2964
-
#1403 Tudomasom szerint a logikajat probalgatasokbol kovetkeztettem le. Megyegyszer nem tudnam megcsinalni kinlodas nelkul... probalgatni kell... azt tudom hogy mind a negy forgatas madjenm megegyezik. -
#1402 frankón? játékokat fordítasz? nem tudtam sry -
Haversrác #1401 NA jó feladtam bazzeg ,azt áruljátok el ,mi alapján jöttetek rá a lovasjátéknál a fogaskerekes témára, nem az érdekel mit kell csinálni, hanem hogy mi volt az útmutató, illetve ha a vak szerencse játszott szerepet nálatok is, amit erősen gyanítok ,akkor PLS MELYIK SZELEPET MELYIK LYUKBA, JA ÉS aKERÉKNEK IS NÉGY ÁLLÁSA VAN.HA a játék végig ilyen, hogy semmi útmutató (pl egy könyv amiben sejtetnek valamit mint a horgászós résznél)akkor jobb ha leteszem!!!!! -
#1400 En ezzel foglakozok jouember :) -
#1399 de azért ez szép gesztus... ilyen jól tolod az angolt? egy ilyen játékot nem egyszerű lefordítani, rengeteg szöveg van benne... -
#1398 ja, az 1 -
#1397 Okiikaaa -
#1396 ja bezzeg amikor papi cuccba oltozik, csak beall egy ko moge:) qrva karbatot meg vonatban kell atvenni:) lattatok mar egyik videoban kate-et? majdnem latni a melleit:D -
#1395 hogy is kell lekapcsolni: szal elmesz a vonatnak arra a reszere, ahol az elso reszben a kis hengereket lejatszottad:) fel van borulva az allvany. amugy egy terkepnek is kell lennie nalad , azon is rajta van. na mindegy. a felborult allvany helyen nagyito lesz a kurzorbol. szal ha ott vagy, telefonalj oscar-nak aki elmondja mit kell tenned. ket kart kell meghuznod. melyiket meg nem mondom. ennyi -
#1394 jaja, ezt akartam mondani, sztem felesleges elkezdeni fordítani -
#1393 passz... kérdezd meg itt -
#1392 Biztos ez is kapható lesz magyarul is, de csak hónapok múlva. -
#1391 Kapható magyarul is. -
#1390 Amikor Kate aszongya hogy msot kell talajon egy olyan helyet ahol privatba atoltozhet neked mi jon le elsore? Talan fagyos erdo ?:)) -
TTomi #1389 Én nem igazán értek hozzá, de meg kéne próbálni felvenni a kapcsolatot az első rész készitőivel. Hátha hasonló a kettő is! Én minden esetre sok sikert kivánok hozzá!
-
#1388 Én elmentem a vonatba, de azt nem gondoltam hogy még a fürdőszobába is el kell menni.
Lehet, hogy már 10X le van írva, de nem szeretném elolvasni az egész topicot a sok spoiler miatt. -
#1387 Menyel ma' el a vonatba es oltozzel at a furdoszobaban! Eskuszom ha nem volt mar leirva 10-szer ez a dolog akkor egyszer sem. Ha ti ilyen dolgokon akadtok el akkor meg fogtok halni Syberia szigeten baaazz :))) -
#1386 Te nem tudod veletlenul hogy hogyan kene megcsinalni a magyarositast? -
#1385 Kéne egy kiss segítség.
Az elején vagyok még. Megszereztem a téli kabátot, de mikor átmegyek a hídon mindig azt mondja hogy nem megy tovább. Hogy kell a kabátot felvetetni Kate-vel? -
TTomi #1384 Akkor majd megkapja a játékot karácsonyra!
Talán addigra lesz! :((
-
#1383 Hmm..en szivesen megcsinalom a magyarositast ha valaki elaruja nekem hogy azt hogy kell.... -
#1382 (még) nincs sajnos... -
TTomi #1381 Hali!
Anno a párom nagyon sokat játszott az első résszel, és rágja a fülem a második rész miatt is. A kérdés az, hogy létezik -e magyarítás ehhez a részhez (ugyanis nem beszélni angol nyelv)? -
#1380 Vegulis ha a mosogatos papal beszeltel volna sokat akkor vegul kiderult volna hogy mik Alexei imatkozasi szokasai es kiderult volna kombinacio :) -
Haversrác #1379 THX! Asszem ez az egyetlen egy kombináció amit nem próbáltam!! :)
-
#1378 told meg a baloldalit majd a felsot majd jobboldalit majd alsot es voila :)
-
#1377 hát anélkül pedig elég gyér az egész -
#1376 kezd nekem is tetszeni,az elsöt sajna nem nyomtam -
#1375 Hi All! Vegig toltam en is, csak direkt nem akartam benezni a topicba, mert feltem, hogy belefutok vmi. spoiler-ba :). Zsenialis volt ez a jatek es ami ritkasag, hogy raver az elso reszre hangulatilag... meg talan mindenhogy. Meg ilyet, sokat! :) -
#1374 megvan,a kart nem huztam meg. -
#1373 azt a bigyot a vonat elején elforgattam,utána kivel kell dumálni?elvileg senki nem szol hozzám. -
Haversrác #1372 THX! Lenne még valami, nem vagyok valami jó megfigyelő ,a monasteryben a gyetyhúzogatós témára rájöttem, kinyílik az a kis ablak,betettem a mammuth emblémát viszont a nyílás szárnyaival is kéne valamit csinálni, de nem tudom mijen sorrendben kel őket mozgatni!!! Vagy nem is kell ezeket piszkálni?????
-
#1371 próbáltad amit mondtam? -
#1370 ráklikkelek a cukorral ö meg odébáll. -
#1369 az a kis pics* mindig elhuz,mindkét hulye cukrot probáltam. -
#1368 LEDOBNI? -
#1367 Na hát én is szégyellem magam, de elakadtam :(((
SPOILER!!!!
A vonatról az utaskocsit hogy az istenben lehet lekapcsolni??? Én csak egy panelt találok ott, gondolom ott kéne a lekapcsoló mechanizmust elérni, de mantyog valamit Kate, de nem csinál semmit. HELP! -
#1366 eloszor dumalj a kislannyal. addig mig ki nem fogy a valaszokbol. aztan dobd le a cukrot(ne a halasat:), o erre a kulcsot feljuttatja hozzad a lufival.. -
#1365 SPOILER!!!!!
Nem lehet, hogy azért lép le a kiscsaj, mert rossz cukrot adsz neki??? :)))
Kétféle cukrot is tudsz szerezni, az egyik fish candy, na azt nem szereti a kiscsaj, de viszont erre is szükséged lesz később, nem árulom el, hogy hol :)))) -
#1364 a vonatnál elöl húzd fel a vonat rugóit. aztán irány a csávóhoz, utána a kisgádzsinak odaadod a cukrot, ő meg odaadja a kulcsot, ami nyitja a kaput