#1334 hehe ok visszavontam.. 8) ebben a pillanatban sikerult -
#1333 Sephi! valamit naghyon nem latok akkor... semmit sem tudok csinalni csak a ket kis pockot kapcsolgatni.. aznonkivul semmit sem tudok megmozditani az oran... azt mondja hogy be van ragadva..... -
#1332 nem tud valaki egy nocd patch letöltőhelyet? gamecopyworld-on nem találtam -
#1331 nincs mit -
#1330 Na én is nyomom folyamatosan. Hát azt kell mondjam, hogy teljesen egyetértek Sephi-vel. A hatása alatt vagyok teljesen. Hihetetlen jó a hangulat, tele van akciódús átvezető animációkkal, amitől az embernek olyan érzése támad, mintha egy kalandfilmbe csöppent volna, és ez baromi jóóóó. A sztori is nagyon kafa, majdnem hogy jobban tetszik ez a rész, mint az első.
SPOILER!
Most tartok a lezuhant repülőnél, meg a lokátorral vagy mivel szaraxok éppen, egy picit megakadtam itt, de remélem magamtól rájövök a megoldásra. Egy ilyen játéknál vétek lenne végigjátszást használni, aki ezt megteszi, az bűűnt követ el :)))) -
fanatifo #1329 kösz -
#1328 van 2 festmény a kolostorban. ott kell keresni a megoldást -
fanatifo #1327 nah először elakadtam gyerekek monostor és sok gyertyát kell lehúzni a kampóval mi a szisztémája!!Nemhiába vártam a játékot embertelenűl jó ilyen sztori oscart érdemel énis a játék hatása alatt vagyok valami csodás ez a játék!Filmnek is kitűnő lenne!Szóval léci segítsetek ebben!! -
#1326 ha már beletetted középre az alkatrészt, akkor a 4 kart kell helyesen beállítani. középre, az alkatrészre kattintva (amit beletettél) tudod megnézni, hogy jó helyen van-e a kar, mert akkor a ló megmozdul. ha mind a 4 kar a helyén van, akkor már csak az alkatrészt kell forgatni, amíg a lovak teljesen megemelkednek, és akkor lesz kész -
#1325 ha már megvan az 1. cd, akkor már nyomhatod is a játékot. minimal-on telepítsd, a 2. cd-t csak később kell. én is így tettem, közben meg töltöttem a 2. cd-t :) -
Hoz_Hun #1324 Az első CD-t letöltöttem tegnap, ma majd a másodikat, hétvégén nyomom is. Remélem a laptopomon elmegy. Ezt nyugisan ágyban fekve szeretném nyomni. Az első rész nagyon bejött. Remélem nem csalódok ebben sem