Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért barmolnám szét?
én maradokkkkkkkkkkkk és lejön telepítés screenshotokkal ébrdtek😄DDDDDD
tényleg, szerintem ott fog kezdödni bár kell egy kis történelmi visszakanyar, hogy akik ezzel a résszel kezdik azok is megérthessék
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
hiába nézem nem jön gyorsabban pedig itt szugerálom már vagy 1 órája😊)
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Szerintetek pont onnan folytatodik ahol az elso abbamaradt? Azaz hogy eppen a havas hegyek fele menneka vonattal ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én már nyugodt vagyok, hogy csorog lefele a game. A várakozásból így is elegem van egyelõre 😊))
Na ha ennyire nem pezseg itt az élet, akkor "tojok" rátok és elteszem magamat holnapra 😊))))) Úgyis hosszú napunk lesz holnap 😊)
Szerintem is ez lehet. Vagy csak fölöslegesen csinálja a feszültséget 😊))) Vannak ilyen egyének sajnos 😞
Na akkor folytatom fanatifo hagyományát: jelenleg 8.9-en áll a szavazás 😊))))
Ebbõl ítélve eleve nem lehet tré
Ebbõl ítélve eleve nem lehet tré

Na ha jól számolom, nekem kb. éjjel 2 és 3 óra között ér le. Azér se fogok felkelni íccaka gémelni 😊)))
Mirõl beszélsz ember????
Te akkor nem a Syberia-ról beszélsz az biztos. Vagy csak gerjeszteni akarod itt a feszültséget? 😊))
Te akkor nem a Syberia-ról beszélsz az biztos. Vagy csak gerjeszteni akarod itt a feszültséget? 😊))
13rar😄DDD jövöget jövöget
En most vizualom az RTL Klubot mert imadom Tim-et aztan gamazok valamit majd alszok es reggel ahogy folkeltem gama!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha megvan nyomjál screenshotot
mi a tré? neked már lejött?
én virrasztok kb 4re lennvan
Én tuti nem, 1/2 6kor kelek így is...
Majd holnap este bezárkózok kis szobámba... ;-p
Majd holnap este bezárkózok kis szobámba... ;-p
😄DDDDDDDD
Na, elmegyek agyzsibbasztani, valamit Svájcinéger film megy a két népbutító kanális egyikén. 8 rar már lejött, a világegyetem rendje helyreállt, stb., stb.
Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)