2964
  • zaki
    feljebb fel kell venni a faágakat, azokat betenni a jégtömb alá, és a gyufával meggyújtod
  • manoca
    re: IrrvicibIE köszi az infót, megyek kefélni :-)
  • InviciblE
    Srácok elakadtam. Amikor kergettem a vonatot és megállunk azon a pályán ami a demoban is van ott mit kell csinálni? Youki ugatja a hódokat! Merre kell, menni? Hogyan kell felolvasztani a halat?
  • InviciblE
    Törölgesd meg az egyik oltárképet és ott lesz a kombináció! Egy szivacsra azért szükséged lesz!
  • manoca
    szisztok!
    Bocsi a zavarásért, tudom, hogy mindenki tolja ezerrel a játékot, de elakadtam, s kellene egy pici segítség! Mi a gyertyák kombinációja a monostorban? Megnéztem a korábbi hozzászólásokat is, de én nem láttam semmily képeket a falon. Vaksi tyúk lennék?!
  • windly
    ok megvan!!!!!!!!!!! végigvittem, tényleg nagyon megható a vége!
  • fucko
    En is benaztam amugy ott es az volt a baj az en esetemben hogy 7:45re allitottam es nem 7:15re mert forditva volt csak utana vettem eszre:)Ha rendesen be van allitva 7:15re elkezded porgetni es raklikkelsz a kisharangra akkor jo kell hogy legyen.
  • fucko
    Nem kovettel el semmi hibat ugyanis csak ugy lehet elinditani az orat ahogy csinaltad.Beallitod 7.15re miutan elkezdett jarni aztan meg siman kezd el porgetni 7.15nel elkezd harangozni.
  • zaki
    pl ez :D
  • LezLee
    Ajjaj, van egy kis gond. Asszem elcsesztem az órás feladványt az álomvilágban. Beállítottam alul a csúszkát háromnegyed háromra, majd megbirizgáltam a két bábut. Na itt követtem el a hibát, elindítottam a lengőt, még mielőtt beállítottam volna az órát 7.15-re. És nem tudom már leállítani. Így meg hiába van beállítva alul a csúszka 7.15-re, mikor az óra 7.15-öt mutat, az istennek sem akar jelezni. Esetleg tudna valaki küldeni nekem egy mentést az órás feladvány előttről rögtön, mert az a bibi, hogy csak ez az egy mentésem van, és nem akarom most ezért teljesen elölről kezdeni. Nagyon megköszönném.
  • windly
    ok feladom, nem értem a beállítást a rajz alapján sem:((
    nem csinál semmit, inkább légyszives mond el melyiket hova kell állítani, köszi előre is

és valami kulcs is kéne....
  • fucko
    Vegulis leirtam mindent:)
  • fucko
    Csak annyit irok hogy mibol kell rajonni:)
    A medálon vannak korbe a jelzesek,aszerint tedd a helyukre a koveket,aztan pedig a sipokat aszerint allitsd be ahogy a hajon van a papiron a falon(a mamuton lovaglo faszi)Az iranyzekot pedig arra a jelre kell allitani amelyikre a por esik a nagy körön amihez hozzatetted a darabokat.
  • GAthersw
    Mi a fasz az a SPOILER??????
  • windly
    SPOILER

na végre itt vagyok a szigeten, átmentem a kapun is, és ott két fejtörő van, egyik ahol a hiányzó köveket kell odarakni(mind megvan) majd egy kereket forgatni, a másik meg a mamuthívó szerkezet ahol a hangot kéne kicsikarnom, egyikkel sem tudok mit kezdeni, Hans nem segít.

segítséget előre is köszönöm!

(ja még annyit aki segít az írja le legyenszives azt is hogy miből kellett volna rájönni a megoldásra!)
  • Sephi
    Arra is de meg vann ott valami ami csak akkor nagy szam ha emlekszel meg egy jelentre az elso reszbol :) :)
  • Sephi
    Hat tenyleg nem lenne ertelme egy harmadik resznek. Legfejjeb mondjuk mitomen Kate utja hazafele de az mar lamasag lenne a Mamutok es Hans nelkul :P
  • Sephi
    Amielott elkezdened telepiteni ne legyen a gepeden Alcohol 120% vagy Daemon tools ... htehat telepits le akarmilyen CD iro progit vagy image drive-ot es ugy probald meg.
  • LezLee
    Nem lesz Syberia 3, ezt határozottan kijelentette a Microids. Nem is nagyon lenne értelme, mert lezárult a történet. Viszont azt mondták a készítő srácok, hogy Kate Walker kalandjai még folytatódhatnak, és ezt azért szerintem nem véletlenül mondták :)))) Terveznek valamit a srácok, az tuti :)))))
  • JustIce
    cd-rol nem tudok nyilatkozni, meg nem irtam ki. vinyorol installnal meg ha felulirod a crack-el az eredetit, akkor mennie kell.. nem kerheti a cd-t. max az lehet, hogy valahogy nem az eredetit irtad felul:) nem tudom...
  • eyecandy
    SEGÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉG!

Sziasztok, nagy gondban vagyok. Két napja próbálom feltelepíteni a gamét, de a második cd után visszakéri az elsőt, és hiába tolom be nem reagál rá. Már megírtam újból a lemezeket, de semmi változás. Ha meg a vinyóról installálom, hiába cserélem ki az exet, kéri a cdt. Tapasztalta valaki már ezt a hibát? Ha valaki tud megoldást írjon THX
  • JustIce
    eloszor katt a nagyitora az uvegnel. s amikor mar kozelrol latod, akkor vedd elo a mamutos uveget, s rakd bele.
  • JustIce
    szerintem is rovidebb volt mint az elso resz..:( de rossz volt befejezni:( ebbol nem hiszem, hogy lesz 3ik resz:(
  • adamadam
    ki van nyitva. hozzá se nyúltam a kis háromszögekhez
  • Pharaoh
    CSak akkor lehet beletenni, ha teljesen ki van nyitva. (ilyenkor tudol kinézni is rajta)
  • adamadam
    Visszatérve arra a könyvtáros dologra: Az addig rendben is van hogy a dokumentumok között ott van a Mamutos üveg(ennyire nem vagyok kretén).Nekem az a bajom hogy megfogom a kézzel és betenném az ablakba, de nem engedi.Tudjátok van a karika amivel lehet a csajt ide-oda küldeni.Ez átvált nagyítóra ha valamit meg lehet nézni, és amikor valamit használni is lehet, akkor ilyen fél nagyító lesz belőle.Na de ez nem csinál semmit a mamutos üveggel ha az ablak fölé viszem, hanem marad sima karika.
    Ezt mér csinálja???
  • fucko
    Egyszeruen azert van ott mellette a masik bagolyülő mert ha egyből odahivod a baglyot a leminghez akkor az a jobb jaratba menekul(ahogy nalam is volt) ezert at kell hivni mashova a bagolyt es szerencsere ott van 2 helyzinnel arrébb.
  • Sephi
    Szamojuk meg hanyszor kerdezik meg ugyanazt paran (hisz a valasz ott lett volna 5-6 hozaszolasal lentebb es egyben az oldalon csak vagy 10-szer) es csinajunk ranglistat :))
  • PTW
    mert ha megnezed egybol az orat akkor haromnegyed harom van alapbol.. tehat az a kiindulopont..
    ha azt beallitottad.. tekerd meg a ket kis babut fennt. majd allitsd az orat 7:15 re ezutan inditsd el az ingat majd huzd meg a jobboldali fuggot.. ha ez megvan klikk a kis csengo fennt
  • Haversrác
    Az álomvilágban az óránál a számlapon miért pont 2:45 árulja el valaki?????
  • zaki
    köszi a gyors választ :) ok, most már megcsináltam, előbb nem vettem észre a kapcsolóját a radarnak tetszett az utána következő kis jelenet :) na, lépek aludni, majd holnap folytatom a gamet :)
  • Pharaoh
    Ahol a rádió volt, ott van egy radar, azt is be kell kapcsolni, majd az antennát addig forgatni, míg nem jelez a radar. Erről kell a számokat leolvasni.
  • zaki
    kéne egy kis segítség: miután lezuhant a repcsi: megbabráltam a műszerfalat, a megkapott számokat beütöttem az adóvevőbe, Bárisz (Blöff rulez) magához tért meg minden, most szereli a gépet, és hogy tudom meg milyen kombinációt kell beütni a műszerfal bal oldali paneljébe?
  • Haversrác
    ÁÁÁÁÁ megvan ,mondtam én csak most szúrtam ki a gumit a földön ,megvan a csúzli
  • PTW
    na mi a nagy titok ott a jobboldali barlangreszben?....

mellesleg nagyon szep ez a jatek csak kar hogy ilyen rovid volt... es a vege nekem kicsit kurta... de azt is mondhatnank akar egyszeruseg=szepseg 8))
  • windly
    nem mert akkor rossz lyukba megy! azért kell bedugaszolni hogy jó lyukba menjen:))

Köszi!
  • Haversrác
    Szerintem a baglyot előbb oda kéne csalni,hogy a patkány megijedjen és bemenjen a lyukba NEM?
  • Haversrác
    Jah és a patkány baszik bemenni a bal alsó lyukba, hogyha bedugaszoltam a jobb alsót
  • Haversrác
    Hálás köszönetem, már csak egyetlen egy bibi van... Hogy hogy jutok be a boszihoz? :) Mert olvastam valami csuzlival le kell lőni egy jégcsapot, csak a csuzlim nincs meg.
  • Sephi
    Eloszor is a boszorkanynal a szobaba lesz egy bagoly hivo szerkezet. Ezt vidd abba a barlagba ahol a leming van. Akaszd ra a tartora es forgasd meg mire odajon a bagoly :)

De mielott ezeket megteszed a kis dugoval dugaszold el a jobb also lukat mire a leming bemegy a masik also lukba. Amikor bement dugaszold hogy ne jojon ki. Amikor latod hogy ott all a kovetkezo luk elott akkor azt dugaszold be mire atugrik. Majd dugaszold be a ball also lukat es a bal felsobe ontsel vizet. Mire latod hogy mar fent van amr csak a halat kell berakni a felso kozepso lukba mire a kisleming lecsuszik es megkaptad a bogyokat.