2964
  • Sephi
    Tudomasom szerint a logikajat probalgatasokbol kovetkeztettem le. Megyegyszer nem tudnam megcsinalni kinlodas nelkul... probalgatni kell... azt tudom hogy mind a negy forgatas madjenm megegyezik.
  • zaki
    frankón? játékokat fordítasz? nem tudtam sry
  • Haversrác
    NA jó feladtam bazzeg ,azt áruljátok el ,mi alapján jöttetek rá a lovasjátéknál a fogaskerekes témára, nem az érdekel mit kell csinálni, hanem hogy mi volt az útmutató, illetve ha a vak szerencse játszott szerepet nálatok is, amit erősen gyanítok ,akkor PLS MELYIK SZELEPET MELYIK LYUKBA, JA ÉS aKERÉKNEK IS NÉGY ÁLLÁSA VAN.HA a játék végig ilyen, hogy semmi útmutató (pl egy könyv amiben sejtetnek valamit mint a horgászós résznél)akkor jobb ha leteszem!!!!!
  • Sephi
    En ezzel foglakozok jouember :)
  • zaki
    de azért ez szép gesztus... ilyen jól tolod az angolt? egy ilyen játékot nem egyszerű lefordítani, rengeteg szöveg van benne...
  • zaki
    ja, az 1
  • Sephi
    Okiikaaa
  • JustIce
    ja bezzeg amikor papi cuccba oltozik, csak beall egy ko moge:) qrva karbatot meg vonatban kell atvenni:) lattatok mar egyik videoban kate-et? majdnem latni a melleit:D
  • JustIce
    hogy is kell lekapcsolni: szal elmesz a vonatnak arra a reszere, ahol az elso reszben a kis hengereket lejatszottad:) fel van borulva az allvany. amugy egy terkepnek is kell lennie nalad , azon is rajta van. na mindegy. a felborult allvany helyen nagyito lesz a kurzorbol. szal ha ott vagy, telefonalj oscar-nak aki elmondja mit kell tenned. ket kart kell meghuznod. melyiket meg nem mondom. ennyi
  • zaki
    jaja, ezt akartam mondani, sztem felesleges elkezdeni fordítani
  • zaki
    passz... kérdezd meg itt
  • Pharaoh
    Biztos ez is kapható lesz magyarul is, de csak hónapok múlva.
  • insp
    Kapható magyarul is.
  • Sephi
    Amikor Kate aszongya hogy msot kell talajon egy olyan helyet ahol privatba atoltozhet neked mi jon le elsore? Talan fagyos erdo ?:))
  • TTomi
    Én nem igazán értek hozzá, de meg kéne próbálni felvenni a kapcsolatot az első rész készitőivel. Hátha hasonló a kettő is! Én minden esetre sok sikert kivánok hozzá!
  • Pharaoh
    Én elmentem a vonatba, de azt nem gondoltam hogy még a fürdőszobába is el kell menni.
    Lehet, hogy már 10X le van írva, de nem szeretném elolvasni az egész topicot a sok spoiler miatt.
  • Sephi
    Menyel ma' el a vonatba es oltozzel at a furdoszobaban! Eskuszom ha nem volt mar leirva 10-szer ez a dolog akkor egyszer sem. Ha ti ilyen dolgokon akadtok el akkor meg fogtok halni Syberia szigeten baaazz :)))
  • Sephi
    Te nem tudod veletlenul hogy hogyan kene megcsinalni a magyarositast?
  • Pharaoh
    Kéne egy kiss segítség.
    Az elején vagyok még. Megszereztem a téli kabátot, de mikor átmegyek a hídon mindig azt mondja hogy nem megy tovább. Hogy kell a kabátot felvetetni Kate-vel?
  • TTomi
    Akkor majd megkapja a játékot karácsonyra!
    Talán addigra lesz! :((
  • Sephi
    Hmm..en szivesen megcsinalom a magyarositast ha valaki elaruja nekem hogy azt hogy kell....
  • zaki
    (még) nincs sajnos...
  • TTomi
    Hali!
    Anno a párom nagyon sokat játszott az első résszel, és rágja a fülem a második rész miatt is. A kérdés az, hogy létezik -e magyarítás ehhez a részhez (ugyanis nem beszélni angol nyelv)?
  • Sephi
    Vegulis ha a mosogatos papal beszeltel volna sokat akkor vegul kiderult volna hogy mik Alexei imatkozasi szokasai es kiderult volna kombinacio :)
  • Haversrác
    THX! Asszem ez az egyetlen egy kombináció amit nem próbáltam!! :)
  • Sephi
    told meg a baloldalit majd a felsot majd jobboldalit majd alsot es voila :)

• zaki
    hát anélkül pedig elég gyér az egész
  • zoli80
    kezd nekem is tetszeni,az elsöt sajna nem nyomtam
  • gyraph
    Hi All! Vegig toltam en is, csak direkt nem akartam benezni a topicba, mert feltem, hogy belefutok vmi. spoiler-ba :). Zsenialis volt ez a jatek es ami ritkasag, hogy raver az elso reszre hangulatilag... meg talan mindenhogy. Meg ilyet, sokat! :)
  • zoli80
    megvan,a kart nem huztam meg.
  • zoli80
    azt a bigyot a vonat elején elforgattam,utána kivel kell dumálni?elvileg senki nem szol hozzám.
  • Haversrác
    THX! Lenne még valami, nem vagyok valami jó megfigyelő ,a monasteryben a gyetyhúzogatós témára rájöttem, kinyílik az a kis ablak,betettem a mammuth emblémát viszont a nyílás szárnyaival is kéne valamit csinálni, de nem tudom mijen sorrendben kel őket mozgatni!!! Vagy nem is kell ezeket piszkálni?????
  • zaki
    próbáltad amit mondtam?
  • zoli80
    ráklikkelek a cukorral ö meg odébáll.
  • zoli80
    az a kis pics* mindig elhuz,mindkét hulye cukrot probáltam.
  • zoli80
    LEDOBNI?
  • LezLee
    Na hát én is szégyellem magam, de elakadtam :(((

SPOILER!!!!

A vonatról az utaskocsit hogy az istenben lehet lekapcsolni??? Én csak egy panelt találok ott, gondolom ott kéne a lekapcsoló mechanizmust elérni, de mantyog valamit Kate, de nem csinál semmit. HELP!
  • JustIce
    eloszor dumalj a kislannyal. addig mig ki nem fogy a valaszokbol. aztan dobd le a cukrot(ne a halasat:), o erre a kulcsot feljuttatja hozzad a lufival..
  • LezLee
    SPOILER!!!!!

Nem lehet, hogy azért lép le a kiscsaj, mert rossz cukrot adsz neki??? :)))
    Kétféle cukrot is tudsz szerezni, az egyik fish candy, na azt nem szereti a kiscsaj, de viszont erre is szükséged lesz később, nem árulom el, hogy hol :))))
  • zaki
    a vonatnál elöl húzd fel a vonat rugóit. aztán irány a csávóhoz, utána a kisgádzsinak odaadod a cukrot, ő meg odaadja a kulcsot, ami nyitja a kaput