2964
-
#1443 Odamesz az orahoz. Bealitod a szamokat lent hogy 2:45 ot mutassanak. Majd azutan megforgatod a ket babut. Majd 7:15-re alitod majd meghuzod a jobb kart....
-
Haversrác #1442 Szevasztok! a yuoki faluba vagyok, találtam egy flaskát egy szarvas aggancsot, és egy halszálkát. Gondolom a bagolynak kéne a kisegér, a kisegérnek meg valami piros gyümölcs. Van az az egérjárat hátul a barlangban, a bal alsó lyukba beraktam a dugót, feltöltöttem egyszer vizzel, a jobb legfölsőbe bedobtam a halszálkát, megpróbáltam a balfelsőbe mégegyszer vizet önteni, de a vizszint nem emelkedik. Halvány lila fingom sincs, HOGY MIT LEHETNE ITT CSINÁLNI! -
windly #1441 na már az óránál vagyok:)))
visszaolvastam a 3. oldalon hogy hogy is kéne azt megoldani de nem megy:((
beszéltem már az öreggel hogy gyárba megy , beszéltem a Annával hogy 7:15: ott állok az óra előtt, tudom állítgatni az időt a kis számlapon(az is be van állítva), de a probléma az hogy bármit próbálok csinálni azt mondja "this things stuck"...nem tudok semmit jobb oldalt lehúzni, semmit elforgatni....segítséget előre is köszi -
#1440 A jo eg aldjon meg titeket! Az elso reszel nem jacottatok? Amikor bemenztek az inventoryba ott van egy nyil jobra amit ha lenyomsz akkor a dokumentumokat latod. Ot a Mamut uveg. Fent lenyomod a kez ikont es nem a szemet majd ugy berakod az ablakba!
Egybekent ke erdekesseg!!!!!!
FIGYELEM!!!!
Romansbourg ban amikor elrohanna Ivan a vonattal ha viszamegyunk a kutyusert akkor nezzuk meg az asztalt! Egy ujsag van azon erdekes hirekrol :))))
Tovabba nagy rejtely hogy a Youkol faluban van az a barlang ahol ha balra megyunk ott a kis leminges dolog de ha jobra ott nincs semmi... megis oda lehet hivni a bagolyt. Kivancsi vagyok hogy ott ki jott ra a titokra :) -
adamadam #1439 ez az ablakos dolog nekem se tiszta.fénylik fint a fene, addig megvan. na de hová kell tenni azt a mamut üveget? nekem azt nem engedi berakni sehova. ezt nem tudnátok egy kicsit jobban körülírni? -
#1438 Rakd bele az ablakba a Mamut uveget amit a levellel egyutt kaptal a paptol. Azutan meg bal fel jobb le szerint usd befele a korulotte allo haromszogeket! -
#1437 Ez az ablakos dolog még mindig nem megy -
fucko #1436 Hat en azer kinlodtam vele, kiveve a sipokkal. -
#1435 Mennyire fasza vol ugye? Te mennyit kindlodtal Syberian? imserosom sir hogy semmit nem bir ott megfejteni de hisz csak korul kell nezni mindehol es az utolso ket puzzle pofonegyszeru :) -
fucko #1434 Hat nem konnyeztem el de hasonlo erzelmek uralkodtak bennem:) -
fucko #1433 Annyi az egesz hogy a 4. helyre kell forgatni a fogaskereket, a lovakat meg ugy kell hozzakapcsolni hogy egymas utan mozogjanak."szor is megcsinaltam mer nekem az antialiasing miatt fagyott, aztan rajottem,hogy ki kene venni;) -
#1432 Te elkonyeztel? Mert engem kurvara meghatott.... -
fucko #1431 Haat ez a vege iszonyat jo volt,nem kellett csalodnom egy cseppet sem, sőt!
Na most legalabb 1 evig biztos nem lesz ilyen jo kalandgame :((( -
#1430 Van a falu kozpen egy kut. Ott kell legyen egy kis flaska es egy dugo. A flaskat ra kell kotni a is gepeztre majd beleeresteni a kutba es kihuzni. -
windly #1429 köszönöm!
nekem ebben a játékban a legnagyobb gondom hogy nem veszem észre merre kell menni néha v. bizonyos helyiségeket:(((
nektek is vannak ilyen problémáik?
viszont vizet sehol sem találok, pedig bejártam már 50X a falut....
-
#1428 Van a alblak oldalain negy jel. Kezd a baloldalival majd fel jobra es lent. -
#1427 SPOILER.
windly
samannal balra asztalrol felveszed a parayer wheel t... szobaban maszkot...
a prayer whelt a barlangban talalhato furcsa alvanyzatokon tudod hasznalni amivel odacsalhatod a madarat a lemming melleti fahoz...
flaskat toltsd meg vizzel. es innen mar nem fog gondot okozni kiugyeskedni a piros bogyokat a lemmingbol...
a maszkot pedig oscarnak kell odaadni hogy a youkolok segitsenek felrakni a kabelt a vonatra mert anelkul felnek tole... -
#1426 Hát én ott semmit nem látok, ahol világosabb van az ablakon bejövő fény miatt. Egy kicsit pontosabban. -
#1425 Ravetitt a tuloldara... ott egy gombot ko menyumni :) -
najó #1424 szárnyakat becsuktad?haigen akkor lesz valami a falon -
najó #1423 na Spoiler..:)
sámánhoz kell bejutni,a csuzlit használd a doboknál,van ott egy nagy jégcsap azt kell megcélozni -
#1422 Miután a kolostor könyvtárában kinyílt az ablak és a legfényesebbre állítottam, mit kell csinálni? -
windly #1421 hmmm már megint elakadtam, pedig elég sokat fejlődött az angoltudásom az első részhez képest:)) (az csak magyarul ment)
SPOILER vagy mi..
Youkol villageban vagyok, ami mozdítható volt azt megszereztem(halszálka,dugó,üres üveg, csúzli?). ki kéne szabadítani Hansot(dobok mögött van) meg behúzni a vonatot(félnek Oscartól). már mindenkivel beszéltem mindent és nem is tudok már senkivel sem.Ja meg a madárral kéne valamit csinálnom
Kérdésem: most mit kellene csinálnom? olvastam hogy kéne lemingre vadászni de a halszálkabedobáson túl én sem jöttem rá semmire:(( nos asszem elég kimerítően leírtam mit tudok, ha tudtok akkor segítsetek légyszives. előre is köszi!
ja meg azt még hogy mt jelent a spoiler... -
#1420 Mármint a 2 csücsül itt...áá nem bírom ki hogy ki ne próbáljam -
#1419 Uff...akkor neki se állok amíg be nem szerzem az elsőt( pedig már itt csücsül a gépen ) -
#1418 Kb olyan mint a gyűrűk ura, vagy a Kill bill részei közötti kapcsolat. -
#1417 Nagyon szoros, és amúgy is butaság lenne kihagyni az első részt, mert az is hihetetlen nagy élmény, és a sztori nagy részéből is kimaradnál, ha kihagynád az elsőt. -
#1416 Szoros a kapcsolat a két rész között,vagy nyugodtan nekiállhatok a 2-nek? -
#1415 Nem tom, lehet, hogy nem :))))) -
#1414 Hát igazad van, k.rvára nincs fogalmam, mit kell ott csinálni. Beleraktam a lyukba a halszálkát, de hogy mi lesz ebből, gőzöm sincs. Asszem ezt már hagyom holnapra, hogy minél tovább élvezzem ezt a hihetetlen jó játékot. Sokkal jobb, mint az első rész, és ez nem sűrűn fordul elő folytatásoknál. -
#1413 Miert ugy is meg lehet szerezni a sipokat ha nem beszelgettel vele ?:))) -
#1412 Vid mar fel a mosogatos szerzeteshez es add oda neki a ezustost! -
#1411 A monostornál, menj el jobb kéz felé a tópartra, ott add oda a szerzetesnek, de előtte beszélgess el vele. -
#1410 Az akkor kurvara idegesito ha pl fogalmad sincs mit kell ott csinalni :))
Bar en tok veletlenul jottem ra! -
#1409 Hát ezt én se igazán értettem, de lehet hogy annyira elzárva a külvilágtól, semmi szórakozás, lehet hogy nekik ez is élvezetes :)) -
#1408 hol kell használni a madárhangot imitálo cuccost?kicsit kezdem unni a keresgélést. -
#1407 Köszi, de már közben rájöttem, igaz tök véletlenül :)))
Most éppen a Youkol villageban szarakszok, a barlang falán a víztöltögetős puzzle-t próbálom kitalálni :))) -
#1406 En nem is igazan ertettem mi volt abba nagy show hogy a negy lo fel le mozgott :) De bisztos elveztek a reszegek a barba :) -
Haversrác #1405 Ha valaki ugyanit akadna el: a kerék a 4. állásba,bal feső szelep balról a 3. lyukba,jobb felső szelep balról az első lyukba,bal alsó szelep középsőbe,jobb alsó szelep balról a 3.lyukba!! A vak szerencse velem van!! :) -
#1404 Azt is...